Какво е изневярата за вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е изневярата за вас?
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 5319 пъти
Моето мнение
Колкото повече свобода давате на любимия/мата, толкова по - дълго време ще е до вас. Не изпитвайте ревност.
За мен лично
една изневяра ще е любовта към друга по време на връзката ни. Ако отива при нея само за едното ебане, ок. Но ако отива там със сърце и защото е влюбен в нея, вече ми изневерява.
Ако иска друга - ок. Ако иска с две, три, повече - ок. Но трябва вечер да се прибира при мен и само мен да обича.
Е, честно казано, до сега не ми се е случвало да ми изневеряват, просто се интересувам от мнението ви.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 74

преди: 11 години, 15 дни
hash: 8286d3fd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твърдо против изневярата, особено пък ако съм влюбена :-) Това би ме наранило и да ме накара да се чувствам като непотребна вещ

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: f1aa2e27f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че в даден момент си срещнал някой, който смяташ за незаменим, не означава, че в по-късен етап или в друг момент няма да срещнеш нещо по-добро и интригуващо. И да си повярваш, че когато някой е с теб ти си незаменим е глупаво.

Ж 27

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 06e53df851
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да аз точно така загубих бившата, защото я оставях да ходи на всякъде почти, и да прави каквото си иска. 4 години връзка, имах и доверие и всичко, а тя ме ревнуваше и ми правеше фасони за всяко мое излизане.
Е изневери ми с 1 пубер кат нея на 20 години и оня ся си я прави на 2 стотинки и не я пуска и на кафе с приятелките и а тя си го слуша и обича.

Женската психика не мога да я разбера, ти се държиш с тях като човек и си добър, а те не го оценяват и отиват при най-големите кретени, които ги унижават и си правят каквото си искат с тях и те са щастливи от тази работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 75b2f23d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако иска друга докато е с мен, значи не знае какво иска -> не струва. It's that simple. Ако е влюбен в друга, значи просто е влюбен в друга - разделяме се и по живо, по здраво. Не е грешка да се влюбиш, човешко е. Първото е по-непонятно - защо някой би поставил на карта сериозните си отношения за едното е*ане? Какъв човек, какъв мъж/жена? По-скоро лигльо, който не знае какво иска и се надява да може да получи всичко и накрая да му се размине. А с жена като авторката явно и ще му се размине. Всеки заслужава съдбата си. И все пак дано не ти се случва. Цялата дивотия с духовната изневяра за мен е глупост, с която слабохарактерните хора се утешават - това е само секс, той не я обича, с мен е, значи всичко е наред. Да, ама не, не е наред. Не казвам да се връзваме с окови и да се кълнем във вечна вярност. Но и това всеки да си ходи насам-натам и накрая да се връща при "истинската си любов" за мен е несериозно и такава връзка, ако има намесени чувства, няма да просъществува. Любовта иска самодисциплина, а не да си го чешеш, където ти падне, щото "тя моята няма против, нали и казвам, че обичам нея и тя ми се връзва".

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 75200e91d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Прекалено свободолюбиво изказване от страна на автора. Аз не мога да си представя приятелят ми да ходи при други жени дори да е само за едното е. ане, и да го приемам спокойно. Изневярата е нещо, което се случва в ума. Ако знам, че моят човек пожелае друга, дори и да не е прибегнал до това - сериозно ще се разтревожа, защото рано или късно ще бъде извършено. За мен изневярата започва още с първите флиртове. Защото след тях е повече от логично, че ще има и следващ етап, и по-следващ и т. н. Сексът вече е нещо крайно и съм доста разочарована, че доста хора започват да броят за изневяра чак от секс нататък. Къде ви е самоуважението и достойнството. Аз разбирам да става дума за отворена връзка и да не ви пука толкова, но ако обичате партньора си и нещата са сериозни, тези неща са абсурдни. Всеки трябва да си знае лимитите. Ако един мъж мисли, че не е склонен на моногамия, нека си живее в отворени връзки, а не да въвлича в мъки момичето до себе си (ако то иска нещо сериозно). Сега ще кажете ''ми то в днешно време моногамията е мит'', е да, ама така ви се иска да мислите. Все още мисля, че има някъде останали свестни хора, и не говоря само за изневеряващи мъже, но и за жени, защото и при тях има тенденция за изневери от доста време насам.
По мое мнение - ако обичаш - то ти ревнуваш. Разбира се, ревност в граници, която не граничи със задушаване.

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 4d54e672da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Донякъде съм съгласна с теб. Но все пак не мислиш ли, че накрая би могъл да се влюби в някоя от петте, шестте, с които му позволяваш да спи?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ти, че го написа това, защото бях започнала да си мисля, че има нещо сбъркано в мен, тъй като съм оперирана от ревност. Само да те предупредя, че няма начин да си сигурна, че само теб обича, но гаранции за това няма и в случаите, когато и партньорът ти е телесно верен.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 9189084d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 8, ревността няма нищо общо с любовта. Не бъркай чувството за собственост с любов. Погледни темата за ревността тук:
http://spodeli.net/4/story-47294.html

Изневярата е навсякъде и почти вече няма хора, които цял живот да не са изневерявали. особено това важи за мъжете. Харесва ли ни или не, че човек е полигамно създание е без значение за фактите. На много хора ни се иска вечно верен и обичащ партньор, но реално това много рядко се случва. Не е приятно, но истината никога не е претендирала да е приятна. Това не означава да я отричаме и да си затваряме очите. Изключения има, но те са точно изключенията потвърждаващи правилото. Във века на комуникациите е доста по трудно човек да остане верен, било то физически и/или емоционално.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 797c3fa927
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   K-man, престани във всяка статия да ръсиш оправдания, с които да успокоиш съвестта си и изневерите си (ако въобще имаш нормална връзка)... трагично е вече.
Авторке, като ти изневерят, ще видиш, че с такова нещо не се живее... какво значи да ходи да се **е с други, дупка като дупка... Човек или достатъчно те уважава и ти казва, не искам да съм с теб и после ходи да ч**а още 4-5-6 и те са наясно кой с кого и какво правят или те унижава, като рискува здравето и психиката ти... Как може да живееш с мисълта, че той сега е при друга, пък довечера щял да спи при тебе. И какво като родиш от него, той ще си дава парите по други (или на кафе ще я изведе или ще си плати за секса все пак), ще дели времето си с други, а ти ще си гледаш детето и ще му викаш по късно маме, татко ще е с нас... нещо сбъркано има в днешните хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 82a0744077
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Теоритично съм съгласен с авторката, на практика - не!

 
  ...

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 9189084d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 9, дефинирай ми понятието за "нормална връзка". Много хора има тук в сайта, които практикуват суинг. Разменят партньори и какво ли още не. Те нима не са нормални? Ако искате да кажете, че много от хората не са нормални, то ще Ви дам съвет, когато имате свои критерии и някой не отговаря на тях, да не го мислите за ненормален. Вашите критерии за нормалност, много хора пък могат да ги смятат за "ограничени". Кой е прав и кой крив?

Никой и не говори мъжа да ходи по жени, а жена му да го чака у дома. Това говори за неуважение към нея. Аз никъде не съм писал за такова отношение, което е пълно с неуважение. Мъжът може да си има друга и да не лишава жена си по никакъв начин. Даже тя може да не разбере изобщо нищо, ако той така е пожелал. Той трябва да уважава нуждите на жена си, както и тя неговите. Уважението е основна съставна част от една връзка и една любов. Ако това няма, значи всичко е празна работа.

Ако на една жена разбиранията и са по строги и държи на моногамен мъж - да си търси такъв. Реално почти няма такива мъже, но и пожелавам най искрено късмет да срещне такъв. Въпреки всичко, съветвам във всяка една връзка да се обсъдят тези важни въпроси, да се изградят някакви правила, за да няма изненада и недоразумение после. Харесва ми как авторката мисли. :)

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 978a1460a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекрасен коментар от 5-ата!!! Няма какво да добавя!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   N 9, на мен бившият ми ми е изневерявал и телесно, и емоционално-имал е паралелна връзка, а в тийнейджърските си години съм хващала половинката си почти на калъп с една от най-близките ми приятелки, но приемам нещата по начин, който е доста сходен с този на авторката. Нито смятам, че ми е работа да контролирам поведението на възлюбения ми, когато не е с мен, нито мога да контролирам чувствата му, та да се терзая за това дали с го вре другаде или въздиша по някоя кукла. Щом е с мен, значи има нещо, което до задържа тук и докато аз се чувствам добре в тази връзка, всичко е ок, другото са излишни драми.
За протокола- мъжът ми май е един от 5-те % моногамни мъже на тая планета.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Добре де, N 5, защо да е абсурдно хем да обичаш някого, хем да не правиш драми, когато го хванеш в крачка. Нали, когато обичаш някого, искаш да е щастлив? Що за любов е онази, която не може да устои на нещо толкова елементарно като изневярата, особено на телесната?

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: b3efdff2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   За мен истинска любов между мъж и жена е, когато 2-мата си принадлежат и тялом, и духом. Ако човекът до мен желае сексуално и други хора (пък да не говорим и за емоционално) - това няма да е истинска любов нито за него, пък да не говорим за мен. Аз искам да бъда единствена за него, а не специална!!! Това е формулата за истинска любов, която някои разочаровани хора си мислят, че това съществува само в приказките. Връзката е такава, каквато си я направите. Познавам хора и от 2-та пола, които не изневеряват на половинката си. Е, малко са, но това са хора, които винаги знаят какво искат и как да се борят за него.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мисля, че щом имате изневярата за нещо нормално... има нещо яко сбъркано във вас! Мисля, че с "прошките"си, просто оправдавате безсилието си и поведението на половинката си... само заради "любовта"... Това не е любов, такива хора все още не са разбрали какво е истинска любов. Това е просто някакво извращение и избиване на комплекси. За жалост има хора и то много голям процент, които просто не могат да обичат, май е вродено... Как може да знаеш, че той сега си прави кефа с друга и да си щастлива? !? Имах приятелка, която не беше с гаджето си защото му вярваше, а му вярваше, за да може да върви връзката им някак си... Имате нужда от психиатрична помощ!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16 писна ми да публикувам темата за изневярата. Ето казваш, че имаме нужда от психиатър. ОК. Ето ти един - Доктор Хърб Голдбърг, който е предподавател по психиатрия в Калифорнийския държавен университет, и практикуващ психолог с много научни публикации. Ето какво казва този световно известен психиатър за изневярата тук, чети:

http://spodeli.net/4/story-34879.html

Досадно, едно и също си говорим по темите. Май номер 16 ти си за психолог, да ти обясни как стоят нещата всъщност.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ми номер 17, обясни ми! Не ми цитирай разни хора дето живеят на хиляди километри! Аз съм социално същество, имам опит, имам наблюдения и то точно върху нашия манталитет, българския. Не ми цитирай някакъв дето живее на м**ната си... опитваш да ми кажеш, че той казал така и така и ти живееш според неговите критерии или пък той е описал точно теб??? Това някаква нова мода ли е в България, всички мъже изневеряват (почти де)... и така ще растат младите момичета и ще си мислят, че това е нормално, колко ви е удобно... не сте мъже а м*ж*турки. Радвам се, че все още са останали истински МЪЖЕ :Д Който яде баницата ли е глупавия или тоя дето му я дава??? Хич не ми се обяснявай с твоите измислени статии, на тебе учените ли ти казват как да живееш, то и аз мисля, че в България има достатъчно пари, даже някаква п**** беше писала на някакъв си англичанин, колко е възмутена, че бил казал, че българите взимат ниски заплати и видиш ли сега като отворят трудовия пазар, ще се юрнат да взимат хляба от ръцете на англичаните... и беше сложила статистически данни колко аджеба всъщност е висока заплатата и пенсийката на българина (а горката просто беше живяла в чужбина прекалено много време и не знаеше нищо за реалния живот тук) каква пародия беше :Д :Д :Д ама българите стоят гладни, нали! Статистиките и теориите си ги пъхни знаеш къде! Аз живея един реален живот, не ми го диктува никой!!!

/Модератор7 - Без обиди моля, нарушавате добрия тон и при последващ обиждащ коментар, няма да има звездички, а ще се трият коментарите Ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Няма да се повтарям, само ще ти кажа, че и на нас ни писна да публикуваш чуждата тема за изневярата, която няма нищо общо с реалния живот в България... ти като толкова си против изневярата, ходи спи с 10 една след друга, но не насаждай това в главите на хората... подло е!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ох пак съм аз, извинявам се на модератора... но набрах скорост и в бързината... :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хората са хора навсякъде по света. Дали тук или в Япония няма разлика за изневерите. Изневеряват мъжете и тук и в Африка. Няма място по света, където хората да са толкова по различни, че да са моногамни. Цитирам този преподавател по психология, защото вие писахте, че имаме нужда от психолог. Науката психология не зависи от географското положение, дали е България или Америка. Няма такова нещо като ние българите сме уникални и за нас не важи науката психология. Тя важи еднакво добре за всички хора по света. Ако не ми вярвате попитайте някой български психолог да ви разясни нещата. Дали се водя и до колко се водя от учени е моя лична работа. Вие споменахте учени, психиатри и аз ви показах тяхното мнение, нищо повече. А после се оплаквате, че мнението на световноизвестните учени не съвпада с вашето. Тогава си живейте както намерите за добре, но не пишете тук, че имаме нужда от психиатър, защото както виждате нашето мнение съвпада с мнението на същите тези пи които ни пращате. Ние нямаме нужда от психиатър, както видяхте. Уж ни пращате при психиатри по горе, а после след като видяхте, че мнението им не съвпада в вашето отхвърляте учените като цяло. Логиката ви е смешна и преставам да пиша с хора, които мнението им се базира само на... мнението им и нищо повече. Бярвайте си в каквито искате глупости, но не пращайте хора при психиатър и то само защото някой мисли различно от вас. Начина на мислене - аз съм само прав, а всички други на различно мнение са луди е най-малкото елементарно глупав, изцяло погрешен и пропит с егоцентризъм. Ясно не можете да излезнете от малката си гледна точка. Затова няма смисъл с вас да си общуваме повече, защото упоритоста ви не ви позволява да разберете от "лудите" никаква друга гледна точка. Дори и от психиатрите при които ни пращате. Отхвърлихте цялата наука с лесна ръка. Браво, харесва ми, че имам честа да общуваж с човек доста по умен от всякакви учени. Всичко най.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Изписа половин страница и пак нищо съществено... не отхвърлям ничие мнение, и негрите в африка сигурно си имат мнение по въпроса :) когато напишеш нещо градивно, от твоя собствен опит, наблюдения и реален живот, може да го обсъдим... но да ми защитаваш някаква теория, която оправдава мъжете да изневеряват... , отдавна половете са равнопоставени в развитите страни... да ми говориш как на мъжете са им слаби ангелите и ние видиш ли трябва да ги разбираме... жените какво??? , но да ми пишеш кой какво бил казал, само заради това, че има диплома и тези, които пък нямат по даденото направление, не значи че те не са достатъчно компетентни! Аз така и не чух ТИ каза ли нещо! Ако не искаш да ми кажеш нищо смислено, моля те, не ми отговаряй!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Казах, че не желая да си пиша с упорити "умнички". Вярвайте в каквото си искате. Този учен е американец, от достатъчно време в САЩ са равноправни през ЗАКОНА половете, но това не ги прави еднакви БИОЛОГИЧЕСКИ с еднакви НУЖДИ. Мъжът не е еднакъв с жената биологически, сексуалността е различна и ще бъде докато мъжкото тяло секретира мъжки хормони, , а женското тяло женски. Почваме да се учим в първи А клас, каква е разликата в равнопоставеност пред закона, която няма нищо общо с биологичексата еднаквост за която говорите и ги бъркате. Това са съвсем различни неща, които вие много бъркате- равнопоставеност пред закона и равнопоставеност биологически. Каквито и закони да се приемат, каквото и да говорят политици, това не променя по никакъв начин биологически един мъж и една жена. Така е, мъжете никога не са били еднакви с жените и жените с мъжете биологически и слава Богу. Тялото на мъжа е различно. Вървете да си купите книжки за тялото на човека или изгледайте някой долументален филм. Няма какво повече да си кажа с човек, който бърка елементарни неща. Като питате за жените какво, явно не сте схванали нищо от текста - автора е написал ясно, че мъжа трябва да се съобразява със сексуалния ритъм и нужди и на жената. Има го ясно написано, ама не сте вникнали в текста изобщо, може пък толкова да можете, а аз да очаквам повече от вас.

Аз не смятам да правя целият си личен живот обществен тук в сайта. Но имам над 20 години опит с жени най различни, както и достатъчно опит в изневерите. Нито смятам да описвам връзките си една по една заради вас в този сайт, нито повече ще отговавям на глуповатите ви коментари. В самите ваши коментари ВИЕ не казахте нищо смислено освен вашето мнение базирано и подкрепено с мнението ви и нищо друго. Нищо реално и за вашите връзки, както искате от другите хора. И да твърдите, че учените са некомпетентни за разлика от вас е пълна смешка. Най умната жена сте вие, разбрах и никой от учените не е по компетентен от вас. Науката психология е пълна тъпотия, вие знаете най добре. Хаха. :) Ей, разсмяхте ме най чистосърдечно. Пишете си, може да позабавлявате още някой с вашите хммм.... мисли. Преставам да пиша да не се прави спам в темата. Единсвения съвет, който мога да ви дам е да прочетете поне 1-2 книги от науката, която отхвърлихте с лека ръка. Може пък да вземете да научите нещо. Или може би пак твърде много очаквам от вас.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 649b6a5917
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Удобно оправдание за различната сексуалност при мъжете и при жените. Само да вметна, че днешният човек затова се води разумен, защото има разум, който да надделява над инстинктите. Ако не може, значи е животно като другите животни в природата. А мъжът върви дори срещу природните закони и инстинктите, защото те са за размножаване, а той си ги е преобразувал в такива за чукане и спасяване. Иначе не си обяснявам защо толкова се плашат от бременността, като оправданието им е инстинктът за размножаване. И да сте виждали в природата някъде мъжките да се назландисват на женски? Да търсят по-големи цици, па не знам какъв задник, пък коси, пък устни, пък крака... И ще ми говорят после за инстинкти за размножаване, да, бе, да.
И друго - това, че векове наред женската сексуалност е била насила отричана и подтискана, пак от мъже, които смятат, че сексът е само и единствено за тях, не означава, че не съществува. Съществува и е доста силна, освен това жената е тази, която има орган, създаден само и единствено за получаване на удоволствие. Така че стига с тия разлики и оправдания - всички сме хора, при това равни. Въпреки тесногръдието и ревността на доста представители на мъжкия пол, защото си мислят, че им се полага всичко, при това оправдано и по подразбиране, а жената трябва да се задоволява само с тоя, който е до нея. Беше тая вече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 38e2e0ed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Браво 24! Яко го накова. Той и без това се е вживял в ролята на дървен философ, та дано да има ефект де! Ама съмнително :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   N15, 16, 18, 20 и т. н, ся разбрах-схващаш любовта като притежание и твърдиш, че това и само това може да бъде истинска любов, а всички, чийто разбирания не съвпада с твоите, трябва спешно да се прегледаме при психиатър. Ок, шЪ сЪ прегледам, ти ги разбираш тия работи, аз си тънех в заблудата, че истинската любов била безусловна.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Много се извинявам, само да вметна коментари 9, 16, 18, 19, 20 и 22 са мои, не ми преписвайте и други коментари! С това само някои хора доказват, как именно те не допускат друго мнение, като си мислят, че само един човек може да е против изневярата! Самозалъгвайте се колкото си искате, лъжете и глупаците, дето ще ви вярват как не можете да се въздържите да не правите секс с друга освен с жената която "обичате"! Както и да го въртя, за мен тези хора имат проблем с психиката! Или пък аз имам някакъв свръх самоконтрол, а забравих, аз съм жена и съм от желязо... Нямам какво повече да кажа по темата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: cd9f2e37da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   K-MAN наистина е за психиатър, щом слага темата, уж от името на жена

/Модератор7 - Адресите от които са написани са различни. Обиди от голи предположения не се толерират и коментарите Ви ще бъдат изтривани при опит за превръщане на темата в място за спорене и обиждане.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   "Ако човекът до мен желае сексуално и други хора (пък да не говорим и за емоционално) - това няма да е истинска любов нито за него, пък да не говорим за мен. "
Искрено ме забавляваш, девойче. Значи, ако дори и само си въобрази разни еротични сцени с Ленчето от счетоводството, не те обича истински, съответно и ти никога не си го обичала, само си си мислила, че е така, а това, че идея си нямаш за мераците му, е някаква си незначителна подробност. После ревете, че мъжовете ви ви били лъгали. Ми ще ви лъжат, като си ви знаят, че сте големи бели птици, неспособни да приемат реалността.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 24.

Явно не сте учили в училище. Човек е животно тип – Хордови, подтип – Гръбначни, клас – Бозайници, разред – Примати. Всички сме животни и сме примати, имаме сходни органи и устройство на тялото. Имаме инстинкти, както всички животни. Отворете поне един учебник по биология да прочетете, децата го учат в основното училище, че човек е животно. Ако не сме жвотни остава да се причислим към растенията. Поне не се излагайте с липсата ви на знания, ако не друго. Ако искате ще ви смятам за растение, а аз предпочитам да си остана животно. Най чистосърдечно съм се смял на много хора, които умуват - "Човекът не е животно, а е човек, кучето не е животно, а е куче, котката не е животно, а е котка."
Вие явно сте на същия начин на мислене. Не може да говорите, че всеки един човек е разумен. Това е тотално погрешно. Факт е, че разума доста варира при различните хора. При някои е много, а при някои почи липсва такъв. Аз поне забелязвам това ясно.

Само спорите глуповато с липса на логика. Ето дори и тук в сайта може да видите дали разума или инстинктите надделяват. Например може да прочетете темата за височината на мъжете. Всички жени писали в темата казват, че харесват и търсят висок мъж. Никой в нашето общество и по света не е възпитавал момиченцата да бягат от ниски мъже. Никой не им казва нищо по този въпрос, но реалнопочти всички харесват високите мъже. Това е инстинкт, ако не е инстинкт, то жените харесващи ниски и високи мъже щяха да са по равно. Но тук имаме ясно изразено предпочитание към високите мъже и това е дълбоко заложено като инстинкт в жените. Кой диктува тази еднаквост при всички жени в критериите им, ако не е инстинкт? Не че няма двойки по-висока жена с по-нисък, но реално това са изключения и жената със сигурност предпочита мъжа да е по-висок. Инстинктите диктуват огромна част от поведението ни, дори и да не го осъзнавате.

" И да сте виждали в природата някъде мъжките да се назландисват на женски? Да търсят по-големи цици, па не знам какъв задник, пък"

Обяснението е елементарно, но само за тези, които малко са чели по въпроса. Изтъквайки невежеството си не звучите по убедително никак. Само празни думи не подкрепени с нищо. Образовате се от правилните източници, а не неща изсмукани от пръстите или от разговори с приятелки.
Ето тук в този 6 минутен откъс ще ви отговорят учените, защо мъжете търсят такива жени, за които толкова се чудите защо мъжете ги търсят. Обяснено е като на малки деца, така че може би ще го разберете.

http://www. vbox7. com/play:3d1f79f527

Харесва ли ви или не е без значение за фактите, които се учат в науката психология. Вие не спорите с мен, вие реално спорите с учените. Аз съм само един вестоносец, който не е направил нищо повече от това да ви покаже фактите, такива каквито се учат в науката психология. А вие нападате, за какво и кой? Какво ще докажете, че може би сте по знаещи от всички учени по света в тяхната сфера? Имайте си свои разбирания, но поне не се излагайте, като се правите на по умни от самата наука психология. Да не сте някакъв феномен, ама нещо много феномени почнахте да ставате. Феномени от които не виждам факти, а само леене на някаква безплодна злоба. Злоба срещу кой и защо? Срещу науката психология, или срещу мен, че ви покавзам психолозите какво казват? Или може би срещу мъжкия пол като цяло?

Имате проблем с омразата, обърнете внимания на този проблем, защото със сигурност ви вреди, както и на хората около вас. Бъдете си на различно мнение, но не ни обливайте поне с елементарната ви злоба. Така не доказвате, че сте прави, а доказвате само, че сте човек пропит с омраза и злоба. Ако искате да спорите с учените и техните разбирания с радост ще обсъдя фактите, ако споделите такива защитаващи вашата гледна точка. Личните мнения не са факти и не са наука, ако питам 10 различни човека всеки ще си има свое мнение. Злобата също не е факт. На злобни и елементарни коментари не виждам смисъл да отговарям. Всичко най.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Линка е излезнал с разстояние, ще пробвам пак да го пусна:

http://www.vbox7.com/play:3d1f79f527

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 6a8b430059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Чета и ако не беше трагично, то щеше да е много смешно... Те доскоро учените твърдяха, че мъжете харесват само манекенки и жените се скъсаха да умират от анорексия, сега пък твърдят, че харесват закръгленички... Има толкова много вкусове и толкова много различни хора. Била съм с мъж с една глава по нисък от мен, както и с такъв който е с една глава по висок от мен и какво??? Животни сме, ама животните не изнасилват, не убиват... това го правят хора водени от определен разум или лудост... същият този разум или лудост карат други хора да си мислят дали да изневерят или не. Или ти не мислиш, просто отиваш и си го пъхаш в нечия ***** щото някакъв си психолог ти го е "разрешил", щото видиш ли си мъж. В едно си прав, че при доста хора липсва разума! Докато има кой да ви се връзва, ще си знаете своето и ще четете разни линкчета в своя защита, неможейки да кажете нищо смислено от себе си!
Аз приемам изневярата, тя е нещо, което се случва, НО защото има такива хора (да не пояснявам пак какви точно, че няма да ми публикуват коментара)..., но такова нещо няма да простя и няма да живея с него. От все сърце ви желая да намерите истински ХОРА за вас и усетите какво е истинско щастие
Аз съм номер 27 (и изброените в коментара други) и наистина повече няма да пиша, даже мисля да спра да чета форума, че като гледам накъде отиват хората... и ми се свива сърцето! Затова К-мен, спести си поредните копирания на линкове специално към мен! Със здраве!

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: b3efdff2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От номер 15 до номер 7/13/14/26/29 :
1. Не съм казвала, че ако не ти съвпадат разбиранията с моите, си за психиатър. Аз споделих моето мнение. Не се подигравам и не осъждам мненията на останалите (за разлика от теб).
2. Ти твърдиш, че ако обичаш някого трябва да го оставиш да бъде щастлив, като ти изневерява. Аз пък мисля, че ако той иска да изневерява, просто ще бъда излишна и ще го оставя да търси щастието си другаде. Ако той ми каже "Ще бъда и с други, но ти стой при мен, защото те обичам" е аналогично на това да ми каже "Ще те убия, но ти стой при мен, защото те обичам" - мое мнение.
3. Моите бивши "мъжове", за разлика от твоите, не са ми изневерявали. Дали, защото съм била най-красивата и най-умната за тях - това само те си го знаят. Настоящият ми, с който сме вече 10 години заедно, също не ми е изневерявал. Имам много силно развито 6-то чувство и не съм балама. Винаги се съмнявам, защото ми е пределно ясно, че няма да съм винаги млада и красива. С него сме говорили за това доста обстойно. Ясно ни е, че с който и да сме, винаги ще има някой по-красив, по-умен и по-млад. Влюбването е кратко и ако зависеше от това явление, ние трябва да сменим повече от 20 партньора в живота си. Това не е натоварващо за тези, които не обичат истински. Но за останалите е болезнено да загубиш този, който обичаш. Това доста амортизира човека. При тези, които не се задълбочават и са по-повърхностни, има 1 минус - те са сами и трудно ще изпитат любовта в дълбокия смисъл (да си 1 цяло с човека, който обичаш). Естествено и при нас "чувствителните" (белите птици, които според теб не виждат реалността) има минус - преживяваме много тежко предателството и изневярата. Пределно ми е ясно, че аз дори не мога да гадая за коя си мисли той. Обсъждали сме, че ако мислим (сексуално и/или любовно) за други не сме щастливи. Аз и той сме единодушни с това. Не мога да кажа, че той си мисли само за мен (както той твърди) или, че няма никога да ми изневери (негово изказване) - гаранция Франция. Просто двамата сме си достатъчни и знаем, че ако се появи "Ленчето от счетоводството" връзката ни ще се разпадне. Никой от мъжете, с които съм била не се е колебаел и не е бил несигурен, че иска да е с мен и да е моногамен. Може да давам уроци на жените за това как да направят моногамен този, който ги обича:)
4. С твоето виждане за изневерите аз няма да бъда себе си и не бих била щастлива. Като ти е ок така, си е твоя работа. Нито ме забавляваш, нито те осъждам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Най смешното в коментара беше, че животните не убиват и не изнасилват. В природата животните убиват постоянно. Не само за да се наядат. Убиват се съперници от други животински видове, дори се убива просто така заради една игра. Леле, не знаете най елементарни неща. Наистина ли има такива хора? Поне вместо да си губите времето с куп глупости си пуснете Аnimal planet. Аз поне гледам всеки ден. Можете да видите лъв убиващ други лъвове и то не за ядене. Можете да видите лъв убиващ малки лъвчета на други мъжки лъвове. Можете да видите малки лъвчета убиващи всякакви животинки за да си играят с тях и да тренират. И това е само при лъвоете. Знанията ви за животните и света са точно една голяма нула. Стана наистина забавно с какъв човек си пиша. Та поне погледнете бездомните кучета около вас как разкъсват котки и то не за да ги ядат. Такива невярни неща писани от голям човек скоро не бях чел. Никакви реални знания и нищо истина няма в коментарите ви, има само една злоба. Толкова много голяма липса на знания не бях виждал скоро. Излагате се толкова много, не ми е ясно как не се засрамихте от липсата ви на знания по всичко. А за изнасилване на животно над друго има достатъчно клипчета във vbox7 :), може да проверите. На мен ми се свива сърцето като гледам, какви хора има без основни познания за света около тях. Трагедия наистина. За това толкова лесно ни управляват както си искат.

Не е страшно да не знаеш, страшно е да си упорито незнаещ. Показвате огромните ями в познанията ви. Поне послушайте съвета ми и погледайте поне 2-3 часа Animal planet. За да ръсите тези бисери, явно не сте гледали нищо документално за животните. Аз гледам почти всеки ден, погледайте вие поне 2 часа за разнообразие, със сигурност много неща ще научите. И наистина няма защо да злобеете, че не знаете. Вместо да злобеете, че се излагате с незнанието си, вземете се образовайте. Не е трудно, трябва малко усилие и най вече желание да се образовате. Като нямате желание да научите нещо ново, както се изказвате, то стойте си там, където се намирате. На едно мнение съм с вас, че няма смисъл да се пробвам да ви науча на нещо. Поне при вас не виждам смисъл. Упоритоста ви е в пъти повече от разума. И не се притеснявайте за мен за личния ми живот, уверявам ви няма никаква нужда да ме мислите. По добре погледнете себе си и помислете за омразата, която таите в себе си как се отразява на хората около вас. Бих ви препоръчал книга да четете за това, но вие сте толкова упорито незнаеща, че няма да има никакъв смисъл.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: de520924c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Зaщо има жени като вас, щото е мъж и може да ходи да **е която си иска и да се връща при вас? Толкова ли сте жалки, че бихте допуснали нещо подобно, изневярата е си е изнерява пред каквито и да са обстоятелства. А ако е влюбен в друга, защо забога ще се връща при вас? Не се унижавайте, заради когото и да било, той няма да ви благодари.

 
  ...

...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 3b7998df8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   К-ман, започвам да си мисля, че си един от модераторите, на теб денонощно има кой да ти одобрява коментарите :Д :Д :Д Щом в 21 век мислиш, че хората имат мозък колкото лъвовете, то какви учени ми цитираш? Отиди да живееш при събратята си, мисля, че там ще се чувстваш сред свои!

/Модератор - Налага се да одобряваме денонощно и на всички останали.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 6357179f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   "Какво е изневярата за вас? "

Знак, че връзката е изчерпана.

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: dd54290ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Изневярата за мен е... ежедневие!

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 9189084d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 36, много сте ми смешна с опитите да изкривите думите ми. Най искрено ме забавлявате. Естествено никъде в текста ми не сравнявам умствените възможности на лъв и тези на човек. Това всеки го знае. Ако ми покажете изречението, в което поставям знак за равенство на разума, ще черпя всички тук по бира :) . Примера с лъва беше даден, защото по горе една много знаеща жена каза, че животните не убивали. Дадох този пример с лъва, за да види че животните убиват, защото това животно първо ми хрумна. Ако бях дал пример с друго животно вие пак щяхте да се заядете, което е пределно ясно. Прекрасния ви заядлив характер е подобен на онази жена по горе. Радвам се, че имам честа само в интернет да общувам с такива отровни представителки на жените.

Харесва ли ви или не това се учи в психологията, че хората се водим в любовните отношения до голяма степен от инстинктите. Аз просто предавам каквото ни учат хората, а вие злобеете и плювате жлъч, и то за това, че предавам думите им. Злобеете срещу истината, или срещу психологията, или срещу мен, че ви показвам едни от най големите учени в тази сфера и мнението им не ви харесва? Или просто си злобете ето така, защото сте такъв човек. Кое от всичко е вярно или може би всичко? Така е, мнението на учените не съвпада с вашето погрешно мнение и се примирете с този факт. иначе само се излагате. Аз подкрепих моите коментари с факти, с учени, с дори и филм от най големите имена в психологията. коментарите ми са подкрепени твърдо с факти. А вашите са подкрепени с въздух и злоба. Няма нищичко реално. Само личното ви погрешно мнение подкрепено с инат. Факти се оборват само с факти, а не със злоба, ако не знаете. Ама и аз на кой ли съм тръгнал да обяснявам.
Хайде измислете нещо по оригинално за да се заядете, това не беше много умно с лъва. Сигурен съм, че човек като вас може да е доста по оригинален в това. :)
Тъкмо ще ми развеселите деня да почета от напъните ви.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 287cde0993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Да ходи да се е** с други не е проблем. Защото това е полов контакт. И не означава нищо. Докато любовта е друго. Ако не мога да го задоволява сексуално, нека ходи при друга, но ако ме обича, ако държи на мен и иска да остане с мен до старини, какво значение ще е единия секс?

 
  ...

...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 38e2e0ed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Така...да се захващаме за писане, че ще е дълго.
Много, много стара и също толкова актуална тема. По скоро вечна. В този сайт разделът "любов и изневяра" е най-голям - почти 10000 истории (тиЙнейджърите изпреварват напоследък, което според мен е много хубаво, защото в тази възраст е стократно по-добре да споделят, отколкото да се затварят в себе си и да вършат глупости), което говори, че човекът никога няма да спре да се вълнува от любовта, изневерите, взаимността, което всъщност си е самия живот. Дотук с лиричните отклонения.
Какво е изневярата? Колкото хора, толкова мнения, толкова усещания. Всеки по различен начин приема нещата и ги преживява. За един - изчерпана връзка, за друг - ежедневие.
Аз няма да давам квалификации и да пиша цитати (това е запазена територия за k-man :)). Ще ви разкажа неща от личния ми опит.
Бракът ни е почти от 22 години. Въпреки всичко, което ще разкажа по-надолу, все още сме заедно дори да ви прозвучи парадоскално и лицемерно, все още се обичаме.
Изневерих му само един път. Много отдавна. Преди 17 години. Срещнах един мъж и цялото ми същество го пожела. Тогава си мислех, че съм се влюбила и вероятно е било така. Не мислех какво правя, мозъкът ми не възприемаше нищо друго, давам си сметка, че аз се стремях към него, мислех за него, подхранвах илюзията, че всичко с него е по-хубаво и по-страстно, отколкото в къщи. В такива моменти човек е като луд, не забелязва никой друг около себе си, дори и човека, с когото се е свързал, защото пак е бил безумно влюбен.
Но господ си знае работата, осъзнах се на третия месец. Започнах да виждам нещата отстрани. Започнах да усещам болката на човека до мен, търпението, с което ме обгрижваше в тези мои моменти на лудост, разбирането и желанието да ми помогне. И тогава разбрах, че го обичам повече дори и от самото начало. За другия мъж не ми се говори. Беше мил, забавен, разговаряли сме с часове, дори сексът не беше водещ. И беше честен. В един момент, когато разбра колко съм хлътнала всъщност той спаси брака ми. Не си мислете, че сме останали приятели. Разделихме се с добри чувства, с пожелания за успехи в живота и любовта и повече никога не го видях. Това беше начина да го изхвърля от мислите и живота си. И не си мислете, че съжалявам за прекараното време с него. Досега до други личности ни обогатява и емоционално и ментално.
Никога повече не си позволих да изневеря.
Животът ми беше и сега е изключително разнообразен. Работата ми е динамична, свързана е с много пътувания, командировки в страната и задгранични, срещи, конгреси и т.н. Много хора, много контакти, много характери, много поводи и "удобни" моменти за изневяра. Никога повече не го допуснах. Имало е привличане, краткотрайни мисли, дали не е влюбване пак или просто привличане, но прогонвах тези вълнения. Сега тук четящите и много коментиращи сигурно ще изразят мнение, че съм си забранила да изживея щастието си, което е можело да бъде с друг човек. Категорично съм против. Осъзнаеш ли, че обичаш човека до теб и че все още продължаваш да го обичаш правиш всичко възможно да подхранваш тази любов, защото поддавайки се на изкушенията тръгваш по лесния път, а той никога не води до пълно щастие. Любовта е като нежно цвете, не се ли грижиш за него, не го ли поливаш и наторяваш - просто увяхва, а после умира. Тогава няма връщане назад.
Засега толкова. Ще пусна още един коментар, защото имам какво да разкажа. Преживях и другата страна на медала, но за това.........по-нататък.
Обичайте се и не си изневерявайте. Ако го допуснете, преценете коя любов ви е по-мила и по-истинска и тогава вземете своето решение. Но никога не се лъжете. Лъжата убива и най-доброто в нас.
Ж43

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 287cde0993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Номер 40 съм :

Може да са ми изневерявали и да съм изневерявала, но никога не е имало лъжи във връзката, а само искреност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: d50392777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   K-Man, каквито и философии и линкове да цитираш, фактите са категорични - инстинктите за са размножаване, не за чук и беж. Затова и при животните никога няма да срещнеш избиране и пазене. Запитай се защо при мъжете тези неща са основни принципи. Нали става дума за инстинкти за размножаване, тогава оплождайте спокойно всяка, с която правите секс, след това си гледайте чаветата от всички жени и ако още имате мераци и сили, търсете други да ви задоволяват "размножителните инстинкти". Защо търсели мъжете определен тип жени - е как защо, да ги изчукат без ангажименти и да си начешат крастата, след което да се прехвърлят на следващата. Във връзка с това се сещам и че доста мъже тичат подир хубави жени, но се женят за разни невзрачни женици, което отново е в противоречие с мъжката теория за инстинктите. Хубавите да ги изчукам, ама моята да не е толкова хубава, че да нямам конкуренция. А в същото време се размножават с нея. Противоречия отвсякъде. Затова поне си признайте, че не сте водени от никакви инстинкти за размножаване, а само за секс без последствия, и не смятайте, че тия измислени от вас твърдения се приемат за истина. Основният инстинкт при вас е егоизмът, стремежът да задоволите сексуалния си глад, не този за поколение, и страхът на вас самите да не ви сервират от същото лекарство, което давате вие.

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер 43, това което казваш не важи само за мъжете, а е и в пълна сила и за жените.
Почти всички жени които познавам и съм познавал обичат да правят секс заради самият секс, а не защото целта им е на всеки секс по едно бебе. Имам три близки приятелки, които имат връзки и НЕ желаят да имат дете от този мъж, едната има вече едно дете и не желае второ. Тези три жени много обичат "чук", както се изразихте. Точно по същия начин, както обвинявате мъжете. Едната много обича и да сменя мъже различни. Те обичат да правят секс и се наслаждават на акта. Те не желаят да имат деца, още по-малко от тези мъже, а най-малко от всеки път, когато правят секс. Изобщо има ли такива жени, които искат от всеки секс по бебе?!

Наговорихте куп глупости, но не ви се сърдя. Само ако не знаете ви уведомявам - жените са сексуални същества /повечето/ и обичат да правят секс за удоволствие, както и мъжете. Това се наблюдава и при делфините например. Те също правят секс за удоволствие. Няма нищо ненормално и странно в това, както твърдите. Така, че егоистите, които обвинихте, че правят секс за удоволствие са реално и жените, защото същото поведение се наблюдава и при жените /повечето/. Така е според вашата логика.

За вас може и да е странно да правиш секс за удоволствие, но за повечето жени е нормално уверявам ви. Ако имате проблем с удоволствието, то работете по въпроса. Половият акт не е само с цел размножаване ами е и за общуване и емоционална близост. Това са същите инстинкти, но човек е еволюирал, прави секс и за да скрепи връзката. Ако бяхте изгледали по горе откъса от филм в коментар 31, щяхте да разберете, че сексуалното общуване има за цел и да свърже емоционално мъжа и жената.

"Затова поне си признайте, че не сте водени от никакви инстинкти за размножаване, а само за секс без последствия" -
Имам приятел, който иска детенце, а неговата възлюбена не иска и да чуе за дете. Това са реални хора от живота и ги познавам лично. Но тя обича да прави секс за сметка на това и то за удоволствие, а не за да има бебета. Ето ви един мъж искащ бебе и жена, която не иска да чуе. Нямат финансов проблем да отгедат бебе, но тя не иска да си "обърква живота", както е казала.

По вашата "логична" логика, значи сега, тъй като жените правят секс за удоволствие, а не заради поколение и аз мога да кажа същото за жените- "Основният инстинкт при вас е егоизмът, стремежът да задоволите сексуалния си глад". Хубава логика имате :)

Пишете и с някаква омраза към мъжкия пол. Което говори за проблеми в детството, твъде вероятно липсващ баща или насилник. Вероятно сте били наранена от мъж в миналото.

"че тия измислени от вас твърдения се приемат за истина"- От кой? Става ми смешно. От мен не са измислени. От мъжете ли имате предвид? Пак тази омраза към мъжете. Не е здравословна омразата за никой. Тези неща са измислени не само от мъже, ами и от много жени. Жени психолози, които пишат същите неща. Дори и във филма по горе ви ги обяснява жена и то от големите имена. Ако желаете да четете мога да ви препоръчам книги писани от жени психолози и които не са на никакво по различно мнение от мъжете психолози.

Само да сочите с пръст и да обвинявате за всичко другия пол е сериозен проблем. Достатъчно мъжемразки се навъдиха, които нямат никаква реална представа за живота като цяло и за своята роля в живота на мъжа

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   N 33, oк, приемам, че съм сбъркала и коментарът за психиатъра не е твой, за което моля за извинение, че съм ти сложила в устата думи, които не си написала. По отношение на това, че не осъждаш мненията на останалите, може да се поспори. Та ти направо заклеймяваш онези, чиито мироглед е различен от твоя като неспособни да обичат и да бъдат обичани истински, като повърхностни и тям подобни, та даже се прокрадват намеци за грозилство и дебилство.
Твърдя, че ако обичаш някого, не му пречиш да бъде щастлив и в случаите, когато това включва да кривне от пътя. Знакът на равенство, който слагаш между убийството и изневярата ми е доста инфантилен. Вече казах, че за мен нито изневярата е смъртен грях, нито верността е висша добродетел. Връзките ми с двамата изневерители бяха прекратени по причини, нямащи нищо общо с кръшканията им. Доста самонадеяно ми звучи онова с уроците по моногамизиране на мъжовете, които си обичат женките, но ако напишеш книга за това, ще стане бестселър. Даже и аз ще похарча някой лев, за да я прочета, няма начин да не е забавна. На доста номера от моногамни ( за пред жените си) мъже съм се нагледала и наслушала, та си мисля, че ако не си с благоверния си 24/7 или не си му пуснала опашка, няма начин да си сигурна какви ги върши (какви ги бленува да не говорим), когато не е с теб, ако ще с и 7-мо и 8-мо чувство да си е оборудвала.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 3645675da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   N35, по-леко с квалификациите, моме! Когато възлюбеният ти отиде да учи в чужбинско и я си дойде 2-3 пъти в годината за по десетина дни, я не, или си стой в заблуждение, че сексът с теб му е достатъчен, щото „изневярата е си е изнерява пред каквито и да са обстоятелства” или просто приеми реалността. Може да има хиляди причини да предпочете да е във връзка с теб, независимо че бленува да можеше да е с другата и в същото време да те кара да си мислиш, че си му единствената. Мъжовете ги бива в тия работи, казвам ти го от позицията на жена, на която и са й изневерявали, и с която мъж е изневерявал на благоверната си, и на такава, която има приятели-мъже, които изневеряват на жените си, а дома се правят на света вода ненапита. Колкото до благодарността, ако правиш нещо, очаквайки да ти благодарят, по-добре изобщо не го прави.

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 31aef71538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Номер 45 и 46 много хубаво са казали нещата.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 9a4a047733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   От "скромният " си опит мога да кажа, че изневярата е тогава, когато има паралелна връзка, всичко останало може да се прости, независимо от мъж или жена е извършено. Изневярата не е толкова страшно нещо, страшна я възприемаме ние, когато мисълта за нея ни кара да се чувстваме непълноценни. Аз когато съм в сериозна връзка мога да бъда вярна, но защото аз така желая, не защото спазвам обществени норми. Мъжът до мен не ми е собственост, не е вещ, която притежавам, така, че е свободен да прави с тялото си каквото желае, стига да не е пред очите ми, а когато разбера да не ме лъже и да ми излиза с евтини номера. Да, дори предпочитам да научавам от него, ако е бил с друга, а не от чужди хора. Какво е за мен изневярата... не знам, може би някаква физическа или емоционална нужда в конкретният момент за конкретният човек. Повярвайте ми, неизневеряващите мъже са един на милион. За жените не знам, като започна да имам връзки с тях, ще си кажа наблюденията, но и ние не падаме по- долу. :)

Ж 38

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 дни
hash: 649b6a5917
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Не ме интересува дали ми се сърдиш, К-ман, или какво мислиш за детството ми. Същественото е, че успях да те накарам да допуснеш, че след като ще се имаме за животни, подчинени на инстинктите, това ще важи и за жени, и за мъже. Само дето жените не се оправдават с разни инстинкти за размножаване. Какво толкова се засегна, нямам представа. Обясни ми тогава защо жената не може и не трябва да се поддава на инстинктите си според обществото, а се допуска, че мъжът може? Не ми излизай с твърдението, че мъжете са полигамни. Не сте извънземни все пак, хора като нас сте. Чета и в съседна тема за жената, която години наред търпи липса на секс от съпруга си, и пак се намериха фалшиви моралисти, които да я заклеймят като курва, защото била изневерила. А съм повече от сигурна, че същите тия моралисти няма да търпят и месец в нейното положение.
Що се отнася до омразата, която твърдиш, че изпитвам към мъжете - грешиш. Не съм сляпа да видя истинските мъже. Защо са истински - защото или не смятат, че трябва да слагат край на връзката си заради едното чукане с друга, или не се обвързват, знаейки, че ако го направят, ще нараняват другата страна. И, най-вече, те не се оправдават с инстинктите за размножаване, а си казват директно какви са мотивите им. Такива мъже уважавам. За съжаление обаче по-голямата част са страхливи лъжци, които се крият зад инстинкти, търсят причини в партньорката си или каквото и да е друго, просто за да докажат най-напред на себе си, че не те са виновни за изневярата и да си поизчистят малко гузната съвест. Такива не ги мразя - омразата е твърде силно чувство. Презирам ги и са ми безразлични, защото няма начин да ги допусна до себе си. Съжалявам само за партньорките им.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 051a67c544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Изневярата е болка, независимо от коя страна на барикадата си, никога не се разминава без болка.

 
  ...

1-50 от 74
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker