Да отидем на море - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да отидем на море
преди: 11 години, 2 дни, прочетена 2391 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 18г. , имам си приятел на същата възраст от почти 6 месеца, само дето в действителност не сме се срещали на живо така. Познаваме се още от 2010, но в края на декември 2012 разбрахме, че имаме повече от приятелски чувства един към друг. Говорим си по скайп, виждаме се там, пишем, тъй като той учеше в Америка, но сега като завърши чака резултатите си и в края на този месец се прибира в България и повече няма да ходи там, но проблемът е, че даже и тук като си дойде, пак сме в различни градове.. Планираме отдавна да се видим лятото колкото можем повече, но сега искаме и да отидем заедно на море - хем ще си изкараме супер, хем ще сме постоянно заедно, не за няколко часа например като се видим иначе. НО тук се появява проблемът - нашите, най-вече баща ми, който е твърдо против нас, само ми плямпат как не сме се били виждали всъщност на живо, можел да бъде всякакъв, не знам си какво, "очите не съм му виждала" цитирам. Така е по принцип, но не съм някоя заслепена влюбена и затова да отричам, че при нас не е така, знам че не е лошо момче с две думи и т. н. , всичко ще си е наред. Само че идея си нямам как да им кажа след всичко това, което мислят, че искаме да отидем заедно на море. Те изобщо не мисля, че ще се съгласят, а трябва + това ако не са съгласни хем ще е гадно, хем няма да имам пари да отида. Мислех си дали да започна работа, но не знам като каква друга освен сервитьорка мога, а това не е за мен.. А и освен това не става, тъй като как ще си напусна когато искам, то за 1 месец каква работа просто не става.. Дайте ми идеи как да им съобщя без да избухва баща ми ( което 100% ще се случи и той веднага ще каже не, даже няма да иска да слуша).. как да им кажа, че искаме да отидем, че искам да ме пуснат един вид, макар че аз съм си пълнолетна вече и не е нужно, но някак си е необходимо, а и трябва да ми дадат пари.. Моля ви, давайте съвети и всичко, което може да ми помогне, надявам се да съм написала нужните неща и да ме разберете правилно, но ако съм пропуснала, ще допълня :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 дни
hash: ba8e3f129d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   момиченце, не съм кой знае колко по-голяма от теб, но аз също бях в подобна ситуация. Също поддържаx 6-7 месеца контакт с едно момче по скайп и телефона.
Много бяхме свикнали един с друг, толкова, че имах чувството, че го познавах цял живот. В същото време имах дълга връзка, но имахме малко проблеми с приятеля ми.
След известни караници аз си заминах за родния си град, там бях спокойна, говорихме си по телефона.
Видяхме се за около 10 часа с виртуалното момче, очи в очи.
Толкова бяхме влюбени, но по скайпа не можеш да познаеш истинското лице, той беше много по-красив на живо, но не го познавах изобщо, само така си мислех..
След тази среща продължиха проблемите с моята връзка.
Аз реших да избягам и отидох да живея при момчето.
Живеейки с него го опознах и знаеш ли какво разбрах -
нямаше нито една причина да го обичам, нито една.
Не беше това, за което се представяше, много голям инат и пияница.
Сега съм пак с моя приятел и сме семейни и имаме дъщеричка, осъзнах грешката си.

За това те съветвам, преди да правиш планове за море, срещнете се веднъж два пъти, въпреки, че той пак ще е много мил, докато те спечели напълно, така са всички мъже!!!
Ти само си мислиш, че го познаваш. Ще станеш един ден майка и ще помислиш дали ще пуснеш детето си на море с някой от чата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: d37ab9ed98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не им го натрапвай просто ей така. Запознай ги с него, ако им се стори свястно момче може да си променят мнението.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: edbd796f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доведи го у вас на вечеря и успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 42413bf147
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи, че това наистина е лоша идея и сте се скарали и след няколко дни излъжи, че има лагер от училище и искаш да идеш с приятелките ти от класа. Направи една декларация на Word дай я да подпише и готово :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 40862b1d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката : Ние ще си се видим преди това разбира се, няма изведнъж да хукнем на море. Ако аз ходя в неговия град ( тъй като мисля, че ще имам път натам ) няма как да го запозная с нашите, може той да ме запознае с техните така пък, но ако идва той мога да го запозная.. Разказвал е много на майка си за мен, на приятелите си, на сестра му, другите му роднини и всички ме харесват с една дума, а и той е толкова щастлив и все заради мен като го питат. С него от 3 години си общуваме, не е изведнъж сега да е почнал да се държи добре с мен и т. н. , и преди си го правеше, но си бяхме само като приятели, говорили сме си на всякакви теми и ми е разказвал за преди разни неща, смисъл знам какъв е бил ( е не е бил някакъв наркоман или тем подобни де) и сега наистина се е променил, то просто се вижда, че е пораснал умствено и т. н... още от самото начало някак си отвътре ни идва да си говорим открито един с друг, без преструвки и т. н.. Нашите знаят, че уж сме заедно.. уж, защото не си излизаме ей така наистина, което понякога ме съсипва, но пък е прекрасно момче, държи с мен невероятно и сме влюбени един в друг, на около час и половина път един от друг сме, което мисля, че няма да е кой знае какъв проблем да се виждаме по-често, досега просто нямаше как тъй като той учеше в Америка, но сега като си дойде повече няма да ходи там.
Нямам намерение да ги лъжа и замаявам както предлага номер 4, чувствам, че това между нас е истинско този път и не искам да бъде сред лъжи и т. н...
Вчера с майка ми като си говорихме понеже стана нещо въпрос за море, вметнах в разговора ако поискам с него да отидем дали ще ме пуснат. Тя донякъде е навита, разказвала съм й разни неща за момчето, но просто баща ми не знаем как ще се съгласи. Друга причина поради която мисля, че баща ми е толкова против ( освен това, че с момчето не сме се виждали на живо) е, че нали бащите винаги им е трудно да приемат за дъщеря си, че може да има приятел и такива неща, сигурно се сещате какво искам да кажа. Силно се надявам да ги убедя твърдо и двамата и моля дайте идеи как, както казах и преди това ще се срещнем с него няколко пъти, колкото можем повече много ясно и сигурно всичко ще си е наред, защото всеки ден като си говорим ние си говорим супер свободно и всичко, все едно сме си заедно на живо, само дето не можем да се прегърнем, целунем и т. н.
Очаквам още съвети :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker