Лоша шега по нета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша шега по нета
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3632 пъти
Едва ли историята ми се различава от другите, но искам да я споделя с някой. Запознах се много хубав човек в един от сайтовте за запознанства. И така видяхме се не след дълго, срещите позачестиха и някак си аз изпитах онова особено влечение на жена като към мъж, при него беше същото, но някак си не искахме да си го кажем, а и май беше рано за това.

Един прекрасен ден моя милост реши да си направи и друг профил да заговори същия този човек под друго име. Оказа се обаче, че това ми изигра лоша шега. Той се осети на втория или третия път. Дори ме попита дали не си правя шега. Идиотка! Знам, че ще ми е обвините и с право. Истината е, че незнам защо го направих. Сега стоя и се чудя как да реагирам, как да си го върна.

Поговорихме си с него за това и ми даде да разбера, че засега може да сме само приятели за по кафе и нищо повече. Това ми е ясно, нали се издъних яко :(
С право ми се сърди, но пък не ме е и зарязал. Той казва също, че втори шансове не дава, че вече е взел решение......, но също , че засега положението може да бъде само такова. Покани ме с компанията си дори и след това да отида с тях да дискотека.

Не знам.....такава идиотско нещо никога не съм правила, а сега когато срещнах ценен човек, се издъних много яко. Не мога да го приема само като приятел и той знае това.

Лелеле.....така нокога не ме е било яд на мене си......
Пиша това на всички , които си мислите да направите нещо подобно: НЕДЕЙТЕ!
Пиша това, защото ми иде да се гръмна и ако някой има идея или е правил нещо толкова просташко, моля да ми пише какво да правя, как да си го върна, и ако на вас ви се е случило какво стана после....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: f3d52781a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз така и не разбрах какво е станабо като си го заговорила от друг профил? И каква лоша шега ти е изиграло това.. Аз ли не чета внимателно?
Поли

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b0837a2182
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо май прекаляваш със самообвиненията,той пък много принципен.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3fc24dbc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз често правя така. В тези сайтове на никой нямам вяра. За това когато някой прекалено се изхвърля и го проверявам. Две от момчетата се оказа много точни и свестни. За нищо не ме излъгаха и не дадоха надежда на другия ми профил. Всичко си казаха както е. Сигурна съм че не са ме разкрили. И след като видях че са свестни и не лъжат реших да спра да пиша. Но от няколко месеца си пиша с другиго, който много се изхвърля. Не ме е видял и почва да говори че къде ли не аз съм жената за него. Дълго време не го проверявах, но вече ми писна да се изхвърля и реших да го пробвам и се издъни яко. Започна да говори същите неща на другата. Същите думи 1 към 1. Ядосах се и след седмица сама признах че съм аз. Той направо не можеше да повярва. На всичкото отгоре взе че се разсърди, вместо аз да се сърдя че говори едно и също на всички. И изтри скайпа ми. Но не мина и седмица и пак ме добави с нови надежди. Аз обаче не му се връзвам. Така че мисля че си постъпила правилно. Човек на никого да няма вяра. Правят си каквото искат в тези сайтове. Ние от къде да разберем дали ни мамят или са искрени. Така че не се коси. Да неприятно е, но аз не бих се разсърдила ако някой ме провери, защото е негово право да знае какъв човек седи насреща.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cfaf0750c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   АЗ СЪМ ГО ПРАВИЛА И СМЯТАМ ЧЕ Е ПОЛЕЗНО,НА МЕН МИ ДАДЕ ДА РАЗБЕРА МНОГО НЕЩА ПОДОБНО ТАКОВА ВКЛЮЧВАНЕ,НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАШ

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1fba46783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако напишеш за трети път това идиотско писмо, наистина ще повярвам че си идиотка или идиот.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ce258ba78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аман от принципни мъже!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6f0d360ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Aман от безпринципни жени съответно:))

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 937bb04d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз смятам, че е добре да се провярава, това с кого си пишеш. Щом не го познаваш, не трябва да му имаш доверие. Но грешката при теб е, че той те е познал по начина по който пишеш по принцип. Напоследък много хора започнаха да си измислят свой начин на писане. Вместо ъ пишат 1, вместо т пишат 7 и така нататък. Последвай техния пример и промени начина си на писане в другия профил. А той ти е сърдит, защото усъзнава, че си много ревнива. Щом го проверяваш, значи се съмняваш в него. Хората не обичат да бъдат следени. Той едва ли може да си представи, ако се обвържете, колко и как ще го следиш.
Другия път просто внимавай повече.
Flower

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b6e1318a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да, наистина че си голяма идиотка щом се обвиняваш за такова нещо. Много ясно че ще го провериш от друг профил, кой не го прави? Ако имаш сериозни намерения към този мъж ще искаш да се убедиш че е само твой и не се занася и с други.Правилно си постъпила като си си създала друг профил.Но той се е впрегнал яко, ядосал се е и нормално защото има тайни от теб, това го е подразнило че си могла да го разкриеш.Сега прехвърля вината изцяло върху теб, без да иска да те разбере защо си го сторила.

Аз моя приятел си го тествам редовно от други профили, ей така профелактично. Даже и да ме разпознае не ми се сърди, напротив смята го за забавно, нещо като игра на котка и мишка и винаги ми е доказвал любовта си дори и в чата.Смятам че не си извършила нищо лошо и нетрябва да се обвиняваш.Аз разкрих много измамници по този начин и винаги ще го правя ако ми се наложи.Така че горе главата не си виновна-оправдана си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4f63543282
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувала съм много подобни истории два примера
първата двойка са от 3 години заедно запознаха се така в сайт после по кафета и т.н.т после тя реши да го пробва ама той хитър искал и скайп и сравнил IP тата и какво 3 месеца не и говори защото я обвини в недоверие.

Другата двойка 1 и половина вече той решава да я пробва и тя още от първото писмо му казала: - не се хаби заета съм :) пробвал пак с друг ник и пак същия отговор и накрая се отказа
в твоя случей незнам защо се е разсърдил ама ако тръгнеш да правиш пак нещо подобно МНОГО ВНИМАВАЙ !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker