Първата любов никога не се забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата любов никога не се забравя
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2453 пъти
Здравейте! Наскоро открих този сайт и реших да споделя и моята история, като се надявам, че ще успеете да ми дадете съвет =)
Та всичко започна, когато бях на 12 години. В класа ми имаше едно момче, което тайничко си харесвах от дълго време. Но тъй като съм прекалено срамежлива не посмях да му кажа нищо. Но един ден, в средата на 6-ти клас, той ми писа в скайп и ми каза, че ме харесва. Бях много развълнувана, но тогава дори не знаех какво трябва да правя по-нататък. Всичко стана много спонтанно и внезапно. Започнахме да излизаме всеки ден и сядахме в някой парк или ходехме на "нашето място", и седяхме по 3-4 часа. През цялото време си приказвахме за какво ли не, смеехме се, и макар че нито един път не се бяхме целували, това не ни липсваше. И така в продължение на 5 месеца всичко беше перфектно. Но когато настъпи краят на учебната година, аз заминах на селото ми, където винаги прекарвам летата си, заради хотела на родителите ми. Всеки ден се чувахме по телефона и разговаряхме с часове, пишехме си по скайп... Всичко беше идеално, докато той не замина на лагер, организиран от училището. Докато беше там не контактувахме по никакъв начин. След 2седмици, когато се върна от лагера, отворих скайп, за да му пиша, но видях, че си е сменил снимката. На нея целуваше друго момиче. Не знам какво ми стана, когато видях това. Веднага избягах в стаята си и плаках целия ден. Беше ми много трудно, защото наистина много го харесвах(любов не знам дали мога да го нарека, предвид възрастта ми, но чувството беше много силно). Същата вечер го попитах защо поне не ми каза, че къса с мен, а той излезе с оправданието, че ми е звъннал един път. Попита ме дали му се сърдя, и макар че бях бясна и много разстроена, му казах, че всичко е наред. Наистина исках да го намразя, но просто не можех. И така лятната ваканция свърши и отново се върнахме на училище. Макар да беше глупаво от моя страна, аз тайно се надявах, че може да се съберем. Но това не се случи. Просто продължихме да бъдем приятели. Когато 7-ми клас свърши, трябваше да кандидатстваме в други училища и така пътищата ни се разделиха. Аз веднага го изтрих от фейсбук, скайп и от телефона ми. Просто имах нужда да направя това, за да го преодолея. Минаха 2 години, през които нито го бях виждала, нито чувала. Наскоро разбрах, че няколко човека от стария ми клас предлагат всички да се съберем, за да се видим. Четях в общия чат, където се уговаряха за дата, час и място, и естествено следях какво пише той. Но онзи ден, когато влязох във фейсбук, видях че ми е пратил покана за приятелство и аз я приех. Писахме си около 2 часа, когато той попита дали искам да се съберем. Казах му, че не мога да го направя, макар че отвътре толкова много го желаех. Той продължи да ме убеждава, а аз му обясних колко зле съм се почувствала, когато ме е зарязал, и че просто не искам да преживея същото нещо отново. Но той твърди, че се е променил, и наистина иска пак да бъдем толкова щастливи, колкото бяхме и преди. От 4 дена си пишем, но аз не знам какво да правя.
Искам да се съберем, защото през тези години ми липсваше ужасно много, но и ме е страх да го направя. Все пак колкото пъти и да прочетеш една книга, краят си остава същия. Затова и аз не искам отново да се случи така. Обясних му, но той каза колко много съжалява за постъпката си, и че вече не е това глупаво хлапе, което лъже, и че не може да повярва как е могъл да ме зареже тогава.
Затова ви моля за съвет, понеже не знам какво да правя =( Дали ще е правилно, ако се съглася и отново излизаме заедно? Все пак вече аз съм на 15, а той на 16, и предполагам наистина може да е израстнал и да е осъзнал грешката си. Моля, помогнете ми...
от Pink Fairy

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ce6a41b2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това заглавие звучи леко смешно от 15 годишна. Тия детски любови се забравят бързо повярвай ми. Даже след някоя годинка ще се смееш или ще потъваш в земята от срам заради подобни неща. Блъска го хормона момчета и иска да те.... Моят съвет е да се пробваш но да не му пускаш много аванта. Ако е сериозен и наистина те харесва може да му се довериш, но за това трябва да мине време. Не бъде сляпа и доверчива.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 698bf96324
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря много за съвета =) Аз и без това съм трърдо решена, че докато не стана поне на 17-18год. и не намеря правилното момче няма да правя абсолютно нищо. А ако след като му кажа това и той се откаже от мен, то тогава ще разбера що за човек е.
от Pink Fairy

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: b66757e541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз така започнах да си имам на 13 гадже... Връзката продължи близо 7 години... В моя случай със сигурност не се забравя. Но при вас не ми изглежда така.
Но не започвай твърде рано връзка - това е моят съвет.
Изчакай когато ще усетиш онези сладки трепетни емоции, ще се почувстваш жива и влюбена - до този момент изчакай. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker