Ще изневеря , скоро ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще изневеря , скоро ...
преди: 11 години, 2 дни, прочетена 2832 пъти
Здравейте имам затруднения относно личния ми живот. Имам сериозна връзка от година и половина, но напоследък нещата не вървят.. Имам чувството, че самото време прекарано с него ме дразни и доста пъти на ум съм си казвала офф само ми губи времето, можех сега да съм си вкъщи да си хапвам и да гледам телевизия.. Принципно връзката ни е много как да кажа бурна, стигало се е до жестоки обиди и удрари пък и аз имам вериозни подозрения, че той е изневерил, защото наскоро му откриха генитални брадавици.. не изпитвам вече нужда да му говоря мило, дае и на сила не мога, самата му физиономия ме дразни.. но все пак знам, че ще ми е мъчно без него все пак сме заедно всеки божи ден и той е меко казано задушаващ тип, няма вариант да не е всеки ден.. обаче въпреки това, че съм ограничена от всякакви социални контакти успях да се сържа с бившето ми гадже, за което ми стана мъчно, всъщност аз никога не съм спирала да бъда привързана към него ( беше ми 1-ви).. тези дни ще излезем, не знам какво ще се случи, приззахме си какво ли не, мисля че ще се стигне до целувка ( в никакъв случай до секс).. но това пак е изневяра.. проблемът е, че не знам след тази среща какво да правя, да оставя ли приятеля си.. дори и да не остана със старата изгора.. трудно ми е да реша какво би било най-добро за мен, а и за него..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 ден
hash: dabad79fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не сте един за друг. Всеки гледа себе си и не сте двойка. „Имам чувството, че самото време прекарано с него ме дразни и доста пъти на ум съм си казвала офф само ми губи времето, можех сега да съм си вкъщи да си хапвам и да гледам телевизия..“ Ако подобно „занмание“ ти е по-приятно от времето с партньора, защо си изобщо с него?
Защо да се унижаваш и да унижаваш другия с изневяра? Запази достойнството си, събери сили и скъсай с този човек.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: aba2c2414e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За доброто и на двама ви - разделете се.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 86c900e61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че нищо не ми стана ясно. Не можеш да го понасяш този, имал генитални брадавици, но ако се разделите щяло да ти бъде трудно. В същото време, така между боя и псувните си се сещала за бившо гадже, с което се каниш да излезете и си решила че ако поискаш, той ще ти пусне, наричайки това изневяра.
Честно казано ако наистина такива неща са ти в главата, то това би било меко казано ужасно и съчувствам на всички твои близки, познати и недай си боже така да мислят всички от твоето или следващите поколения тинейджъри.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 58ae7f61f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приключвай тази връзка. Това е мъчение и за теб и за него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: ab62cc81ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто си разочарована от приятеля си. Може би самия той не е виновен, а ти повече си идеализирала, имала си някакви твои си очаквания, които той не е оправдал. Явно не сте един за друг. Винаги преди да предприемеш раздяла може да опиташ да оправите нещата. Не знам дали сте говорили и как ви е комуникацията като цяло, дали сте опитвали да правите компромиси за да може да си напаснете характерите. Но ако нищо не помага и не виждаш бъдеще с този човек наистина няма смисъл да си губите времето.
Според мен се виж с този бивш, но бъди внимателна. Може би тази среща ще ти помогне по-добре да осъзнаеш как се чувстваш и какво искаш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 ден
hash: a70d882587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз не разбирам защо си с него след всичко, което чувстваш и описваш?
Зарежи го, кажи му всичко, което имаш в очите.Но недей да играеш двойни игрички.Може да бъде наранен, но поне знаеш, че си била честна към него.
Не си губи времето с грешни хора, тея години ще ги търсиш после...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 часа
hash: 89ad18a7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си бедствие, от което трябва да бягат всички мъже! Ти не заслужаваш, а може би и няма да имаш сериозна връзка, дето се вика 'стара мома'. :)

Имам доста изчерпателна теза по въпроса, но дори не смятам да си захабявам бутоните, но пък може да съм полезен на някой четящ... -

Когато се впускаш във връзка и отношения с даден човек малко или много трябва да се лишите от някои неща, нормално да иска да сте всеки ден заедно, та на него му е приятно.. А пък честно ти казвам искам да разбере, че ще се виждаш с бившия ти и най-жестоко и безмилостно да те остави и да не те погледне повече, Бедствие такова. Ти в момента го заплашваш индиректно, ми кажи му го това на него бе, защо ми казваш на мен, че ще му изневериш - изневери му, щом ще те накара да се чувстваш повече 'жена'. Силно се надявам той да го е правил през цялото време, защото злоба като твоята заслужава точно такова отношение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 часа
hash: 6fc1eb59ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей, тия генитални брадавици са заразни и не трябва да разрешаваш никакъв интимен контакт с партньора си! Заминавай веднага на лекар!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker