След толкова борба нещастна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След толкова борба нещастна!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте,
Преди три години започнах връзка с женен мъж. Аз също бях омъжна, но между мен и бившият ми съпруг дълго време нямаше нищо /в пълния смисъл/ и в последствие се разведох. Направих го заради себе си. През всичките три години аз се опитвах да прекратя тази връзка. Не исках да развалям и неговото семейство, не вдигах телефона, не отговарях на съобщенията му със седмици, но той не ме оставяше на мира, молеше ме, а аз го обичах и приемах до себе си отново и отново. Съпругата му разбра за нас и започна да го заплашва, че ще го изгони и т. н. Въпреки това той и каза в очите "Аз я обичам". Неразбирателството между тях е много преди мен. Всяка вечер крещеше като истерична, не изпълняваше задълженията си и той гладуваше и само пиеше. Тя държеше той по-скоро да си излезе. Да той го направи и се премести при мен, но откакто това стана не е същия. Изнервен, постоянно ми прави забележки, не се обажда дори и веднъж през деня, за да ме чуе. Като че няма нужда от мен. Не ми казва, че ме обича, а преди го правеше всеки ден. Преди пет дни замина при майка си, за да и помага и само ме уведоми, за което. Исках да го върна, защото все още не беше тръгнал, а аз разбрах, че съм бременна. Нямах търпение и му казах. Когато пристигна при майка си се обади и каза, че е объркан. След което се държа добре два дни, както преди и до там. Обади се нервен и по време на разговора каза, че не е очаквал, че може да стане, понеже бил на 45г. как тепърва ще гледа бебе и т. н. Аз естествено попитах къде е мислил като си е правил кефа? Затвори ми и не вдигна. Написах му, че няма да му наруша спокойствието и ще направя аборт и повее да не ме търси. Появи се след пет дни, защото все паак в 10:30 ч. трябва някога да се прибере и написа. "Аз мога ли да се прибера? Нали каза да не те търся" В 00:20 ч. Отговорих само "Да" Дайте ми съвет, защото вече няма угодия на този човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: eb0e0ee771
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си под 35 г. или имаш вече свои деца от първия си брак - абортирай. От такъв не се ражда дете - та той не знае, какво иска.
На 45 г. не знаел, че се правят деца със секс? Той на кого ги разказва тези?
Ако си над 35 г. и нямаш други деца те съветвам да си родиш въпреки всичко детето, ще се справиш и сама. След това не е ясно, дали ще можеш да забременееш, защото природата нас ни е наказала - не можем като мъжете да блеем 45 години и да се сетим как се правят деца тогава.
Все пак преди да взимаш каквото и да е решение, съберете се на една маса с него и говорете сериозно. Ако ти каже да правиш аборт, дай му 1 ден да си събере багажа, направи аборт и го забрави... освен, ако не искаш детето за себе си де.
Много сложна ситуация.
Едно е ясно - на такъв мъж никоя жена не може да разчита. Много ми е мъчно и за двете ви - излъгал ви е и сега не знае, какво иска. Уж мъж, но май дете излезна този...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0027db61ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена - ти имаш ли акъл в главата!? Не той - ти не знаеш какво искаш!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 04096b2e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте,
Аз съм авторката. Благодаря за съвета 1. На 36 год. съм и имам дъщеря на 13. Искам да ви споделя, че той изобщо не се появява, а пък аз не съм го потърсила нито веднъж от последния разговор. Взех си отпуск следващата седмица и утре в 8ч. ще бъда в болницата. Само искам да си вземе нещата по-скоро.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: eb0e0ee771
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1 до Авторката - да не ти дреме, сигурно благоверната си го е прибрала... Поне си го разбрала какъв е, вместо да си губиш времето още. Сега си още млада, можеш да си намериш истински мъж или пък да си живееш много добре сама. Хубаво, че сега си го разбрала що за личност е, защото ако беше стара и болна, ами тогава като изчезне този? Какво правим?
Изобщо не го чакай да си събира нещата.
Купи черни торби за боклук и там натъпкай нещата му, а после ги остави или пред вратата, или приготвени на коридора, когато видиш, че се появява му ги хвърляш през терасата или пък ги слагаш пред вратата. СМЕНИ БРАВАТА. Отиди в мобилия си оператор другата седмица и му блокирай всичките номера. Направи същото в социалните мрежи, мейла си и така нататък. Има и телефони, който позволяват това, но при оператора си най-сигурно.

Честит нов живот! Не съжалявай за нищо. Имаш дете, което да си гледаш, имаш човек до себе си и себе си.
Не се занимавай с мъже временно, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се занимавай с този - той не те заслужава и само ще ти загуби времето. Това не е мъж, това е подлога.
П. П. Ако разбереш, че се е върнал при благоверната (99% го е направил) - прати му нещата по български пощи, направо на нейно име ги прати
-)
Горе главата - нека си го държи този подлезурник, ти вече време да губиш с такъв „мъж“ нямаш. Тя спечели, но какво?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 876675d765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, и аз бях на 36, когато забременях от връзка... със стар ерген.... голяма разлика, бъркащи се баща, майка, зълва и прочие.... На 55 мъж да стане баща, в наше време/и да не е Чаплин де/? ! Сложничко... Не се поколебах. Таткото беше неориентиран още и не знаеше на кой свят се намира... както и да е, роди се дъщеря ни, даже се разделихме, не издържахме на намесите, липса на пари, командировки и т. н. Ама преди половин година взехме, че пак се събрахме.... любовта ни оцеля :) Дъщеря ни е слънчице на 6 годинки :)
Та мисълта ми е-ако не си абортирала по някое чудо, го задръж бебенцето. Мъжете късно увират за бащи, разбери! А и две деца не е като едно-да го знаеш от мен.
Имам син на 19 от предишен брак. Беше на 13, когато се роди сестра му, и се обичат един друг :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 04096b2e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за съвета 6. Следващата седмица влизам в болница. Само чудо може да ме спре. Ако той ме обичаше вече да се е прибрал. Не знам, така мисля. И аз съм объркана, но вече не му вярвам. Той има голям син, а и много се промени откакто се събрахме. Може и да е имало намеса, щом се зарадва, но за много кратко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 04096b2e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката. Току що след 7 дни ми написа, че много му липсвам и дано не съм направила глупости преди да поговорим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker