Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 1354 пъти
Здравейте! Имам нужда от съвет или не знам и аз какво точно. Обвързана, съм, с моя приятел сме от доста години заедно... но срещнах другия, този който е всичко онова което съм искала. Всичко стана съвсем случайно, просто го видях и ми стана симпатичен, начина му на живот, общуване, забавление, виждане на нещата от живота, всеки път ме кара да се усмихвам и да съм най-щастливата жена на света! Всичко това беше нещо лудо за мен, защото за първи път в живота си, видях човек като мен, все едно бе моята половина, която търсих. Момчето се оказа по-малко от мен, но той не ме е лъгал... каза ми го!
По държанието му няма да се каже, че е по-малък, мисли прекалено добре дори за възрастта си, въпреки че обича да се лигави и да забавлява с действията си. Какво направих аз ли, в дните в който вървеше всичко добре, реших просто да изчезна от живота му... не знам как родителите ми ще приемат, че ще зарежа човека до себе си, заради някой който е само с 4г. по-малък от мен, но човек когото обичам. Минаха няколко седмици, от както не съм го виждала и чула, не знам как е, плача... защото го оставих и знам, че не спира да се пита какво се случи.
Не знам какво да правя, приятелки ми казват, да не изпускам това което искам и желая с цялото си същество. А аз сега се чувствам срината тотално, през няколко минути ми идва, да му пиша, да му звънна... липсва ми толкова много това момче, какво направи с мен той, какво направи? Превзе всичко в мен, за толкова кратко време, показа ми една друга реалност, че всичко може да е прекрасно стига да го искаш, само преди няколко седмици бях най-щастливата, а сега най-нещастната. Може ли да се разчита на този човек, за семейство, защото определено аз вече мисля за такова. Въпроси, въпроси, който ме побъркват! Толкова го искам, а аз като глупачка избягах от единствения човек, който ми показа, какво може любовта и мъж който ми показа, че няма значение как изглеждаш външно, а какво имаш в сърцето си! Той носи толкова добра душа, толкова е мил, нежен, когато трябва да се говори за нещо сериозно винаги може да се разчита на него, когато ми е тъжно знае с две-три думи как да ми направи деня по-хубав. Просто уникален човек, мъж който би искала всяка! Още помня когато му казах, заглеждай се бе по другите, на мен не ми пречи... просто исках да го пробвам, а той ми отвърна... " как когато очите ми виждат само теб, как когато ръцете ми искат да допират твоите, как когато душата ми страда, че не е с теб, а ти си с друг, как когато това мое сърце бие за теб, как когато устните ми желаят твоите, но въпреки всичко аз съм готов да се боря за теб, дори и да ти е нужно време го имаш, аз ще съм до теб, твоето ангелче, което ще плаче и се радва с теб! "Как да живея без този човек, след толкова време в което дори не знам как е, се чудя дали всичко към мен не се е превърнало в омраза?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 21 дни
hash: df438f202f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ем така беше и с моита бивша годеница, пак 4 години връзка аз бях на 23 тя на 19 и аз почнах да мисля зряло и за в бъдеще, ходех си на работа а тя безгрижна студентка и какво? Предпочете един келеш от нейния курс, била се чувствала супер с него, дрън дрън, и пича живее живота, безгрижно, мама и тате дават пари и това е и нейните така си и дават пари и готово, но после ще ги видя.

Това е проблема безгрижието!

Нормално е един човек който няма за какво да мисли, може би няма и големи проблеми и др. да си живее живота и да си прави кефа, и ти виждаш това и ако и ти си така нормално е да се привличате НО това е временно и рано или късно ще почнат проблемите и ще ви видя тогава какво ще правите. Замислете се за после, и осъзнайте какво искате от живота, не гонете хората които са ви доказали обичта си и че разчитат на вас като парцали, защото после ще съжалявате!!!



М 24г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker