Любовта не е само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта не е само секс
преди: 11 години, 23 дни, прочетена 4134 пъти
Знам, че много хора ще започнат да обиждат, но се надявам някой да ми отговори. Защо днешните мъже мислят само и само за секс, само мислят в кое друго момиче да си го пъхнат? Знам, че им е нужно, но защо ПОСТОЯННО само за това мислите? (Не говоря за всички, а за по-голямата част
от тях). Има случей, който знам момче да ходи с момиче само за секс-не казвам, че не е важен, но не е най-важното нещо. Само курвари ли има?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: e5da6945fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, права си - любовта не е само секс, но и обратното е вярно - СЕКСЪТ НЕ Е САМО ЛЮБОВ.

Замисляла ли си се, че не всички хора търсят любов, някои в един или друг период от живота си търсят само секс. Лошо няма, какво те засяга пък теб? Ти си свободен човек, ти си решаваш, какво искаш в живота и връзката си.
Аз лично искам и любов, и секс и ги получавам във връзката си и чесно казано с тези две неща не правя компромис - ако няма любов си тръгвам, ако няма секс - се търси решение на проблема, но нямам против хората, които искат да живеят по друг начин - без секс, само със секс и така нататък - и без това мога да съм само с ЕДИН МЪЖ, какво ми пука какви ста останалите 3, 5 милярда мъже?
ж39

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: c302bc39ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам че си под 18-19 години и общуваш с връстници. Нормално е на тази възраст хормоните им да бушуват и само секс да им е в главата. Не забваряй, че няма момче, което да не е маструбирало минимум по 2-3 пъти на ден. А че някои от тях се хвалят, че го правят и по много повече... Но това не означава, че търсят само това. Всеки един човек е устроен така, че да търси любов, да има необходимост да се чувства влюбен. Просто понякога не срещаш такъв човек или си в период, в който приоритет са ти други неща... Има и много жени, които имат връзка само за секс. Но двата пола сме устроени различно. И тези разлики на твоите години си личат най-много. Ти ако правиш секс с някой е почти сигурно, че след това ще се влюбиш и ще вложиш чувства. Но момчето не е така. Има си и научно обяснение за целия този процес. Просто се научи да не си чак толкова емоционална. Секса не е лошо нещо. Прави си секс, докато не срещнеш човек, с който взаимно ще пожелаете да има и друго развитие между вас.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 901f21942b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Сега ще намериш отговор на тези въпроси.
Любовта не е само пари, но жените все си мислят за тях. Знам, че им е нужно, но защо ПОСТОЯННО за това мислите? (Не говоря за всички, а за по голямата част от тях).
Има случей, който знам момиче да ходи с момче само за пари-не казвам, че не са важни, но не са най-важното нещо. Само мариалистки ли има? Това е причината. Ти гледаш парите, той ти гледа гърдите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 5c71e0a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжете, като цяло са по сексуални от жените. Да имаш по-голямо количество тестостерон в кръвта е равносилно да си на виагра ден и нощ. Тестостерона действа сексуално стимулиращ и тъй като в мъжкото тяло концентрацията е доста по-голяма от женското е ясно, кой от двата пола като цяло има повече гориво в кръвта. Не, че няма сексуални жени и импотентни мъже, това са отделни случаи. Познавам доста сексуални жени, но те са доста малък процент на фона на останалите. Ти питаш общо като цяло, защо всички мъже като пол искат много секс. Огледай се и в другите биологични видове. Мъжките са по сексуално активни като цяло от женските. Няма нищо странно в това. На мен пък може да ми е много странно, как така не искаш много секс?! Как в възможно да мине ден, без ти да искаш секс. Не сравнявай двата пола гледайки само от една гледна точка.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 878823d2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   K-man - повтори едно изречение 100 пъти. Обаче не съм съгласна, че по-сексуалните жени са по-малко!! Това не е вярно, жените особено в днешно време са станали доста разкрепостени и сексуални, постоянно им се ч*ка, както на всяко живо същество. Иначе и аз не го разбирам това да пропуснеш ден без секс... освен ако не те боли глава или нещо друго, или жената ако не е в менструация.

 
  ...


...
преди: 11 години, 22 дни
hash: f78b78aedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми аз си търся момиче за сериозна връзка, секса не ми е приоритет, но повечето момичета на които попадам искат само авантюри, нищо повече. Не гледам красавици а нормални момичета, но като видят че мисля по зряло и че не се лигава като повечето момчета, явно ме мислят за скучен не знам и аз.
На скоро годеницата ми изневери и се разделихме над 3 години бяхме заедно, може малко да съм се сдухал но до този извод стигнах аз.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: e8d90f9ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз за себе си бих казал, че проблема ми е точно в обратното. Влюбвам се много лесно и после ме е страх да призная. Може би защото хората като ме видят не биха си дори и помислили, че може да съм такава чувствителна душа? Заради това, че съм висок сравнително едър и "блъскам" във фитнеса честичко, може би двама-трима човека знаят колко съм емоционален всъщност. Така че, не съди само по това, което виждаш, защото много често това не е реалността.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: be85f8f051
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   K-mаn, чета вече 2-3ти твой коментар... ти тия теми май ги четеш през пръсти, а и пишеш някакви воднисти неща! Освен на някакви научни изследвания, с които манипулират хората както си искат, вземи налей и малко мозък в коментарите си! Тя и ваксината против рак на маточната шийка, каква реклама, какво чудо - ще кажеш, че дори да си болен, ще те излекува, но всъщност болестта не е чак толкова разпространена, че дори се и умира от нея! Ама как да е... порасни!
Авторке, на твоите години (така като те чета си тийнейджърка), всички момичета това се питат... и всички момчета това искат. Като пораснете и започнете да си градите ценности, морал и живота ви поочука, ще ви вълнуват и други неща... мисля, че на малките им е прекалено скучно, бушуват хормони, това е ново за тях... ми искат си го. Те и жените почнат ли се, няма спиране! Аз мисля, че на жените много повече им се иска секс, много повече го правят, но и са много по отговорни. Просто го няма възпитанието при някои, и как да го има, като раждат на по 18 и не знаят как да отгледат едно здраво, отговорно дете...

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 415a90f985
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Интересна темичка е това! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!
По принцип когато прочета такива теми, се чудя да коментирам ли, или просто да подмина!

Чувствам се сякаш длъжен обаче, да оставя коментарът си и разбира се да бъде помислено над него.
Писал съм десетки статии точно на тази тема и съм разгрьщал обстойно позициите си по този вьпрос. Ще го направя и сега.


Когато говорим за секс и любов, е редно да подчертаваме, че това са две крайно различни, самоизключващи се понятия.

Сексът, не е Любов! И Любовта не е секс.


Малко са хората днес (за огромно съжаление), които успяват да разграничават тези две понятия и да правят коренната разлика между тях.
Сексът като понятие, е просто телесно преживяване, тоест сексуален нагон.
В него няма чувства, няма отдаденост, няма топлина.
В него липсва нежността от половият контакт, насладата, онова сладко изпиващо усещане, че си едно цяло с любимия си човек. Сексът е за проститутките, порно актьорите, и т. н. Той не е за нормалното общество хора! Както се вижда от порно сцените, там актьорите извършват по-скоро извращения, които всеки нормален човешки мозък, би отрекъл и би се погнусил.
Тялото е нещо свещено и не може да се продава, нито да се подарява на всеки срещнат. То не е създадено, за да се правят гаври над него. То е дадено като временен дом на човешката душа и трябва да бъде уважавано.
Разбира се, сексът като понятие е пълна противоположност на моралното уважение към тялото. Сексът приема тялото като предмет, той не го разглежда като нещо свещено. За извратените и перверзни хора не е важно да обичат и да бъдат обичани. За тях е важно просто да се из*бат, с който им падне, за да си начешат, както се казва, крастата.
И това не е любов!!!

Любовта обаче, е нещо съвсем различно и крайно разграничаващо се от секса.
Любовта е онова сладко неповторимо усещане, че си половинката от нещо цяло.
Онова чувство, че принадлежиш към някого, че живееш в сърцето на някого.
Когато двама души се обичат искрено, те преди всичко и се уважават. Те се допълват. Например, едно момче, което обича истински своята приятелка и счита, че тя е неговият живот, той би ли я приемал само като сексуален предмет? Не, не би, защото самите чувства няма да му го позволяват. Когато човек обича, за него душата е преди тялото и той разглежда човека до себе си цялостно, а не просто като физически аспект, както е при секса. Едно момче, което цени жените като цяло и обожава своята половинка, той би ли я подложил на сексуални унижения? Отново не би, защото ще му бъде съвестно! От тук следва, че всеки човек, който е способен да изпита чувството любов, той е способен и преди всичко да уважава тялото на партньорьт/партньорката си!
Когато една двойка, обичаща се и уважаваща се помежду си, стигне до момент, в който да бъде интимна, те го правят нежно, със страст и плам... Именно, защото любовта е красива. Тя е нежна, тя не е импулсивна и дива. Да правиш любов, е чувството, което ти дава не само телесно удоволствие, но и преди всичко душевен комфорт. Секс манияците могат да правят секс с различни хора, именно защото те не обичат никого. Но този, който обича определен човек, той не може дори да допусне мисълта да бъде с други и да прави просто секс, защото осъзнава че се нуждае от любовта на един единствен човек и нищо друго не му е нужно. Оттук стигаме до втория извод - Любовта изключва извращенията, първичността и многообразието, които сексът генерира. Така че двата термина - секс и любов, както поясних по-нагоре, са взаимно изключващи се помежду си. Те не са едно и също нещо, а напротив - две крайно различни чувства и неща са.
Затова и днес понятията твърде много се размиха и свещената любов бива приравнявана до безчувствения и първичен секс, а това не е правилно. Не е правилно да петним скъпото и красиво понятие любов, като го причисляваме към безчувствеността на садистичния и излишен секс. Да, казвам излишен и садистичен, защото сексът е точно това. Той не може да бъде друго. Аз 300 000 пъти предпочитам да правя любов, отколкото секс. Защото любовта не е за всеки. Тя е само за хората с дълбока и чувствена душевност, които имат качествата и съзнанието да я изпитат. Безчувствените използвачи са далеч от чистата любов и затова те и никога няма да я познаят, следователно те за цял живот ще си живеят в една заблуда и няма да успеят да почувстват със сърцето си, какво е чувството да принадлежиш към някого, да си отдаден на него. Леките жени например, си мислят че са нещо значимо, но не осъзнават, че всъщност са отдавна омърсени и посрамени. Те не се замислят, че един ден, ако имат деца, как ще ги погледнат в очите и какъв пример ще им дадат? От малки ще ги научат да подаряват безразборно телата и душите си ли? Опазил бог...
Ако една жена е лека и извратена, тя е играчка в ръцете на разни идиоти. От нея не става нормално човешко същество и тя е провален живот. Ако една жена няма самоуважение, твърдост и самодисциплина, тя просто за никъде не е.
Същото се отнася и за мъжете, които приемат жените само като сексуален предмет и се чудят как да праснат поредната бройка. Такива мъже не могат да бъдат кавалери, не могат да бъдат опора и щастие в живота на една жена. Те са просто използвачи и са по-близо до животинските инстинкти, отколкото до човешките. Те не осъзнават, че уважението към жената е признак за добро възпитание, признак за морал и етика. Всеки мъж е длъжен да цени жените, тъй както цени и обича своята майка. Защото, ако не е бил роден от жена, мъжът не би могъл да съществува.
Ето тези факти биват днес пренебрегвани и хората са се превърнали в роби на първичността, вулгаризма и консуматорството. И тук е най-голямата беда!
Защото човекът бе създаден като най-висшия жив вид и неговата цел бе да еволюира в правилна посока, а той фактически вместо да прави това, той деволюира и се принизява до животинското поведение. Демек, спряло му е развитието и е зациклил на една хищническа и консуматорска вълна и сякаш не му достига смелост и сила да прескочи тази зловеща бариера, за да извърви пътя към напредъка и усъвършенстването на човешката добродетел...


П. П. Аз съм вьзпитан и израстнал с такива ценности, и никога не бих погазил чувството си за дълг, отговорност, преданост и уважение!
Съхранявам девствеността си вече 25-та година, и го правя именно защото не искам безразборен секс с някакви там "бройки", а искам любов. Искам да се слея с жена, която би оценила този факт и би била моето момиче!
Останалото са глупости, генерирани от роби на първичността и нагонът, и аз просто ги отричам и се абстрахирам!


С уважение!


От момче на 24 години!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 72051ebf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те затова са се превърнали в развъдник и мутантник на всякакви микроорганизми: -мони, -диди, -миди, -коли, -коки... Едно време човек като се целунеше с нов партньор за първи път, после 3 дена беше като болен от смесването на микро-флорите и фауните, а сега - ходят си с болестите и изобщо не ги усещат и отчитат като такива. За "нормално" се счита перманентното им състояние, което е болестно и то на няколко нива.
Друга особено ценна екстра е партньорът с дъх и вкус на пепелник.
Съответно интелектуалното и духовното им състояние съответства на физическото и психическото. Дори и на грамотността им и на способността им да се изразяват и споделят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 3156993025
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Коментар 9 - напълни ми душата, поздравявам те! И аз съм на твоето мнение, на 21 съм, почти 22, жена. Общо взето мнението ми се припокрива напълно с твоето.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: e283add095
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, чувството е взаимно. И аз не виждам мозък в коментара ви. Никакви факти, нищо съществено. Само някакви лични мнения и предположения. Нищо конкретно подкрепено с реални факти. Това може да е коментар само от егоцентрична жена. Предположенията водят до погрешни заключения, погрешните заключения изтъквани като факти са излагация. Да твърдите, че изследванията на учените не са верни, а вашите заключения /на базата на какво/ са верни говори за титаничен егоцентризъм. Тоест вие сте по-умен човек от всичките онези учени с техните изследвания. Ех, ама защо не издадете книга, която да се превърне в учебник и им покажете истински знания на тези учени.

Явно сте жена, по този начин мъж не би се изказал така неаргументирано и повърхностно и то оспорвайки всички учени с техните изследвания. Вие знаете, учените са тъпаци. Разбрах :). Успех с този начин на мислене. Вие сте вечно права, вашите лични увеждения са единствено правилни. Всички останали, които са на друго мнение било то учени с реални изследвания и статистики - са в грешка и са тъпаци. Благодаря на съдбата, че ме среща с такива титани на мисълта. Винаги се наслаждавам на подобни събития. Още някаква "железна" логика ще може ли да споделите? Така интересно и забавно ми стана. Ако ще се почувствате по-добре можете да плюете по мен и учените тук още. Забавно ще е да се види злобата Ви, колко е голяма.

И ако не знаете ваксината против рак на маточната шийка я обявиха вече куп лекари за много опасна и водеща точно до рак в дългосрочен план. Поровете малко в интернет и намерете изследванията. Няма да ви улеснявам. Достатъчно независими изследвания доказаха, че тази ваксина съдържа следи от вируси причиняващи рак след години. Съвсем целенасочено се слагат тези вируси. Явно и това сте пропуснали. Вземете малко мозък налейте и вие, ама ако може не само в коментарите.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: eda2c2b736
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   ПЪРВО: Прави разлика между Мъж и Момче.
ВТОРО: Пише се случАй.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 9acb9064ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   секса - телесна нужда, усещане и т. н.
любов -душевно усещане

в смисъл любов, омраза, радост, тъга, мъка- всичко това идва от душата.

Докато секса е задоволяване на телесна нужда. Същото като глад и жажда. Трябва да ги задоволяваш!

Но разликата е, че човек може без секс и 1 година и повече.
докато без храна и вода не може да изкара и седмица (без двете заедно)

Требва момчетата да спрат да се правят на калпави и да хленчат като бебета, понеже не са правили секс от не знам си колко време.
Да си ударят една и край!

Какъв мъж си ако се оплакваш че не си правил секс от месец-2 и т. н.
Та то така момичетата могат да си правят изгода от такива "мъже"
Завъртят им главата и им изсмучат парите и си отиват и той пак няма да е получил секс.
И то такива "мъже" са много уязвими и се хващат на сичко, що има цици. И полсе същите тия се оплакват, че имало само курви...
Тия не знаят какво искат от живота, честно казано.

Е тва прави секса с хората.
Тоя ДЕМОН ;)
Взима контрол над човек и му съсипва живота!!!!

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5b4aa3d4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 9 - > Евалата! Ако имаше повече мъже като теб...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1807f177a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Любовта е на първо място,секса идва после,секса без любов си е една взаймна мастурбация от която няма никакъв смисъл.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ff3dae973e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15, Има ни, но и да имаше и жени такива... :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a0685273b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Любовта не е само секс. Тя е едно незаменимо чувство, което от моя гледна точка е да го споделя с най със най-съвършеното нещо жената, но не само чрез секс Но чрез разбирателство, съжителство и по много други освен секса.

Vk

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: be5a22763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз попринцип рядко коментирам, но не знам как попаднах на тази тема. Искам само да кажа, че съм въодушевена и очарована от №9 и напълно го подкрепям. Имало и възвишени момчета :)
Поздрави от едно момиче на 22 г. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 29302e58fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 3 - > Евалата! Ако имаше повече мъже като теб...

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3658c8da5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   №17 има и жени такива, но сме на изчезване, повярвай ми... то и трезво мислещите мъже са на изчезване... Жалко, нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker