Аз и Той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз и Той
преди: 11 години, 24 дни, прочетена 2227 пъти
Здравейте, понеже останах съвсем самичка на този свят - наскоро загубих цялото си семейство / починаха... / бих искала да потърся от вас съвет и помощ... Защото просто вече няма от кого...
Та, така - загубих най- близките си хора и останах съвсем самичка на този свят... и така живея от една година... горе - долу по същото време се запознах с един мъж, който познавах по - рано бегло и с който започнахме по някакъв начин да си приказваме, да се виждаме и да се чуваме - често пътувам до неговият град, защото не живеем в едни град... Постепенно, започнах да се влюбвам в този мъж, а и явно подтисната / абе - направо обеззверена / от факта, че останах съвсем сама - започнах да виждам във въпросният господин... някак си - едно ново семейство - не искам да се женя, не искам засега деца, просто търся близък човек до себе си - останах съвсем сама... не го притискам или нещо подобно... не се е и обаждам...
Проблемът е друг - той въобще не ме търси - по никакъв повод - правила съм си експерименти - не ми е звънял с месеци - нито по празници, нито - нищо... Когато отида в града, в който той живее, той твърди, че всичко е наред, че наистина често си мислел за мен - че наистина мног одържал на мен, виждал ни заедно в близките години, но толкова бил зает през деня, че му излизало от главата на звънне - не си носел постоянно телефона в себе си и... оправдания - оправдания... познатите ми казаха, че този мъж е прекалено самовлюбен и не е за мен... а аз просто съм се вкопчила в идеята - да не съм сама, защото самотата ужасно плаши... За тази половин година - той нито веднъж не прояви инициативата да ме потърси пръв, все аз го търся... има и друго - доста често, когато го търся, той просто изчезва и не си вдига телефона - и така със седмици... вдигам се и отивам до града, в който той живее - там ме посреща, прегръща и казва, че всичко е наред, просто той си бил такъв - страшно самостоятелен... и аз съм трябвало да свикна - и така вече половин година... Наистина го харесвам - и то много... но така излиза, че го преследвам - какво ли не правих - молих му се, късах с него- той си знае същото...
Има ли смесъл да продължавам това - кажете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 24 дни
hash: 703e7cd5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам за случилото се, но защо да си сама? Та ти имаш най-важното - СЕБЕ СИ. Спри да търсиш така отчаяно мъж - това не е решението.
Ако се чувстваш самотна, съветвам те да си намериш хобита, но най-вече да се ангажираш с неправителствени организации и акции - например ако прочетеш, че има почистване някъде - вземи един чувал и ръкавици и отиди, или в Червения кръст търсят доброволци... защо не да станеш и приемна майка на дете, да се ангажираш за защитаване правата на някаква слаба група хора и така нататък - там ще срещнеш приятели.
Аз така бях сам сама преди години и почнах да ходя всяка неделя на църква и там намерих страхотни хора. В последствие срещнах и любовта, но не съм я търсила на всяка цена
Не ти трябва да се унижаваш така гонейки този човек. Той не те обича, дори не те харесва, но не иска да те нарани, а те наранява много, държайки те на stand by. Спри да го търсиш и да му отговаряш, ако той те потърси.
Концентрирай се върху себе си, намери други хора като теб и отиди дори на почивка - защо не и сама. Има страхотни книги за четене, има много неща, които можеш да правиш и изобщо не ти се налага да гониш някакъв си мъж.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 9d5dc7c36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, аз те разбирам.
И на мен ми се случи да преследвам един мъж, в когото бях влюбена до лудост.
Бяхме заедно година и половина, което за мен беше малко и недостатъчно, а за него - най-дългата връзка.
Истината е, че такива мъже са егоистични, вгледани в себе си и не знаят как да обичат.
Да, аз си мисля, че на света има две категории хора - такива, които обичат, и такива, които се оставят да бъдат обичани.
Явно твоят човек е от вторите.
Съчувстам ти, че близките ти са си отишли.
Само че ти имаш себе си, а това е най-голямото богатство.
Може би този урок идва, за да те научи да обикнеш себе си.
Недей да се обсебваш от този мъж, нека в центъра на живота ти да си ТИ.
Ти си най-важната и ако съдя по писмото ти, СИ ПРЕКРАСНА!
Успех!
Прегръщам те!

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 8b71957d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам за загубата ти, аз преди няколко месеца загубих приятелката си и разбирам как се чувстваш. мисля обаче, че този човек не е за теб, просто бъди търпелива и ще срещнеш подходящия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: 74a0213a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, колко опозна този мъж за половин година? Знаеш ли какво е семейството му, дали не е женен - обикновено женените кръшкачи се държат като твоя човек: не се обаждат, защото жените им ги знаят каква стока са и им следят телефоните; не вдигат, когато някой ги търси, защото звука на телефона им е винаги изключен, скрит в джоб или поставен с дисплея надолу върху някоя маса и само от време на време тайничко проверяват кой ги е търсил, за да звъннат скришом ( ако им се отдаде шанс) на някоя от многото си "обожателки". Има мъже ( и то доста), които с години въртят главите на няколко жени извън брака си, а в къщи са "света вода ненапита". Много е съмнителен този твой любим!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker