Струва ми се прекалено трудно за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ми се прекалено трудно за мен
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 2716 пъти
Трябва да се разделя с приятеля ми, от 4 години сме заедно, но нещата хич не вървят. Губя си времето. Сега живеем заедно. Ако се изнеса сама ми се струва, че ще ми бъде адски трудно.. Нямам грам смелост.. Ако някой дойде и ми събере багажа насила, ще му бъда адски благодарна хаха Загубила съм вече всякакво самоуважение, търпя какво ли не.. Нямам самочувствие, нямам мотивация.. а съм на 25, сега е моментът да взимам правлните решения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: 86812c7dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че идваш от семейство, в което си била подтискана и ти е било натяквано, че не можеш да се справиш сама. Зависима си, защото си позволила да си такава. Потърси помощ при психолог.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 91d4f92fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно нормално е това, което казваш и не мисля, че чак психолог ти е нужен. Поне засега. Нямаш ли приятели верни, които биха те подкрепили? Била съм в подобна ситуация и е вярно, че когато няма конкретна причина за раздяла, например изневяра или побой, човек трудно се решава. Безсмислието на ежедневието с някого е обаче доста сериозна причина за раздяла, ако евентуално и двамата нямате някакво взаимно желание да подобрите нещата. Може би просто си изпаднала във временна депресия, което е нормално във връзките над 3 години. Съветът ми е да поговориш с партньора си за това, което чувстваш, да видиш той какво мисли и как се чувства и да видите можете ли да подобрите нещата и връзката ви да отиде на друго, по-добро ниво? При всички положения трябва да проведете един много сериозен разговор вие двамата. Ако обаче нещата са по-сложни и той те обижда и подтиска, не прави грешката да рискуваш да създадете дете, което ще страда след вероятно бъдещата ви неизменна раздяла. Още си на 25, намери начин, не зная как, чрез приятели да заживееш сама и да се бориш. С времето това става все по-трудно и невъзможно, наистина, сега е моментът. Късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 7251b75f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката - зависима съм единствено психически.. парите не ме притесняват.. а родителите са ме подкрепяли винаги, но самите те не са били инициативни в живота си, обикновени хора, разботят едно и също цял живот. Аз ги обичам и им се възхищавам, защото са сплотени и са честни, нормални хора, възпитали са ме да не бъда нахална, алчна, да не лъжа и т.н., но пък са пропуснали да ме направят малко по-нахакана :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 7251b75f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката към 2 - има изневери! Това е причината. Говорили сме хиляди пъти, той иска да е с мен, но постоянно гледа как да флиртува и с други. Непрекъснато съм в тормоз.. няма, няма и я с тая си е писал или с оная е бил на кафе.. и е спал и с други, не една, не веднъж.. Писна ми да ме прави на идиот.. Изтрил ме е от фейсбук, за да не съм го следяла, имал си личен живот.. Не исках да ви разказвам толкова подробно, щото сега с парцалите ще ме изядете :D И ще сте прави, знам.. Ето това имах предвид, знам какво трябва да направя, въпроса е, че не мога. Просто защото през останалото време се разбираме.. и ако не намеря някой чат или той сам не ми каже, не бих го заподозряла в нещо. Говорил ми е за деца, че иска да сме заедно, ама аз не мога така..

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9833bd454a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте,
Първо и най-важно ВИЕ трябава да знаете че сте прекрасна и че Вие сте си Вие и Вие можете!!!
"Никога, Никога, Никога не се предавайте. "
Уинстън Чърчил
Как да Ви посъветвам - незнам.
Знайте че с капка желание нещата стават - някой път и с цяло море нестава - съдбата си е съдба. Потърсете помощ говоря за психическа-душевна-сексуална. неискам да правя реклама на някого, но потърсете малко инфо на този сайт http://natalia. bg - лично аз имам малко/много опит и знам че има доста инофрмация и помага.
Незная просто такъв е живота. Ако според Вас няма начин за промяна просто го направете. НО АКО ИМА И МАЛЪК ШАНС ОТНУШЕНИЯТА ВИ ДА СЕ ПОДОБРЯТ ОПИТАЙТЕ - ПО НЯКОГА НЕЗНАЕШ КАК ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ - говоря както за вас така и за партията до Вас. НО не чакаите - не губете време. Учете - четете - търсете. Който търси намира. ( и аз мислех че всички тези думи са клишета, но да те са клишета защото са верни).

 
  ...


...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 58b21489ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила, щом ти е изневерявал просто си тръгни. Не заслужаваш подобно нещо. Той няма да се промени, а щом не се старае даже да се скрие, значи изобщо не му пука дали ще те нарани. Върни се при родителите си ако трябва. Поне временно, докато си намериш евтина квартира. Само се махни от там! Той не те заслужава!
Иначе и аз съм в почти същото положение... Нямам доказателства, че ми изневерява, но сексът се е разредил дотолкова, че... Пък и женската интуиция си говори все едно и също. Моят се държи горе-долу добре (като изключим липсата на секс), но с течение на времето просто охладнях и не се виждам с него след 10 години (или повече). А не знам как да кажа "край". Много е гадно като нямаш никаква причина...
А ти имаш такава. Даже няколко - изневерите, гадното държание. Сложи край на този фарс и намери някой, който ще те поставя на пиадестал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 4f732d6cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Държи се така, защото прекалено много си му прощавала. Позволявала си му да те мачка психически. Той те има за даденост, мисли си, че си му "в кърпа вързана". Напусни го и виж как ще се развият отношенията ви за месец, два. Ако не потръгнат, вдигни гордо глава и давай напред. Само на 25 години си. Животът е пред теб. Рано или късно ще намериш човек който да те обича и уважава, вярвай ми :*

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: c720d481cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм във връзка с грубиян и невъзпитан мачо. Разбирам те напълно. Знаеш ли колко пъти съм си тръгвала, а после някак пак ме убеждава и се връщам. Обаче аз осъзнавам, че съм и зависима от него- не толкова финансово, въпреки, че и там ми помага чат-пат. Но и чисто като социални контакти и просто приятелство. От дълго време съм безработна. Заубих почти всичките си контакти... А при теб явно не е така. Трябва да осъзнаеш какво по-точно те спира да си тръгнеш. Каква е твоята зависимост. След това я преодолей- не казвам, че е лесно, но трябва воля и да осъзнаеш, че заслужаваш и ще срещнеш повече от това, което имаш сега. Не си съсипвай психиката повече!

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 0989b2fca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е трудно да живееш сама и повярвай ще се справиш. Ти така си мислиш, че няма да се справиш, а даже не си пробвала. Живея си сама вече 2 години и половина и повярвай като усетих спокойствието сякаш се преродих. Щом финансите не те притесняват действай промени това, което не ти харесва отколкото да се измъчваш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9833bd454a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Време е за сбогуване

Отпусни нещата. Дошло е време те да си отидат. Ти си научил/а неща, които са били важни за теб в тази ситуация и сега е дошъл моментът да продължиш сам/а напред. Не се страхувай! Вселената ще те подкрепя през цялото време. Само си кажи: аз съм на правилния път и имам сила, за да се справя с новите ситуации.

А Вие №6 и № 8 - какво чакате -живота е сега. и е супер кратък.

Всеки сам за себеси решава дали иска да е щастлив.

А ако реши че иска как го прави?

Странно е колко много жени са в такова състояние и все пак продължават - защо?

 
  ...

...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9a98a394c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен ти първата крачка си я направила вече. Осъзнала си, че не искаш да живееш така- в неразбирателство, изневери и в крайна сметка в неуважение. Това да добиеш смелост, да намериш мотивация.. зависи само от теб. Наистина няма кой да ти събере багажа:). Направи го сама! И вероятно няма да съжаляваш. Когато го направиш, ще добиеш и самочувствие.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 7251b75f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката - благодаря ви за подкрепата. Утре може би ще ходя на оглед, в момента и квартирите са достъпни като цени.. Надявам се да успея тоя път..
Към 8 Надявам се наистина да срещна някой, който да ме накара да забравя всичко това, което съм изживяла, макар, че съм увредена вече, във всеки ще се съмнявам.. Пожелавам ти и на теб успех и повече смелост!
Към 7 - има ли изобщо смисъл да изчаквам да видя ще се оправят ли нещата.. той няма да се промени. Миналата година се бях изнесла за месец.. е каза ми, че след тоя период до момента не ми е изневерявал, но е факт, че от тогава насам съм намерила няколко флиртаджийски чатове.. а пък дали ми е изневерявал от тогава или не, само той знае... И всичко тогава беше добре за месец, после пак същото.
Към 6 - правим секс, той винаги има желание.. Но съм го изпуснала тотално.. не виждам смисъл. Към 5 - благодаря ти, направих си регистрация в наталиа. бг, не знаех, че има сайт, много я харесвам :) И определено прочетох доста добри съвети.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: afdcb9229d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Щом твърди, че си има личен живот ти какво му се пречкаш? Остави го да се находи. После ще му дойде акъла, ама късно :)

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9db1b576e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И според мен това се дължи на това, че си свикнала винаги да си зависима от друг, демек от приятеля ти. Като прочетох коментара ти, че флиртувал с други, и явно това, което те спира да си тръгнеш е, че искаш да го промениш, искаш да е както преди, но не можеш. Тръгни си, не си длъжна да го търпиш, особено пък в ситуация като твоята, в която връзката ви на 100% се е изчерпала, и "приятеля ти" въобще не го раздава обвързан, а точно обратното.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 0d6906ac66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Струва ти се трудно, защото го мислиш предварително.
И колкото повече мислиш, че ще е трудно, че не смееш и т. н. толкова повече ще го усещаш така... човек като иска нещо прави го, като не иска, не го прави... но понякога наистина е трудно да определим какво искаме.
Вземи решение. Струва ми се, че това е, което ти е трудно, да вземеш решение. Но все в един момент трябва да избереш дали да бъдеш с този човек или не. Ако решиш да го оставиш, не мисли предварително колко ще е трудно и т. н., това само пречи... не мисли нищо, просто го направи.

Хората тук често питат "как да го оставя, как да си тръгна". Ами ей така - ставаш и си тръгваш. Особено като нямате брак, деца и обща собственост какво толкова ви спира не знам.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 9833bd454a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към авторката - Здравейте аз сум с коментари 5 и 10.
Какво стана?
Как сте?
Ако желаете споделете?

Успех

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 64b9447e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката - Здравейте :)
5 и 10, благодаря ти за загрижеността :)
Разделихме се, вече 4 дни станаха.
Добре съм горе долу, много ми е тъжно, на моменти адски много се ядосвам защо той допусна това да се случи.. и плача и си мисля какво ли можеше да бъде.. А това за раздялата го решихме и двамата.. и да си призная на финала аз пак се бях предала и щях да остана при него, но той настоя, че така трябва. Той имаше и още издънки след последното, което съм писала и пак ми е мъчно.. защо :( Как мога да обичам такъв човек.. Искам човек, който да ме обича така както и аз него, да е умен, да ме разсмива и да мислим за общото ни бъдеще. И само се моля аз да не съм виновната, затова, че той се превърна в такъв изрод.. :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker