Любов в чужбина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов в чужбина?
преди: 11 години, 20 дни, прочетена 1960 пъти
От известно време, чета историите тук. Така реших и аз да споделя моята и да помоля за съвет.
Уча в чужбина. Само език уча тази година и остана месец до приключването на курса, след което следва връщане в България за лятото. В курса сме около 30 човека от около 20 -22 държави. ( Да много е забавно, срещам култури от цял свят) Тук идва и "проблема". Мисля, че се влюбих в момче от Палестина. Последния месец не ми излиза от главата, колкото и да се опитвам да не се вкарвам в такива филми... Давам си сметка, че не е възможно да имам бъдеще с него. Да, мисля, че и той ме харесва. Пише ми, нарича ме по различен начин. Аз съм Селин, а само той от хората, които познавам тук, ме нарича Селина. Показва едно различно отношение и същевременно все пак спазва дистанция.. Но някак си съм склонна да смятам, че ме харесва. Пък и нали уж се усещат нещата...
Уж се опитвам да не мисля за него, а днес ме удари мисълта по главата, че само след месец ще си дойда в България, че само още месец ще сме в един курс, и после едва ли ще го видя повече, макар че ще учим в един град. Свикнах да го виждам покрай мен. Побърквам се. По принцип съм много усмихната, напоследък съм различна и хората го забелязват, не мога да споделя. Не мога да им кажа, защо изглеждам като призрак..
Какво да правя?
Харесва ли ме наистина или просто на мен ми харесва да мислч, че е така???
Все пак да му загатна ли, че ми харесва ( ако не е усетил вече)?
Има ли хора с подобни истории иили опит?
Моля споделете вие как бихте постъпили, или как сте постъпили...
Благодаря за отделеното внимание! :) Бъдете бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 20 дни
hash: 47af434dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пакистанец... Моето скромно мнение за човек имал вземане даване с тях и то не един или два пъти, е че колкото по-далеч по-добре. Начина им на мислене и светогледа им е коренно различен от нашият и европейският като цяло! Все пак ти си знаеш кое е най-добро за теб!

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 0fe33a5a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1, практиката сочи, че връзките на европейки с араби са катастрфа, особено, ако европейките са силни личности, обичащи свободата. Културните различия оказват влияния, колкото и да е силна любовта.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 5a870a073d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разменете си номерата и фейсбук профилите, не е толкова трудно да го намериш, когато сте в един град. Моя съвет е да внимаваш много с този човек, защото в Палестина е много ама много строго и жените ги нямат за нищо и ходят с дълги черни фереджета и се виждат само очите. Ако той е от тези набожните и се съберете и те заведе там имай на идея, че ще се превърнеш в такава жена и даваха една по телевизията точно като теб и едвам се е измъкнала от него е и избягала. Има и такива, които уважат жените и смятат това за грешно, но те са единици. Първо го опознай, за да не плачеш после.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: a911b4f6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам близка приятелка, която ходеше с двама и не излезнаха стока. Споделяла ми е много неща-първия работеше в Англия (където учеше тя тогава) и отначало се държеше внимателно с нея, но после, когато станаха гаджета, той вече не й обръщаше такова внимание, изобщо отначало не са говорели за религията му, но когато са заживели заедно той е почнал да се държи точно все едно си живеел в неговата си държава-постоянно се молел, не я зачитал за жена (да не кажа човек) и изобщо си показал истинската същност и добре, че беше в Англия, та тя успя да се отскубне от него.
Другият беше тук в България, в началото и на мен ми беше симпатичен дори, когато тя ни запозна, ми поиска мнението за него и аз й казах, че изглежда приятно момче, обаче след половин година се разделиха, защото той постоянно поддържаше връзка с техните си и онези там му налагаха вярванията си и той изведнъж се промени, естествено говореха на арабски, но той в началото й споделяше за какво си говорят и после изведнъж такава промяна-почна да държи на вярата си (в началото твърдеше, че не го интересува, но под влиянието на родителите му... онези му напълниха главата с глупости относно религията му-еди-как си трябвало да се държи, дори му бяха казали да забули приятелката ми, понеже било срамно да си показва така лицето) и така-и с него не се получи и сега вече си е взела поука да не се занимава и мюсюлмани, особено ако са точно от арабския свят, където са направо фанатизирани.
Та така... и ти недей да се занимаваш с такива, сега може да имаш влечение към него, но ще отмине. Дадох ти два примера, в различни държави, в началото може да не се занимават с исляма, но след време старите ги натискат и те се фанатизират точно като тях, въпреки че живее в Европа, му бяха казали да забули момичето. Не искаш ти да си в тази ситуация, повярвай ми.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: ea42ff3915
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами омъжи се за него да вземе момчето виза и ще видиш, как бързо любовта свършва. Как се случва, мила, че българките все на такива попадате в чужбинаТА? Що не вземе някой французин, италианец да лапне по нас, а, да почне да реди рими във фейсбука? Все араби и тем подобни.... и все след 2007 г. Сещайте се...

 
  ...


...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 56d958e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм в чужбина и искам да кажа че около 95 процента тук се женят за българки само заради европейското гражданство!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 8154a8d7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бъди глупава! Ясно ни е на всички колко е яко като има някаква тръпка. Само че тая тръпка можеш да я изпиташ с някой друг. Не те знам в коя държава си, но моят съвет е да се преоринтираш или към завързване на контакти с някой местен, или пък с българин. Виждам, че в предните коментари се споменава за визите, да, и аз съм в чужбина и съм наясно поне донякъде как разни араби търсят европейки заради визите.
Сега поне имаш избор от толкова националности, а който твърди, че е тъпо да имаш предразсъдъци към различните националности, нищо не разбира. Това къде си отраснал винаги ще има някакво влияние върху личността. Ти дори не познаваш добре този човек, така че не можеш да обориш нашите тези. Българките сме хубави, не се подценявай, а се оглеждай за някой, който е свестен и е от Европа : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker