Мислите ми във всеки един момент са за нея... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ми във всеки един момент са за нея...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3773 пъти
Здравейте!
Женен съм от 15 години. Имам нормално семейство жена и две деца. До момента, за който ще ви разкажа не съм изневерявал на жена си-даже и не съм го помислял. Много приятели и колеги/ колежки/ са ми задавали въпроса дали съм го правил, а аз винаги съм отговарял твърдо "Никога и няма да го направя". Но...Стана.Някак си ...Просто не съм очаквал жена мечта за много мъже в обкръжението ми да иска да сподели симпатиите си към мен и не само това.

Тя също бе омъжена и то от 1година. Имаше си и приятел- любовник. Не исках да се замесвам в това. Започнахме да излизаме по заведения с приятели, но вече като двойка. Тя прекрати връзката си с любовника. Имаше моменти, когато сме се карали за щяло и нещяло. Успоредно с това аз си държах на семейството-тя също уважаваше съпруга си. Започнах да изпитвам чувство, което до момента не бях изпитвал или поне нямам спомени за такова. За първи път чувах Обичам те по няколко пъти на ден.

Споделяли сме си неща, който даже и в къщи не съм споделял. Мислите ми във всеки един момен са за нея. Дойде момента и когато нашите половинки разбраха за връзката ни. Лошо. Но сякаш това ни подлуди повече. Не бях правил толкова красива любов до тогава. Използвахме всеки момент да бъдем заедно. Но аз започнах да РЕВНУВАМ много силно. Не знам дали е било основателно, но всеки ден виждах освободеното и държание към всички мъже.

Тя твърдеше, че ме обича много и че нямам основания за съмнения. Ходи със съпруга си на море. Всяка вечер ми се обажда. Правели си купони до сутринта-среднощен плаж по монокини ,алкохол, готини пичове и то без съпруга и. Запознала се с нови хора-мъже. Разказва ми много неща, но във всички разкази споменаваше само за един мъж. Заболя ме много като разбрах, че са си говорили много интимни неща. Започнах да се съмнявам в искрената и любов към мен. Този мъж я търсеше постоянно-даже и когато аз говорих с нея по телефона. Споделих си моето мнение за връзката и с този мъж. Съмнявах се, че тя ще продължи, защото се оказа, че е от нашия град. Бях прав.

Обажда и се по 2-3 пъти на ден. Аз нямах даже тази възможност. Започнаха безсънни нощи. Реших да прекратя близо 4 годишната си връзка с нея. Казах и го. Тя ми спомена, че нямям основание за съмнение в нея и че много съм я обидил с това. Но казахме си сбогом, а мисълта ми за нея не изскача от главата ми. Как да се справя с това при положение, че всеки ден работим заедно и аз я обичам много силно, искрено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3d25d2b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много лощо с се забъркал,след време ще съжаляваш.Помни,че имаш деца и им дължиш много.минало ти е времето за тези неща.Вече си отдавна семеен,не си разбивай семейството,заради едния секс!!!Кас ще гледаш децата си в очите??? Ами ако внезапно се разболееш - кой ще се грижи за теб?Любовницата със сигурност -НЕ.Съжалявам те,жалко за децата ти,не го заслужават!!!Такива като теб Господ ги наказва ,чрез страданието на невинните дечица,за да боли повече!!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3d25d2b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре помисли за децата си,скоро и те ще имат своите любовни проблеми.Какъв пример ше им дадеш???Минало ти е времето!Твоята любовница не е само твоя.Жал ми е за теб,прибери се при сигурното-жена ти и семейството ти!!!Не се радвай,че жената-мечта ти е обърнала внимание,ще ти го върне с "нож в гърба".Помисли само-от година е омъжена и какво прави???Не завиждам на съпруга и!Ти си глупака в случая.И аз мога да кажа "обичам те"на много хора и какво от това - само думи.
И.Г.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b23eca2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Знаеш ли ти си пълен тъпанар,тръгнал подир някъква курва а съпругата ти как се е почуствала като е разбрала я се постави на нейно място а и на мястото на нейния съпруг,знаеш ли какво е да разбереш че човека до теб те е предал аз съм го изпитала и повярвай ми знам какво е,страшно боли,а ако заживееш с тая кучка ще ти мине и любов и всичко,нали знаеш любовта е до време няма да си цял живот влюбен в нея след това остава разбирателство доверие .....уважение.
Предполагам че си на 3.....години срамота

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b23eca2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи я тая курва като чета какво прави тая е дърта мастия а ти си ненормалник ТЪП

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: bf2ef9a162
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Mен ако питаш по-добре е ,че сте се разделили.Тя е от този тип жени ,които не могат да бъдат само с един.По всичко личи,че ти си бил сериозно влюбен в нея,а тя те е имала като поредния мъж в леглото и живота си.Не може жена ,омъжена от толкова кратко време да има и извънбрачна връзка и да се впусне още в една.Извинявай,но ти или си сляп,или наивен или се правиш на глупак.Как изобщо си се оставил да те оплете тази жена?Наистина не мога да те разбера-след като всичко в брака ти е било добре,защо си се увлякъл толкова неконтролируемо?
Мисля,че трябва да се радваш,че най-накрая си се разделил с тази жена-тя изобщо не залужава любовта ти и страданията ти

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 026d792965
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Както ти си изневерил - така и на теб сега изневеряват. Всичко се връща, братле.
Ж, 18

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9510764c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не знам колко е силна любовта ти, дано е така, но спрямо това момиче си в голяма заблуда. Виждаш я през твоите си розови очила (но нали любовта е сляпа), а от това, което ни разказваш излиза, че тя не е нищо повече от една ... доста лека жена.
Колкото и да обичаш даден човек, дори това да е със страстта от бразилски сериал, не мога да си обясня как с разума не можеш да победиш такава любов, в която въпросната отсрещна страна те прави на маймуна и флиртува, и преспива с де що срещне по пътя си.

Извинявам се, груба съм, но това е така!
Кротък, непознал страстната любов мъж, загубил ума и дума по една изкусителка!.
За болката на жена ти не ми се мисли. Жалко,че не казваш нищо за нея. Много жалко...
Жена си с такава любов няма да заобичаш, абсурд...Но стягай се, намери си смисъл в живота-деца, работа, и ...тази история ще остане само в спомените ти.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 424fcc0940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Човече, ти си тръгнал надолу в живота си. Не въвличай съпругата и децата си в твоя кошмар. Така наречената ти "любов" е полигамна и явно голяма манипулаторка. Стани и ти такъв. Друг изход не виждам за терзанията ти. Ти си може би поредния случай, от който е произлезла народната мъдрост "Хубавите круши прасетата ги ядат".

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: df52217742
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи какви зодии сте и ще ти дам акъл. Въобще ги
заеби горните коментари. Разни дечица пишат и разни
...............Аз от 2 години немога да спъ и съм решил да
се развеждам. Обаче на тебе ти е рано още защото
не знаеш какво е това нещо наречено КУРВА.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: fa2e547f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Забрави я.Това е илюзия.

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e37ba54bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм Лъв а тя Водолей.
Ще ти помогне ли?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e37ba54bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Благодаря Ви.Всеки ми бе полезен с нещо.Искам само да уточня - НЕ ПИША , че съм харесвал само секса с нея.Помагали сме си във всичко.Отношенията ни бяха сякаш сме едно семейство.Даже сега да я помоля за услуга " РАЗЛИЧНА от секса " , съм сигурен , че ще ми помогне/виж вече за секс едва ли/.А що се отнася до децата сме на едно мнение всички даже и тя.Не веднъж сме си говорили за това.Не ви знам годинките , чувствам се виновен пред семейството си , но човек като не намери нещо в къщи си го допълва от вън.Благодаря все пак на всички.Чувствам се по спокоен след вашите съвети, но не съм сигурен, че постъпвам правилно.А може ли наистина тя да не ми е изневерила?Само да се е забавлявала!?!Може ли да се окаже , че и тя след брака си е била неудовлетворена и е тръгнала да търси любовта която и липсва.И може ли нашата любов да е била тази , която всеки един от нас двамата е търсил!?!?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3d25d2b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За да разбереш дали това е любовта,която си търсил,провери,разведи се,заживей с любовницата и нейното дете.Тогава ще разбереш какво е най-важното на света-дали любовта,или децата ти,жал ми е за тях.Няма нищо по-важно от ДЕЦАТА!!!

Мисля,че сега на теб трябва да ти се случи същото- да ти изневерят.Едва ли жена ти намира 100% от това ,което и е нужно при теб и с теб.Много сте глупави мъжете,а все претендирате ,че сте по...Всеки ден се убеждавам,че ние жените можем да правим с вас мъжете това,което си поискаме-НЕЩАСТНИЦИ!!!!
а.з.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 949f5d6a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   A.з.,
Пробвай с мен, вездесъща, всеможеща и всезнаеща мадам. Аз съм един средностатистически "нещастник".

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b23eca2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Направо се ВЪЗМУЩАВАМ ОТ ТЕБ,разкажи повече за жена си как се справя с тая мъка която си и причинил,постави се на нейно място ако тя беше сторила това с теб.А децата мале ти си пълен идиот,тръгнал подир някъква курва щом имала любовник мислиш ли че ако заживееш с нея ще се спре НЯМА ЩЕ СИ НОСИШ ТИ РОГАТА ТЪП ИДИОТ.
Как може да има такива идиоти като теб на тоя свят?????

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e37ba54bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Автора
№14 Ако си поне малко умничка и съобразителна , няма да пишеш свободно избираеми.Ти просто не можеш да вникнеш в смисъла на думите, които четеш, камо ли да направиш нещо друго.Упоменах, че никога не бих изневерил на жена си и че я обичам независимо от недостатъците и.И знаеш ли какво-пак и изневерих и стигнах до извода, че всички жени сте К...И!Не съм го очаквал.Що се отнася за децата ми-аз не съм ги оставял и за миг и няма да го направя.А това че мъжете сме ПО ... вие жените го казвате сами защото не може да се противопоставите по никакъв начин!Извинявайте - малко се отплеснах.
А аз исках само съвет!?!?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b23eca2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти болен ли си какво очакваш от такава брантия, ти наистина не си в ред, а сега живееш ли с жена си като е разбрала не пише

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: aeb133cfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти си единчестне човек и затова те боли. Но тя не е жената за теб, колкото и да си увлечен. Всичко минава. Ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3a060dfd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Искаш съвет нали?Тогава приеми всичко което ти се предлага!Не обиждай и приемай критика!Нали за това си писал тук?!Не си глупав това е видно,но си пълен съвършен,натурален идиот!Няколко човека попитаха,как се чувства жена ти и как се справя с твойте олигофренични постъпки/както личи от излиянията ти/.Но ти пак явно и не искаш да знаеш за нейните чевства и мъка.Защо тогава да ти съчувстаме за кретенското влюбване?

Умен мъж си вземи се в ръце и се моли на всички богове жена ти да ти прости и да забрави.Лошо ти се пише,ако тя те изостави и ти милия останеш само с лъжите на една куха лекомислена и егоистична мацка.Изкаш съвети но приемаш само тия който мислят/за разбиране не може да се говори/твоята глупост за мъка.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3a060dfd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравейа мухльо!Терзаеш се дали една вятърничава жена ти изневерява!?Ами да и защо не.Както изневерява на мъжа си така и на тебе,ти какво очакваш?Ходила била на море и се срещала с мъже!Нормално за такива жени!Те си прекарват приятно живота и думи като"Обичам те"не значат нищо да тях.Браво на нея!За какво да ти бъде вярна бе невернико!Тя няма да се омъжва за тебе я?Не си си изоставил децата.Ами кажи как те реагират на това или не знаят?Съмнявам се.Изобщо пишеш неадекватно.Кажи си,че въпреки всичко си хлътнал по една курва и не можеш да се оправиш нататъка.

Относно твоя одговор до №14:не всички жени са курви!Курва ли е жена ти?Или всеки който не те оправдава"не може да вникне в нещата".Какви неща бе нещастник?Безодговорен идиот такъв.Какво не си намерил в къщи бе,че го търсиш тук и там.Тръпка или глупост какво?Ами ако загубиш това"в къщи"?Къде ще го търсиш?когато нещо ви липсва у дома го търсите при курвите.Ами ако загубите дома и семейството си как ще го търсите като то не се намира изобщо лесно за радлика от"Жените мечти"!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker