Кога един мъж не може да забрави една определена жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога един мъж не може да забрави една определена жена?
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 11453 пъти
Това е питането ми. Подробности няма да давам, основното е, че вече повече от три години той продължава да търси жената и настоява тя да бъде с него, до него, като човек, като партньор. Търси я по всевъзможни пътища и начини. Секс не е имало, предвид някои отрицателни черти в поведението му, открити в хода на отношенията им, може и да няма изобщо. И в момента я търси, упорито, настойчиво, макар че знае, че секс от нея по всяка вероятност няма да получи. Каква е причината да не я забравя и да я търси? Всеки ден, постоянно, настойчиво, упорито, и няма изгледи да се откаже? Знам добре, че когато се касае само за секс и виждат, че при една няма да го получат, повечето мъже не губят време и се ориентират към следващата, при която има изгледи да поддаде. В случая обаче търсенето продължава въпреки ясните изгледи, че секс няма да получи. Очаквам мненията ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 15 дни
hash: 0d74e1a025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Каква е причината да не я забравя и да я търси? Всеки ден, постоянно, настойчиво, упорито, и няма изгледи да се откаже? "
Човекът е болен от маниакално разстройство за преследване. Той няма да спре да те преследва. Единственият начин да се оттървеш е да си издействаш забрана да те наближава до 150 метра, да го блокираш навсякъде. Препоръчвам ти да смениш града.
За съжаление нямаме у нас законодателство, но в повечето страни в Европа и САЩ вече имат такова - престъплението се нарича „преследване“ или Stalking http://en. wikipedia. org/wiki/Stalking
Ти си жертва на това престъпление, за което в други страни се лежи до 3 г., но най-често принодително се праща в психиятрията.
Този мъж е нервно болен. И у нас има начин да се предпазиш, но трябва да отидеш до РПУ-то и да поддадеш жалба както и от раз да отрежеш този човек по всички комуникационни канали.
В нормалният случай става агресивен за известно време, после си намира друг обект.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 3c028f6b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Много е просто, най-вероятно я обича.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 31db5464dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   еми именно, че няма да получи и не е от лесните това го влече мъжът е устроен ловец това го привлича иска си да си докаже, че ще я има

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 504bf22e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е да е обсебен. Ако е отхвърлен от нея, той не е искал да я изгуби. Не иска да приеме, че е отхвърлен.
А също така много мъже ги привлича точно това - искат да имат това, което не могат да имат.
Може жената да му дава красноречиви знаци, да не е достатъчно твърда с него.

Най-добре да спре да контактува с него. По всякакъв начин.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 01d2db1a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това ми е много познато.
Имам приятел много близък, който според мен се чувства точно така.
Ж21

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 6993a5fed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми не е точно така, някои типажи са просто маниаци. Щом те търси постоянно, това означава, че му отвръщаш постоянно, пишеш и т. н., което от своя страна означава, че ти желаеш да те преследва по някакъв странен начин. Ако спреш да му отвръщаш, той ще спре да те търси, просто е...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 1876a78fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм жена и мисля, че той просто е влюбен в нея. Просто от любопитство искам да попитам: Ти ли си този мъж? Защото звучи много искрено и мило :)

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: a81c1a0527
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Това ми звучи толкова познато, че все едно става въпрос за мен, но съм от другата страна! Казваш следното:

" Секс не е имало, предвид някои отрицателни черти в поведението му, открити в хода на отношенията им, може и да няма изобщо. "

Може и да няма изобщо, не означава че си особено категорична дори тук в позицията си. Това го казвам не за друго, ами защото както се каза по - горе, мъжката природа е създала мъжа ловец и преследвач, а ти както съдя от по горното, явно не си била напълно категорична и по този начин си подхранвала това в което се е превърнал в последствие. Някои хора са доста упорити и едно такова поведение, само засилва желанието им към жената! Не бих искал да те критикувам обаче, защото всички сме хора в крайна сметка и допускаме грешки, подаваме се на изкушения и т. н., явно е, че не ти е било толкова неприятно неговото влечение към теб и затова не си била достатъчно твърда към него.
В темата си задаваш въпроса какво е това? Някои ще го нарекат мания, други болест и т. н., но любовта е именно всичко това и мания и болест. Както казах, аз съм от другата страна и това поведение, ме накра да хлътна толкова силно по нея, че само мисълта че повече няма да се чуем или видим, ме кара да се чувствам тъжен. Аз наистина я обичам, така че това си е любов, която се е превърнала до някъде и в мания, поради това, че е "на една ръка разстояние". Хем е близо и се бориш, хем е толкова невъзможна примамлива и далечна :))) За мен това си е слабостта на мъжката ми природа и в други житейски ситуации, не бих бил такава маймуна да се унижавам по такъв начин, но... това са чувства :)
просто бъди напълно апатична, не обелвай нито дума и нито жест и ще те надживее, ако все пак не си сигурна, може би трябва да му дадеш шанс и да опитате. Този човек би могъл да ти даде много обич!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 38669a059e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   До един определен момент, нещата могат да минат и за нормални. Тук обаче вече границата е прекрачена ми се струва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 543d95dc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Много ми е странно защо не можете да си отговорите на толкова прост въпрос? Просто човека обича истински и силно. Какви са тези ограничителни заповеди, все е едно е престъпник, че обича или все едно е животно, че да се амбицира да я опложда, когато не му се пуска лесно? Може ли хората да са станали толкова повърхностни?

 
  ...

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: f1eb0abb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   № 6, не му отвръща. Беше склонна да бъде с него, но някои негови черти в поведението му я накараха да мисли, че е несериозен и ненадежден. В резултат на което го отряза.
№ 7, не съм мъж. Жена съм.
№ 9, не става въпрос за тормоз. Или просто той така го прави, че да не изглежда като тормоз. Търси я, показва, че се нуждае от нея, но без заплахи, без принуда, някак дискретно, настойчиво и осезаемо, но без заплахи.
№ 4, беше отхвърлен, макар и по щадяш начин. Точно заради причините, които казах на № 6. И въпреки това продължава. Обсебен е, мисля. Това беше жената, показала му и готова да му даде всичко онова, което един обичащ човек дава да този, когото обича. Жената, която показа характер, тази, която го оцени като човек, без да знае кой е всъщност и какво има и няма... И която му показа, че държи на себе си. Да, жената му беше показала преди, че има чувства към него. И той се взе много насериозно, в резултат на което се стигна и до разрива. Оттам нататък тя е пас, той обаче не се примирява.
Искам само да отбележа, че търсенето не е заплашително. Не е принуждаващо, не е натрапващо се. Просто след като беше отрязан, мина известно време и се започна с телефонни обаждания и търсене из нета. На които няма отговор. И въпреки че няма, той не спира. Просто звъни, понякога от различни номера, тя не отговаря. Съдейки по поведението му, мисля, че № 2, 3 и 7 имат право.
Благодаря ви за мненията! Помагат изключително много.
От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: aaac1345cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи какво разбираш под "забравяне". Може да помня дълго някоя жена в живота си, но това не ми пречи да спя с други, зависи дали мъжът е идеалист, дали умее да затваря страниците. Няма такова понятие като "един мъж" и "една жена", всеки от нас е различен. Мъжете не сме еднакви, все пак, както и да ти се струва?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: d5c8466d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   .... нещата са твърде сложни. От значение е, какви са мотивите за това преследване- дали само секса, и когато евентуално си получи това което иска, дали ще се затвърди съжителството. Не без значение е, дали същият е семеен, и всичко това дали не е комплекс или истински чувства. Но никой не би могъл да даде отговора, той е в самата теб.... Факта, че три години продължава това, от една страна е въпроса с какво го предизвикваш... или самата ти не искаш точно това... , може би комплекса е в теб, не в него. Любовта трябва да е взаимна... не преследване, не комплекси...

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: a81c1a0527
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   А какви са тези "отрицателни черти в поведението му ", които са установени от момичето? Това е от голямо значение също!

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 6b2e1888b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ако ти си въпросното момиче време е да му дадеш това което иска, вижда се момчето яко е хлътнало и няма да се откаже. Все пак това са 3 г гонене и преследване. Пък и ако не ти пука за него защо ще пишеш тук. Друг е въпроса ако не си. Не пишеш много и няма как да се даде адекватен съвет. И ако има отрицателни черти, колко са отрицателни много ли, малко ли? Няма идеални хора но ако този човек те обича то ще иска теб и никоя друга, но ако има нещо лошо в характера му по добре бягай далеч от него.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0b84e1897b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не става дума за никаква любов, а за психично рсзстройство- маниакален преследвач. Има безброй случаи, които са завършили много зле, дори с убийства. Преследвачът трябва да бъде ограничен и спрян с медицински и правни средства, които у нас са ограничени- половинчати и неефективни.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 64298c8a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Може да е всякакъв. Но от собствен опит съм запомнил, че въображението е много силно на един влюбен и обсебен мъж. И ако жената го харесва като човек и не иска да го губи като приятел, тогава тя проявява трудност при отблъскването, понеже не иска да го нарани и това поведение в неговата глава и въобще организъм ще се интерпретира съзнателно или несъзнателно по съвсем друг начин- начинът който би му харесал. Добре е тя най-откровено да заяви, че не чувства това, което би я накарало да иска тя самата да бъде с него, че просто природата така е решила и насила хубост не става, тоест дори да спи с него, дори да опита да му даде шанс, ако вътре нищо не чувства, няма смисъл, защото един истински влюбен мъж има нужда да знае, че точно той прави жената, към която са насочени чувствата му щастлива. Все пак ако я обича истински, той би искал тя да е щастлива, нали ? Както е казал Екзюпери силните връзки се случват между двама, които не са вгледани един в друг, а които гледат в една и съща посока. За такъв тип връзка се изисква много сериозно личностно израстване и надрастване и на двамата.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 65862edcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Честно казано, почти нищо не разбрах от тази изповед. Жената също харесвала този мъж, но го отрязала, заради негови недостатъци. Но какви може да са тези недостатъци? Редно е да се каже, защото жените може да наречете всякакво поведение едва ли не в тежък недъг с престъпен отенък.
Изглежда не го е харесвала чак толкова, защото всеки има недостатъци, включително и самата тя, а и любовта е, когато приемаш човек с двете му страни. От малкото написано конкретно, оставам с впечатление, че явно мъжът обича жената и не може просто да се откаже и да я забрави. Може би има и по-занижено либидо и затова липсата на секс не му пречи. За съжаление, несподелените чувства са нещо често срещано, дори само ако човек се зачете в този сайт. Лесно може да се ограничи достъпа до тази жена и в интернет, и по телефона. А в краен случай, да го отреже по-категорично.
А коментарите, които говорят за столкинг и убийства, ги съветвам да потърсят навременно медицинска помощ. Столинг е физическо преследване и заплахи, което очевидно не е налично.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2aaffc58b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Бил съм в подобна ситуация като мъж. (този търсешия ненатрапчиво). Простият отговор е - ако жената иска да се разделят е добре да говори с човека и да се изяснят. След като е имало уклончиви неща и сексът е спрян(по някакви си съображения - явно логични такива, а любовта не е логична, тя е просто един повей на вятъра) - то при мъжете се получава много лоша история, граничеща с лудост. Имам се за сериозен мъж и се надявам да съм такъв, но признавам, че наистина съм тичал подир жена, която не искаше да се изясним. Това е обсебване, не е любов. Не е престъпление, но може да доведе до такова, ако хората не са достатъчно израснали, както някой по-горе каза и не успеят поне малко да овладеят голямата емоция.
Колебливостта на жената и нейното и да и не пртоварват мъжката психика. Разните съображения(недостатъчно голяма банкова сметка в моя случай) и други подобни чисто логични неща объркват играта. Трябва да се намери малко мъжество и да се каже на човека - не няма да имаме връзка, не те обичам, заблудила съм те.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f64d65dfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 20 за каква заблуда говориш когато са нямали връзка. Той какво и е обещавал.. брак, деца, съвместен живот, нито тя му е давала някакви надежди. След като мъжът е свестен той осъзнава че те не са били заедно и няма смисъл да я притеснява, защото те не са имали връзка "любовта"не е била споделена или от едната или от двете страни. Дай боже все пак да ги има такива мъже, честни, откровени, които не крият намеренията си тогава и жената ще бъде съгласна ако го харесва да са заедно или за каквото и да е друго. Когато мъжът казва искам секс жената не иска.. няма да стане, или ако тя иска ще стане.. за връзка е същото, това е няма какво толкова чудно. (ж. 27)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker