Знам, че от негова страна е само секс... но защо не. Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знам, че от негова страна е само секс... но защо не. Защо?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4045 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 23 г. Живея в София. Когато бях на 16 бях влюбена в един тип на 26 от града, в който живее по-голямата ми сестра. Тогава бях ученичка, тийнейджърка с луди хормони. Само за него си мислех, възхищавха му се, представях си как правим секс... Обаче той си имаше гадже, по-голяма от мен, той по-голям от мен, дори не подозираше за съществуването ми.

Аз веднъж не се сдържах и отидох и му казах, че много ми харесва и той се усмихна и ми каза, че си има приятелка и не го интересуват други жени. Но аз продължих да си го харесвам и да му се радвам.

Същата година сестра ми замина за чужбина с приятеля си и даде жилището си на наематели. Нямаше при кой да ходя в този град и си стоях в София. Сестра ми се върна от чужбина в началото на тази година, вече си има дете на три години. С мъжа й започнаха работа тук във фирмата на вуйчо ми и аз ходя от време на време да гледам детето им в техния град. Извеждах го в близката градинка и там се запознах с една млада майка с дете на 3 г и половина. И всеки път, когато ходех в градчето и извеждах малката все се виждахме с тази жена и детето й. А онзи тип, дето си падах по него все не успявах да го видя. Вече го бях преживяла, но се сещах за него и исках ей така да го видя.

И преди три месеца докато гостувах на сестра ми за няколко дни се засякохме с него в едно магазинче. Изгледа ме от горе до долу и ми се усмихна. Аз доста се промених от времето, когато го харесвах толкова много. Незнам дали той ме позна, но аз него определено. Беше си същият, само дето беше по-мъжествен и изглеждаше по-зрял. Като излязох от магазинчето той стоеше отвън и говореше по телефона си и ме проследи с поглед. Не мога да отрека, че се почувствах както преди.

И така след няколко дни, малко преди да си замина за София се видяхме случайно с него. Аз се прибирах към сестра ми, когато една кола спря до мен и шофьсора предложи да ме закара. Аз не обърнах внимание и си продължих, но той отново спря и тогава го познах, че е Той. бях привлечена от красотата и излъчването му. Качих се в колата и той ме попита дали ще се прибирам или искам да се поразходим. Просто не можах да откажа - казах Нека се поразходим. И той обърна колата и излязохме извън града. Поговорихме си малко общи приказки и той ме награби да ме целува. Валеше. Правихме див секс в колата му и после ме докара почти до блика на сестра ми. Попитах го кога ще се видим отново, а той каза, че незнае и тръгна. Цяла нощ не спах. Беше много объркващо за мен.

На другия ден следобяд си заминах за София. За уикенда отново се върнах и понеже града е малък отново се засякохме с Него. Казах му здравей, а той само ми се усмихна и ми каза място и час. Просто отидох и си купих секси бельо и отидох на въпросното място и час. Отново секс в колата му. Това се повтаряше и повтаряше. Докато преди няколко дни не го видях...с онази женам с която така хубаво си говорим в парка, разхождайки децата. Оказа се, че е жена му, а малкото е детето му.

И каква ирония - тя ми звъни да ме пита кога ще дойда пак, за да се видим, а аз идвам, за да правя секс с мъжа й. Не чувствам огризения, защото и двамата го искаме. Ако той не иска, а аз му се натрапвам и вредя на семейството ми - да, но сега се оставям на емоцията. Незнам това докога ще продължава и какво ще стане, но ми харесва. Може би вече смесвам чувства и секс, но това е първото ми сериозно влюбване (когато бях на 16), макар и несподелено. От тогава съм имала само 2 гаджета и само с тях съм правила секс. От почти година съм. Това е едно прекрасно приключение за мен. Знам, че от негова страна е само секс и нищо повече, знам, че е курвенско, но ...защо не? Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 150fa410e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква сапунка...
Очевидно си егоистка. Не е хубаво да постъпваш така! Приятелка си с жената на въпросния мъж, но продължаваш да спиш с него. Разбирам той поне да те обичаше, ама не е така! Няма смисъл, разбери го!
Ж18

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1323874043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Маце, да ти се връща! За ДОСТОЙНСТВО и САМОУВАЖЕНИЕ сигурно си чела само в научнофантастичната литература!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 511d04b42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма от какво да се срамуваш.Не си виновна и двамата сте го искали.Разума може да говори едно,а сърцето друго.Ти си се влюбила в това няма нищо лошо.А колкото до жена му от самото начало не си знаела,че е неговата жена така,че не се чуствай виновна.Бори се за тази любов!

До номер2:Защо да е егоистка според тебе?Тя е нямала представа че е жена му.И виж въпреки всичко съдбата се е погрижила да се видят отново.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 72e3e94588
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любов тук няма.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 09139eb32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 4. Абе ти чуваш ли се какво говориш???? Ок не е знаела в началото, коя е жена му, но сега знае нали? След като знае редно е да спре да спи с него, баси това е толкова долно, ок станало е и двамата са искали, но след като вече е наясно, че той не е сам, а обвързан редно е да се спре.За каква любов говориш ти в тая история, тука никъде не прочетох да са правили друго освен секс или явно аз не мога да чета? И аз ще кажа като предните коментари, че всичко се връща на тоя свят така, че авторката да внимава какво прави и причинява на околните. Освен това как можеж да насърчаваш някои да разваля семейство ей това вече е егоизъм!!!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2c2524666b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък не мога да разбера тези, които заради единия секс си развалят семействата. Някой беше казал - не е важно да кривнеш от правия път, по-важното е да се върнеш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 01d5bd0352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защото не е само секс и е краино време да разбереш че със секса идват и чувствата-ето например ти вече мислиш вече за него и започваш да се влюбваш в него и малко по малко нещата ще се задълбочат.Не те осъждам ,но ти трбва са вземеш решение дали те урежда ролята на любовница и какво точно искаш.Само секс е когато един мъж отиде на проститутка ,всичко друго не е само секс

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d3805541bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прави каквото смяташ, че е редно. Щом ви е хубаво и на двамата, изживеите си щастливите мигове.
Но помисли, след срещата и секса, той се връща пак при семейството си и вероятно се старае да е добър съпруг и баща на детето си, а ти? Ти оставаш сама... с надеждата. На какво се надяваш? Не заслужаваш ли и ти да имаш семейство, съпруг, дете...

Докога може да продължи тая връзка, докато му омръзнеш, тогава ще те захвърли като ненужен парцал... Мисли, защото времето си върви, годините си текат, мисли имаш ли бъдеще с тоя мъж, там ли ти е мястото...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 538c698607
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вярно ли не изпитваш угризения? Аз съм мъж на 29 и вероятно съм по голям боклук и от тебе, но като направя нещо подобно винаги имам угризения и даже подарявам цветя на приятелката си уж безпричинно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c2356063a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж миличка, ти си имала привличане към него преди време още. Сега вече след като си вкусила веднъж от забранения плод ще ти бъде много трудно да се откажеш. Повярвай ми, колкото повече продължаваш толкова по трудно ще ти бъде да се откажеш. Изживей си го , но... той е женен, а на всичкото отгоре си приятелка на жена му. Помисли , че ако се завъртиш в омагьосания кръг могат да минат няколко години и ти все ще си Любовницата. Не се оставяй на тече нието да те завлече, знам колко е трудно когато си привлечен от някой , а секса е невероятен. Но съвета ми е да не задълбаваш, особеноо с чувствата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker