Всичко бих дала за ден да бъда нормална, щатлива и ЖИВА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко бих дала за ден да бъда нормална, щатлива и ЖИВА
преди: 11 години, 20 дни, прочетена 2518 пъти
Тежко е да си самотен... Да искаш да излезеш, а да няма с кого. Да искаш да си поговориш или пишеш с някой, а там да няма никой. Така ми се иска в момента да разкажа това на някой, но няма на кого. Тежко е да нямаш приятели, да нямаш любов в живота си. Самотата е най-болезненото нещо.. Физическата болка минава и отминава, но душевната - тя е най-страшната. Искам да извикам, но никой няма да ме чуе. Искам да говоря - но няма на кого. Искам да живея - но няма с кого. Не ми останаха приятели, не ми остана любов, ни вяра, ни надежда... Не ми остана и желание за нищо... остана само болката от това, което така и не изживях, което така и не почувствах, така и не успях да имам - просто един нормален живот, едно щастие - па макар и мъничко, една усмивка - но истинска. Никой не ме хареса и поиска заради това, което съм. Никой не пожела да е до мен - било то приятел или мъж. Така и никой не ме обикна, не ме разбра, не ме почувства и изслуша. Така и не успях да намеря онази частичка щастие, която да ме изпълни и да ме накара да се почувствам жива, пълноценна. Така и не получих това, което толкова силно желаех, не успях да дам това, което исках - нямаше на кого, нямаше за какво.... А толкова много исках.. толкова силно желаех, така болезнено се надявах... Всичко бих дала за ден да бъда нормална, щатлива и жива, истински ЖИВА... Да бъда това, което цял живот копнея, да бъда с някой, за който аз съм целия свят, както и той за мен. Да има с кого да говоря, с кого да изляза. Да има някой, с който да поглеждам нагоре към облаците, да мечтая за бъдеще, да гледаме началото и края на всеки един ден. Да намеря този, който да е толкова важен, че ако имам един ден остатък живот - да мога да го прекарам щастлива, без угризения, без болка и страдание, по неизживяното... А толкова исках... но така и не разбрах, какво толкова сбърках в тоя живот, къде толкова съгреших, че съдбата си така опропъстих... съдба ли е изобщо или наказание? Така и не ще разбера, а времето минава и минава, аз все същата си оставам - няма промяна, все болката е там, няма го животът, само съществуването.. Заслужих ли го и с какво? Нима не изкупих всички грешки, които съм правила?
И така не ще ме докосне някога мъж, не ще имам семейство, приятели... но защо такава самотна съдба, защо такава самота? Защо....

Forever Alone, 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: 9ebacf1d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те. Искам да ти помогна.. да ти дам надежда и подкрепа.
От къде си? : )

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 4dbffd0e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   По края на изповедта ти съдя, че си на 21, а пишеш така, сякаш си на 81... Болезнената истина е, че проблема е някъде в теб. За да си щастлива трябва коренно да промениш някои черти на своя характер. Лошото е, че когато си сам не знаеш от къде да започнеш и къде точно е проблема. Не се предавай, стреми се към щастие, човек трябва да си вземе своето от живота.

Д. Г. 20

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: b2402ee9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако наистина искаш съвет от някого, не е зле да напишеш на колко си години, как живееш, работиш ли и т. н. След като прочетох поста ти разбрах само, че си тъжна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 69be579613
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   впечатляващо е всичко бих те приел но как да се свържем

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f34254913
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила, все едно описваш моя живот... само дето аз съм на 19 години. Бих искала да се запознаем и да поговорим, защото и аз като теб няма на кого да споделя всичко, което чувствам, защото близките ми не разбират, просто не разбират. Можеш да ми пишеш на мейла *** за да ти дам скайп. Наистина ще се радвам да си поговоря с някой с когото имаме общи проблеми. :))

Модератор: Не одобряваме публикуването на контактни данни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d5ce401a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Погледни тази тема коментар 12. http://spodeli. net/7/story-39356. html пиши, ако все още следиш темата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d5ce401a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пак съм номер 8, при копирането нещо се е разместило и има разстояние, за да се отвори линка както трябва, трябва да се премахне разстоянието. След spodeli. и след 39356. също.
http://spodeli.net/7/story-39356.html Тука е вече поправен, но за всеки случай съм написал, какво трябва да се направи ако нещо пак се размести.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: da7050bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме трогна това, което си написала, личи си че си много умно и възпитано момиче, трябва да започнеш да мислиш позитивно, тоест тези мисли за самотата и това че, няма да срещнеш щастието, трябва да ги изхвърлиш от главата си и на тяхно място да дойдат мисли, че ще си щастлива, че ще срещнеш своето момче, че си красива и всички мъже те харесват. Дори можеш да си го представяш /визуализираш/, прави го всеки ден по няколко пъти, така ще излъчваш позитивна енергия, която се улавя и мъжете ще започнат да ти се лепят. Опитай и ще видиш, че това работи. Вярвам, че ще успееш. Целувки. КУПИДОН

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3d0916f444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Tи си едва на 21, живота ти сега започва...

Може би си по-затворена или срамежлива и излъчваш сигнали, че за това. Обикновено на тая възраст хората, особено момчетата търсят развлечение, а не сериозна връзка. И така се получава разминаване между това, което ти търсиш и очакваш от живота и това, което е реално. Може и това да е причината за състоянието ти.
Не се отчайвай, имай търпение и надежда. Намери начин как да се срещаш с хора и не се затваряй в самота. Прави нещо занимавай се и бъди активна.
Това ще ти помогне да не затънеш в депресия и да срешнеш човек на когото да разчиташ. Може би твоята половинка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker