Любов, услуги, използване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, услуги, използване
преди: 11 години, 24 дни, прочетена 1908 пъти
Здравейте! Момиче съм на 20 години и ще ви разкажа накратко защо ви пиша. Очаквам адекватни мнения и съвети.
В момента се чувствам без енергия, изтощена и използвана от друг човек. По принцип съм позитивен човек, но не и сега. Преди съм била егоист, но мисля, че грешно хората възприемат думата 'егоист'.
Тя за мен не е непременно нещо лошо. Защото когато преследваш собствения си интерес, това не значи, че вредиш на някой друг. Но е лошо и егоистично, когато не уважаваш хората срещу теб и не правиш нищо за тях.
Имам връзка с едно момче от година и нещо, и реших, че ще бъда отговорна в тази връзка, ще се грижа освен за себе си, и за човека срещу мен. Но какво излезе. Аз, намирайки се всъщност в труден период за мен самата (случи се нещо непредвидено, което е доста голям товар и стрес върху мен ) вместо да се съсредоточа напълно върху своите собствени проблеми, се наложи да решавам неговите. Ок, дотук добре, нали го обичам. Но през цялото време той ме товареше и повярвайте ми, колкото и да се опитвах да му обясня, че мога да му помогна, но се налага той да промени мирогледа си, да е позитивен и усмихнат, това не се получи. Вместо това, той ме заля с негативизъм, разбирате ли? Когато аз се опитвах да намеря решение, той веднага казваше нещо от сорта: ''Ами може да не се получи, защото еди-си-кое може да ми попречи''. Ей такива ситуации, които ме изнервяха. Познайте! Всъщност проблемът му се реши! Благодарение на мен, моите действия и моя позитивизъм. Защото когато човек иска да намери решение, има такова. А когато е изпълнен с мрачни мисли като него, нещата или не се случват, или стават много трудно.
Проблемът е там, че не съм сигурна как мога да продължа с човек, който има друг поглед над живота от моя. Виждам, че отношенията ми с този човек влияят върху мен по негативен начин, че може би ако бях съсредоточила тази енергия върху себе си и моите проблеми, сега те щяха да са решени. Не съжалявам, че съм помогнала, бих го направила пак. Но от него дори едно ''благодаря'' не чух. Това, което искам е той да се промени, да гледа позитивно и да не ме товари с мрачните си мисли. Възможно ли е? Дано сред вас има хора, които са имали подобни ситуации с партньорите си и могат да дадат съвет.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 23 дни
hash: b9a4cd424d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, съветвам те да не се караш с този човек, а постепенно да се откъснеш от него. Сестра ми се омъжи за такъв и сега го издържа! Той винаги си намира причини да няма работа, да не му се случват нещата и НИКОГА не търси начин КАК.
Има и такива жени, но много по-лошо е, когато мъжът е такъв, защото по принцип мъжете са глави на семейството, изкарват повече пари и те издържат при майчинство да кажем, а ти на такъв човек не можеш изобщо да разчиташ. Ок, сега си му решила проблема, но когато се появят деца, ти чии проблеми ще решаваш по-скоро - своите, на децата, на мъжа си?
Нещо повече - когато някой непрекъснато ти набива негативизъм, много бързо и ти можеш да станеш такава!!!

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 5c55203f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че знаеш отговора, но не можеш да си го признаеш. Или не искаш. Аз за любов не видях къде се разказва. Дори и евентуално да има чувства между вас, те не са тези, които би трябвало. Година и нещо не е малко време да прецениш човека, да му дадеш възможност да се прояви в по-деликатни трудни за теб моменти. И когато видиш, че нагласата му е друга и не ти отвръща със същото, което ти му даваш - логичното продължение е само едно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker