Изморих се от мисли за него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изморих се от мисли за него...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 5291 пъти
Здравейте,
имам извънбрачна връзка от 3 години. И двамата сме обвързани, имаме деца и държим на семействата си. Запознахме се , имаше привличане между нас, той беше много търпелив доста време, но накрая се престраших и.... Така вече 3 години. Чуваме се често през няколко дни и се виждаме веднъж месечно, открадвайки няколко часа, които минават като един миг!!! Всеки път става все по-хубаво и по-хубаво,, изпитвам нужда от него, от тялото му, от ръцете му , от целувките му, от НЕГО......

Понякога се чувствам като побесняло животно в клетка, ТОЛКОВА много го искам... Изморих се от мисли за него, от желание за него, но немога да се откажа от НЕГО. Той не знае, може би предполага как се чувствам , сигурно го е прочел в очите ми и се питам дали и той изпитва същото. Дали ме обича така, както и аз? Никога не съм повдигала този въпрос, може би защото знам отговора... Когато човек обича не може да направи вярната преценка? Много съм щастлива. че имам късмета да обичам някого истински. Защото според мен това е истинската любов, тази , която продължава във времето, която се разгаря все повече, заради която преглъщаш дори болката която ти причинява....ДОКОГА, обаче??? Какво да правя? Една такава връзка ти дава много , но ти взема още повече. Не мога да повярвам че след толкова време все още продължавам да мисля за него, да го искам, да го сънувам, да ми липсва и ....да го обичам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти на колко години си? Само си помисли ако живееш с този човек дали ще е така, сега не си обвързана с него само откраднато време нямате проблеми защото не сте заедно НО АКО БЯХТЕ СЕМЕЙСТВО нещата нямаше да стоят така. Направо се изумявам от вашата простотия. Големи хора сте предполагам ами помислете малко бе, всичко забранено е интересно но...... сигурна съм че ако заживееш с него ще изчезне всичко това сега ви е лесно!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b74a71fb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще продължава докато ти го искаш, щом не вреди на семейният ти живот няма нищо лошо във връзката ви! Само бих те посъветвала да не криеш надежди за съвместен живот и да не си проваляш семейството заради него, не забравяй, че мъжете не се женят за любовниците си! Изживявай удоволствията които ти предлага, но не рискувай излишно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: aab6e71e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На 30 години съм и никога не съм имала намерение да си развалям семейството, нито пък неговото. И напълно осъзнавам, че нещата стоят така , защото ми е любовник , а не мъж. Наясно съм също така и какъв риск поемам като продължавам тази връзка, но... Повярвайте ми , опитах да я прекратя, опитах дори с друг мъж , да го забравя, да спра да мисля за него и да спра да го обичам , защото и без това ми е достатъчно трудно. Но не успях, наистина не успях , не можеш да командваш сърцето си или поне аз немога......

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 995d2af9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм съгласна с двата коментара.Наистина сега ти е хубаво,но ако сте семейство ще е различно.Любовниците винаги са интересни защото са за час,два.Изживей си хубавите мигове и до там.Не си разваляй семейството,не накърнявай децата си.Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c2d0a75f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Четейки това сякаш видях себе си. При мен всичко е аналогично, само дето сме от две години така. Но..не знам дали е добре, че обичам толкова много този мъж. Ние имаме и голяма разлика в годините, той е по-млад. Нито за секунда дори не съм си мислела, че между нас може да има нещо повече. Човек трябва да е реалист. Иначе той е като глъдка свеж въздух за мен! Но след нея реалността продължава, просто няма друг начин и не трябва да има!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До №2 Страхотен съвет даваш няма що предполагам че и ти си една от ония изневеряващи,нямало нищо лошо егати простотията че ти на това хубаво ли му викаш???
Я се постави на жена му на мястото???
Ако и с теб постъпваха така друга песен щеше да пееш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: aab6e71e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Приемам укорите на някои от вас и не искам да се оправдавам, за нещо което ме прави толкова щастлива и желана, та дори и това да е забранено и грешно. Благодаря и за съветите на тези , които разбират как се чувствам. Реално осъзнавам какво правя и какви могат да бъдат последствията, именно заради това немога да взема правилното решение, защото чувствата, с които се боря от 3 години стават все по силни, както и необходимоста и желанието ми към него и това да съм с него, та дори и за толкова малко.

Толкова малко време през което получавам толкова много, усещам се жива и истинска. Повярвайте ми, но аз никога досега не съм обичала и не съм желала така някой друг, дори и собствения си мъж( преди това). Просто сега е се е появил човека в който да се влюбя и да заобичам така, това е една истински осъзната любов, може би защото е грешна. Надявам се разбирате, че е много трудно за една семейна жена да може да балансира между семейството си, работата, децата и всички задължения и.... една такава връзка. Но нямам сили да я спра .............. а това ме побърква!!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До №5 А той дали те обича?А като е семеен и разбива живота на другата жена и ти го правиш явно не ви е срам не се спряхте бе курви такива долни,а ако мъжът ти ти изневеряваше ААА?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4bfb59cc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Към номер 5:
Я по-спокойно, ти девствена ли си?
Няма по-ниско паднали жени от тези, които проповядват морал, а не погледнат първо себе си...

Към авторката:
Живей си живота, но умната, гледай си и семейството!
Желая ти щастие и много красиви мигове!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4bfb59cc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявам се, коментара ми се отнася не към номер 5 а към номер 8.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c4365e5dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Иска се безумна смелост човек да се бори за любовта си в такава ситуация.Но понякога си струва.

Във всеки случай аз лично предпочитам да прекратя фалшивото семейно съжителство, изтъкано от лъжи, незаинтересованост и общ интерес. Този живот е много по-непоносим отколкото една цивилизована раздяла, разбира се, с нужното внимание спрямо психиката на децата.
Лично мнение- не ангажирам никого. Просто смятам, че ако живееш с някого, то си струва да го правиш САМО ако е истински- чувства, общуване, секс, всичко.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 3f83517304
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Eхеи ,моралистите!я по полека!и с квалификациите и със отношението-жената е влюбена в него и я нападнахте веднага.моят съвет е да поговориш с него и да разбереш какво изпитва тои ако наистина сте и двамата влюбени,рискуваите въпреки трудностите.ако е само за разнообразие в монотонния брак се откажи от него колкото и да боли.и не е вярно че мъйете не се женят за любовниците си-как според вас се получават толкова успешни 2-ри бракове?просто ви е страх да си признаете колко е празен живота ви... нещастници!!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: aab6e71e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И какво от това , че изневеряваме..... А къде са били мъжете ни докато сме си намирали любовници. Ако са били на мястото си и нищо не ни е липсвало нямаше да е така, нали??

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 480eb927be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз се присъединявам към №14, само че при мен въпроса стои така-"А къде са били жените ни докато сме си намирали любовници?".Само с едно уточнение за моралистите-не са били нито до нас нито до децата ни, а някъде ...

Моя случай е същия-върховни изживявания,дълбоки чувства и много глътки свеж въздух.
Само , че като споделих случая си пред всички тук ме изкарахте" Некадърник","Тъпанар" и т.н.
Съвета ми към авторката:

Живота е ЕДИН.Той си е ТВОЙ.Живей си го така, за да изпиташ колкото си може УДОВОЛСТВИЯ от него.И не забравяй, че не може всичко да е ИДЕАЛНО. Ако продължаваш по този път,ще изпиташ много хубави моменти, но и много несгоди.
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА МИЛА!

Аз рискувах.Избягах от сивото ежедневие.
НЕ СЪЖАЛЯВАМ!
Така , че УСПЕХ!ТИ РЕШАВАШ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   С това определение че нещо ви е липсвало е изтъркано клише вие нормални ли сте да се вземели,а като се събере с нещо отначало добре но след това пак ще е монотонно ежедневие и нещата няма да са все така розови както ги вижда сега,абе вие не сте в ред!

Представи си щом е изневерил на жена си с теб ти като му станеш жена ще изневери и на теб с ДРУГА повярвай!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b1f4252a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката:
Отново благодаря за съветите и разбирането на тези от вас, които наистина ме разбират.

Искам да споделя още нещо. В самото начало на връзката ни и двамата си казахме че държим на семействата си и беше ясно, че никой от нас няма намерение да си разваля семейството. Така е и до днес. Той никога няма да напусне жена си и децата си, в това съм сигурна. Аз бих го направила, но причината няма да е той. В това съм сигурна защото съм мислила за това и преди да го срещна. Знам, че връзката ми с него е възможна единствено и само като извънбрачна. Уважавам отношението му към семейството, не бих се намесила никога.

Смятате ле, че не желая всичко в семейството ми да е наред и да не трябва да живея в този триъгълник. Да , но.... Не винаги се получава така както ние искаме...дори и да се стараем, да правим компромиси.

Въпреки всичко, се радвам , че изпитвам такава любов, емоции, които ме съживиха и ме разтърсиха и които очаквам с нетърпение. Проблема ми е, че не мога да тръгна против себе си, против собствената си същност...против едно от малкото неща, които ми дават това от което се нуждая. ...и да се откажа от НЕГО.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8355030531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сега си му тръпка и си му интересна, но ако бъдеш постоянно с него , може да се разочароваш и да откриеш други негови лоши страни.Сега виждаш само хубавото.Не те упреквам, ни най - малко, но помисли дали и той е толкова хлътнал по теб, колкото ти по него, той готов ли е да остави жена си заради теб?Можеби за него ти си глътката въздух от сивото ежедневие на брачния му живот.Но според мен той иска само това!Да подиша свеж въздух, а не да живее в планината.А ти заради тръпката, която не може да ти предложи собствения ти мъж,понеже предполагам сте си безразлични, си хлътнала по любовника и си мислиш едва ли не ,че неможеш да живеш без него.Ако не беше този , щеше да е някой друг по когото да хлътнеш.Просто вкъщи ти липсва любов и я търсиш навън.Но! едва ли си струва да загърбиш всичко заради такова изживяване, което рано или късно ще отшуми.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До №15 Ти голям тъпанар си бе избягъл от сивото ежедневие какво значи взел си любовницата си за жена?Да не си на марс с нея???

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 75090e31c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не толерирам изневерите ...единственото, което могат да направят е да съсипят брака на хората ... Ами като не си обичате половинката защо поддържате тоя фарс ... Незнам... на 21 години съм .. неомъжена съм.. но чукам на дърво и се надявам никога да не се сблъсквам с хора като вас .... Преди да дадеш клетва пред Бога и л.бимия, замисли се... та нали това е човекът, с когото искаш да живееш в добро и зло ... да споделите годините .... да остареете заедно и да бъдете пример за внуците си ... незнам незнам ..... каквото и да решеш да направиш ти стискам палци и ти желая всичко най-хубаво :)
П.К.И

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c106929c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Другите имат по двама трима вие за един проблем правите......

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Браво на №20

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До авторката:
Държали сте и двамата на семействата си това са пълни глупости ако държиш на някой не отиваш при друг и не му изневеряваш поне помисли преди да напишеш нещо несмислено абе вие глави на раменете имате ли?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8c78a87260
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   А тези /предполагам жени са/, които така яростно и невъзпитано като селски баячки съдят авторката какво правят в този сайт?Воайорстват. Със сигурност вашите мъже, злостни жени са закрепостени към семействата само финансово....

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 568e2c28c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До н 19-не е задължително да е на Марс с нея за да е щастлив,ако тя е човека за него и се разбират,влюбени са и си пасват.Пък и по-добре на Марс с нея,отколкото в ада с някоя вещица злобна като тебе

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 25:
като заживее с нея друга песен ще пее нещата тогава се променят сега се виждат за малко нямат проблеми затова заблуда заблудени хора сте

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: be04910599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Айде стига сте критикували бе, всеки прави собствен избор как да живее и какво да прави. Вие като сте толкова праволинейни , какво четете тук , а?? Нали вашият живот е безгрешен, нямате тайни и не правите нищо нередно. "24" е абсолютно права. Точно вашите мъже са тези дето изневеряват най-много. Вместо да пишете по сайтовете, си гледайте мъжете да не хойкат много, после другите са ви виновни. Аман от такива като вас.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f77e8094c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Не се тормози, просто изживей мига и запомни няма случайни неща. Живей в любов и изживявай любовта , защото тя не се среща всеки ден...., а един път в живота , не го мисли просто се наслаждавай на откраднатите мигове...успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e2a3df2530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   "28" - БЛАГОДАРЯ :-) Така е. Аз съм щастливка, защото съм имала възможността да срещна и да почувствам истинската и изпепеляваща любов.
От авторката

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   До авторката:
Няма как да държите на семействата си като си с друг човек не със съпруга си това ли е, държала на него пък му изневерява?
Егаси простотият!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e2a3df2530
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До н.30 от авторката:

Има разлика. И то голяма. Това, че уважавам съпруга си, грижа се за семейството си, гледам си децата, работя и правя всички нормални неща означава, че държа на тях. Дори повече отколко много други жени.
А извънбрачната ми връзка е нещо съвсем друго - това е една емоция, тръпка, страст и желание. Която вече не мога да изпитам със съпруга си след като се е появил някой , който да провокира и запали всички тези емоции в мен, защо трябва да се лишавам и от малкото , което ме кара да се чувствам толкова добре... Не се чувствам виновна, че обичам любовника си, дори напротив. По добре да съм щастлива любовница, отколкото нещастна съпруга, като някои от вас , които не спират да ме критикуват и нямат смелост да отидат в гората, защото умират от страх да не срещнат "мечката". Стойте си вкъщи, там е най- сигурно, така е. Но умирате от скука и безразличие понякога.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3f83517304
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До н 26-не е така! Просто някои жени,като се оженят се превръщат в дебели,вечно недоволни и не искащи секс лелички!спират да се поддържат и от скука и ревност започват да се държат така-все едно мъжът им е даденост и е длъжен да ги търпи и издържа финансово , и ако може да им изпълни ме4тите..безинтересни сте ,защото нямате никакви интереси , не общувате с други хора и не полагате никакви усилия да изглеждате добре .за капак на всичко очаквате и да ви желаем ,при положение че не се стараете в леглото.Аз се разведох с една такава и сега съм с жената,която обичам и повярваи-наистина съм щастлив

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f95849df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   От №30
Нали ти е ясно че ако заживееш с любовника ти тръпката ще отмине след време както е било със съпруга ти това сега са откраднати мигове затова ти е интересно не сте заедно и нямате проблеми но ако сте....няма да е така,ще стане същото като със съпругати любовта е до време остава уважение и доверие,проумейте го бе хора на колко години сте ......

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: dc56f0a88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Да,но за да остане уважение и доверие трябва да си с точния 4овек . не е едно и също с всяка ,защото всеки човек е различен и се променя с времето . ако жена ти се е преварнала в нещо,неприличащо на човек и характера и е станал нетърпим... Боже,благодаря Ти че се отървах! И не е същото със втората ми жена-това го измисляте вие злите консервативни домакини . Рискувах и сега съм ок!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9586d6a112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   И аз.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7306a95cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До авторката: живея в същата ситуация като теб,само че от скоро.Разбирам те напълно и те подкрепям.Никога досега не ми се е случвало нещо подобно,нито мислех че ще се озова в такава ситуация,точно аз.Как се справяш незнам,аз се разкъсвам вътрешно.Хем го искам ,хем разума ми казва че е по-добре да спра сега.Ама не мога-обичам го,колкото и упреци да чуя за това. Разбирам какво ти е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker