Забихме се и нещата се промениха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забихме се и нещата се промениха
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3408 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24г, а той е на 27, казва се Георги. Познаваме се от близо 4 години, но винаги сме излизали и сме се срещали само като приятели. Аз през тези 4 години имах гаджета, за него не знам, но предполагам, че е имал също други момичета. Преди половин година се разделих с последния ми приятел и от тогава с Георги се виждаме сравнително често. От разговорите ни разбрах, че при него има момиче, на което много държи и иска да я чака ( тъй като тя не е в България). В същото време с мен се държи много приятно и когато сме заедно ни е страшно забавно и уютно. Определено не сме си безразлични един към друг, има привличане и близост. Виждах, че иска да бъде с мен, но не насилва нещата, а остава аз да реша и сякаш аз да му позволя да дойде по-близо до мен.

Преди седмица на поредното ни ходене на планина се забихме. Сега през тази седмица се чувствам много объркана. Мисля постоянно за него, но и го отбягвам. Объркана съм. Мисля си, че ако не знаех за другото момиче, щях да се отдам и да не ми пука какво ще стане, мисля, че щях да тръгнем, да имаме връзка или дурго ( както искате го наречете). Но ... сега се чувствам объркана. Искам да съм с него, но не съм сигурна той какво чувства. След онази вечер, нещата се промениха. Преди бяхме близки приятели, без интимност между нас, а сега аз си мисля, че ще се превърнем в приятелчета за секс, докато другото момиче се върне в София.

Не знам какво да си мисля и какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 891076d9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, бори се за тази любов въпреки всичко. Признай му какво чустваш,ти си тук до него, а тя е далеч от него.Направи всичко възможно да си с него,не си пропилявай живота и ти виждаш,че той не ти е безразличен.Успех

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a8e7805f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами така става: секса разваля нещата. Говори с него.Говори и си изясни нещата, за да не пребиваваш в неизвестност. Искай от него да ти каже дали е приключил с приятелката си, или и сам той не знае. Но, във всички случаи, трябва да си наясно със ситуацията.

Но мисля, че ако сексуалната връзка прераства в приятелска, или приятелската - в сексуална, нещата както сама виждаш, се развалят...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 42aff4b0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вярно, че е малко объркано, но не си хлапе. Би трябвало да знаеш, че разговорите в повечето случаи оправят нещата, така че директно си говори с него. Седнете и се разберете кой какво иска и какво очаква от другия. Така сама ще прецениш дали ти отърва тази връзка. Успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 91a6aa9b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той иска да бъде с теб. Няма да дочака нея, ако изобщо "тя" съществува.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e6191a9583
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Все пак сте стигнали дотук защото и двамата сте го искали в крайна сметка. Ако е трябвало нещо да стане щеше единият от вас да се откаже на време.Седнете и поговорете за станалото и разбери как той преосмисля случилото се между вас. Не мисля,че ще се одръпне от теб при полужение, че сте го искали и двамата. Не позволявай някакво момиче което не познаваш да развали връзката ви при полужение ако тя е надалече и незнаеш дали ще се вирне някой ден. Докажи на него и на себе си,че сте родени един за друг... Чакам развоя на нещата...

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7d61187d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм авторката: нека кажа за развоя на нещата- ами... той се отдръпна от мен и през последната седмица като се виждахме просто не можех да не усетя, че е по-хладен с мен и по-тръпнат. Отново си говорим, смеем, прекарваме си приятно, но той определено спазва голяма дистанция, дори и физическа ( вече няма прегръдки за "довиждане", няма потупвания, само вяло чао).

Какво да си мисля: просто е пробвал да види ще стане ли секса за едната вечер и сега вече му е безразлично. Не знам... Определено се чувствам доста зле. Вие отстрани как си обяснявате ситуацията?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker