Объркана сапунка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана сапунка...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3017 пъти
Аз съм на 23 години и съм безкраино отчаяна и депресирана. Имам приятел вече от четири години. Две години живяхме заедно у тях. Разбирахме се отлично, живеехме в пълна хармония. Той беше всичко за мен. Моето друго аз. Нямаше по важен човек от него на този свят. Но заминахме за Чужбина при майка му. Там бяхме заедно шест месеца, през които аз не започнах никаква работа. Бях много притеснителна и все ми се струваше, че няма да мога да се справя с дадената ми работа. 2-3 пъти отказах работа, която ми бяха намерили, но аз не исках да отивам, тъй като ужасно много се притеснявах. Майка му нищо не казваше, мълчеше си и си траеше.

Когато се прибрахме в България решихме аз да остана в България. Но когато той замина, изпаднах в тежка депресия, молих го по телефона да отида при него, защото стршно много ми липсва и немога да живея без него. Той ми каза че майка му страшно много се разочаровала от мен и неискала да ме вижда повече. Тогава света беше свършил за мен, исках да умра. Молех му се и плачех по телефона че немога без него и че ще направя каквото поиска и той и майка му, но по деликатен начин Филип ми отказа да отида при него отново.

Тогава заминах при маика ми, която е в друга държава, исках от там да ида при него независимо какво ми казва той, обаче маика ми не ме пусна. Прекарах 3 кошмарни месеца там. В тежка депресия! След това отново се върнах в България. Малко по добре, но все така отчаяна и депресирана. Не след дълго се запознах с Дани. В началото нямах абсолютно нищо към него. Имах го за удушник на когото мога да излея мъката си за филип. Но постепенно започнах да свиквам с Дани и той с мен.

Дани се влюби до полуда в мен и след няколко месеца изневерих на моя любим с Дани. И така играта се започна. С Дани бяхме неразделни, но съществуваше и филип, с който продължих връзката си. След няколко месеца Филип се върна от Чужбина, тогава Дани полудя, защото го зарязах и се върнах при Филип. Дани отиде да говори с Филип за нас, но преди това аз бях признала вече на Филип че съм имала връзка с друг мъж. От там започнаха обвиненията.

Филип ме обвиняваше затова че съм се хвърлила в обятията на друг мъж, а аз него че ме е оставил за една година сама, без изобщо да му пука как съм. Освен това докато го нямаше имах и значителен здравословен проблем. Дани беше човекът който ходеше с мен по доктори. филип отново замина за Чужбина без мен, като ми обеща да ме вземе до няколко месеца, но не го направи.

Подържахме връзка по телефона, а аз отново подържах връзка със стари я си "приятел" Дани. Така сме вече година. От две години подържам връзка с моя истински приятел за, който толкова страдах все ми обещава че ще ме вземе, че ще намери квартира да бъдем заедно и от една година с другия, към който също не съм безразлична.

Сега незнам какво да правя, трябва да скъсам окончателно с един от двамата, защото рискувам историята да се повтори. филип ми обеща че като се върне окончателно заминаваме двамата, но ще живеем първоначално при майка му, с която се мразим. А Дани знае ,че подържам връзка с Филип, но не се отказва и продължава да твърди че ме обича. Аз свикнах с него, но лошото е че той е с по агресивен нрав от Филип, с 10 години по голям от мен е и има дете и освен това баща ми никога няма да го приеме.

След 2месеца Филип ще се върне, а аз трябва да взема рашение. Да зарежа Дани още сега и да чакам завръщането на Филип, след което да решим веднъж завинаги какво ше правим или да прекратя отношенията си с филип докато не се е върнал и да остана с Дани.

Каквото и да реша знам че ще ме боли. Може би Ще ме боли повече за Филип, но не съм 100 % сигурна в неговите деиствия и дали няма да съм отново сама , тъй като не искам да живея с майка му.ФилиП също твърди че ме обича и се кълне, че не е бил с друга жена.
Питам се заслужава ли си да замина с него? Ами ако пак се проваля там? Заслужава ли си да рискувам, за човек който се влияе от майка си? Знам само едно, че трябва да спра окончателно с един от двамата. Но дали да бъде с този, с който знам какво ме очаква или с този, който е първата ми истинска любов, но пък незнам какво ще бъде с него там , заради подвеждащите му действия, под влиянието на майка си.

Филип е първата ми голяма любов, за него винаги ще ме боли, а за Дани аз съм единственото хубаво нещо, над което трепери. И аз незнам какво да правя, но каквото и да е трябва да е бързо. Най- искренно моля за съвет !!!макар, че всичко зависи от мен бих искала да чуя мнения по тази история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 084f8a7b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aз сам за Дани

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 071921d5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те е обичал не би се отдръпнал от теб заради глупости... това си е твоя работа къде ти се работи и какво

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 81577e0863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм за Дани, все пак Филип те е оставил сама 2 години, а Дани те обича въпреки връзката ти с Филип

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5a2c324ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За Дани !

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1aa738816d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз едвам се отървах от моя "Филип" заради един "Дани", от 2 години съм с моя "Дани" и не съм съжалявала за нито една секунда

ТВЪРДО ЗА ДАНИ

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 16b1ba12af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен достатачно си оплескала нещата и с единия и с другия. На мен малко ми дожаля за Дани. Вкопчил се е в тебе, но незнам. Много е гадно да ползвате един мъж, за да се оплаквате от друг. Още повече ако знаете, че този ваш приятел на който се оплаквате има чувства към вас. А от друга страна на вас би ли ви било приятно мъжа с когото сте да се оплаква от вас пред някоя друга мадама? Мм, незнам, нещо на мен поне не ми допада политиката ти. Не искам да те обидя изобщо и не си в никакъв случай курва, но са се получили истории от този род по стечение на обстоятелствата явно. Съжалявам ако съм бил директен.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: cbd676c0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дани.
Историята говори сама за себе си.И на Дани ще му писне някой ден.
Ние жените определено сме мазохистки,не бъди такава,защото ще съжаляваш,но ще бъде късно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a4ef74fc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Определено за Дани !!!!! С мъж, който се влияе от майка си те чакат само проблеми !!! Казвам ти го от личен опит - щом те е оставил веднъж заради "маминка" ще го направи пак! Трудно е, но не е невъзможно. Първата любов винаги боли и се помни, но поне според мен с Филип бъдещето ти никак не е розово. Успех и знаеш, че решението си е само твое. Само после да не съжаляваш! М23

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 47758000aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен ще загубиш и двамата рано или късно... С тези твои действия...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f0961b890d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено за Дани. Мъж който се влияе от мнението на майка си винаги ще те предаде....

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4f792ec2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Каквото и да предприемеш, мисля че ще се окажеш след някои месец с трети мъж ... повече клоня към Дани, но и той не е китка за мирисане ... направи това, което ти подсказва сърцо. успех

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d1d161283f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля си, че не си се влюбила истниски. Изглежда ми цялата история суета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker