Не иска да осъзнае,че ме е изгубил завинаги! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не иска да осъзнае,че ме е изгубил завинаги!
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 3780 пъти
Здравейте, мили приятели, извинявам се ако в бързината има правописни грешки предварително! Ще се опитам да бъда максимално кратка и както в заглавието се подразбира-писна ми от него, вечно незнаещия какво иска. Става въпрос за момчето към което имах силни чувства, сега с течение на многото разочарования, които преживях заради него чувствата ми към него захладняха и все пак има още едно малко парченце в мен, което още го обича, обаче и то вече взе да изчезва. Това обаче не му пречи да ме търси, когато усети че ме губи напълно... всмисъл 1-2 месеца не ме търси, нито звъни, нито пише, после вижда че и аз ставам пълен непукист спрямо него и се почва писане, звънене, иска да се виждаме, търси ме... сега пак почна и това супер много ме дразни, защото вижда че го гледам с пренебрежение и че ми е все тая вече, а продължава! Хем не ме търси определен период от време и то не за седмица ми за месец, че и месеци, после вижда че ме губи и се почва и така ме забърква в някакъв порочен кръг! Когато имаше възможност да бъде с мен, когато бях лудо влюбена в него.... му беше все тая дали ме губи или не, сега толкова месеци след тва ме върти в своя кръговрат! Показвам му че вече не е фактор в живота ми, той обаче не го осъзнава, че ме е загубил, нито му пиша, нито му звъня, като го видя даже не го поздравявам, максимално го избягвам, обаче той не разбира или не иска да го осъзнае! Траех 3, 4 пъти ама сега пак ми изнася същото представление.. не искам да ме търси, да ми пише, дори да ме гледа, той направи така че да го намразя, сега да си бере плодовете от това! Ще се мазни 2 седмици, после 2 няма да се интересува дали дишам даже, писна ми от него и жалките му номера, а незнам вече какво да направя за да го отблъсна и да ме остави на мира! На какво разчита-на едните чувства отпреди 7 месеца ли? Отдавна вече не е част от живота ми, най-малкото пък фактор, вече гледам в нова посока, той това обаче не го осъзнава и постоянно ми блъска присъствието си! След като е имал възможност да ме има, но съзнателно я е изпуснал, тогава защо ме търси? Омръзна ми от него, моля ако някой има идея, как да го отблъсна за да спре да ме търси, ще съм много благодарна, защото съм опитала какво ли не! :)) мерси!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: 4d11b18d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно повечето тук ще те поущрят, ще ти кажат какъв парал е той, но аз ще изкажа малко по различно мнение.
Истината е, че на теб ти е гот това което се случва и ще ти кажа защо:
Не познавам човек, който да не може да изхвърли друг индивид от живота си. Било с намеса на Полиция, било със много силни думи. Просто няма начин да ме убедиш, че 100 не искаш този човек в живота ти.
А сега ще ти кажа защо правиш всичко това:
Кеф ти е да го дразниш, както каза все още има нещо в теб, което вероятно дори не осъзнаваш какво е :) Яд те е че е непостоянен, че си прави каквото иска, това че ту ти звъни, ту не, от което се разбира че и ти не си постоянна константа за него, от което много те боли, колкото и да не си го признаваш.

Развоя е ясен, така или иначе при това твое поведение той ще те остави на мира, в момента в който срещне друго момиче, за което да мисли постоянно. Тогава ти вече няма да можеш да му "отмъщаваш" и ще се примириш за някои други неща.
Много е лошо да не си наясно със себе си и не знаеш какво се случва в собствената ти глава.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: e7d2c4b1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм момче ( Незнам на колко си години ), ако може напиши.. И в момента имам същия проблем, не обръщах внимание на момичето което харесвах, и то ме харесваше и сега какво, тя спря да ме харесва, точно както ти си спряла да харесваш този човек за когото говориш в историята... Осъзнал си е грешката, дай му шанс, и му кажи, че му е последен... Аз ако го чуя това от нея, директно заебавам всичко и ще съм ноу стоп с нея.. Не го правя, защото се държи по странен начин вече с мен, хем понякога показва, че лееко ме харесва, хем се дразни и аз незнам какво да правя... Онзи ден ме хвана за раката, уж без да иска, ама вече незнам.... Както и да е стига съм писал за мен... Повярвай ми пиши му и му го кажи, ще има ефект. Кажи му всичко което ти е на душа и му дай още един шанс, заради мен - непознатия от сайта x D..! и момчетата искат да знаят, че някой се интересува от тях, не все те да пишат първи... Btw - На 13 съм почти 14..

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: f269743455
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на горния коментар, и аз мисля така!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 332c705767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ще бъда максимално дипломатичен и ще ти дам възможност да си помислиш добре!
В същата ситуация съм, но не й пиша, защото тя пожела това! Няма да й се натрапвам, след като не ме иска! Тя уж имаше приятел, но зная че това не е така! Щом ме итнорира, защо да я търся, това е просто грозно!!!
На морето има плажове, има вълни, но те са твърде сухи! Знае, че много държа на нея, че мисля за нея постоянно, че клавиатурата трепери всеки ден щом чуя гласа й, но тя сама избира какво да прави!
Ще дойде началото на юни, след това юли август септември... , но вътре в мен нещо е различно щом я няма! Чакам я, но напразно... , дали е така наистина и какво всъщност тя иска?
Тя е прекрасен човек и е в сърцето ми!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker