Влюбих се, а той си има приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се, а той си има приятелка
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4062 пъти
Влюбих се силно в един колега. Вече 4 месеца откакто започнах да го харесвам. Сближихме се. Почти всеки ден отивам да си говорим. Много мил и приятен човек. Много приятно си говорим, имаме общи теми, доста общи интереси. Почти през цялото време се гледаме в очите и се усмихваме. Усещам флуиди, искри да прехвърчат. Не мога да го опиша с думи. Имах чувството че и той има симпатии към мен. Приближава се до мен, застава много близо до мен и ме гледа в очите. Мислех че ме харесва.

Още като се запознахме като се отвори вратата и погледа му се насоми към мен. Влюбих се от пръв поглед като никога до сега. Та напоследък доста често си говорим и той започна да споделя. Докато вчера не сподели че има приятелка. Просто останах като замръзнала като чух. По всичко ми се струваше, че е свободен. Нарочно всеки път питах за уикендите как е изкарал, за да разбера, а той все нещо се заисляше и се натъжаваше като подпитвах и така помислих че е сам и самотен. Дори по приказките му останах с впечатлението че живее сам. Не знам може и сам да живее де, но вчера сподели че ще ходи на екскурзия. Каза че не му се ходи, но приятелката му много искала. Като каза това изобщо не ме погледна, както и в следващите 5 минути. Това не е присъщо за него. Винаги ме гледа в очите. Но този път не и едва го изрече. Може би е усещал че го харесвам и ми е казал за да знам че е зает.

Натъжих се и се ядосах на себе си че се заблудих така. Наистина ми се стори че има химия между нас. Все пак не съжалявам че се сближихме. Много приятен човек. Добре че не предприех нищо. Сега ще трябва да се поотдалеча лека полека, но не трябва да е забележимо. Просто трябва да се оттегля. Хубаво е че ми каза поне да знам, но ми стана мъчно, въпреки че ще се радвам той да е щастлив, заслужава го. Споделих с вас да ми олекне. Ще се радвам ако дадете съвети как да продължа напреди как да го забравя без да го изгубя като приятел,защото наистина държа на него и не заслужава изведнъж да не му обръщам внимание. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4f0eba9056
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно си адски добро момиче, щом за теб важен фактор е приятелката му. Хубаво е, че не се месиш във връзката на човека. Евала!
Аз вярвам, че скоро ще срещнеш точния. Определено заслужаваш. Пожелавам ти успех!
Ж18

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 40ce9dece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво на Авторката! Според мен си постъпила много добре-нооо...отдръпни се хубаво, но изчакай и виж той как ще реагира. В смисъл ако и той е усетил с теб тази химия му дай време. Има приятелка и ако с нея я няма тази химия може да направи избора да бъде с теб. Но ако държи на нея и си я обича-ще реши, че просто му мътиш мозъка и ще остане с нея. При всички положения не му е лесно. Просто му дай време на човека а ти се опитай да не хлътваш много.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 14c75060c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моето мнение е да не се занимаваш със заети момчета. По добре не се опитваи да рушиш чужди връзки а създай своя със свободно момче. Опитай се да се отдалечиш от него защото рискуваш да се влюбиш.И първо се постави на мястото на приятелката му. На теб няма да ти бъде приятно, ако около твоето момче се върти момиче, което го харесва нали?
Джоя

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 02b4d71dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Но ако е истинска любов и я пропуснеш? Те не са семейни. Нямаш вина и е глупаво да се дръпваш. Дръж се естествено и изчакай как ще реагира той.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0c1d1d06e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви за коментарите. Да реших да се опитам да съм само приятелка, просто не върви изведнъж да не му обръщам внимание, още повече че той ме помоли да му помогна и да му покажа как се работи с една програма. Вече му обещах и трябва да удържа на думата. Иначе както вече казах нищо не съм правила освен да си говоря с него. Не съм го закачала, нито нищо. Просто обикновен приятелски разговор. Естествено че нямам намерение да разрушавам връзката му. Това не е в мой стил и не се занимавам със заети хора. Просто не знаех до сега. Вече като знам ще гледам на него с други очи и няма да се заблуждавам и няма да се струмя към него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker