Ставам поредният безчувствен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ставам поредният безчувствен
преди: 11 години, 10 дни, прочетена 2914 пъти
Здравейте, напоследък ме налегнаха някакви мисли. Просто не мога да се позная, усещам как през последните две години станах почти напълно различен човек. Промяната е наистина огромна според мен.
Малко за мен. На 20 години съм, до няколко дена ще навърша 21. Скоро ще завърша втори курс, да студент съм. Да живее студентският живот!
Та, в тея две години студентски живот се промених супер много. Винаги съм бил някакво чувствено момче, романтик, което въпреки че се прави на "големия" е чувствителен и винаги е искал момичето на неговият живот. Може би звучи някакви гейско и женствено, ама кое младо момче не иска перфектната, не само като тяло, но и като характер и тн. Минаха се ученическите години, детските и тинейджърските любови отминаха. Станах студент без никакви ангажименти, без приятелка и без някакъв план. Бях си напълно свободен и щастлив.
Мина се малко време, хубави момичета колкото си искаш, забави, купони и кви ли не неща не се случиха.
Един ден съвсем случайно се запознах с момичето "Д", веднага ми грабна окото, беше толкова красива, умна и различна, направо идеалното момиче... или поне аз си мислех така.
Почна някаква авантюра, бях супер влюбен, уж и тя имаше желания... но ми разби сърцето. Отдавна не ми бяха разбивали сърцето :D. Страдах, какво да се прави, дойде лятото, страдах още. Добре че се занимавах с кви ли не неща, че да си я избия от главата (в крайна сметка с това момиче не завърши толкова зле, защото накрая станахме добри приятели).
Както си страдах, ненадейно се появи друго момиче и тръгнах с него. Бях с нея около 6- 7 месеца. Аз уж доброто момче и романтикът се възползвах от нея, само и само да забравя напълно предишната. Доста използваческо от моя страна. Наистина възползвах се от това момиче, не го обичах наистина, а то мен- да. На два пъти (ако не и повече) за малко да й изневеря. Исках да се разделя с нея, но все не набирах смелост- явно никакъв мъж не съм. Накрая събрах смелост, разделихме се, по- добре така отколкото тя да продължава да живее в лъжи.
След последната връзка, да си призная, че не изпитвах кой знае какво. Не е като по филмите, да гледаш дъжда през прозореца и тн.
Дори и не изпитвах почти нищо, беше ми все тая. През това време се бях запознал с момче по- голямо от мен с няколко години. Сега с това момиче се търсим само заради единият секс. Без някакви обещания, обяснявания и прочие. Никога не съм мислил, че ще достигна до тук. Да правя секс с някое момиче просто ей така, без някакви си чувства, без емоции и подобни.
Като цяло отворих се много, нови приятели и познати, нови контакти и тн. Но сякаш загубих себе си. Няма го чувственият тип, който ще ти каже някакъв комплимент просто ей така. Аз и сега казвам комплименти, но са по- скоро от някаква си хитрост и от желание да ми пуснат.
Явно всеки мъж обръгва до някъде и вече не му пука много. И малко нещата за "подходящата" се размиват...
Как мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: 178fb316b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами то няма перфектни хора нито като външност, нито като характер. Някой ден просто ще си намериш момиче, с което да си пасвате и това е. За съжаление в това отношение принцове и принцеси на бели коне :) не съществуват. Пък иначе според мен просто си се депресирал нещо и затова не ти пука за нищо. Споко ще се оправиш - сега почва сесията - 'най-веселото' време от годината и или ще се депресираш още повече (като мен) или ще ти мине:р

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: dc6f149b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рано ти е да мислиш за такива неща. На тези години не трябва да си особено романтичен и вкопчен в идеята за връзка.
Истината, колкото и грозна да е, мисля че трябва да ти я кажа.
Дори да срещнеш страхотна жена, която да ти пасва идеално, рано или късно ще си омръзнете. След 10 години или ти, или тя ще е крайно разочарован/а, ще те гледа със свити очи и ще и се иска да някъде другаде. Ще има флиртове, премеждия и вероятно изневери. Шанса описаното да не се случи е прекалено малък, особено в днешно не до там морално време.
Много хора бързат да се оженят/омъжат, после се изпоразведат на по тридесет-тридесет и пет, преживяват нещо не до там приятно, комплексират се, започват тепърва да градят уж нещо, което така или иначе няма да бъде изградено и остава само желанието да се задържиш над водата, с куп фикции и спомени от добрите стари безгрижни времена.
За това ако не друго, то поне си поживей, премини през 5-10 жени, стани на 30-35 и чак тогава мисли за семейство.
Честно казано, в днешно време хората под 25 (някои и на далеч по голяма възраст) се държат като деца, всичко си мислят че се случва заради тях, всички на тях са им длъжни и като теб са с вечни и неприятни въпроси и главоблъсканици. Е как такъв човек да създаде семейство или да гледа деца? Какво би станало? Поогледай се за да видиш :)
За това не пиши повече подобни истории, просто като ти доскучае излез и се забавлявай, като ти стане гадно се свий в ъгъла и гради собствени принципи и кой знае, някой ден като пораснеш, може нещата да ти се подредят.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: ac50f657e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен не си виновен ти, колкото самата среда. Принципно не съм човекът, който обича да слага всички под общ знаменател, но сякаш вече няма място за хора като (предишния? ) теб, някак си точно на тях се случват най-гадните неща, падат се най-неподходящите момичета, биват наранени и накрая става точно това, което е станало с теб.

Такъв е животът, някои имат късмет, но повечето нямат това щастие.

Може би в съвременния свят е по-добре човек да е безчувствен, защото такава е средата като цяло. Единствено се питам какво ще стане, когато всички хора си помислят това и станат такива, какво ще се случи с всичко?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8e062670fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки човек си е отговороен за собствения си живот. Прочетете за законите на Вселената / Херметическите закони. Вижте, че всеки един от нас определя съдбата си. Щом си се настроил авторе на тази честота, в която споделяш, че не ти върви, ще очакваш още и още от това, докато не отклониш мислите и емоциите си от нея. Всичко зависи от теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker