Искам да си я върна, но не знам как! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си я върна, но не знам как!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1668 пъти
Много кратичко ще ви кажа как стоят нещата при мен. Преди 5 години видях едно прекрасно момиче да стой пред едно кафе от което аз излизах. Тя пушеше и нещо си цъкаше на телефона. Застанах до нея, извадих си цигара и започнах да си търся запалката. Направих се, че не намирам моята и за това и поисках нейната. Тя извади от чантата си запалка и ми я подаде с думите ''Пушач, а няма запалка'' и се усмихна. Запалих си цигара и и върнах запалката. Наистина ми хвана окото и исках много да се запознаем. Докато пушех вметнах '' Междо другото аз се казвам Р. ''. Тя ме погледна с много мил поглед и ми каза името си. Поразпитах я кой чака, отговори ми, че чака нейна приятелка, но може би щяла да и върже тенекия, защото я чакала от доста време. След като го чух това, реших да я поканя на кафе. Седнахме говорихме си и така.

След няколко седмици постоянно излизане, аз реших да направя крачка напред и да и предложа да станем гаджета. Когато тръгнахме аз бях на 16, а тя на 15 години. След няколко седмици се запознах с родителите и и те много ме харесаха. Започнахме да ходим на всякъде заедно, излизаше с моята компания и никога не ми е било кофти заради това, че съм завел моето момиче с мен и момчетата някъде. Всичко беше като на приказка, с всеки изминал ден аз се влюбвах все повече и повече в нея. Мислехме за бъдещето ни, за семейството ни. Казваше, че аз иска да съм баща на децата и и да бъде с мен, когато остареем. Аз разбира се исках същото. Така минаха 5 прекрасни години.

Сега когато съм на 21, а тя на 20 години, разбира се започнаха и проблемите ни. Аз започнах работа щом завърших и се изнесох от къщата на майка ми и баща ми. Идваше в нас с преспиване все по-често и по-често, докато не и предложих да заживеем заедно, което малко я стресна, защото не и го попираше акъла, че ще остави майка си и баща си сами.
Премести се в нас, не и позволих да работи известно време, защото имаше някои медицински проблеми. Работех само аз, плащах сметките и всичко останало. Все по-рядко ходехме на почивки и тя все по-рядко получаваше скъпи подаръци по поводи. НИКОГА НЕ Е МРЪНКАЛА! Когато и подарявах скъпи неща тя малко се цупеше, защото са скъпи, но и в същото време беше щастлива.

Преди една седмица дойде моята бивша приятелка с която ходех, когато бях на 15 години. Тя не е никак свястна и всичко знае сегашната ми приятелка за нея. Нека я нарека К. (бившата ми). Та, К дойде на работното ми място (работя в гараж) и започна да ми се обяснява в любов. Стана ми много смешно и не се въздържах. Обясних и, че не искам да имам нищо общо с нея, защото имам невероятно момиче до себе си и го обичам прекралено много, за да го нараня. Тя се ядоса ужасно много и започна да ми крещи и излезе от гаража, аз влязох в една кабинка, където си почивам, свалих си тениската понеже ми беше горещо и си пуснах телевизора. Тя се е върнала и влезе, без да почука, започна да ми се извинява за държанието си. Казах и да се обърне, за да се облека и ще поговорим. Докато съм бил в гръб, тя си свалила презрамките на потника и щтракнала снимка, все едно сме правили нещо. На нея се виждам и аз, гърбът ми поне и как се обличам. Когато се обърнах видях, че и е свалена едната презрамка и тя ми каза, че и е паднала. Не сме говорили много, защото тя започна да крещи на 2-та ми дума. За това и си тръгна.

Не знаех за снимката, преди да стигне до сегашната ми приятелка. Тя се прибра по-рано от работа на другия ден, показа ми снимката и ми каза '' Имаш прекрасен татус така е. Радвам се, че го имаш, така разбрах, че си ти, мръстнико. Всичко беше до тук''. Не поиска да ме изслуша и просто си тръгна. (Нищо не си е взимала от вкъщи, просто излезе и повече не се върна. ) Звъня и постоянно, но тя не ми вдига. Ходих до тях, майка и каза, че не искала да ме вижда и по-добре да я оставя сама за малко за да помисли.

Обичам я ужасно много и без нея аз не съм същия. Искам да си я върна, за това моля всички, които са прочели историята ми, да ми кажат какво да направя, за да ме изслуша и да си изясним нещата. Мисли си съвсем друго нещо, а аз НИКОГА не съм и изневерявал, както и тя на мен.

Моля Ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: d529634778
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяко зло за добро - така си разбрал, че сегашната ти приятелка не те е обичала. Ако една жена обича един мъж, тя МУ ВЯРВА, не вярва на разни К... ВИ. Спасил си се навреме и от двете.
Заслужаваш нещо по-добро ОТ ДВЕТЕ П... КИ, с които си си губил времето. Чудесен мъж си! Малко са осанали като теб, няма да си дълго сам в едно общество, в което младите мъже предпочитат да живеят при мама или тати и да ги издържат приятелелките и жените им. Такива като теб не стоят сами.
Пак ти казвам - не си заслужава да се бориш за тази пача (с извинение), който не вярва на партньора си, не става за партньор в живота, семейството, за майка на децата ти. Друг път по-внимателно си избирай жените, стига се мъкна с боклуци, които не могат своя си живот да оправят, но виж - чуждият могат да развалят.
Запази поне достойнството си и не се моли на такава. Дори сега да ти прости „прегрешението“, утре пак ще е готова да те зареже за най-малкото и не може да се разчита на нея, защото ТАЗИ НЕ ТЕ ОБИЧА, а е ценила сигурността, подаръците и лесния живот с теб. Сега ще я финансира татко и и така нататък. Не ти трябва такава!
Ж30

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0593c575bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пусни й линк към тази история и със сигурност ще намери време и сили да я прочете. Според мен ще й мине!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 89756d05ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малък си, съвсем нормално е сега да трупаш "грешки", спрямо които да отсяваш представителите на другия пол след време. Повярвай ми имаш дребни кахъри, да не кажа никакви. Както са ти казали и двете ги пусни и те да се учат на живот и не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8f4704f8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен лесен живот няма, всичко се постига с много труд и усилия.. Ако наистина те е обичала и те обича ще те изслуша а няма да вярва на една снимка при положение, че казваш че не сте правили нищо с бившата ти...
Наистина не мога да си обясня защо има толкова злобни хора на тоя свят... гледат само да ти навредят...
Пожелавам ти нещата да се оправят... Ако ли не - смело напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker