На детската площадка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На детската площадка
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 2174 пъти
Излизам често с децата на детската площадка. Там се събираме много родители и много деца от всякакви възрасти. Забелязах, че един от татковците ме следи с поглед. В началото не му обръщах внимание, но след това започна да ми става интересно дали ако е на площадката ще ме следи. Един ден се разминахме доста близо и той ме погледна в очите толкова дълбоко, че направо примрях. Оттогава когато излизам на площадката съм в очакване да го видя, и знам че и той ме чака. Официално нищо не знаем един за друг, никога не сме си разменяли и дума. Знам, че не бих направила нещо за което да съжалявам после, но исках да споделя анонимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: 33bf2fa6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много на сериозно взимаш ситуацията според мен. Може би просто си привлекателна и той те заглежда, както заглежда момичетата по улиците, в магазина или в офиса. Хубавата жена привлича погледа, това не е достижение от нейна страна, просто нещо нормално. Няма нужда фантазията ти да работи толкова, не става дума за секс или сватба. Не допускам, че въпросният татко е влюбен в теб. Но това си е мое мнение. По-добре не се занимавай с татковци. Ти имаш ли съпруг? Заедно ли живеете, секс ли не ти достига или любов и уважение от страна на съпруга или просто си нещастна млада майка, като повечето, която е толкова уморена от ежедневието, че един флирт би и дошъл добре?
Виж, от собствен опит знам, че в първите пет години, не забелязвах дори другите мъже, бях обсебена от съпруга си и децата си. После започнах леко да флиртувам, но в рамките на приличното, никога не престъпвам границата и не си въобразявам неща, доволна съм от съпруга си и сексът с него. Един съвет - знай, че от детската площадка днес, много скоро отношенията ти с тези родители ще се пренесат в детската градина, а по-късно и в училище. Може децата ви да се окажат съученици и приятели. Времето лети доста бързо, така че наистина замисли се, да не направиш някоя неприятна грешка. Ако толкова ти се флиртува и нещо не ти достига в собствената ти връзка, прави го другаде - не там, където ти е детето, не сред съседи или колеги : D

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 632ca9a463
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер грозно! Излезли с дечица на детски площадки, а флиртуват. Ако действително не би направила нищо, не би си го и помислила, а нямаше и да го пишеш тук. Явно ти галят самочувствието тези погледи, но внимавай да е само това, защото до нещо по-сериозно крачките не са много големи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 6f444d7c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако си готина мадама нищо чудно да се залежда по теб. Аз също съм мъж, женен и с дъщеря на две годинки. И мъжете имаме чуства и човешки нужди. Та ти не би ли загледала някой пич дето е с готини черти и спортно телце облечен по терка. Хайде да си разкрием картите. Аз поне съм попадал на подобни ситуации като теб с е дна жена дето пред блока редовно засичам с бебе в количка коятоп ме заглежда. Но само до заглеждането сме стигнали. Това че и теб са те огледали и погледнали по сериозно не значи че е изневяра. Но ако ви заварят в леглото тогава си е чиста порция рога на половинката. Внимавай как ще продължите с погледите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker