Не знам какво да правя, разкъсван съм между два свята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя, разкъсван съм между два свята
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 5207 пъти
Мъж съм на 30 години. Имам 10 годишна връзка с приятелката ми, с която сме и от един град, но се преместихме в по-голям и живеем заедно от около 5 години. Имал съм едно две залитания през годините, но нищо кой знае колко сериозно, защото не съм имал чувства. Но.... се появи тя. Преди около 2 години я срещнах, оше когато я видях в нея имаше нещо много специално, нещо което ме жегна. Харесах я МНОГО, но тя не беше сама. Станахме приятели в един момент, от време на време се виждахме и си споделяхме истории от нашите животи. Ходих да я виждам много често до работното и място, просто исках да я виждам, ако я нямаше на работа не влизах. Когато я виждах, тя беше много тъжна, споделяше ми че от много време не е щастлива във връзката си и че не знае какво да прави. Исках толкова много да я прегърна, да я целуна, мислех за нея от време на време, намерих я и във фейсбук и я гледах от време на време, но ме бе страх да и поискам приятелство, защото това означаваше да мисля още по-често за нея. преди половин година тя се раздели с приятелят си. И тогава.... започна всичко между нас. В началото си мислех, че ме търси като спасение, но не беше това. Говорихме с часове, излизахме, правехме най-страхотният секс на света. Нямах това намерение, но усещах че започвам да се привързвам и да имам ужасно силни чувства. Тя знае, че не съм сам, знае че имам доста дълга връзка, но седи и ме чака и иска да е с мен. На няколко пъти се опита да прекъсне отношенията си с мен, но не става нито аз мога нито тя просто... не можем един без друг. Без нея имам чувството, че не мога да дишам тя е толкова във мен. През март тя ми каза че ме обича... аз не и отвърнах все още не знаех дали го усещам наистина. Но от месец и повече вече съм убеден. Обичам я, обичам косата и, която мирише на череши, обичам абаносовата и кожа, обичам устните и толкова нежни и вкусни, обичам очите и, тя има най-красивите очи на света. Обичам нея, истински. Преди две седмици и казах че искам да сме заедно, споделих и на родителите си. Но проблема е приятелката ми, тя е толкова добър човек и знам колко много ще я нараня. Та реално тя има само мен. Моля ви за съвет какво да правя вече, искам да съм с НЕЯ, но как да кажа на другата... та това ще я убие, а усещам че ако продължа така, ще изгубя човека с когото наистина искам да бъда защото тя вече плаче много, че не се решавам. Какво да правя помогнете ми, как да загърбя 10 години и как да се откажа от нещо, което обичам толкова много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: a631b780f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе - ти нямаш нито деца, нито брак с приятелката си. Не си ли се питал защо?
Защо и си ? изнверявал практически винаги?
Просто не обичаш този човек.
Спри да лъжеш себе си, нея, спри да нараняваш жената, която обичаш и скъсай, започни новата си връзка НА ЧИСТО.
10 г. не са малко, но какви 10 г. са това? Години на лъжата, навика, надлъгването, самотни години и за двама ви. Всеки заслужава да бъде обичан. Ти обичаш ли приятелката си, какво можеш да ? предложиш? Как си представяш живота с нея нататък - можеш ли да се ожениш за жена, да имаш деца от нея при положение, че НЕ Я ОБИЧАШ и да оставиш жената, която ОБИЧАШ, а с това и вашите възможни деца, родени от любов, вашето бъдеще, вашите не 10, а 50 години заедно????

За мен решението в твоя случай е ясно - По-добре ужасен край от ужас без край.
Ако избереш сигурното пред любовта цял живот ще съжаляваш. Да, възможно е да не се получи и с втората жена, но едно е сигурно - НЯМА да се получи с приятелката ти. Ще страндате не само двамата, но и децата ви.
ж28

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 345d0cab4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто сядаш и говориш с приятелката ти... Тя няма да иска да те чуе, ще е шокирана предполагам... Казваш й, че си влюбен в друга... Болезнено е, но няма как по друг начин да й кажеш истината, освен ако не я премълчиш. Много ще е трудно първите дни и седмици, предполагам и месеци, но ако приятелката ти има достойнство - ще те остави и няма да иска да те вижда повече. Има жени, които в подобен случай започват да реват и да се унижават само и само мъжете им да останат при тях... Дано приятелката ти не е такава, но при положение, че имате 10годишна връзка - тя сигурно очаква вече да й предложиш брак, а ти от 2 години я лъжеш. Аз съм потресена от хора като теб... Ако бях на нейно място бих се почувствала унизена и бих си тръгнала от теб веднага, не бих те потърсила повече. И ако се съберете с това другото момиче, съм убедена, че с нея ще изкарате най-много 3 години, ти ще станеш на 33 и всеки по пътя си... Кога ще създадеш семейств о и деца? Имаше възможност да го направиш с дългодишната ти приятелка, но щом вече не я обичаш... ти си знаеш, живота си е твой.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 28109e2bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кофти ситуация братле! и в двата случая ще има наранени. В крайна сметка и сам знаеш, че трябва да послушаш сърцето си!
Мъж 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 90b565df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истинската любов, онази която те грабва и те кара да се чувстваш жив е само една. Та щом това момиче те чака толкова време, то замисли се колко силно желае да е с теб и те обича. Ти си и казал вече, че искаш да си с нея. А защо не си??? Щом обичаш друг и вярваш, че е той единственият и този с който искаш да бъдеш.... какво все още правиш във връзката си??? Та имаш ли идея какви надежди даваш на това момиче и как тя все още те чака и какво и допричиняваш в момента??? Според мен щом тя толкова много плаче в момента, то трябва да ти стане ясно че просто я губиш... идва един тънак момент, в който човек колкото и да се бори просто търпението му свършва и слага край. Ако я обичаш, защо я нараняваш, ако искаш да си с нея защо не си вече??? Според мен, ти не заслужаваш това момиче...

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 0011a83c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Всъщност приятелката ти няма само теб, изобщо те няма. А ти постъпваш толкова грозно, подло и типично мъжко... Как може изобщо да съществуват такива хора... ЗАЩО НЕ СКЪСА С НЕЯ А И ИЗНЕВЕРЯВАШ толкова време, а? Приятелката ти е добър човек ама друго си е да чукнеш някаква миришеща на храни.... Скъсай с приятелката ти която е будала и те търпи /и която знае за изневерите, това е сигурно/ и и дай шанс за пълноценен живот. А ти си ходи при тая с абаносовата кожа и си се... нали в това е цялата работа???

 
  ...


...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 7ee1ef4870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля, че след 10 години ще искаш някоя друга. И тогава?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 27e0be7a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще нараниш приятелката си повече, ако продължаваш да симулираш връзка с нея. Защото скоро сигурно ще се появят разговори за деца, за нови отговорности в живота ви, а ти ще мислиш за друга жена.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 97eaa00584
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ех, какви коментари, какво нещо. Гледната точка на повечето ми е пределно ясна, защото преди доста години аз разпалено разсъждавах така, осъждайки изневеряващия. Истината е, че хората като биологичен вид НЕ сме моногамни бозайници. В природата почти няма такова нещо като моногамия с малки изключения. Над 98% от биологичните животински видове са полигамни, както е и човека. Не е никак приятно, боли, но това не значи да премълчаваме фактите и да изкривяваме истината.

Автора не е единствен, който изневерява, а е един от многото. През целия ми живот съм говорил със много мои приятели мъже и твърдя, че нито един от тях не е бил верен на половинката си. Това го бях писал в една тема преди доста време. Говорил съм с адвокат, учител, зъболекар, шофьор на такси, доктор в Пирогов /мой приятел/, питал съм още десетки мъже през годините от любопитство и лична моя статистика. Никой от тях не е верен физически. Повечето от тях обичат половинката си, но това не им пречи да се развличат със секс извън връзката си. Няма мъже които да не изневеряват в една дългогодишна връзка. Или трябва да е импотентен или да е заключен с верига за радиатора ден и нощ. А това, че повечето съпруги и приятелки не разбират за изневерите е просто, защото мъжете са доста внимателни. Ето ви едно сериозно проучване, провеждано е цяло десетилетие и са проучени 40 хиляди мъже:

http://woman.hotnews.bg/n/vsichki-muzhe-izneveryavat-ili-mechtayat-za-tova.3870.html

Тоест, ако не е изневерил половинката ви, то със сигурност си мечтае за това и в повечето случаи е въпрос на време. Има изключения, които отново потвърждават правилото. Но, когато мъж прави секс с друга партньорка, то това по никакъв начин не значи, че обича третата във връзката. В повечето случаи е едно развлечение и нищо повече. Така, че стига сте нападали автора, че бил зле. Ако той е зле, то тогава 99% от всички мъже са зле-та. Ако не желаете да приемете действителността, която не е приятна, то тогава ви пожелавам късмет да се преборите с другите жени за този максимум 1%. Успех. И не ми се сърдете на мен, аз съм просто пощальона, който сервира истината, не съм аз създал човешкия биологичен вид да е полигамен. Ако не гледате реално на нещата само ще бъдете разочаровани от другия пол. Ако двама обичащи се позволят да се разделят заради нещо толкова банално като изневяра, то това значи, че никога не са се обичали достатъчно силно.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 9e9e17de75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   K-Man, не авторът е зле, а ти... нещо въобще не си вникнал нито в историята, нито в размислите на автора, нито пък му помагаш с тия бръщолевения! Да голям процент от мъжете са ЗЛЕ. Мъжете, както и жените изневеряват и то МНОГО. Но все още има хора, които знаят що е ценност и как се постъпва в подобна ситуация - а обвиняват жените, че не пускали дървото, докато не хванат друго. Авторе спри да нараняваш жената отдала ти се последните 10 години и я пусни да намери своето щастие, а ти намери своето дали с момичето, за което говориш, дали с друго... Именно това е подлото в тия отношения, да заблуждаваш някого, който ти има доверие... с това, че не можете да изберете, да нараните... само залъгвате собствената си съвест и его! Не можеш да ме убедиш, колко много се разкъсваш и сърцето ти плаче, а правиш секс с две мацки... Има една хубава мисъл - Затова нямаме две сърца, защото не можем да вървим по два пътя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 90b565df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:
Искам първо само да поясня, че нямам афера от 2 години, а от 6 месеца. Това първо, второ за пръв път се влюбвам така в някой друг и макар и да ме упреквате.... знам колко греша и в двата случая. Прекъснах връзката си с момичето, което обичам в името на това да запазя живот, който не знам дали искам. Но знам ли и аз самият какво искам. Та аз съм един мухлио, тъпанар без морал и ценности. До номер 3, наранени... та аз дадох мечти и надежди на най-прекрасното същество на света, които вчера разбих.... и най-лошото е, че не знам какво да и кажа. А тя се разплака... плака толкова много и една лоша дума не каза, а само "Защо". Беше риторичен въпрос, тя не чакаше отговор. Разбих и сърцето и сега се измъчвам, мъча се защо го направих, защо и го причиних. Загубих я окончателно нали....?

 
  ...

...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 7414503a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На теб ти е ясно, че трябва да се разделиш с приятелката си. Няма как да го направиш без да я нараниш. Но има как да го направиш така че един вид да я подготвиш и да смекчиш малко ситуацията. Просто започни разговори с нея, че чувстваш връзката ви изчерпана, че искаш да продължиш сам. Някой по-горе те беше посъветвал да й кажеш, че има друга, но според мен изобщо не й признавай, това много повече ще я смачка. Предпожи й прителството и подкрепата ти. Но я накарай да разбере, че чувствата ти вече ги няма. Също така аз съм сигурна, че тя най-малко е усетила, че има нещо при теб. Тези неща винаги се разбират и усещат. Второ постъпи поне сега мъжки. Недей да я съжаляваш. Поне това унижение й спести. Напълно възможно е без теб да започне отначало и да бъде много по-щастлива, да намери нови хора в живота си, а не да бъдеш само ти с целия си фалш. Няма как коментарите към теб да не са нападателни, защото това твоето е една много добре осъзната, обмислена и подла изневяра. Направо си е паралена връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 28e1a3be01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, виж сега, един достоен мъж никога не изневерява. Аз самият никога не съм изневерявал на бившата си жена, макар да съм имал възможност поне няколко пъти през живота си. Освен това познавам много мъже, които също не изневеряват. Общо взето, днес изневярата е масово явление и сред двата пола, но не всички го правят. И аз познавам адвокат, лекар, певец, шофьор, банкер, учител и т. н., все мъже верни на жените си. За това не обобщавай! Мърша има и сред двата пола, обаче, когато жена изневерява, това в 95% от случаите слага край на отношенията. Това е така, защото мъжете по-рядко се влюбват в любовниците си, докато жените в повечето случаи.

Колкото до автора, мога да му кажа, че такива връзки, които се раждат в лъжи, манипулации, изневери и градят щастие за сметка на нещастието и болката на друг са обречени на провал. Ето, тя е зарязала гаджето си, щото не била щастлива, ето автора е на път да зареже тази, с която 10 години е бил заедно заради друга и причината е нищо повече от една тръпка, едни страсти, които рано или късно ще приключат, но връщане няма да има. Честно казано авторе, ще ми се тази, която мамиш толкова долно, бързо да разбере и колкото и да я заболи просто да сложи край за да си уреди живота. Ти не я заслужаваш, губиш и времето, дори не я уважаваш, защото ако уважаваш един човек не би постъпвал толкова подло и лицемерно. А ти и любовницата ти сте от хората, които никога не постигат трайно щастие, но ще разбереш всичко това един ден, когато останеш сам и когато няма кой да ти даде една чаша вода.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: a631b780f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   До Автора

„Прекъснах връзката си с момичето, което обичам в името на това да запазя живот, който не знам дали искам. “
Направил си най-голямата грешка в живота си.
Имаш време да поправиш стореното, но трябва ВЕДНАГА да скъсаш с момичето, което НЕ ОБИЧАШ. Само така имаш шанс при изгората си... но дори да не се върне при теб, поне няма да живееш повече в лъжа - ще си начисто.
Аз лично съм минала през подобно нещо, но човекът намери сили и се разведе, за да сме заедно. Направи го чак, когато го зарязах, разбира се. Мъжете сте много малодушни същества. Мисля, че жените тук сме по-сигурните и по-силните. Когато една жена обича истински, тя не се отказва от Любовта си. В случая Авторът просто не е оставил избор на момичето.
Още не е късно да я спечели, ако иска, но с всеки ден тя ще притръпва все повече към него докато ? стане напълно безразличен и си намери истински мъж.
Чесно казано за нея е по-добре, че авторът е показал сега малодушието си. Загубила си е само едни 6 месеца. При мен бяха 6 г. преди да преодолея собственото си малодушие и да напусна малодушника, за да му дойда акъл в кратуната.
Никога не бих наранила иначе така съществото, което обичам, за да запазя своето малодушно съществуване с някого, когото не обичам. Жал ми е за хора като автора.. той заслужава само съжаление. Наказанието сам си го прави.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: a631b780f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   K-Man моето уважение, но в случая не си прав
„Но, когато мъж прави секс с друга партньорка, то това по никакъв начин не значи, че обича третата във връзката. В повечето случаи е едно развлечение и нищо повече. “
Авторът навсякъде говори именно за ЛЮБОВ, не за голо ч... не. Може да си прав за повечето случаи, но не и в ТОЗИ случаЙ.
Иначе чети малко повече литература. 6 м. секс с една жена няма начин да не доведат минимум до привързаност, интимност, нужда от споделяне с партньора. Не знам твоите връзки как протичат, но повечето хора изпитват удоволствие не само от голото чукане. Стига се до разговори, до съвсем нормална връзка с другата жена - до вид приятелство и желание за повече. Ако не се стигне до там, защо да си губиш 6 м. с нея - чукане на път и под път. В случая очевидно става дума за повече.
Много обичаш разните му там литератури явно - чети малко за отделяните хормони по време на секс - най-вече на хормоните за привързаност, които обвързват мъжа с жената. Просто е - когато един мъж има редовно секс с една и съща жена той вече образува двойка с нея. Природата има интерес мъжът да остане с жената, за да оцелее поколението им, защото човекът е най-успешният вид именно заради това, че се грижи 18 г. за поколението си. Сексът води до зачеване, мъжът е нужен за това поколение. Ако жената можеше да изхрани отрочетата си, щяхме да сме като котките - разгонване и гол секс. Защо да образуваме изобщо двойки?
Ако мъжът не прави секс с една жена, защо природата да го задържа при нея и да хаби ресурси. Съответно връзката се изчерпва и всеки си търси пълноценен партньор. Такава е ситуацията със старата приятелка на автора. Въпрос на време е всеки да си поеме по пътя - може на 40 г. да станат, но няма да я бъде.
„Ако двама обичащи се позволят да се разделят заради нещо толкова банално като изневяра, то това значи, че никога не са се обичали достатъчно силно.“
Прав си, но в случая двамата влюбени не са обвързани официално. Авторът се разкъсва между любовта към любовницата си и дълга към досегашната си приятелка и избира приятелката. Това не е доказателство за любовта му, а е чиста проба проява на малодушие. 2/3 от брачните не се обичат, не се понасят дори, но стоят от малодушие заедно, а браковете им преодоляват изневяри и още по-лошо - побоища, алкохолизъм, какво ли не. Това любов ли е?
Определено НЕ Е, а е МАЛОДУШИЕ. Малодушието просто е по-лесно за постигане. Любовта иска да я храниш, да се грижиш за нея, да страдаш за нея, което за малодушните егоисти явно е непостижимо - за тях е важно статуквото и какво ще кажат хората.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: f9dd34ce98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14,
Моите уважения, но съм чел достатъчно литература за изневярата и хормоните. А колкото до хормоните, за които твърдите, че не съм наясно, ето много кратък откъс от документален филм, в който психолози и сексолози обясняват нещата прекрасно добре:
http://www.vbox7.com/play:3d1f79f527

Между другото, понеже твърдите, че не съм наясно, само да спомена, че този откъс от филм аз съм го качвал лично преди време и съм слагал и субтитрите. Да твърдите подобно нещо, че не съм наясно и трябва да чета, както разбирате е най-малкото прибързано и нелепо.

И бъркате за оставането на двойката поне до 18 години заради децата. Най-много раздели и разводи има около 3 тата година от връзката, защото тялото спира да произвежда хормоните отговорни за "влюбеността" тогава. Психолозите са единодушни в това, а и статистиката го потвърждава от броя на разводите и разделите. Повечето хора се влюбват и мислят, че това е любовта. Тяхното незнание за това какво е "любов" води до раздялата. Защото "Пеперудите" в стомаха престават да пърхат /в преобладаващата част от случаите/ около 3тата година и хората бъркащи влюбеността с любов се разочароват и разделят. Съшите хормони, които те карат да виждаш нещата с розови очила и всички онези недостатъци на партньора да ги виждаш, като очарователни. След хормоналната буря се гледа по реално на нещата и много хора се разделят в преследване на "пеперудите". Не са така прости нещата и за хормона окситоцин, за които говорите, че е отговорен за по дълбоките чувства на близост отделяйки се непосредствено след секс и не само. Не е само той отговорен, а процеса е доста по сложен при човека.

Може да обърнете внимание на моята поучителна тема за изневярата писана преди време. Ето я тук:
http://spodeli.net/4/story-34879.html

Не ми се водят спорове на тази тема, всеки да си живее, както намери за добре. Само ще ви помоля да не прибързвате със заключенията с какъв човек общувате само от един прочетен коментар.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 0b99d8140a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да беше казал на приятелката си, че не можеш да продължаваш така, вместо да се правиш тука на жертва, като просто искаш да си имаш и добрата утеха, и добрият секс? !

Катина

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 141924dc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Умните мъже са верни - ЕТО ТОВА Е доказано от учените :)

"Мъжете с висок коефициент на интелигентност поставят по-голяма тежест на моногамията, отколкото останалите.
Повече интелигентни мъже са склонни да ценят моногамията и сексуалната ексклузивност, отколкото слабо интелигентни, " сочи заключението на Каназава, според когото явната връзка между интелекта на мъжа и моногамията се корени в самата еволюция.

По неговите думи сексуалната ексклузивност е еволюционно ново качество, което в началото не е било от особена полза за склонния към полигамия човешки вид.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 141924dc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Предния коментар е мой, но е само цитат,
а ето още нещо от мен, на базата на лични наблюдения в реалния живот:

Това е естествен подбор - изневеряващото мнозинство разхвърля безразборно сперматозоиди и пренебрегва поколението си, което ако въобще се появи, почти винаги има неблагоприятна среда на развитие.
Същевременно докато мъжете кръшкат, жените им са свободни и често раждат чужди деца - които рогоносецът отглежда като свои :) - около 1/3 от родените деца в брака са от други бащи.

Истински интелигентните мъже са отдадени мъже и грижовни бащи - и това е вътрешен импулс, а не придобита култура. Не разпиляват ресурси - време, емоции и материални блага, така поколението расте в благодатна среда. За едно дете най-хубавото нещо което може да прави бащата е да обича майката с всички изразни средства. Не е моя мисъл, но е абсолютната истина.
Нищо няма да се получи, ако мъжът играе на добър мъж и баща, а води двойнствен живот - лъжата е БЪГ и винаги излиза наяве, скапва всичко.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: cf2bffd9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Едни доказват колко са ерудирани и наясно с човешката природа и вадят изводи по общовалидни човешки проблеми, нерешени от началото на човешката история.
Ма те, да не ги помислите за глупави, са ги решили.
Пък други се влюбват повторно - ма то сигурно и с 10 годишната връзка в началото е било хубаво и влюбено и е имала най-хубавите очи...
Просто някои хора не умеят да си седят на гъза.
След 10 години пък някоя друга ще има най-хубавите очи...

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 4017e26fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Няма смисъл наистина да се води спор за изневярата, колко е основателна, дали е морална или не. Това са неща, в които всеки сам себе си слага границата и никой отвън не може да му повлияе и не бива. Авторът трябва да следва само и единствено сърцето си. Защото повече от ясно е, че тук не става дума само за секс. Това е правилният начин според мен. Другото е грешка, която рано или късно ще даде отражение на 10 годишната връзка. Само че тогава тя може да е вече 20 годишна, да има и деца и нещата да са в пъти по-сложни. С две думи- авторе, казваш на приятелката си истината, защото тя най-вероятно усеща, че има нещо и се разделяш сега с нея. И си продължаваш с момичето, което обичаш. Виновни в такива ситуации няма. Просто връзките се изчерпват. Но да си във връзка без любов е голям компромис от твоя страна и нечестно спрямо партньора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 14 дни
hash: a631b780f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   K-Man, 3 годинки си стигат, за да се изгледа едно детенце и да има шанс да оцелее физически, но не си прав - хормоните на ПРИВЪРЗАНОСТТА се отделят при всеки полов акт, дори при хора на преклонна възраст. Сексът си е секс - хормоните са си същите. Пробвай се да не спиш с жена си 1 г. да видим дали ще ти е толкова мила след това, да не говорим, че тя ще стане заядлива към теб и най-вероятно ще си намери любовник. Ами човешко...
Авторът си е влюбен, но това не значи, че е загубен. Точно така почват най-красивите и да - най-стабилните бракове. От собствен опит ти го казвам - любовта може да я отричат много хора като теб, но няма стабилен брак, който да няма любов като основа. Как ще се развие връзката в последствие - това е в бъдещето, но определено е СИГУРНО, че не можеш да градиш стабилна къща на вече разложени, разпаднали се основи, колкото и да искаш. Който избира сигурното, накрая се оказва най-несигурен, защото рано или късно такъв брак се разпада и чесно казано - ние си мислим, че е лошо да се разпадне една връзка рано, но има и много по-лошо - да се разпадне късно и да си умрем самотни, стари и изоставени.
Важно е да си изгледа човек децата, но те поемат някога по своя си път и мислете му, ако останете на 50 г. сами.
Авторът няма този проблем - при него е ясно - обича любовницата си, НЯМА БРАК И ДЕЦА с приятелката си, но въпреки това избира втората.
Човек каквото си направи, друг не може да му го стори. Кой брак ще е по-стабилен - с жената, с която вече не делите нищо, освен изчерпана връзка, навикът и миналото, или с жената, която обичате, с която сте щастлив и на която принадлежи бъдещето?
С кото е по-добре да създаваш деца - с любимата жена или със съквартирантката си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 97eaa00584
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 21, мойте уважения, но написаното от вас е една малка каша. Първо къде прочетохте, че отричам любовта? Няма да видите никъде тези мои думи, може да прочетете по внимателно и аз не я отричам. Просто не я бъркам със секс-а. Може да обичаш някой и да правиш секс с друг, ако не знаете. Защо бъркате любовта със секс? Това са доста различни неща. След първите няколко години брак, има огромно разреждане на сексуалните контакти между партньорите. Можете да погледнете статистика в интернет или просто да прочетете някоя от многото теми тук в сайта "Мъжът ми вече не прави секс с мен". После намесвате брак. Пълна каша. В повечето случаи брак, секс и любов не се смесват заедно. Секс-а замира в над 95% от случаите, а любовта е друго тесто и няма нищо общо с брака. Сериозно трябва да прочетете темата, за любовта и брака която съм пуснал тук:

http://spodeli.net/4/story-47295.html

Също можете и да прочетете за симбиотичната любов и самотата тук:
http://spodeli.net/4/story-47296.html

Ако не сте разбрали, понеже и тези пускани теми за любовта са от мен, аз никъде в моите текстове не отричам любовта. Секс-а с друг партньор не отрича любовта. Напротив, може да подейства в някои случаи доста освежаващо в една връзка. Може да заздрави силната връзка, а може да раздели слабата такава.

Номер 17, Умните мъже не са по-верни, защото и те са мъже. Умните мъже просто не ги хващат в крачка така често, защото са по-умни.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 90b565df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Незнам как да обясня всичко. Просто имам тежко минало с тази жена, не я обичам вече одавна не я обичам, просто.... аз съм всичко за нея целият и свят. Не съм спрял да плача от дни, чувствам се зле, не ми се яде, нараних толкова много човека когото много обичам. Не ми е до нищо, иска ми се да умра. Незнам какво да правя, изпадам в дупка, от която не мога да изляза, мисля постоянно за нея ПОСТОЯННО!!! За пръв път изпитвам това истинско и неземно усещане, не я заслужавам знам, какво да направя какво...

От Автора

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: bbe61a9a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Пробвай да си тръгнеш и тогава ще разбереш дали наистина си целия и свят. Нищо чудно само ти да си мислиш така. И нищо чудно да я видиш след месец - два по-усмихната от всякога и вече освободена от бремето, което носи сега. Защото можеш да си сто процента сигурен, че или знае, или се досеща. Жените са като барометър. Мислиш ли, че не вижда какво става с теб и с душата ти. Сядате, обясняваш и и си тръгваш. Тогава ще можеш да разбереш и себе си всъщност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 дни
hash: 19d01474f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, макар че нито на години, нито на опит го докарвам, за да ти давам акъл, но едно нещо знам, каквото и минало да имаш със сегашната си приятелка, колкото и тя да те обича и да те цени, ако не е взаимно, то ти не си способен да правиш и нея щастлива. Всичко е фалш. Та ти страдаш. Това ли е, което искаш? Отвори си очите. За важните неща в живота трябва и малко риск, малко вяра и действие!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 791798aad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Знам, че темата е малко стара, но реших да попитам нещо автора. Как тази жена (дългогодишната приятелка)не усеща любовта му към друга?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: eba7b6c978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   .... толкова дълга връзка без развитие... последвай сърцето си и не му мисли, тя също заслужава да срещне своята половинка, да обича, да бъде обичана и да има пеперуди в стомаха... няма за какво да се чувстваш виновен... и за двама ви това е начина да сте щастливи..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fbf26e42db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Приятел хващай девойката, в която си влюбен, ако не го направиш цял живот ще съжаляваш и ще се питаш "Какво би станало ако бях постъпил другояче? "...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1643870da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Така както чета за тежко минало и че си единственият и свят, започвам да си мисля че приятелката ти е инвалид, за което вината е твоя поради катастрофа или нещо друго. Ако е така, тогава мисля, че трябва да се откажеш от любовта си и да приемеш отговорността си в този живот с вдигната глава и без хленчене. Ако обаче няма такова нещо, съветът ми е да я освободиш от илюзиите и да грабнеш любовта си. Моят скромен опит показва, че най-голямата, най-живата любов е само една. И не свършва за 3 г. Не ми се обяснява цялата история сега, но това, което прочетох, ме кара да мисля, че ти си срещнал именно такава любов. Ще трябва обаче да се бориш за нея, а не да ревеш и да дадеш възможност на приятелката ти, която не обичаш вече, също да има шанс за щастие. Пък след още 5-10 г ще видим дали е било наистина най-голямата любов. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d5a4ea5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   И моя съвет е да последваш сърцето си.. никога не бъди с някого от съжаление и заради това, че си няма никой друг освен теб. Това няма да доведе до нищо хубаво и за двама ви. Просто кажи на настоящата, че не чувстваш нищо вече, остави я да потърси щастие в лицето на мъж, който ще я обичаа няма да е с нея заради причините, които ти изтъкваш. Някак не е честно спрямо нея. Измъчваш и себе си, както става ясно. 10 години тъпчете на едно място и явно е по- скоро навик, отколкото обич. Възможно най- бързо разреши въпроса и продължавайте напред поотделно, така само си пречите и си причинявате ненужна болка.

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c86308113d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Внимавай да не направиш като мен. Аз имах много сериозно момче до себе си, но не го забелязвах, все усещах, че има нещо недостатъчно във връзката, че не е както трябва ... а явно не беше както трябва заради мен, защото аз не можех да се отдам. И нали знаеш, че който търси намира. Та така и аз намерих тръпка ! Нали много исках.... моето момче се премести в друг град по стечение на обстоятелствата, но сега си дойде... и като си го видях :) разбрах колко много ми липсва всъщност, че всъщност много си го обичам такъв какъвто си е избухлв, припрян (неща които мн ме дразниха преди, но сега съм готова да го приема с всичките му недостатъци и многото му качества) Но той не ме иска вече :( ... и аз направих всичко за което се сещам, за да му покажа, че отново искам да сме заедно, че го обичам дори повече от преди най-малкото по осъзнато.... но НЕ .... и боли, много боли в моята душа... :( Така че внимавай много Бил си с приятелката си 10 години -това не е без нищо, мислиш си, че с нея и без нея е все едно и също, че желаеш друга .... може и да я копнееш другата толкова много, защото е забраненият плод ... Мисли с кого можеш да създадеш стабилно семейство, с кого нистина искаш да си и забрави за всякакви изневери, защото в крайна сметка и новата ще ти омръзне .... Човешко е да правиш грешки, но често пъти правя грешка човешко щастие руши ...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b7d10d4dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Интересно ми е, ти циврещо хлапе ли си или мъж? Как може мъж на твоята възраст да е толкова лабилен? Ти изглежда незнаеш значението на думата любов. Ти никой не обичаш, най-малко себе си уважаваш. Бъди мъж! С главно М!!! Ако ти пука за 10 годишната ти връзка, защо я залъгваш? Обичай я от дистанция, бъди откровен! Ако искаш да си с другата се дръж като мъж и й отдай любовта си както подобава на истинския мъж без игри и тайни взаимоотношения. Може да обичаш и двете и с двете да подържаш отношения, но на различна основа. Ти си повече от объркан, просто си в капан защото изглежда не разбираш значението на любовта!!!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f954f9fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   От автора
Знам какво ще кажат всички сега но нека бъда честен... все още съм във връзката си причините са много. прави сте не я обичам вече но не мога да я изоставя. относно другата жена... обичам я сигурно ще я обичам много дълго. за съжаление аз съм един голям боклук. тя ми даде още един шанс и аз и обещах че ще сме заедно-повярва ми а и аз си повярвах. нещата обаче се влошиха с времето. започнахме мн. да се караме, тя плачеше постоянно, молеше ме да реша, питаше ме дали няма някоя другя освен приятелката ми. казваше, че ако не вярвам в нас е по добре да и кажа и да я пусна. Усещаше че наистина. Приятелката ми не ме усети но ТЯ ме усети. Не искам да се оправдавам но да поувлякох се по друга не съм стигал до крайности но се случи. За съжаление тя разбра-казаха и ведоброжелатели. Нараних я ужасно не мога да ви опиша какво е чувството да гледаш някой който ти се бе отдал до край да страда така. Нямя да забравя думите и че онзи горе я наказва за делата и но и отваря очите и. Тогава осъзнах какъв боклук съм и какво бих причинил и на приятелката си. Да може да ме упрекнете но въпреки че все още помня думите "егоист", "долен лъжец" и "играч на човешки съдби" аз наистина я обичах и все още я обичам и ми липсва- тя ве го заслужаваше. За съжаление здравословното и състояние се влоши след това и стреса който преживя я съсипа. Опитах се да и помогна но не ми позволява различна е към мен. Знам, че съм виновен аз, знам какво направих и че един ден ще бъда наказан за това. как да се променя, не искам никой да наранявам защо живота ми се стича така.... защо :(((

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b694cd2acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Кво?? Следя историята ти и в началото ти съчувствах, но в момента направо ме отвращаваш. Как ти се стича живота бе, като прехвръкваш от цвят на цвят ли? Много си зле, честно. И кога успя, при наличието на две жени, да се увлечеш и по трета??? Кво ше кажеш да ти пратя една снимка, кат те гледам колко си лесен земеш се поувлечеш и по мене и съвсем да стане гот!! Така като те гледам, ти си един лигльо с влечение към драмите, но вместо тихо и кротко да си седиш и да си гледаш сапунките по телевизията, си решил да ги изживееш наживо, независимо колко хора ще съсипеш докато си начешеш крастата. Зле си! Бляк!! А дано ме публикуват, че както те "нахраних", малко се съмнявам.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0cd0445537
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Защото си глупак затова. Не искаш да гониш дивото като си имаш питомно. Аз ако не обичам някой нищо не може да ме накара да съм с него-ама нищо! Остави я д си живее живота и да си намери някой който ще я обича истински а няма да си играе с чувствата й. Напълно й съчувствам. Ей заради такива мъже като тебе ''играчи'' жените се превръщаш в безчувствени кучки

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c73bf246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Според мен щом си позволил да се влюбиш в друга, значи напълно си осъзнавал, че не обичаш вече момичето до теб. Може би е трябвало да постъпиш като Мъж и да й го кажеш, че няма смисъл да се заблуждавате. 10 години без брак, но сте живеели заедно от 5 и ти си я лъгал за цели 2 години - УЖАС. Ти май никоя не обичаш, аман от такива като теб - които само себе си обичат и няма нищо свято на тоя свят за тях. А и помисли жените всичко усещат, мислиш ли си, че не се е досетила и не е направила нещо подобно и тя. И ако си мислиш, че след 10 год и тази няма да ти писне, и на нея ще изневерявяш и общо взето ще нараниш и нея и деца и пак само ти ще си виновен, защото когато има проблем във връзката не се решава по тоя начин...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 328f030805
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Моята история много прилича на твоята и ще ти кажа, че никога няма да разбереш какво искаш. Но ако не обичаш вече дългогодишната си приятелка я остави. Вярвай ми тя ще се оправи все някога. По-лошо е ако обичаш и двете... тогава е трудно, ако е така... все още и аз не съм намерила правилния подход. Въпреки, че съм с 500км по-далеч и живея с приятеля си, но не спирам да мисля за другото момче с което си играем на котка и мишка от 4 години.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1608159acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Минал съм през подобно нещо. С извинение, просто не можех да си го държа в гащите. Изневерявах на приятелката си много. Появи се тя обаче-красива, умна накратко казано невероятна. Поиска ме само за нея в противен случай просто искаше да си тръгне. Разкъсван от любов към нея и да не ми избяга сигурната връзка избрах сигурното и загърбих любовта. ТЯ никога повече не ми проговори. Загубих близо две години лутайки се в това да не знам какво искам и изгубвайки любовта на живота си. Приятелката ми ме остави сега е с друг и чака бебе. С нея бяхме заедно седем години. Не съжалявам, че се разделихме, а че загубих ононва което цял живот търсех. По някакъв начин аз винаги ще я обичам и до края ще съжалявам, за това което е можело да бъде. Затова приятелю-допуснал си огромна и непоправима грешка и един ден ще се обърнеш и ще разбереш колко си сам но връщане назад няма да има. Дори и да останеш със сегашната си приятелка ще те връща цял живот спомена за онези испуснати възможности и онази голяма любов.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 87f43713ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   тъжно ми е като чета това, че може да се случи някога с мен или с моята приятелка, надявам се никога да не се случва, ако имам връзка с момиче тя да ми изневерява и да мисли и да се влюбва в други или аз да го правя, защото винаги има по-красиви от нея, от мен, по-добри.. но щом сме държали един на друг и сме се обичали, значи не трябва никога да допускаме по-добри до себе си, защото не е гаранция и тези по-добри външно или дори на пръв поглед вътрешно, колко са добри наистина.. аз понеже съм недоверчив човек към жените (бягал съм от сериозни връзки и чак сега на 23 години за пръв път имам такава), и не мога да нараня приятелката си и сега и след 10 години да се надяваме (ако разбира се съм с нея), но постоянно се съмнявам възможно ли е тя да ме нарани, особено като чета такива теми... възможно ли е и аз да изгубя чувствата си към нея... но смятам, че при мен е невъзможно, а ако някога някоя ме изкушава и загубя чувствата си към приятелката си, предпочитам да го разбере преди да съм вършил каквито и да било неща без тя да разбира, защото рано или късно се връща, ако има добро отношение момичето към теб, доста грозно е да захвърлиш в кофата тези 10 години, не е гаранция какво ще се получи с това ново момиче и е възможно да се влюбваш заради нейната външност, заради сексуалните ви конктакти и т. н... което рано или късно ще ти писне, за да се влюбиш в едно момиче трябва да обичаш всичко в нея... аз не исках да правя секс с приятелката си първите месец, два... тя ме караше, но психологически се опитвах да не се възбуждам, да не го правя.. за да не се влюбя заради секса, тя ми се сърдеше, мислеше си, че съм "сакат" в секса, но много грозно е това отношение жена да те кара да правите секс още от самото начало, страшно несериозна, недостойна и неморална ми изглеждаше цялата ситуация, но в послествие я опознах по-добре, разбрах за сериозните и намерения.. и естествено и сексът се получи след 2 месеца и половина, 3... но я заобичах и преди да се получава секса, но може би тя не ме обичаше тогава, та.. малко е тъжно, дали някой ден няма да ме предаде, но аз не бих я предал, поради ред причини... първата от които е, ако направиш зло някому, ще ти се върне тъпкано и всичко се връща в този живот.. изневяра, кражба и всякакви такива злоратства.. второто е, че от нея всичко си получавам и психологически съм се настроил, че тя е перфектната и когато гледам други жени, просто си казвам (аз си имам перфектната, друга не ми е нужна)... а и по принцип съм претенциозно момче, възбуждам се първо горе- после долу и харесвам на 100 жени 1, идеалист съм, а пък идеалните ги смятам за еднодневки и използвачки, така че при мен шансът към изневяра е 0, 01 %, за моята приятелка обаче смятям, че ако се напие на някой купон и мен ме няма, шансът й да ме предаде е 20-30 %.. а ако е някой пич ме е предала, нямам доверие в никой и нищо, но предаде ли ме, губи само тя, аз мога да живея сам, научил съм се. А относно теб приятел.. захвърляш 10 години в кофата, това е много грозно, поне да си имаш причина да не се разбирате или нещо подобно.. а на теб ти е писнало да правиш секс с нея, вече не ти е интересна и мислиш да се таковаш с друга... влюбване и обич заради единия секс, но знайте едно.. сексът е едно голямо НИЩО без чувства, опитвал съм и ме е гнус от това, ако ще да е с най-красивата жена на планетата, ще се влюбя заради тъпия секс и какво... предавам си душата

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: db0236b742
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Какво нещо е животът ... В един момент за даден човек си голямата любов, а в следващия се превръщаш просто в онази/онзи другия/та.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2e7a5ddb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   В крайна сметка... какво се случи???

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 50bf1b3b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Аз малко не разбрах. Имаш приятелката си. Любовницата си (момичета, в което беше влюбен) и трето момиче ли е имало или аз грешно съм разбрала от авторския коментар 35. ...
Когато не обичаш някого ти го нараняваш стократно повече като го криеш и го ЗАБЛУЖДАВАШ. Нека това ти е обеца на ухото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 23760fbbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Какво стана... голяма каша, една голяма грешка, една расипана душа или пък две.... със сигурност първата е моята. Аз съм мъж, който явно няма да спре да се увлича по красиви жени, а съшевременно с това и няма да изостави дъгогодишната си приятелка. Да, така е аз съм такъв. Продължавам да съм с нея.... мисля за другата все още, за онази която преди 8 месеца(когато я видях за последно) ми каза, че е срещнала друг и не ме обича вече, че съм лъжец, че съм нещастник, който и е загубил времето. Ако четеш това.... знай, че въпреки всичко аз наистина те обичах(обичам) и винаги ще значиш някой за мен!!!! Нямах смелост, нямах срам, лъжех и мамех... но чувствата ми бяха искрени. Сега си с друг, не вярвах... докато не те видях с него ей така макар и от далеч. Различна си-още по-красива, щастлива беше и усмихната, но друг те държеше за ръката, прегръщаше те и целуваше. Изгубих те... прости ми

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4180b0e309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Когато въпросният автор ми сподели, че е написал история за нас, не му повярвах! Сподели ми го наскоро, когато реши да ме потърси за пореден път понеже аз съм била най-голямата любов в живота му. Потърси ме, защото приятелката му най-после го изоставила.... не, не заради мен, а защото го е хванала с друга! Е, господина реши да се пробва все пак и при мен макар и след толкова време. Понеже не му вдигах телефона, решил да пише мейли-мейли, в които ми каза името на историята и кога я е споделил. Мили читатели, искам да ви кажа, че той наистина ме лъга много и сисипа тотално, но колкото и да го обичах се откъснах и продължих живота си. Осъзнавах какъв човек е той и знаех, че няма да се промени. Толкова много пъти исках да разкажа на момичето какъв индивид има до себе си, но с какви очи щях да и го кажа, а и съвест. Виновна съм за това, че позволих на душата и сърцето си да допусна такава грешка и Бога ми ще съжелявам винаги.... Но живота е един и всичко в него се връща един ден, така както ми се е върнало и на мен! Авторе, аз не те обичам одавна, обичам човека до мен, който ме обича също и не ме лъже и дава празни надежди, с който не се крия и който открито говори с мен за всичко! За всяко нещо си има причина и е имало защо всичко това да се случи, за да срещна любовта -онази обаче истинската! Ти ме промени много, има нещо в мен което умря, но пак съм си аз и съм щастлива. Не, не те мразя, никога ме съм. Каквото и да си направил и причинил-на мен, на нея, на сегашната, бъдещата и тн., ти пожелавам щастие и да намериш мир най-вече със себе си, защото твоето не е живот! Това са последните ми думи към теб, никога повече няма да ти проговоря отново!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker