Приятелката ми иска да ме остави, а аз искам още един шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми иска да ме остави, а аз искам още един шанс
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 2622 пъти
Здравейте, пиша тук, защото не знам какво да направя и не знам как да постъпя. От близо 2 години си имам приятелка, първа ми е в много аспекти... Тя е това което съм искал, което за което съм копнял, желал... идеалната е просто. Не мога да си представя живота с друга, колкото и банално да звучи...
Зная, че много от Вас биха ме упрекнали, защо да жаля по една то има 1000, но никога преди не съм стигал толкова далече... тя е невероятна няма нищо общо с останалите момичета. Не е надута или нещо подобно... Много пъти съм правил грешки, тъй като се уча и се старая да не ги повтарям, но последното което прекрачи границата беше, че излязох да пийна с приятели... за първи път от 2 години, но се отнесохме и не се обадих, че няма да се прибера и това се повтори 2 пъти... тя нищо не ми каза, но след 2рия път и разпитите за това кои сме били нажежиха обстановката и чашата й преля... Искам да подчертая, че никога ама никога не ми е минавало идеята за изневяра макар че съм имам възможности, но тъй като моето семейство беше разбито от изневяра и от там много мразя това. Винаги съм подхождал с притеснение към нея, но уви нещата така се получаваха, че тя се изнервяше. Още по-лошото беше, че никои от моето семейство не я хареса... и като цяло не искаха да бъда с нея, тя го видя и чу и това допълнително и повлия...
и ето днес тя ми казва, че от утре ще си взима нещата и повече не иска да бъде с мен, не иска да ме чува и вижда...
А тя самата тя, не е света вода... То не бяха флиртове с други, то не бяха пиянски изпълнения и прочие... но аз всеки път давах шанс, защото просто не вярвах и не вярвам, че ще имам друга, защото въпреки цялото и отношение колкото и гадно да беше, имаше моменти заради които си струва, заради които виждах това което виждах в началото....
все пак всички дами знаят как да подходят към половинките си и да направят така нещата, че колкото и да е бил сърдит или разочерован даденият човек то той да прости....
Моля ви, за съвет как да подходя към нея... какво да направя за да я накарам да ми даде един наистина ама наистина последен шанс....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: 1c21318f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   и аз да чуя и разбера как ме плюват от твойта рода и аз ще се напия, и мажо ми да излиза с приятелите си за цели нощи и аз ще се пропия кво я обвиняваш за пиянски изцепки а па ти я се погледни неможе като човек да излезне за по бира две ами трябва цяла нощ нашия да го няма а тя горкото младо момиче сама у вас с родата ти еми ще се пропия не ами нз какво ако бях на нея на сутринта като се прибереш от запой ич нямаше да ме намериш да съм ти била шута от много, много отдавна, а не да чакам пак и пак да се случи. Съгласна съм с горкото девойче трябва да избяга от теб

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: bed92c7d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   "А тя самата тя, не е света вода... То не бяха флиртове с други, то не бяха пиянски изпълнения и прочие... но аз всеки път давах шанс, защото просто не вярвах и не вярвам, че ще имам друга, защото въпреки цялото и отношение колкото и гадно да беше, имаше моменти заради които си струва, заради които виждах това което виждах в началото.... "

Бягай от тая брат! Отървал си се! Изградил си си един силно идеализиран образ, защото си много влюбен, но постепенно тя си е показала рогата, така че бягай! Жена, която те контролира от самото начало ще те обезличи в бъдеще! Не ставай изтривалка, защото по това, което описваш разбирам, че това е много властна жена, която си прави каквото иска и е безмилостна към твоите "грешки". Щом за нея е проблем, че си се поотнесъл с приятели и е способна за това да прави истерии и да те зареже, ако и се молиш ще те смаже в бъдеще. Тя не те обича, съжалявам, че ти го казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 4e84397875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Чудесна, невероятна, прекрасна пък флиртувала с други и освен това е малка себична кучка, която може да се задява с който и падне, но не позволява на мъда до нея да има приятели и да прекара малко повече време с тях веднъж за две години аз така виждам нещата.
ЗАРЯЗВАЙ Я! Не тя теб, ти нея зарежи! Още щом я видиш след като прочетеш коментарите стани от компа и и кажи да си стяга багажа и да се маха на момента.
Много такива съм видял и да ти кажа нищо добро не те чака. Един приятел направи грешката да се ожени за такава... и сега е нещастен повече отколкото съм аз без приятелка дори! Не я дръж защото с времето луд ще те направи да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: c3efdc80b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога, жените виждат всичко, но мълчат. Изчакват търпеливо и методично да видят ще се повтори ли онова, което ги дразни у партньора им или е било проста случайност. колкото и да изглеждат глупави и наивни, жените са изключително наблюдателни и аналитични същества, особено, когато става въпрос за тяхната сигурност и оцеляването на собственическата им природа. А мъжете, мислейки си, че поведенческите им отклонения са останали незабелязани, в края на краищата така се отпускат, че спират да се съобразяват с жената до себе си, въпреки, че понякога наистина я обичат.
Положението ти, брат, е тежко!
Това момиче е флиртувало с други мъже, защото е искала да й обърнеш внимание и да те предупреди, че ако не го направиш има много други, които са готови да го направят!
Ако наистина обичаш тази жена, направи всичко възможно за да я имаш! Покажи й, че те е грижа за нея! докажи й, че искаш да продължите заедно! Говори й! Говори! Използвай нежни и проникновени думи! Жените обичат това!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: c1894e3e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Те ги слушай другите. Купи бомбони, цветя и и се извини. Послушай ме. Ат опит знам спех. :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: e464247155
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И от мен съвет да бягаш. Хубаво те е цитирал номер 2! Просто и лекичко се придвижвай в другата противоположна на нея посока, защото ще стане късно и ще изглеждаш изигран. Познавам такава двойка със същите от А до Я проблеми, но при тях се се наложи коварството на момичето, което продължава да мачка и да си прави кефа и до днес. Има една приказка "Мижи да те лажем" Това сте ти и моя приятел. Мижиш, мижиш, но един ден ще си отвориш очите, обаче ще е късно да съжаляваш. Отвори ги сега и послушай номер 2. Такива жени обичат с очите си и са непредсказуеми. И не искам да засягам жените, но това правило важи за всички хора. Да трепериш на единия, а другия да прекалява с волностите си, никога не е свършвало добре за добряците.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 4e84397875
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 какво е видяла тя а? Видяла, е че гаджето и е излязло веднъж за две години с приятели и откачила. Пфффф такива най-ги мразя. Какво е имало да чака търпеливо? Чакала 2 години да се забави от среща с приятели и да го зареже? А през тези две години се задявала, с който и падне. Баси аз тая 2 месеца няма да я търпя не 2 години.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 0cd96f23f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Луд съм по нея и друга не ме интересува!!! Хев а найс дей!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker