Мъжът ми свършва бързо и му изневерих :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми свършва бързо и му изневерих :(
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 14396 пъти
Омъжена съм от 5 години. В началото заслепена от любовта не обърнах внимание на това, че мъжа ми свършва прекалено бързо. Аз тъкмо съм подгряла и той свършва. Това се превърна в огромен проблем за мен, но се старая да не го комплексирам. Говорили сме по темата и се държа така сякаш не е чак такъв проблем, но въпреки това ясно му показах, че бих била много доволна ако успее да прави секс по повече време. Поне 10 минути да успяваше щях да съм доволна. Обясних му точно, че причината да не получавам оргазъм е в краткия секс. Имаме дълга и задоволяваща предигра, но каквото и да правим 5 минути не стигат за никъде. В продължение на 3 години не бях изпитвала оргазъм по време на секс и преди месец се случи немислимото за мен. Изневерих му. На един банкет с колега от друг град. Иска ми се да кажа, че беше лошо и че не ми хареса, но истината е друга. Беше невероятно. Правихме го 4 пъти до сутринта във всякакви пози. Не мога да проброя колко пъти свърших. Жал ми е за мъжът ми и го обичам много, но усещам, че изневерите ще се повторят. Нищо не чувствам към другия мъж, но просто не се живее без истински секс. Имам приятелка със същия проблем, която е с мъжа си от 8 години. Тя си му изневерява редовно. По нейните думи поне веднъж месечно. Не ми се искаше и нашата връзка да се превърне в това, но май нямам избор. Не мога вече. Имам нужда от здрав секс иначе ще се побъркам.
Това бе моята история. Просто имах нужда да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: d740ba15c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, лошо няма, че си решила да гледаш своите си нужди, но защо трябва да живееш в лъжа?
Разведи се, ако не си щастлива с мъжа си. И аз съм на мнението, че не може да се прав компромис с такова нещо, но пък да лъжеш мъжа, когото твърдиш, че обичаш?
Ти кого лъжеш? Най-много лъжеш СЕБЕ СИ. Щом ти едни 5 г. не можеш да изкараш с мъжа си, кое те кара да си въобразяваш, че ще изкараш 50 г.? На колко години сте?
Ако нямате деца, разделяй се без да се замисляш, защото сега нараняваш себе си и него, после се намесват деца, а и евентуално деца, семейства на любовниците ти. Това живот ли е?

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9b3e1419f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, а с другия ще можеш ли да живееш така, както с мъжа си? Мъжа ти може да е слаб любовник, но иначе да е човечен и добър.
А добрите любовници са с голямо самочувствие и всяка им е в ръцете.
Даваш ли си сметка, че сексуалните ти "проблемчета" лесно могат да се излекуват с пръст, може да си нахлузи и кондом на пръста, много вазелин и налучкване на дълбочина и ритъм. Ти трябва да го научиш, той не е в тебе, че да разбира кое ти харесва и кое - не.
Мъжът трябва да бъде учен.
А сега залагаш семейството си на карта - разбираш ли го?

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 8fc6aae0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   А ти опита ли да пробваш да повтаряте и потретвате акта със съпругът си, щом свърва бързо? Или просто използва този факт за извинение да кръшкаш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 1d975f8fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много кофти, за съжаление и 2-та имате вина, но най-вече той. Не се е опитал да поправи това, а, ти не си го подкрепила достатъчно. Има достатъчно инфо в нета, как да се удължи акта на мъжът. Упражнения сам или с твоя помощ, само напиши "преждевременна еякулация" в гугъл и четете. Желаете ли да оправите това, не виждам, какво може да ви спре. В случая и 2-та сте избрали лесният път. Той си свършва бързо, ти си ходиш навън и така. Имам връзка със семейна, точно поради тази причина, не получава вкъщи, търси навън. И да добавя, свършвам бързо, но взимам мерки, упражнения за задържане, ръце, езици, лидокаин и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 91029cdeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Никога нищо не е достатъчно. Ако прави добър секс, няма да си доволна от държанието му. Ако е прекалено добър, няма да си доволна в секса. А ако е добър и в двете, то тогава не е матерялно стабилен. Няма те оправия. После всички жени казвате - \\\&яуот;Не, не е важен секса, защото ние искаме да ни обичат. Важно е той да е мил с мен\\\&яуот;. Ама като останеш недоклатена се оплакваш и веднага при друг...

 
  ...


...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 140e68473a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Вървете на сексолог. Сигурно има какво да се направи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: b4157370ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До №5, а вие като не ви пускат половинките не хуквате ли при друга? А и когато всичко е наред? Проблемът е на мъжа в случая, само че, естествено, той не смята че има такъв. И тогава наистина идва истинският проблем. Не упреквам по никакъв начин авторката, защото да съдиш по принцип си е нещо, което би трябвало да се избягва. Ако тя намери начин да съвместява секса навън с връзката вкъщи, не виждам защо не. В края на краищата сексът не е най-важния в една връзка, но некачественият секс си е кошмар, който няма причина да бъде понасян. Друг вариант, по-честният, е да се разведе, ако съпругът й продължава да се прави на ударен и не прави нищо, за да си разреши проблема. В общи линии доста кофти ситуация, за която вина има и авторката, че е пренебрегнала знаците още в самото начало и се е омъжила за тази човек.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: bbf831a324
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Жената доста време е почакала, но явно опитите и не са дали резултат, и е решила да получи това от което има нужда от някой друг. Не бих я обвинил, че не се съобразява с лицемерния ни морал. Животът си минава, защо да се лишава от хубавите неща?

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: ea53366d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Не е много ясно какво е направила жената по въпроса, доколкото познавам жените, мъжът й едва ли е наясно, че има проблем, вероятно си вярва, че 5 минути секс стигат на жена му... И резултатът е, че жената вече е изневерила и мисли да продължи така и занапред... Тъжна история, още повече, че споделянето й тук търси единствено и само одобрението на анонимни хора, за да поизчисти съвестта си... Съжалявам я и нея, но най-вече съпруга й, защото той има проблем, а дори и не подозира за него, докато колко му е да иде на лекар, да пийне някой и друг хап и по всяка вероятност да разреши проблема си, но не, като че ли в женската глава решението с изневярата е по-лесно, просто жените не подлежат на разбиране. Още повече, че недоволството в женската глава е винаги тлеещо, както правилно е отбелязал 5, ако не едно, ще е друго, ако е издръжлив, ще му е малък, ако му е голям, ще е тънък, ако с пениса си е наред, то е лош в нещо друго, не се грижи за децата, не изхвърля боклука, не я гледа с обожание сутрин или бог знае какво друго, но важното е познайте какво - ИЗНЕВЯРАТА да бъде легитимирана и оправдана по някакъв начин... , ех жени, никога няма да ви разберем, както вероятно и вие нас, макар да сме далеч по-елементарно устроени:)
М, 35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: c8c17743a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила авторке, ако наистина обичаш мъжа си добре би било да почетеш малко по темата. Сега в интернет има достатъчно информация за така наречената "преждевременна еякулация" при мъжете и също толкова достатъчно информация за причините и начините по които партньорите биха могли да се справят с проблема преди да потърсят помощ от специалист, което в някои случаи, разбира се, е неизбежно. мъжете обикновено не желаят да се консултират със сексолози и/или уролози или гинеколози по такива въпроси. За това е добре първо, без да му го натякваш, да почетеш сама по темата. Има случаи, в които причината е у партньорката и то не защото много яко пъшка или е адски секси, а е чисто физиологична или психологична. Поведението на жената по време на сексуалното общуване е също толкова важно и значимо за двойката, както и това на мъжа! Ниската сексуална образованост и култура на нашия народ има своите исторически и социални предпоставки, но в световен аспект нещата са доста по-добре организирани и наличната информация може да е от изключителна полза!
Ако все още обичаш съпруга си дай всичко от себе си за да му помогнеш да те задоволи!

 
  ...

...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 12038e5be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Права си. Когато мъжът не става и не се старае при това, най-често заради егото си, да потърси решение на проблема, на жената не й остава друго. Некачественият секс е кошмар и рано или късно скапва всякакви отношения. А когато мъжът отказва да приеме, че трябва да направи нещо по въпроса, нещата вече са предрешени. И мъжете, които упрекват авторката, да престанат, защото не знам дали има мъж, който толкова време ще търпи липса на секс или скапан секс, без да кръшне. Те дори при перфектен такъв си търсят повод да изневерят, какво остава ако не са доволни.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 791fe0a9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До номер 3 - Много е вероятно да е така, но дори и да има такъв проблем, пак не е достойно. И не мога да разбера, колко сте замрели за тоя секс? Вие жените не сте роботи, но нямате такъв мъжки нагон, така че не ми се вярва да е истина. На мен ми е жал за човека, жал ми е за пропиляното му време, но какво да се прави. Нали трябва да се понесем до обредния за показ пред обществото.. още повече, че срещнеш ли един млад красавец(обикновен келеш) на улицата, ти няма да си легнеш с него никога.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 0d40453c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Според мен твоята грешка е била, че си се преструвала, че всичко е наред, че бързото свършване не ти пречи. Трябвало е да поговориш откровенно с него и да потърсите решение. Мъжете могат да се научат да се контролират. Подло си постъпила. И сама си си виновна.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 5266e2267b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   А после само мъжете мислим за секс, изневери и т. н.. А вземете се научете малко жени.. После кой на кого изневерява и за какво, преди да обвините някой мъж :))

Глу**чки!! < Приемете го като комплимент.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: e6d513044f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   ВИНОВНА СИ, и долна лъжкиня, която слага рога на мъжа си. Не заслужаваш нищо освен да бъдеш наречена курва. За твой най-голям късмет мъжа ти не знае, но така или иначе у нашето малко село всичко се знае и рано или късно ще разбере. Те тогава ли ще се разведете? Заслужава ли си като долна използвачка да чакаш неизбежното? Кажи му така и така, това и това и го решете на момента!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 4e3c067afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И двамата сте виновни. И мъжът ти, че не е взел никакви мерки, и ти, че си му изневерила. Трябваше още преди 5години да отидете на сексолог, да се поинтересувате, по-точно той. Вече има достатъчно методи за подобен тип проблеми. Мъжът ти явно е егоцентрик и си мисли, че като прави "секс" с теб няма да те изпусне... Явно много си вярва. Ти си направила голяма грешка като си му спестила тези неща, че не си задоволена и че трябва да се постарае за да не свършва толкова бързо. Не е толкова трудно човек да се владее, АКО ИСКА. Моя съвет е да поговориш с мъжа ти и да му кажеш всичко, което си му спестявала през годините... За жалост може да го приеме тежко, но тези неща се събират и събират... не можеш да се преструваш. Супер неприятно е да си разгорещен, възбуден, да очакваш партньора ти да те задоволи... а той навре го-извади го и тя работата е готова. Не може и на него да не му идва на ум, че не си задоволена и че това не е никакъв секс. Говори с него и се решете проблемите вместо да продължаваш с изневерите...

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 2637ac0093
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Уникална е женската логика: мъжът ми свършва бързо, но на мен не ми е достатъчно. Не искам да го нараня, затова вместо да скъсам с него ще му сложа огромни и силно разклонени еленови рога. Т. е. вместо да се мъчи малко и да му мине тя му слага такива рога, че когато разбере за тях да му иде да се гръмне, а самочувствието му да пострада необратимо. Това е тежка форма на егоизъм, защото този вариант е добър само за вас. Какво печели от това мъжа ви, жени? Говоря за положителни за него неща каквото е вашето сексуално задоволяване с любовника/любовниците ви за вас.
Щом това ви е държанието с вашия "любим човек", то какво ли бихте направили с този, когото мразите? И не ми отговаряйте, а само се замислете върху написаното.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 68ccb47457
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   А какво печели жената от скапания секс с мъжа си, който хем е причината в случая, хем и не прави нищо по въпроса? Разбира се, че ще изневери, даже по-рано е трябвало да го направи. Вместо да седи, да търпи и да го чака да предприеме нещо да оправи проблема. Сексът е еднакво важен и за мъже, и за жени. Егоизъм е, когато единият във връзката знае, че има проблем в него, и не прави нищо, за да го реши, значи напълно си заслужава изневярата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: a546d6e376
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ако всички незадоволени жени изневеряват, в един момент няма да останат мъже, с които да изневеряват.
А ти си избрала най-лесният път. Вместо да отидеш на специалист или поне да поговориш с мъжа си, ти си си решила проблема доста недостойно. Не искам да го казвам, но ако мъжът ти разбере вече и 5 мин. секс няма да видиш, гарантирам ти го.
Въпреки това смятам, че все още не е късно да поправиш нещата. Кажи му истината, извини се и обясни, че имате проблем във връзката си. Осъзнаването на проблема е първата крачка към решаването му.

Анастейха

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: ac0352e2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Скъпа, имах подобен партньор като мъжа ти. Когато той свърши и секса свършва. Нищо не прави по въпроса. Когато му казах истината той беше безкрайно удивен, че не съм свършвала нито веднъж!

 
  ...

...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 431122226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 16, защо си мислиш че жените няма силен нагон?
Аз съм сравнително млада жена, а почти няма мъж който да ми издържи на нагона.
Днес вече свърших 3 пъти, а пак ми се ще...
Е как да поддържам връзка с некого, с който сексът не върви?
В моят свят това е обречено на провал.
Колкото до авторката - препоръчвам ти да си купиш вибратор и да си играете с него и мъжът ти, ако все още искаш да спасиш отношенията ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 5f7aed724a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   е тва не мога да разбера, хем го обичаш, хем му изневеряваш..
и защо трябва непременно мъжа ти да е виновен, потърси вината в трудното ти свършване, това не е любов,
това е *у*валък под оправдано прикритие!
За много жени с предсексуална игра описана от теб е достатъчно посоченото време!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 431122226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Номер 30, за много жени с описаните 5 минути е достатъчно времето да СИМУЛИРАТ оргазъм, а не да го получат.
Разбира ти главата от духова музика.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: ad6ebad8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   E такава жена търся, да и се... много
Ако решиш аlторке пиши ми и ще се разберем :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 02204e2516
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Разбирам те... Аз съм с приятеля ми от 7 години. Никога не съм имала проблем с това да свърша, но сексът винаги е бил изключително еднообразен. Като по часовник и винаги едно и също нещо. Опитвала съм да внеса някакво разнообразие, но не се получаваше. Но поне правихме секс... Преди 2 години нещо се случи. Може той да си е намерил друга (той отрича, но... ). Нямам идея какво стана, но за последните 2 години сме правили секс 7 пъти!!! Както можете да си представите е крайно недостатъчно. Издържах стоически година и половина. Опитвах какво ли не - прелъстяване, молби, разговори по темата, още прелъстяване. В един момент ми писна (след поредния път в който той се обърна на другата страна) и спрях да си искам. После срещнах човек, който ме вижда като изключителна, сексапилна и сексуална жена. И сега правя страхотен секс почти всеки ден. И знаете ли какво? НЕ съжалявам. Не съм направена от камък - имам си желания и нужди. След като този който трябва да ги задоволи си прави пас се намира някой друг

 
  ...

...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 90966b45b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Научи се да свършваш бързо и ти и всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d32d2224a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   За мен пък сексът не е най-важното нещо в една връзка. От една страна съм наясно с това, че без секс една връзка е почти невъзможна - все пак когато двама души се обичат, те се желаят и правят любов. Но пък от друга страна връзка основана на секса, не е връзка, сексът без любов не е секс и т. н...
Ми помислете какво им е на асексуалните връзки - те не само не правят секс, но и се отвращават от това. Да не дава господ да станете фригидни в последствие, щото квито сте загорели сега после сигурно ще се самоубиете заради липсата на секс...
Аз честно казано не мога да си представя как ще спиш с друг човек, докато човека който ти вярно безрезервно те чака в къщи и се тревожи за теб. Ако аз го направя ще умра от угризения на съвестта, а пък на вас дори ви харесва и искате да продължите... знам че нямам право да съдя никой, но просто недоумявам.. не ви ли е тежко, бе хора?
Авторке, разбирам че и ти си имаш потребности и че ти е писнало от този петминутен секс, който описваш. Но разбери и мъжа ти - как ще се почувства ако го научи? Мъжете са много чувствителни относно тяхното достойнство. Можеше да поговориш с него, че с такъв секс връзката ви не е пълноценна, и че се нуждаете от сексолог. Един по-сериозен разговор и дори някоя караница щяха да бъдат много по-добре от един цял живот в лъжи, изневери, гузна съвест, по-късно когато мъжът ти разбере ще се влачите по съдилащата сума време, развод, попечителство над децата (ако имате), издръжка... и накрая кво? Не искам да вракувам, но голяма част от хората днес са клюкари, мълвата че си се развела със съпруга си заото свършавал бързо ще се разнесе и ще те опетнят като ти създадат име на квартална курва.... и ще си умреш сама... нужно ли е да се стига до там като можеше просто да поговриш с мъжа си и да идете на сексолог...? Но всичко се плаща в тоя живот!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b27ab6feca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Има безброй решения на проблема, не сме в седемнайсти век, има сексолози а и на всяка крачка се продават различни медикаменти, вибратори и какви ли не неща. Истината е, че жената си търси оправдание за изневярата. Хората изневеряват по далеч, далеч по сериозни причини, да не забравяме, че много обича мъжа си. И как като обичаш лягаш под друг не разбирам? И аз изневерих, но поне имах смелостта да призная първо пред себе си и после пред мъжа си, че от любовта няма и най-малка следа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bc13892a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Мили приятели, мъже, един анализ не прочетох, че мъжа трябва да си намери начин да издържа по дълго. Вие се нахвърляте само върху жените. Не така. Защо не си признаете, че като не можете да се любите вие сте виновни, а не жената. Секса е наука, не само вкарай го, изкарай го. Оправдавам всички жени, които ходят при други способни мъже. И не ги наричайте курви. Така както вие искате така и те. Затова бъдете по самокритични. Учудвате се че жените обичали мъжете си. Да за разлика от мъжа обичта на жената има други измерения. И ние мъжете никога няма да се постараем да разберем тази проста истина. Правилно ме разберете. Не защитавам жените С уважение vinarsko.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c53002f92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Лесно е да се дава акъл отстрани. Особено, когато не може да ти бъде потърсена отговорност за празнодумието.
Мъж съм и свършвам бързо. От известно време, не "по рождение". Предприемал съм, правил съм какво ли не. В крайна сметка нещата опират до компромиси. Кой, с какво ще се примири, с какво - няма, си е лично негово решение. Съветите, особено от хора, които не познават проблема отвътре, са просто неуместни. Да съдите някого за нещо, от което "хал хабер си нямате" е... характерна за българина черта.
Отношенията в едно семейство са си само негов проблем. Решенията и действията на двама партньори са си само тяхна работа. Това, че единият(а може и двамата) прави секс (и) с друг, не е задължително да се квалифицира като изневяра. Има не малко случаи, когато единият няма против партньорът/ката му да го прави с друг, но дискретно, до степен и той самият да не научава. Да, точно така - сексът не е всичко! След като не мога да го правя подобаващо, защо трябва да обричам половинката си на страдание? Развод - но защо? Ние си пасваме (да речем) едва ли не във всяко друго отношение. Имаме и деца. След раздялата единият ще получи удовлетворяващ секс (за някакво време), но едва ли каквото и да е от другите предишни екстри. А е само въпрос на психика, възприемане на нещо не особено популярно за обществото. Ами майната му на обществото след като двама ги устройват отношенията между тях си!
На дамата пуснала темата бих препоръчал да "намекне по-твърдо" на партньора си, че "ще му търси помощник". В зависимост от реакцията му да преценява занапред... Кръшкането не може да остане завинаги в тайна. При хващане всички пасиви ще бъдат за нея. До колко жестоки - е добре да проучи...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0b48c3bfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Интересна темичка. Как ли е продължила дамата ... Дали вече повече от 11 години живее със "забежки", но с мъжа си ... Някой/я друг/а бихте ли споделили как я карате при такива обстоятелства?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a3429cd3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   С две думи - козата си сака пръч. останалото - любов, доверие, вярност - всичкото това са празни приказки и прах в очите. всичко опира до качествено клатене и се решават всички проблеми.

щеше ми се поне да не се опитват да се изкарват на нещо повече от ... ами кози. просто повечето не са чак толкова добри актриси и ти се ще да излезеш от залата посредата на калпавото представление.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1c772faf4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   "не се живее без секс "
Разбира се, че се живее. От 7 години не съм го правил. Предпочитам да живея сам, без секс, отколкото да съм с такава разгонена приматка, като теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bc13892a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   Напълно подкрепям жените. В основата на всичко е добрия секс. Дори истински задоволените жени се нуждаят от двама мъже. Затова никога не упреквайте жените -първо това е женската природа, второ, мъже колкото и да не ви се иска да го признаете много са тези които не са се научили да ебат жените си наистина както трябва. Когато една жена е задоволена и има хармония в семейството тя никога не прескача оградата. А и не забравяйте че жената е устроена докато е жива да си доставя удоволствие, докато ни е мъжете съжалявам... Затова аз никога не съм упреквал жената. А знаете ли, че курви няма. Това е измислена дума от мъжете. Има само жени на които им се ебе повече от на другите и си го правете. А другият въпрос задавате ли си го? Тези жени с кого се ебат? Със същите тези мъже които не задоволяват жените си в семейното огнище. Никого не защитавам и не упреквам. Природата си желае своето само, че хората прекомерно много разсъждаваме и философстваме. А живота хиляди години вече си тече ли тече...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 680d315528
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   До 45. Не знам кой ти е дал 5 звездички, но си написал ярки глупости, които показват само това, че нямаш опит в живота, а имаш някакви първични разбирания, които са на ниво нагона ме води и друго няма значение. И курви и курвари има, но и най -голямата курва и курвар искат да бъдат обичани и да виждат, че някой има отношение към тях
Изниверявала съм на съпруга си и не се гордея с това, но съм го правила съзнателно. Това е моя живот. Така съм решила. Правила съм го, защото съм искала да греба от живота с пълни шепи - кариера, работа, удоволствие всичко да върви в крак, напред и на макс. Когато искаш много, понякога обстоятелства налагат да спиш с друг мъж, но това нямам намерение да го обяснявам. Не съм била вятърничева за всеки случай и пеперудите в стомаха ми да пърхат. В къщи се себераздавах по всички линии и към съпруг и деца.
Явно наложените критерии минавам за курва, за жена, която спи с други мъже извън семейното ложе. Никога обаче не съм си преставяла живота без съпруга си, бащата на децата си. Нито един мой любовник не е докоснал така душата ми както той. В нито един мой любовник не съм се влюбвала, макар че в мене са се влюбвали. И повярвай ми съпругът ми въобще не е лош любовник. Убедена съм, че всяка една жена би искала да повтори с него.
Идва момент обаче, когато и на курвалъка идва край. Просто спираш. Разбираш с времето, че каквото си постигнал постигнал, повече няма какво да искаш и да търсиш. Аз лично съм удовлетворена. В момента изцяло се наслаждавам на живота с любимия си човек и на порастналите си деца.
Семейството си остава ценност и колкото да се опитват да го ликвидират няма да успеят. Настъпват светли Коледни празници и всеки иска да е с най-близките си у дома.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6688e10b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   До46. "Семейството си остава ценност и колкото да се опитват да го ликвидират няма да успеят. Настъпват светли Коледни празници и всеки иска да е с най-близките си у дома. " - Каква ценност е, когато ти си го оплескала с помия? Я разкажи това което споделяш тук със съпруга си и тогава пиши за семейните ценности. Знаех, че жените са несериозни същества, но не допусках, че са и толкова нагли, че да се хвалят с подвизите си в разни форуми. При добро желание всяка жена може да получи удволствие от любимият си човек, а лицемерните си търсят оправдания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 36be1cd0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Това, което ме подразни в авторката е, че казва, че нямала избор. Има - и той е много прост - като не е ок със секса, си тръгва по пътя, а не да ползва благата на една връзка и да му слага рога. Или изборът да приемеш нещата такива, каквито са. Така че, избор винаги има... но обикновено някои хора не желаят да застанат зад този си избор, да приемат последствията от него... Сума ти жени я оправдаха, но как биха реагирали същите тези жени, ако например авторката не може да има дете и човекът да нея реши да потърси другаде това, което тя не може да му предложи?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 69e7a5df87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   # 46 - Кой евал евал, кака Мара вече не е к. рва. Много си го обичала мъжа си, ясно е. И като се нагреба от живота с пълни шепи и одъртя, започна да даваш акъл за семейните ценности.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 36be1cd0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   до 45 - отвращаващо!!! Зад думите ти прозира, че си била готова на всичко за кариера. Познавам няколко такива, решението какво правят с тялото си е тяхно, но не очаквай аплодисменти за това. Обидното е било, че в професионалната конкуренция си използвала белязани карти. Не си по- различна от другите по-горе - искаш хем оная работа до края, хем душата в рая. Лесно е да се пребоядисаш на принципна когато остарееш и вече не си атрактивна жена - както няма по-големи трезвеници от бившите алкохолици :):) Прави ми впечатление, че жените винаги си намират оправдания, понякога идиотски.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5aff4613e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Това е вярно. Без добър секс, животът е непълноцен. Не осъждам изневярата на авторката, но е добре и съпругът да опита с други жени. Може там да е по успешен или да придобие опит. Не е нужно семейството да страда от това.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 28596f49f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   # 51 - То пък едно семейство... По-добре изобщо без семейство, отколкото с такова, дето всеки ходи да си чеше гениталиите другаде, защото не можел да си пасне с партньора.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c1c82b215b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   "не се живее без секс "
Явно и аз съм от малкото изключения. Разведена съм от 5 години и не съм имала връзка с мъж. Просто не съм срещнала подходящ. Предложения не ми липсват, но и не бих имала "връзка" просто за секс. Въпрос на личен избор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker