Просто ,,Другата“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто ,,Другата“
преди: 11 години, 10 дни, прочетена 1855 пъти
Здравейте, моята история е като на стотици жени, но реших да пиша. Занимавам се с женен мъж вече 1 година. Има си 2 деца. Той е на 22 аз съм на 17, всичко започна така. Ние се познаваме от много време, но изведнъж почнахме да си пишем той питаше за моите интереси, какво обичам да правя, как прекарвам времето си, даваше ми съвети, интересуваше се все повече за мен. Докато един ден нещата започнаха да се задълбочават, като за начало в скайп почнахме с емотиконки тип целувки и т. н. Почнахме да си говорим по телефона, беше навъртял 200 лева сметка, за да ми се обажда и жена му беше направила скандал. Той казва, че чувствата му отдавна изчезнали към нея и е с нея заради децата. Почнахме да се виждаме известно време и аз не желая да правя секс на първа среща, той ми разказва доста за себе си и каза, че с много момичета е правил секс на първа среща, но не бързал за никъде стигало му само да е до мен... След известно време аз сложих край, защото не бях свикнала да се занимавам с женен мъж и не мога да съм тази, която го отделя от децата му през нощта. Уж, той се примири малко трудно, но се примири. След известно време той ме потърси, случайно се засякохме на улицата, от тогава той започна да ми пише и звъни. В началото не изпитвах нищо към него, но след това почувствах, че той ми е нужен.... Започнахме да си пишем, звъним и виждаме. Разбира се той е женен и при другата ще търси секс, но аз го държах максимално без секс, някой ще кажат, че през това време е бил с нея. Но по цял ден говорихме, пишехме знаех как минава всеки един негов пълноценен ден. Накрая, когато интимните ни взаимоотношения започнаха, той се влюби още повече в мен и започна с някакви думи, като, , Ти си различна, , , , , Не искам това между нас да свърша, , , , , Обичам те, така както никоя до сега, , и т. н. При всеки наш скандал или при мисълта, че си имам друг той започваше да плаче, звънеше на приятелката ми облян в сълзи, за да я пита дали имам друг, как се чувствам, къде съм и така :) Някой ще каже много глупаво от моя страна, но тъжната истина е, че аз обичам този мъж, но знам че нямам бъдеще с него, след като той твърди, че някога може и да имаме. Това звучи доста тъпо и знам, че повечето ще кажат, че съм заблудена и трябва да го оставя, млада съм живота е пред мен. ЗНАМ ГО! Но навярно не съм единствената, която иска толкова силно някой и го обича до полуда :) Историята ми може би е глупава, но това е тя :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: 6cd9d752cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, вкарала си се в голяма каша. Човекът е на 22 г. (!!! ), а има вече две деца жена чувствата му били отдавна изчезнали (??? ). Какво „отдавна“ може да има за един човек на 22 г.?
Не знам дали сте от малцинствата, но трърде рано и двамата искате да вземете всичко от живота и попадате в ситуации, характерни за действително възратните хора, които имат житейския опит да се справят. Че ти си си детенце, детенце си си, но и неговата не е много зряла.
Съветвам те да се опиташ да овладееш чувствата си, но ако не е възможно най-важното - ПРЕДПАЗВАЙ СЕ ОТ БРЕМЕННОСТ, ЗАЩОТО ЗАБРЕМЕНЕЕШ ЛИ ОТ ТОЗИ СИ ГО ЗАКЪСАЛА ЯКО.
Каквото има да се случва, ще ти се случи - не това е проблемът, но ЗАБРЕМЕНЕЕШ ЛИ - ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ.
Пази се значи от забременяване, останалото ще ти се случи. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: db1930e4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   твоя хубостник кога за 22 години успя да направи 2 деца на жена си, пък и чувства да няма вече :Д Кой знае на колко шарани още е разправял тези глупости. Какво очакваш? Да зареже жена си, да ти направи и на теб 1-2 деца и айде при следващата. Циганска работа.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 9dc353114c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Той е на 22
има 2 деца
чувствата му ОТДАВНА са изчезнали към жена му
и е с нея само заради децата.

Извинявай... не знам да плача ли, да се смея ли.
Този мъж се е оженил на 18, станал е баща на 19, после на 21 г.
Тези деца да не си ги е направила жената сама?
И двата пъти е правил доброволно секс с въпросната съпруга, която ОТДАААААВНА му омръзнала. /моля, кога? /
Ужас, ужас.... и ти се занимаваш с тоя?
Мога ли да те попитам, момиче, какви оценки имаш в училище, защото... Не мога да повярвам с какъв акъл си му посветила тема. Опичай си акъла и помни, че всеки мъж има еднакъв стил на ужажване. Така е ревал от любов /хаха/ и на жена си, а после за година-две и хайде на боклука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: 6fd81f24ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   съжалявам, че не дочетох, за друго седнах да коментирам.
На 22 с две деца???

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 41e3213562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Варианти много... може да се оженил защото жена му е била бременна, може пък да е бил от малък (по - малък с нея ), няма да го оправдавам. Няма лошо да се ожениш млад, но толкова скоро да започнеш да изневеряваш (то когато и да е не е хубаво но все пак) е просто смешно. Да може и да те обича, може и да му е скучно в брака вече, нормално не е си е доживял, а вече има толкова отговорности, по - скоро съжалявам жена му и него, защото явно са си съсипали живота. Някой ден ще се разведат и тогава децата ще страдат. А ти ако искаш да си с него бъди, но неочаквай да заемеш мястото на жена му, просто ще сгрешите и двамата. Изживейте си забежката, любовта или там каквото има между вас, само вие си знаете... само се пазете да не станеш съпруга номер две или по - лошо, любовницата с другите две деца...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 97e3543da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си много тъпа използвате и си играе с теб и като не си му давала е ходил при друга или с жена си, ясно какво си за него набии си го в тъпата кратуна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker