Между разума и чувствата?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между разума и чувствата?!
преди: 11 години, 19 дни, прочетена 1636 пъти
Здравейте, приятели, искам да ви попитам, и по особено женската аудитория, какво според вас значи да се колебаеш между разума и чувствата и как бихте го разтълкували? От скоро се виждам с момиче, в което от пръв поглед се влюбих, виждаме се, говорим си с часове, правим любов и.. всичко е прекрасно, но.. не говорим за връзка или чувства, опитах се да и кажа за своите, но на нея не и се вярва, че толкова бързо може да съм се влюбил. От своя страна тя ми каза, че в момента е между разума и чувствата си, което според мен значи, че няма чувства към мен, но ме смята за подходящ за сериозна връзка и... "сме се оставили по течението". Не съм някой тийн, напротив, зрял мъж съм, здраво стъпил на земята, мразя лъжата и изневярата, никога не съм изневерявал и не бих, за мен това е предателство не само към човека до мен, но и към самия мен. Не съм ревнив, за мен човека до мен и щастието му са най-важни в една връзка и винаги съм давал 100% от себе си, винаги е най-важно ТЯ да се чувства добре. Когато сме заедно и казвам хиляди пъти мислено "Обичам те", но не смея да го кажа на глас, защото ще последва неловко мълчание в отговор. Мисля, че е ТЯ-жената на живота ми, но... не знам дали сме се срещнали в най-подходящия момент, защото аз съм наясно със себе си-искам красива и умна жена до себе си(каквато е тя), с която да създам семейство и да изживея живота си, но... явно тя все още не е наясно. Какво мислите, дами? Също бих искал да чуя и мъжки мнения.
М 31

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: c0f8d29608
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен всеки заслужава до себе си жена/мъж, когото го обича, ЖЕЛАЕ истински, уважава, а не е с него от разум, сметка, за да не е сам/а и т. н.
Да, важно е да обичаш човека до себе си и да отговаря на нуждите ти (в случая ум и красота), но няма да постигнеш щастието, ако си един вид компромис за човека. Рано или късно всеки среща половинката си. Ти очевадно не си половинката на тази жена и ще осъмнеш изоставен или по-лошо - ще ти изневери с мъжът, когото действително желае. Може този мъж сега да не е в живота ?, но ще се появи задължително - тогава може да имате и деца и ще страдаш не само ти, но и съвсем невинни същества, лишени от избор.
Дай ? време, ако не можеш сега да събереш сили, за да я изоставиш, но не създавай семейство с жена, която НЕ ТЕ ОБИЧА.
ж28

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 96f9e9853d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави я на нейното темпо, без задължително да потискаш това, което искаш да кажеш. Например можеш да кажеш "обичам те", но без да чакаш отговор, например да й запушиш устата с целувка или веднага след това кажи нещо друго и смени темата, или се пошегувай. Напиши й го на гърба в леглото или на бележка, или пък никак. Ако ти е много трудно това, не й го казвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker