Мъжете насилници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете насилници
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 2671 пъти
Чудя се от къде да започна. Историята е както за алкохол, така и за наркотици- страхотна категория!!

Излязох една вечер с приятелки. Най-хубавото ми излизане беше, защото стана спонтанно. В 18 часа се разбрахме и в 20 часа бяхме с най-хубавите си рокли на кръчма. Прекарвах супер. Винаги съм била затворена у дома над учебниците, а в този миг чувствах новото начало в живота си- на мадама, която балансира между якия труд и якия купон!! Пихме много, но при мен това не се отразява кой знае как. Съзнанието ми е ясно, просто съм по-отпусната. Помага ми да не съм така сериозна. Както и да е...

От кръчмата отидохме в дискотека. Там се появи Кристиян, човек с позиции в обществото и приятели от неговия сой. Учудващо, никакъв успех сред жените, въпреки парите!!! Той се е свалял многократно на три момичета от моите приятелки, но не получи внимание. Беше мой ред. Танцува ми, натиска ми се, натрапваше се. Аз бях единствената от компанията, която твърдеше, че не е толкова лош и противен. Това по-късно ми изигра лоша шега. Впрочем същата вечер в дискотеката имаше много познати - съседки, колеги!!! Много мило ми стана.

Както и да е.... стана около 3- 4 часа и дискотеката се поопразни. Краката не ме държаха и реших да си поседна на едно сепаре. Не бях пияна. Той дойде да ми танцува. Общо взето тресеше шкембето си в лицето ми. Виждах момичетата през цялото време....

Те бяха пили адски... една от тях участва в едно от онези състезания за бързо пиене на 3 различни алкохола и яко се матира. Станало и лошо и повръщала в тоалетните. И както ги гледах всички станаха и си тръгнаха. Тръгвам след тях да видя в тоалетната ли са или навън.... но ги нямаше... върнах се на масата и сервитьорката вече беше почистила!!! Охраната ми каза, че моите хора са си тръгнали..

Беше декември месец и аз останах в дискотеката ПО ПОТНИК!!! бЕЗ ПАРИ, КЛЮЧОВЕ, ТЕЛЕФОН И ЯКЕ. Те бяха грабнали всичко и си заминали.

Кристиян предложи да отидем в близкото заведение и да им звъним от неговия телефон. Нямах друг избор, представете си и познатите ми се бяха изпарили и само на него разчитах.

На 15-тото обаждане едната приятелка ми вдигна мъъртво пияна.. Казах и, че си искам нещата, а тя отвърна:
- О, съжалявам, ние сме си легнали!!
Не можех да повярвам на ушите си. Както и да е. Една от тях дойде с такси да ми остави нещата.
През това време Кристиян спретна невероятен цирк в заведението. Крещеше, че ме обича, че се правя на интересна и беше хипер агресивен. Личеше си, че е на нещо. След като си взех нещата вън от момичето имах шанс да си тръгна, но прецених, че той все пак ми помогна и влязох вътре да си платя супата. Звъннах на моя приятел да ме прибере, ние живеем на близо.

Платих и тръгнах. Уж в две различни посоки, а той ме последва. Казах, че си тръгвам, но той ме хвана за ръката и ме не ме пускаше. Нямам спомен от разговора, беше нещо страшно. Аз се дърпам, той не ме пуска. Бяхме близо до пияца, крещях силно, той вика, но никой не се намеси... Помня само, че се опитах да го ритна, което го озлоби още повече. Казах че ще викам, а той ми каза нещо, което никога няма да забравя:
- Викай, няма кой да те чуе!

През това време приятелят ми се задаваше по улицата и аз се затичах към него. Кристиян крещеше:
- Ще видиш, ти блафираш, той ще те подмине и ще останеш тук с мен!!!

Тичах и вече ревях с глас като магаре. Той крещеше:
- Кво ревеш, ма, и не си тръгваше от мястото на случката. Всичко това се случва на 500 метра от полицията впрочем.

Рев, рев, рев. Не можех да се сдържа. Събудили сме квартала 100 процента.
В следващите три дни стоях у нас и гледах тавана с изцъклени очи. Десет дни след случката намерих с извинение тампона от онази вечер. Още си беше в мен и го бях забравила. Впрочем на следващата сутрин той се извини по фейсбук!!!! и твърдеше, че приятелите му са му сложили нещо в бирата. Блокирах го.

Странно как в нашата държава жертвата стои скрита, а насилника крачи гордо гордо. Виждала съм го 2 пъти след това. Не му е неудобно. Не сме говорили.
На следващия ден бях говорила с мой приятел полицай. Разказах му, а той каза :

- о, това е само задърпване, можеш да повдигнеш обвинение срещу него само ако те беше набил сериозно или те беше изнасилил...

Приятелките ми също не се засрамиха кой знае колко и от тогава не ги броя за хора. Не се извиниха. Безкрайно се удивиха, че се отказах от намеренията си да замина за щатите с тях.

До днес ми остана травма. Жадувах за момента, в който мъжете ще започнат да ме харесват, и когато това най-после стана факт аз се чудя къде да се скрия. Страх ме е да остана на саме с мъж. Плашат ме погледите пълни с обожание. Плаши ме когато мъж забави скорост с колаа си за да ме гледа. Най-шокиращи са ми широките мъжки зеници... когато те хареса и иска да те види цялата.

Как да продължа напред? !? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 18 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката - заглавието е взаимствано от филма на БТВ "На учителя с любов" в който става въпрос за насилието над учителите.

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря,че я публикувахте!

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 49aedbe764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Харесва ми как описваш нещата. Повечето хора едва ли могат да те посъветват как да продължиш с тази травма. Тя е психологическа, въпреки, че реално не си била изнасилена физически.
Механизмите за справяне са - въвличане на социалното обкръжение, мобилизиране на близки и роднини, търсене на помощ от професионалисти. Бих добавил и работа върху себе си. Трябва и да прекарваш време с мъже, но не някакви свалячи, ами нормално момче. Намери си добър човек, дори и да не ти допада като мъж, може едно добро приятелство да завържеш. Страх не страх, трябва да се насилиш малко по малко за да преодолееш този страх. Така, както скачащия с парашут също се страхува, но стискаш зъби и правиш крачка напред. Повече воля и здрав разум, да повярваш, че не всички мъже са изнасилвачи. Ще ти е много полезно, ако завържеш приятелство с добро момиче, а не някой натегач. Огледай се, не може да няма поне един такъв около теб.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   К-Ман, много ми хареса отговорът ти! Благодаря ти за написаното!

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нямам думи!!! Жестоко са те предали!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 20b8b49091
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От историята може да се направят много и все банални изводи.
Не си ли чувала, че в родните дискотеки е така? Влизам ти в положението, въпреки, че ситуацията е прекалено еднотипна, понеже не си единственото момиче, което е било задявано на подобни места. Мнозинството от мъжете там се стремят да забършат нещо. Просто лъха на брутален нагон от такива места. Можеше да се хванеш някъде с момчета, които също не излизат от тях и са над учебниците. Или този Кристиян е от тия хора? K-man те съветва да си търсиш нормални момчета, но това е малко размито понятие, защото нормален е бил и Кристиян. Насочи се към свитите и скромни момчета, не гледай само играчите, натегачите и позицията. Има момчета, дето ще ги дърпаш и ще тръгнеш ти да ги насилваш, толкова големи добряци. Щом скромните не ти харесват, дублирай си историята и другия месец.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   авторката - аз не съм искала нищо от Кристиян и не съм била в дискотеката за да търся мъж

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторката - излизам 2-3 пъти в годината и не мога да си вася изводи за дискотеките. Чувала съм, че много хора се друсат пи дискотеките, да. И не съм от момичетата, падащи си по играчи и лоши момчета. Не съм търсила нищо. Тъпо е да хвърляте вината върху жертвата.
Тъпото в цялата ситуация е, че уж живеем в правова държава, а ако тръгна да се оплаквам от него ще ми набият канчето със сигурност.

Бри Вандекамп

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 514de9a782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тези мъже не се срещат само "в нашата държава".
Какво очакваш - би трябвало да знаеш, че има голяма вероятност да срещнеш такива идиоти в дискотеките. Никога не търсете мъжко внимание там, отидете там просто, за да се забавлявате с приятелите си - нищо повече.
Мъжкото внимание го търсете на по-сериозни места, които биха говорили за него като човек, за интересите му.
Отърси се от тази случка, разминало ти се е. Добре, че е бил приятелят ти.

За съжаление винаги ще има идиоти, важно е да можем да ги различаваме и да умеем да се пазим.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: f6517c928b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами скъпа, зна, че е трудно, но не си заслужава да помниш това! А и не всички мъже са такива! Просто ВИНАГИ носи предпазни предмети(като лютив спрей или нещо такова)в чантата си когато излизаш. Трябва да намериш мъж, който да те изслушва, да се съобразява с теб, и там каквито още критерии имаш. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 17 часа
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   просто нямам думи!

 
  ...
преди: 11 години, 17 часа
hash: 34098d6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Случват ли се тези неща в правовите държави!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f9d12fa6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много, съжалявам за това, което си преживяла! Сега, се вземи в ръце и продължи. Не, всички " приятели" са като тези с, които си била, и не всички мъже са като Кристиян! Намери подходящата за теб среда. Не задълбавай толкова и се опитай да го мислиш. Станалото- станало. Колкото и да го мислиш, само се натоварваш и травматизираш.

Габи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker