Май се влюбих - съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май се влюбих - съвет
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2330 пъти
Здравейте,
преди няколко дена имах случайна среща с жена на моята възраст/около 30/, работеща в сферата на правото. Не знам какво се случи, но от тогава вече 4-5 дена не спирам да мисля за нея, чувствам се като на 15 години и не съм сигурен какво се случва и какво трябва да правя. Почти нищо не зная за нея освен каквото можах да изровя от нета. Впечетли ме с професионализма си и коректното отношение към клиенти и въобще работата си. Някак си не е за вярване, но до сега не бях срещал толкова интелигентна и сериозна жена на тези години и може би затова така ме грабна. Това добре, но сега не зная какво да правя, от една страна искам да я спечеля и да видим дали ще може да се получи нещо между нас, а от друга искам просто да сме просто добри приятели, защото според мен на човек такива приятели му трябват искрени и всеотдайни. Не знам дали има приятел или въобще човек до себе си, но всячески ми се иска да съм аз...
Май наистина съм доста объркан дори не мога да обясня точно както исках, ще се радвам на всякакви съвети.
Като за начало мисля да и изпратя хубав букет на работата и, дано има точния ефект, а не обратното!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5d62ab5ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако си не нейн клиент, тя наистина те е спечелила с професионализма си. Мисля, че по-добре е да си останеш само клиент. Ако отношенията ви се задълбочат, може това да навреди на преките ви "бизнес" отношения.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 57fad7445a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Е-е, спокойно, мен! Приятелството не изключва другото, нито пък обратно!
Опитай постепенно да се сближиш с нея - можеш да го направиш на няколко фази и съвсем неусетно за нея. Примерно - първо си намери някаква периодична работа около нейния офис или кабинет. Дори й стани клиент, ако трябва. Ще я срещаш из коридорите или на улицата уж случайно. Постепенно започни да й се усмихваш при среща или поне приятелски да й кимваш в знак, че си я забелязал. Започнете да разменяте по някоя реплика, поздрав, комплимент. В един момент предложи да обядвате заедно или да й помогнеш с нещо. После - подаръче или картичка по някакъв повод и така нататък. НЕ БЪРЗАЙ! (но не се и размотавай)

При всяко твое действие ще има някаква реакция от нейна страна - независимо положителна или отрицателна, и дали е по-забележима или не на пръв поглед. Трябва да се научиш да разчиташ тези нейни реакции и по тях да се ориентираш накъде отива работата - дали е отворена към теб или е резервирана, дали не я притесняваш с прибързани действия или започва да се отегчава да те чака. Дали се държи служебно-любезно с теб или искрено се радва когато те види...

Смятам, че по този начин за 2-3 месеца бихте могли да се сближите достатъчно и по един неусетен, ненатраплив начин.

Нека фактът дали има човек до себе си или не - да не те притеснява! Ако има и връзката им е здрава, тя едва ли ще те допусне до себе си. Но ако има и въпреки това започне да поддава, значи нещо там сериозно куца. Освен това връзките непрекъснато търпят развитие - днес може да е на макс, но утре - тури му пепел. Ако успееш да изградиш едно хубаво приятелство с нея, ще имаш много добър шанс при положение, че един ден се раздели с партньора си. Обикновено търпеливите успяват и търпението им се възнаграждава многократно.

И помни - във връзките любовните трепети и страстта бързо отминават - за две, три, максимум 4-5 години, НО това което е изградено ПРЕДИ тях - примерно едно добро приятелство, основано на взаимно уважение, е много по-стабилно и може да остане и за цял живот.

Желая ти успех и не слушай евро-скептиците ако се появят такива по-надолу :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f12c122390
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не дей да й изпращаш още цветя, защото може да й станенеловко. На мен ми изпрати веднъж един 100 рози и в работата ме бъзикаха. Но пък когато някой в който съм влюбена ми подари цветя ми е много готино, за това изчакай.
По добре си намери повод да я срещаш от време на време, даизглежда все едно не е нагласено. Сприятели се с нея, но първо виж и тя дали дава обратна връзка. Ако дава обратна възка и всичко върви гладко я попитай дали случайно й се ходи на театър, кино, някое парти. Гледай да не ти личи колко си хлътнал, понеже мацката ако все още не е хлътнала може да й се сториш отчаян.
Абе общо взето дръж се на положение за да те хареса, ако е свободна разбира се. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6c60108cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, благодаря ви за съветите!
Искам да се похваля, че вече съм и официално клиент, вчера ходих и тя прие да ми е адвокат по едно дело. Да за цветята и аз така реших и не изпратих още. Знам, че трябва да изчакам и да видя и тя с какви нагласи ще е, но ако трябва да съм честен не мога да се сдържа и да чакам, искам още утре да се получи нещо но... Да сега ще имам поводи за срещи и чувания, но някак си не ми е удобно всеки път да се стремя да отклонявам темата от служебните въпроси и да опитвам да я заговоря за нещо друго. Не знаех, че ще е толкова трудно всичко. Не че съм някакъв сваляч, но досега нещата някак си се получаваха по-лесно и без толкова усилия и търпение при други жени. 3апочвам да се чудя дали въобще на нея и се занимава с някаква връзка. Може и да бързам знам ли. Обаче знам, че не мога да спра да я мисля и да се чудя какво да измисля! Дано пишат хора изпадали в подобна ситуация и дадат някакъв съвет, имам чувството, че съм блокирал и не мога дори да мисля!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 52971b5cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ето ме отново и отново с молба за съвета Ви!
Какво да Ви кажа, вече се изчерпах с опити и какво ли не опитвах, но НЕ и НЕ! Просто такава работохоличка не бях срещал. Излизахме на кафе два пъти и това е всичко което успях да постигна, просто за тая жена друго не съществува освен работата и - работи от рано до късно и после си взема дори и за вкъщи... Няма приятел, но и няма никакво желание за такъв, светът е работа за нея - моля Ви помагайте как да я накарам да излезне малко от тоя делови свят? Дори се опитах чрез нейна приятелка да я накарам да излезем някоя вечер поне за малко някъде, но приятелката и се оказа по-заета дори... направо се побърквам от чудене какво вече да направя, но съм сигурен, че си заслужава всичкото това усилие, защото наистина е страхотен човек и не трябва да пропускам тази възможност!
Моля помагайте да преодолея тази огромна стена с която се е обградила - стена от документи и работа!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 735363704d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   С/у това не можеш да се бориш... Както ти описваш-документи и работа... Все пак ти желая успех:))) Ако успееш значи си късметлия, ако ли не смело напред и това е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 2ebcf7c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами щом е така, действай директно, нищо друго не ти остава, кажий, че я обичаш, че си пленен от нея, че постоянно е в мислите ти, може пък да се трогне от думите ти, може да е уплашена, има жени, които са били наранени, и не смеят да се хвърлят в нова връзка, когато такава се появи. Пробвай, може пък да се получи. Можеш да го напавш и на работата, просто и кажи че искаш да споделиш нещо с нея, гледай я право в очите, и действай, знаеш какво да кажеш. Успех ти желая. КУПИДОН

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: abaf73fd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, много хора ме посъветваха да действам директно, да сваля картите си и да и призная терзанията си и чувствата си! Но после? Ами ако стане обратното и дори това което е сега изгубя, ами ако наистина е наранена от предишна връзка и се изплаши от нова... Не мога да ви обясня какви неща ми минават през главата, но не мога да предприема нищо защото не знам как ще реагира, просто съм решен на всичко за да я спечеля!
Мислех си в началото, че след няколко дни ще минат нещата и ще я позабравя, но точно обратното, не мога да спра да я мисля. Направо съм се удавил в любов - странна работа!

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 2ebcf7c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами докато се колебаеш, няма как да разберш какво ще стане, само можеш да гадаеш и да се терзаеш, а няма нищо по лошо от несподелената любов. Престраши се, трябва да го разрешиш този проблем. Ако не сподели чувствата ти поне ще знаеш, че няма смисъл да храниш напразни надежди. Стискам ти палци. КУПИДОН

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker