Не мога да създам връзка - къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да създам връзка - къде бъркам?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4389 пъти
М 27 Просто съм ужасен. Никога няма да създам връзка. Видял съм много. Бил съм с доста момичета. Почти всички са 5-6 години по млади от мен. Смятам че това е оптималната разлика между мъж и жена. Всичките ми опити за връзка пропадат след максимум 4 месеца. И почти винаги аз съм бил зарязан. Не съм красавец, но съм симпатяга харесвали са ме винаги, разбира се в последно време доста повече (отслабнах и най-вече подобрих материалното си положени). Имам и висше образование. Не мисля че проблемът е от сексуално естество. Сред момичетата с които съм излизал е имало и доста добри и нормални девойки не смятам че проблемът е и в тях. По време на връзките си се държа чудесно с партньорката водя я по интересни места, мил съм с тях и щедър. Зная как да се държа от натрупания опит през годините все пак доста първи срещи съм имал, и те изглеждат щастливи и влюбени, но после всичко рухва и аз дори не разбирам защо.

Двете неща които ми идват наум са че съм много ревнив, но поне в началото се старая да го прикривам. Една от последните ми каза, че връзката (ако можем да говорим за такава продължи 2 месеца) ни се е развила твърде бързо, не съм съгласен с нея виждахме се през ден два, но не съм и се обаждал винаги аз така е и с другите момичета не съм ги плашил говорейки за обвързване от самото начало дори напротив. Това са единствените насоки които мога да ви дам. Знам, че всичко звучи твърде абстрактно без да сте ме виждали, но все пак някакви някакви идеи къде бъркам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5054dd161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освободи се от ревността си, отговорността за това е твоя. Тя издава несигурността ти, че сам не си вярваш, че заслужаваш любов. А и няма такава жена, на която да й харесва да бъде третирана като собственост.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 50c9edb9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е за какво се притесняваш все още си доста млад. А защо не се получава можеш да отговориш само ти, все пак ти знаеш как се държиш с тези момичета.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: be4be6ccd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,за да имаш стабилна връзка с някое момиче прекрати тази ревност.Никой не обича ревниви мъже.Естествено ако си намерил момичето което да плени сърцето ти намали границите на ревността,не изпадай в паника пред опасността да не изгубиш момичето.Ако това не се трансформира в бясна лудост,то в тази ситуация няма да правиш нищо особено просто не допускай да има грозни сценки и крясъци на лудостта.

Но понякога ревността е необходима за сериозността на връзката.Има и случай когато не допуска/за ревността/ да се срещаш с приятели,да има намеци какво да се облича ит.н.

Ревност има и когато партниора говори по телефона и не казва с кого...разговора продължава дълго.Няма споделяне и т.н.,но в това няма никакво лошо според мен.Защо изобщо се дразниш?Това, че сте заедно, не означава, че той е длъжен/а всичко да ти казва.Ако надничаш постоянно в личния му живот,само ще го/я изнервиш и ще я/го накараш нарочно да скрива някой неща от теб.

Някой хора твърдят ако се чустван харесван/а отношенията ще вървят.Затова моят съвет е заеми се с себе си,дръж на външния вид и привлечи вниманието към себе си и няма да имаш проблем с момичетата.И когато дай боже да изревнуваш предложи разговор на 4 очи и покажи колко много я обичаш
МОМИЧЕ НА 24

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f134ebf008
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ти все-пак си добре, брат. Горе-долу си мой набор, аз съм с две години по-голям. Рекордно дългата ми връзка с момиче продължи "цели" три месеца. И аз като теб си знам, че не мога да създам дълготрайна връзка.

Гледай да не си твърде ревнив. Никой не обича да му слагат окови. Иначе, както се описваш, май нямаш други проблеми в характера. Аз да му мисля, аз винаги се отегчавам страшно бързо и губя тръпката. Освен това винаги намирам кусури и в най-прекрасните женски създания. Абе, карай да върви.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e369dad948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всяка връзка изпада в циклични кризи. Твоята най-вероятно е на втория, третия месец. Опитай се да я усетиш и навреме да я преодолееш, за да вървиш нататък. Това те съветвам от личен опит. Желая ти всичко хубаво!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 110e6801fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей. Аз съм жена на 27 г и едно мога да ти кажа - за да задържиш някоя жена не трябва да й угаждаш за всичко. Качим ли се на главата на един мъж вече не ни е интересен. Ревност не е чак толкова лошо, ако я използваш за закачка. Дай си малко почивка от връзки сега и помисли малко над проблема. Може би е по-добре да опиташ с жена на твоята възраст, защото като гледам по-малките от мен - наистина са твърде вятърничави и несериозни.. така, че мисля, че проблема не е в теб. Успех!!!
А.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f4725e5914
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дай си почивка, ще дойде денят в които и товето момиче ще се появи. Явно има нещо с което трябва да се справи, ревността примерно или нещо друго за което само ти си нясно. Просто ти сам си си избрал ,с това което казвап,че неможеш да има продължителна връзка

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 10e57c5e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблема ти идва и от многото възки. Просто не си улучил на момиче.което е за теб.Всеки си намира половинката.Имаш още доста време.Постарай се да разбереш първо себе си-какво точно момиче харесваш,огледай се и го потърси.Може би и то те търси някъде.Горе главата!Ревнувай си,не е лошо.но в рамките на нормалното.Добро момче си!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 004b4bd879
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Е, ами да беше започнал с това, че си ревнив.
И питаш защо се разпадали връзките ти?

Ами едната причина отсегамога да я кажа:ревността. Да не мислиш,че като я прикриваш в началото, после няма да си проличи.
Не си искрен с момичето до теб, лъжеш я, че си такъв какъвто не си ...

Е, и какво искаш- колко тъпа трябва да е една жена, за да не прогледне и да не разбере, че с теб я чакат само проблеми. Запомни, няма нищо по-кошмарно от ревнив мъж- и алкохолизъм може да се прости, и изневери, но кошмара, в който живеят жените на ревнивци, е неописуем. Познавам случаи на стигнали до самоубийство заради това.

Пожелавам ти никога да нямаш сериозна връзка, смятам,че животът на НИТО една жена не бива да бъде почернен от един ревнивец. Живей си сам-по-добре е за теб, и най-вече за жените около теб.
Успех, ревнивецо!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1a0f869e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен не си срещнал човека, истинския човек. Всеки на този свят си има половинка, но въпрос на време е дали ще я срещнеш и дали ще я забележиш оглеждай се и вярвай в любовта, тя съществува, но наистина не се занимавай с пикли, а с улегнали жени, които знаят какво искат от живота. Според мен най-хубавите хора са изстрадалите, на тях можеш да разчиташ, те са разбрани, мили, уважават и ценят човека до себе си ...... Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker