Какво значи, че напоследък приятелката ми започна да излиза само с нейните приятелки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво значи, че напоследък приятелката ми започна да излиза само с нейните приятелки?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3795 пъти
Здравейте, надявам се да ми помогнете. Напоследък от около 2 месеца приятелката ми(с която сме от близо 2 години заедно) отива почти всяка седмица петък или събота да спи в една нейна приятелка, която живее сама. Малко съм ревнив признавам, но не мисля че става дума за изневяра или нещо от сорта. По принцип нямам против всеки човек има нужда и от лично пространство и свобода, но ми е много странно и не ми става приятно, чувствам се все едно ме избягва. Тя работи аз съм безработен за момента и прекарваме съботата и неделята заедно по цял ден, но напоследък тя започна да ходи у въпросната си приятелка, като пак ще кажа че й имам доверие и не мисля че става въпрос за изневяра. Дали не съм й доскучал, защото откакто съм без работа намалихме излизанията и особено по дискотеките и кафетата и главно ходим по паркове или у нас гледаме филми? Дали просто й се иска да е с други хора и да прави нещо различно от това, което мога да и предложа за момента аз, като се забавлява с приятелките си или това е знак че чувствата й към мен изстиват и тя леко полеко осъзнава, че й е по-приятно с приятелките й, отколкото това което аз мога да й предложа за момент. Моля за вашите съвети, защото определено се чувствам доста дискомфортно, тя е по-малка от мен с 3 години и всеки път като я попитам тя ми казва, че просто й се излиза и има нужда да се вижда и комуникира с приятелките си и да си правят такива женски вечери.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: bd019190df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един съвет, всичкото това, точно както си го казал тук и го кажи на нея. Виж резултата!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b81ddcee8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш право да се притесняваш. Съвсем възможно е приятелката ти да се среща с друг в петъците. Искай другия петък да излезнеш с тях. Ако ти откаже, запази спокойствие и по-другия петък я изненадай - отиди в дискотеката и виж, с кого е там или направо я потърси в жилището на приятелката ? след това.
Ако не е с друг мъж, най-вероятно е шизоидна личност - личност, неспособна да се обвързва, саможива с две думи и се е почувствала прекалено на тясно във връзката ви. Такива личности не са способни да имат дълга, сериозна връзка и несъзнателно я саботират предварително.
И в двата случая е добре да скъсаш с нея. Второто е дори по-лошото.

В най-добрия варянт имаш право. Намери си просто работа, може и в друг град и продължи с живота си. Това е преди всичко важно за теб. Послушай н. 1.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: bd019190df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пропуснал си да кажеш на каква възраст сте и двамата. Как върви сексът между вас ако правите такъв? Възможно е наистина да има нужда от повече женска компания, има такива периоди у всяка жена, възможно е с приятелката и просто да си ходят голи утях и да си правят взаимни удоволствия или да разговарят за секс по цели нощи, може пък просто да готвят и да разглеждат списания... Най-добре поговори с нея и се опитай да измислиш нещо различно за вас двамата. Твърде е възможно връзката ви постепенно да се изчерпва, нищо не е вечно, дори един дълъг брак може да приключи с раздяла. Така че най-добре поговори откровено с нея, без заобикалки и в никакъв случай не показвай наяве ревността си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 57c386941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2, прекалил си със заниманията по психология, а може би и психиатрия. Това, че момичето иска време само за себе си нея прави шизоидна личност и неспособна на продължителна връзка. Всеки си има нужда от лично пространство и общуване с хора. Предполагам че направо й е писнало от това да общува само с приятеля си, който в момента е безработен, няма най-вероятно свой кръг от хора, с които да общува и се е лепнал за приятелката си. А и самият той казва, че е малко ревнив. Дали е малко може да прецени приятелката му. Женските вечери са нещо, което един мъж няма как да разбере и са страхотно преживяване. Няма как да забраниш на някого да се вижда с други хора, не е нормално да искаш такова нещо. Нали й имаш доверие, къде е проблемът? Май те гризка недоверие и те тресе ревност? Ами проблемът си е твой. Само ще ти припомня, че ако някой е решил да изневерява, няма как да бъде спрян. Ревността, особено безпочвената такава, само предразполага към подобно развитие на нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e437632949
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пич, дано приятелката и не е приятелче, защото може да се окаже, че... Жените, колкото и да се крият, колкото и алибита да си измислят, ако решиш ще я хванеш в крачка. Дано не е това, но обикновено, когато жена изневерява винаги има поне 1 приятелка, която да я покрива. Не вярвай никога на жена на 100%. Казвам ти го от опит. На жена не се вярва безрезервно! Разбира се, не изпадай в паранои, но ако си досатъчно умен, ще се усетиш сам. Седни и спокойно поговори с нея без емоционални изблици, наблюдавай я внимателно и помни какво ти е казала. Имай предвид, че колкото и да имат общи неща, все пак и жените са различни. Има жени, които са социални хамелеони, които обичат нови запознанства и не ги свърта на едно мяст дълго време. Има жени, които контролират връзката с мъжа, като показват възможно най-малък интерес и карат мъжа да тича след тях. Има лепки, ревнивки, има пък и жени, които се нуждаят от прекалено много лично пространство. Не показвай, че си зависим от нея, дръж се на ниво, щото жена усети ли, че си и кърпа вързан почва да си прави каквото иска.

Иначе ако е само жажда за женска компания ок, но имай предвди, че една влюбена жена по принцип не би те пренебрегвала всяка седмица. Ако от време на време се случва ок, ама множко ми се струва в твоя случай.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b81ddcee8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2/от 1 - съгласна съм за женските вечери, но всеки петък? С приспиване? Няма начин...
Ти кога последно преспа при „приятелка“, след като си имаш у дома мъж?
Ако човек обича някого, той иска да прекарва възможно най-много време с него. Възможно е да ? е писнало от автора де, времето ще покаже. Аз мисля, че или му изневерява, или саботира връзката си. Това е моето лично мнение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: aec3b4d161
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя е хитра,ама ти не си усетил,как те забаламосва или не искаш да видиш истината.Моя приятел например веднъж преди 4 години за малко да ме хване в крачка,наложи се да запозная него и този с които ме видя.тази година друг умник реши да ми пише разни предложение за секс в фейсбука ,а моя бил на компютъра и чатил уж от мое име.От тогава минаха 2 седмици и моя толкова мил и мазен стана,че чак да те накара да спреш да ходиш другаде.Пиша ти това, за да ти покажа,че човек обича ли е способен да вярва на всичко,което иска.Не е нужно нещо да липсва в една връзка ,за да побегне единият на някъде.Може би разнообразието те дърпа на там и нищо повече.Но не се залъгвай ,че тя спи у приятелка.Може и така да е ,но у тази приятелка не се знае кои друг е там.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 57c386941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №6, това че ти или аз не спим често при приятелка, не значи че някой друг не може да го прави. Още повече, че нямат деца. Мъж няма как да е причина да не го правя. Дете - да. Вярно, че е малко подозрително регулярното й ходене там. Ами авторът тихо и кротко наистина да й обясни как се чувства и двамата заедно да решат как ще я карат занапред. Отношенията в една връзка нямат нищо общо с отношението между приятели и едното не може да става за сметка на другото- балансът между тези неща е задължителен. Трябва да имаш време и енергия и за приятелите, и за връзката. Лично за мен приятелите са ми много важни, защото всеки мъж може да те се изпари от живота по всяко време и когато това стане няма да ме заболи толкова. С истинските приятели няма как да се случи изпаряването, а ако стане трудно бих го преживяла.

№4

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d6a376a8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам как още й вярваш и не си се усетил. В петък и събота вечер е време за излизане на всяка двойка, а тя ходи да преспи в приятелка? ! Според мен това е опашата лъжа. Опитай се да я проследиш, да й се обадиш по-това време или говори с нея директно. Би трябвало по един от тези начини да надушиш нещо нередно ако има такова. Но от това, което казваш за мен работата е много съмнителна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e821724b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 като, че ли е прав. Хайде да се случи един-два пъти, няма проблем, приятелки са, искали са да се видят. Почти всяка седмица обаче е повече от съмнително. Наистина е най-добре да я проследиш. Според мен тя изобщо не ходи при приятлка или пък ако е по-хитра, отива при нея и след това излиза, когато е по-тъмно. Направи си една проверка, за да си спокоен. По принцип не съм фен на подобни неща, но досегашният ми опит с жените ме научи да бъда внимателен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7c89a6cc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Попитай я. Май си го направил и отговора й няма какво да те тревожи. Щом казва, че е така, значи е така. Успокой се!

-Secret

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d6a376a8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да не излиза задължително с някого, а просто да ходи с приятелката си да си търси нов мъж. Разбира се, последното, което ще направи е просто да отиде да спи. Приготви се за раздяла. Никоя жена не обича до себе си мъж без пари.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2dbb05db7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз например имам връзка с едно момче, но никъде не излизаме седим по цял ден в леглото и гледаме глупави филми, които изобщо не ме вълнуват, , , дори не се разхождаме. Ако имах приятелка при която за една вечер да отида с удоволствие. Но аз съм на мнението, че ако искам да съм с друг е по - добре да прекратя досегашната си връзка.. Ако все пак горните коментари са те накарали да се замислиш дали не ти изневерява или моя дали не си и омръзнал разбери сам.. Когато отиде при приятелка обади се на телефона на приятелката й.. Кажи, че си звъннал на нейния, но не ти е дало сигнал, ако все пак са заедно ще е по - сигурно, че не те е излъгала... що се отнася до омръзването не е нужно да излизате или т. н. просто посвети вечерта за нея правете каквото тя иска, , гледайте каквото тя иска, защото принципно жените мислим еднакво и правим общи неща :) Въпреки всичко Стегни се една вечер само :) Любовта няма да изчезне :) Късмет

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4b6c9431af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Рогат си, дали ти изневерява с момче или момиче, по един или друг начин - прави го. Слагай я на място!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker