Влюбена в асистент - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в асистент
преди: 11 години, 15 дни, прочетена 2712 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 и съм влюбена в един асистент. Няма да споменавам по какво преподава. Преподаваше ми миналата година, тази не ми преподава. Мислех, че ще си го избия от главата, но не стана. Постоянно си мисля за него. Не е семеен, но е обвързан. Имам някой съмнения, че той знае, че го харесвам. Според Вас какво би направил един асистент, ако разбере, че студентка го обича? Дали би я намразил? Дали би ми направил някакъв проблем за завършването ми след време? Като ме види му личи, че се смущава от мен. Много мило се държи с мен, а с другите се държи по - студено. Като сгрешат нещо винаги им казва, че са сгрешили и то със сериозен тон. При мен като объркам нещо, не ми го казваше сериозно, а по - скоро шеговито. Много мило се държеше с мен. Просто реших да споделя. Това е. Искрено се моля на модераторите да публикуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 15 дни
hash: c158a1f8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че трябва да го забравиш. Много вероятно е да си въобръзяваш някои неща.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: af2323b7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   защо не се опиташ да разбереш дали чувствата са взаймни? :)
може и да се получи нещо :) успех :)
Перла

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 48c2eda1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Такааа... какво имаме тук... студентка, влюбена в ОБВЪРЗАН асистент? Хм. Това изречение не ти ли подсказа нещо? Самият факт, че е обвързан значи, че е много малко вероятно да се заглежда по студентки, а и щом е асистент(т. е може би е концентриран върху това да се издигне в йерархията) и тази година не ти преподава.... Шансът ви не е много голям.
Съгласна съм с номер 1, че е много вероятно да си въобразяваш някои неща, това е свързано с инстинкта за самосъхранение, а и любовта е сляпа, знаеш. Не му разбивай връзката, вярно, може да има влечение към теб, но да е временно и да обича приятелката си, а ти да го подтикнеш към изневяра, за която той после да съжалява. Виж, ако те двамата се разделят, обясни му, че го харесваш и виж как ще реагира, но докато той е ОБВЪРЗАН, не го пипай... Защото после пак ще се започне от страна на жените: "Ма той ми изневерява"... Ти как би се почувствала, ако си на мястото на половинката му и разбереш, че се зарибява с някаква по-млада(най-вероятно) студентка? Замисли се. Разбирам, че си влюбена, но понякога наистина е хубаво човек да не бъде егоист и да помисли какво може да докара на другите. Разумът да възпре чувствата.

Ще следя, сподели какво е станало.

Чудя се да кажа ли на колко съм, защото веднага може би ще ме оплюят, че съм малка да ти говоря така... Ами, какво да направим....

Момиче, 13 г. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: c0d888a3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз те съветвам да не се отказваш - от проба глава не боли. Значи - питай го извън занятието нещо по някаква тема - във връзка с това, което преподава - Излъжи, кажи че трябва да намериш информация за еди какво си и го питай къде може да намериш литература по въпроса. Ако е много мил, например ако много се впрегне да ти помогне - тогава трябва да ти светне, че има нещо, но ако ти отговори формално и общо -не се занимавай. Тази ситуация според мен е смислен тест, защото хората, които помагат и наистина го правят, особено към хора, към които имат по -специално отношение, те го правят от сърце, сякаш решават личен въпрос, а понякога и по -добре. Пробвай това, което ти казах и се надявам да се включиш и да кажеш какво е станало. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 1863ad8284
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз по-скоро смятам, че си въобразяваш. И се научете да пишете правилно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 14 дни
hash: a78428a466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Перла, как да разбера? И аз искам да разбера, но не знам как.
Автор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 50750a3545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не можеш да пишеш пък си станала студентка! Как така?

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: a78428a466
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 7 и 9 : Айде, моля Ви се, посочете ми грешките в написаната история. След като твърдите, че не мога да пиша се обосновете. До модераторите: защо изобщо публикувате такива коментари, които с нищо не помагат? Сайта ви като замисъл е хубав, но хейтъри като 7 и 9 доста му свалят рейтинга.
От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: e071f48701
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз съм правила забележки за правопис, но момичето пише сравнително грамотно и разбираемо... В случая ще ви кажа само - гледайте вашите си деца и себе си! Има много по неграмотни, необразовани и да не използвам по големи квалификации за хора във форума и въобще около вас, това вашето в момента си е чиста идиотщина!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 дни
hash: 0eab71dd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди активната страна! Обади му се! Иди в приемното му време!
Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 277473e2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това е доста често срещано явление. И аз съм си харесвала асистент и мои познати са си харесвали, а имам и един приятел асистент, който също от време на време споменава по някоя студентка, по която си е паднал. Има случаи, когато нещо се получава, но мисля, че те са по-скоро изключение, а по-често са случаите на неосъществени влечения.
Това е трудна обстановка и обстоятелства...
Аз лично имах сексуално влечение, породено от възхищението си към един асистент, но няма как, колкото и да си прям човек, да отидеш и да кажеш - искам да правим секс, навит ли си? Някак си не е като да си го срещнала на парти... А ако пък покажеш просто интерес, поканиш го на кафе, той пък може да си помисли, че имаш сериозни намерения, каквито той едва ли има след като е обвързан и да те отреже, дори и да е навит за нещо по-несериозно... В повечето случаи обвързаността все пак говори, че не търси сериозни отношения с друга, ако изобщо търси каквито и да било...
А откъде знаеш, че е обвързан? Комуникирате ли? Имали ли сте изобщо някакъв контакт извън упражнение?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f8bf2bdf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ох, поредната история "Падам си по асистент"... не го казвам с цел да те обидя, а да кажа - всички сме минали оттам...

Възхищението прераства в нещо повече... не виждам нищо нередно, случва се, млади хора сме, нормално е, какво като е асистент? Ако го харесваш не се отказвай, но ако разбереш, че не те иска, не нахалствай. :)

Успех!

П. П. : Една моя колежка в момента има връзка с асистент, който ни преподаваШЕ. Той много си падна по нея, е и тя по него. :)
Така че не е невъзможно. Хора сме, титлите не са от значение.


Ж, 24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker