Да си тръгна ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си тръгна ли?
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 1615 пъти
Омъжена от 10 години с две прекрасни деца... Но не мога да издържа на постоянния тормоз и обиди и скандали. Писна ми да рева по цели нощи и дни. Все аз правя компромиси, а на него не му пука за мен и за децата. Как ще се справям като няма къде да отида, как ще изгледам и изхраня децата като заплатата ми е 400 лв. Изпитвам силна болка, къде да ида, какво да направя. Децата все страдат, стават свидетели на кавги и скандали. Удрял ме е говедото... не мога да го преживея и пак аз правя първата крачка.. ЗА РАДИ ДЕЦАТА.. ВСЕ ХОДЯ ПРИ НЕГО АЗ ГО МОЛЯ ДА ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ КАРАМЕ ДА СИ ЖИВЕЕМ КАТО ХОРАТА ДА СЕ ОБИЧАМЕ НО.. НЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ.. ТОЙ Е ИЗРОД, КОМПЛЕКСАР И ИДИОТ. Никога не ме е уважавал, а напротив все ме е унижавал и боклук ме е наричал. Гледам да съм изрядна домакиня, всичко да е наред.. не става изрода си е изрод Днес съм на работа с детето щото майка му не ще да гледа малката снощи и тя скандали разиграва не съм готвела на тях... Трябва на нас да готвя и на тях отделно.. писна ми и мъжа ми и той скандал снощи дето не съм сготвила ма майка му и татко му.. Оф не се издържа! Взела съм точно една чанта дрехи и на двамата по един чифт дрехи и на мен един чифт. С три лева съм нали все на него си давам парите затова сега ще ходя да прося за децата. Мога да ида при една позната за ден два.. после? Тежко е.. много е трудно! Какво да правя да се връщам при този и да се правя пак на щастлива домакиня и да се правя че не е станало нищо? Как, не мога вече, нямам сили! Ей сега пак се обади по телефона напсува ме щото трябва да иде да занесе на детето в училище едни неща.. Божееее помогни! Мразя го! Не мога да оставя децата да страдат като мен, няма да са щастливи. Какво да правя, кой път на поема? Свекървата и тя го настроива срещу мен, той мамин син. Малката не ходи на градина, трябва да я запиша днес!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: 3d1f333540
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първата стъпка към промяната е да си признаеш своите грешки, да теглиш чертата и да спреш да се оправдаваш с това „заради децата“ (заради се пише слято, между другото).
1во “ТОЙ Е ИЗРОД, КОМПЛЕКСАР И ИДИОТ. Никога не ме е уважавал, а напротив все ме е унижавал и боклук ме е наричал. “
Ами ти защо се ожени за такъв мъж и най-важното ЗАЩО РОДИ ОТ ТАКЪВ?
Грешката си е твоя, защото когато НИКОГА един мъж не те е уважавал той НИКОГА няма да те уважава някога. Ако те удари веднъж - това е само първия път.

Извод 1 - сама си виновна, че си избрала този мъж. Стореното-сторено, но е време да промениш нещата.

Извод 2 - Ти си с него заради финансовата си зависимост, не заради децата. Заради децата ти трябва да го зарежеш.

Решение - НАМЕРИ СИ ВТОРА ИЛИ ПО-ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА, обърни се към роднини за помощ, но най-вече си подреди сама нещата, защото си пълнолетна, майка си и САМА си отговорна за живота си, а и за този на децата. Ако не можеш да им осигуриш нормален живот - дай ги временно в приемно семейство, подреди си живота и си ги вземи. При всеки децата ти в момента са по-добре от във вашето „семейство“.

успех

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: a62c3b7501
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1. Не може да не си го усетила, че е такъв, а и явно от самото начало сте живели с родителите му. Родила си му едно, че и после още едно дете, да са ви живи и здрави! Но е неразумно и безотговорно да създаваш 2 деца с човек, който не те уважава от самото начало. Явно си много търпелива или глупава, или по малко и от двете, щом чак след 10 години си се усетила. Единственият ти шанс е да вземеш категорично решение, дали ще търпиш или ще се махнеш от този тормоз. След като го вземеш-действай или търпи! Предполагам, че ако го напуснеш ще започне да те тормози и може да направи живота ти ад, полицията е безсилна в такива ситуации, а тормоза може да стане още по-голям като го напуснеш. Жалко за децата ти, защото те не са виновни за вашите грешки!

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 2beed332b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Човек не винаги прави правилен избор, обаче твоят е вече факт за мъжа и раждането на децата. Съгласна съм с предходните коментари за напускането му - да не си му слугиня на този... и родителите му? Между другото и собствените ти деца, като гледат третирането ти като парцал, след години ще спрат да те уважават задето търпиш или дори ще те обвиняват за собствените си страдания сред скандалите. Ти си възрастният човек, който вече отговаря за тях. Ако имаш роднини, обърни се към тях - родители, братя, сестри. Приятелки също. Някой да ти помогне като начало с квартира поне. За втората или по - добре платена работа също е вариант. Междувременно говедото ако те тормози - полиция при всеки скандал, така ще се научи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 37d84d0286
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей изглеждаш ми отговорна жена бих те приел до себе си но как да се свържем

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 37ef9b8be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами аз и майка ми сме в същите обувки. Мразя баща си, искрено се моля да му се случи нещо и изобщо не съжалявам за това.
Проблема е, че не тя е зависима от него, а той от нея и каквото и да прави майка, той не иска да си тръгне, насила живее в нас. Как да го спре майка ми? Ужас...
До авторката;
Знам от личен опит, че е трудно, нямаш ли си родители, които да ти помогнат?
Ако не - отиди при приятелка, която ще ти помогне, намери друга работа, ще видиш, нещата ще се оправят. И колкото и трудно да ти е сега - винаги ще е по-добре отколкото в къщата на оново животно.
Много късмет ти желая!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker