Дали би могъл да се влюби в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали би могъл да се влюби в мен?
преди: 11 години, 21 дни, прочетена 2073 пъти
Аз съм момиче на 18 от няколко години съм в една компания с въпросното момче, той е с 5 години по-голям от мен, още като се оказахме за първи път на един купон той прояви интерес към мен след това няколко пъти сме били интимни, но той не искаше да се задълбочават нещата, защото бях по-малка и от уважение към брат ми. След това аз тръгнах с едно друго момче и бяхме доста време заедно, след като скъсахме пак се засякох с този за когото ви обяснявам.. и пак бяхме интимно близки. След това аз отсъствах известно време, върнах се.. известно време нищо не се беше случило.. докато една вечер отново.. започна да ме държи за ръка.. излязохме навън (бяхме се събрали на гости) целувахме се.... Месец-два по-късно отново се случи същото.. Не е бил с други момичета, през цялото това време.. всеки път внезапно се случва нещо между нас.. Но не знам как да постъпя? Дали изобщо има нещо към мен или е просто привличане? Как да разбера, НЕ ИСКАМ да говоря с него, притеснителна съм. Държи се приятелски с мен, понякога идва и ме прегръща, гледал ме е продължително, засичала съм погледа му.. Разбираме се много добре, никога не сме се карали, дори не сме спорили за нищо.. Но дали това не е просто приятелство, в което има и привличане не знам.. А искам да съм с него какво да направя не знам. Според мен е много трудно да станат сериозни нещата между нас защото сме в една компания и всеки ден се виждаме, едва ли съм му достатъчно интересна.. А искам да бъда с него дори и като си имах приятел, ми беше тръпка.. винаги ми е бил слабост, явно защото не съм го имала изцяло, но нито той нито аз сме говорили за нещата които са ставали между нас. МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ, НЕ ЗА УПРЕЦИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 21 дни
hash: 262675fade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   както описваш нещата, съмнявам се да изпитва дълбоки чувства към теб. любовта не идва и не си отива внезапно и безпричинно, и то няколко пъти. просто си му удобна и на разположение и когато му се прииска, се държи като влюбен, излизате, правите секс и толкова.
него такива неангажиращи отношения явно го устройват, но теб очевидно - не, щом задаваш такъв въпрос. опитай да подхвърлиш нещо по темата, от срамежливост няма полза, щом сте правили и секс, не виждам защо се притесняваш. реакцията ще ти покаже какво мисли по въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 883b7599ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да попринцип, той винаги е бил такъв спрямо отношенията с момичетата не е искал нещата да се задълбочават. И не се е занимавал с много момичета. Мисълта ми е дали аз мога по някакъв начин да променя нещата, но явно както и аз си мисля е почти невъзможно.. за жалост. Как може някой такъв мъж да бъде трогнат.. защото освен това е от тези, които всички малки и големи представителки на нежния пол харесват

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: b5dd722c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да има чувства според мен и скоро ще го разбереш! Бъди постоянна и ще видиш, че те харесва мнооогооо!!! "Може би" се е съмнявал, че ти имаш само приятелски намерения или просто желание за секс! Само постоянството ще го провокира да сте заедно и ти вероятно го знаеш!??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: ee4c2c0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напротив не знам за съжаление.. Не спирам да се съмнявам. И в какво трябва да се изрази това постоянство според теб? Как да се държа, без да го питам директно.. аз обичам мъжът да поема инициативата винаги.. а и въпросът е, че от еди си колко пъти само два пъти сме правили секс, другото е било натискане.. дори и това... много детска ситуация :Д (ако е възможно мога ли да знам дали съветът, който получавам е от момче или от момиче) :)

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: f92fb28e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила

 
  ...


...
преди: 11 години, 19 дни
hash: f92fb28e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А може да те харесва много, но да си мисли, че ако
говори с теб на тази тема ти ще го отблъснеш,
може да си мисли, че за теб всичко е за с*кса.
Кажи на някой ваш общ приятел, примерно, да
говори с него за теб и ще разбереш, какви са му
намеренията и защо е всичко това.
Ако имаш нужда за какъвто и да е съвет- пиши,
ще се опитам да помогна с каквото мога.

NIKITA

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 27c2ed941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 1 съм. съвети 3 и 6 явно са писани от деца. може това, може онова. то по принцип всичко е възможно, но практиката показва, че е малко вероятно. ако някой има чувства към теб, ще даде мило и драго да бъде с теб, няма да се сеща от време на време.
за да не те гложди тая мисъл, ПОГОВОРИ с човека. аз не бих оставила такъв разговор в ръцете на друг, пък бил той и приятел. не знам защо се дърпаш толкова от тая идея и предпочиташ да се терзаеш. не става дума за тежък сериозен разговор, просто го покани на някой филм, подхвърли някоя реплика по темата когато сте заедно, например, че явно не се получават връзките с други хора, че ти се иска нещо по-сериозно и т. н.
ако не се получи, кажи, че си се шегувала и толкова.
какво толкова страшно има? за мен пък неизвестността винаги е била по-лоша.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: ee4c2c0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ти ужасно много, за съжаление май не можем да си разменяме координати нали? Колко жалко, иначе и аз бих помогнала ако мога с нещо :)

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: ee4c2c0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами някак си ми е неудобно, иначе и аз не обичам неизвестността просто си мисля, че ако повдигна този въпрос и приятелството ни ще отиде на никъде. Иначе благодаря за съветите на всички. Но докато не питам директно няма как да знам реално за какво става въпрос.. освен догадки и заблуди :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: b5dd722c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз съм мъж от 3-ти коментар!
Какво според мен означава постоянство!? Това да си отговорен човек, да държиш на партьора, независимо от трудностите, които ви предстоят, да го уважаваш като индивидуалност и нормалната лична свобода която заслужава! Зная, че си такъв човек и за теб хармонията е важна, но не всичко ще е розово когато говорим за сериозна връзка! Точно затова ми харесваш и зная, че сте се справиш! Съжалявам, но лични неща не се публикуват!!! С много усмивки... от з-ти!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 18 дни
hash: ee4c2c0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хората все си мислят, че съм прекалено импулсивна и неспокойна, обаче щом нещата стигнат до момента, в който се влюбя набързо се успокоявам :Д Радвам се, че си мъж имах нужда от мъжко мнение. Лошото е, че няма връзка за сега, искам да се отпусне човекът и да е готов за връзка щото цял живот се е дърпал от връзки и все с повърхностни неща се е занимавал. Пък аз знам, че му е хубаво когато съм наоколо, искам да опознае романтичната чувствителна част от мен.. БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ДОКАТО НЕ УСПЕЯ! ПРИЯТНА ВЕЧЕР :))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker