Искам , но не трябва да го допусна отново в моя живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам , но не трябва да го допусна отново в моя живот
преди: 11 години, 6 дни, прочетена 2293 пъти
Здравейте аз съм едно много тъжно и объркано момиче... Имах си приятел - бяхме заедно към 8 месеца, да малко са но той ми беше първата любов и го обичах... Та така да ви кажа за него той не е българин, самия му манталитет е такъв не ми дава къси панталони само до коляното, никакви рокли, поли потници, клинове, без грим, без да си къдря или изправям косата, без да излизам от нас без негово разрешение, без ФБ и скайп, без телефон, без море и почивка и най-важното без СПОРТ... Това всичко ми е забранено позволено ми е да си седа в нас, да готвя, да чистя и общо взето това е... Но някак си аз се влюбих в този човек колкото и забрани да имам... Така той ми скъса почти всички дрехи, изхвърли ми роклите, обиди бременната ми майка ( понеже се разделиха с баща ми и тя си намери приятел и чакат бебе, тя била Курва ) каза и го пред директорката на училище-то ми... Удрял ме е милион пъти и то не леки шамари ами силнички, имах рани по тялото... майка ми се притесняваше и се опита да ни раздели... успя но само за 5 дни, тези 5 дни бяха ужасни постоянно плачех мислех си за него и после пак се събрахме... Караме се през 3 дена както винаги аз съм виновна ;х Преди 2 дни аз и една моя приятелка решихме да го пробваме тя му звънна и го покани на среща а той си прие най - спокойно... вечерта тя ми каза, че преди 2 дена го е видял с някакво момиче да се държат за ръце аз не и повярвах... на следващия ден сестра ми го е видяла ии вече и повярвах... На същия ден той дойде до нас и аз му отворих и му се сърдех... скарахме се защото му намекнах че съм го видяла а той откачи... започна да ме обижда че съм грозна че съм дебела че даже съм била и курва че ще ми направи живота черен и аз го изгоних... Днес в училище го видях с едно момиче го прегърна някак си му се натискаше и аз като ги погледнах тя ми каза, , Ей мършо '' а той се засмя... след 1 час му писах и той ми каза че съжалява че е пропилял 8 месеца от живота си за мен, смеели му се хората че е вил с мен, че съм била курва защото съм имала И момчета приятели с който си пишеме само на, , здрасти-здравей''... той това не го разбира.. но някак си го искам, и после не го искам... замислям се и не виждам нищо хубаво когато съм с него но когато го няма съм тъжна и разтроена...

Малко ми стана по-добре като написах всичко... не е редно да ви слушам вас и вашето мнение, трябва да слушам сърцето... но нали, , Един боклук''- както той ме нарича няма място на този свят... ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 дни
hash: ef06f0eae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Та така да ви кажа за него той не е българин, самия му манталитет е такъв не ми дава... “
Ясно, поредната с турчин, арабин или друг подобен боклук.

„Удрял ме е милион пъти и то не леки шамари ами силнички, имах рани по тялото. “

Радвай, се че си се оттървала толкова „леко“ и друг път не се занимавай с БОКЛУЦИ, особено от турски, цигански и т. н. произход.
Стегни се, защото такива като теб в последствие често намират подобни за втори, трети и т. н. път. Отиди и потърси психолога в училището, защото няма начин да не си останала повредена след този случаи, а и явно идваш от проблемно семейство.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 13a9c086c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ли съм луда, или наистина има проблем? ! Хем те бие, унижава и ти изневерява, хем го обичала. Ти любов знаеш ли какво е? Любов е да обичаш себе си когато си с даден човек. Единственото, което този.... индивид притежава, вероятно е красота. Е, ти толкова ниско ли падна? Да се оставяш да не манипулират и заблуждават заради едната красота и единия секс? ! Айде бе, момиче, я се стегни. Продължи напред, и от мен да знаеш, с такива араби да си нямаш работа. Те някои като живеят в България се правят на променени, ама са си всичките един дол дренки.. Имах нещастието да съм с такъв цели 4 години. Дори когато се разделихме, той ме тормозеше... Избягах в друг град и си промених името, за да се оттърва от него. И то се отървах, защото той реши да не се занимава с мен...

Изпичай си акъла и умната занапред! И от мен да знаеш, първите два шамара от мъж = довиждане. Пък за изневяра да не говорим. Там вече няма прошка. Отишъл ли е с друга, значи има проблем във връзката. Точка. Край.

Марая, 25 г.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 93fc8cb7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: Ходих говорихме си с психоложката, всичко си ми е наред иначе семейството ми - да майка ми и баща ми се разделиха но аз си ги обичам и двамата и те нямат лоши чувства по между си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 9207fcc140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Aми виж какво ще ти кажа моето момиче - малко ти е, даже трябва да те върже на каишка и да те разхожда като куче из улиците, да ти подхвърля нещо за ядене отвреме навреме, да се гаври с теб пред всички, а ти да мълчиш и да се подчиняваш... :) Сега сериозно - ето това не го разбирам аз - хем ви боли, хем ви сърби, абе малката ( предполагам че няма да си много голяма с това мислене), ти аджеба как си харесала такъв нерез, а? по такива ли си падаш или си фенка на садо мазото, обаче ти да си само мазохистката? защото не ми го побира ума на мен - но знам и често срещам такива като теб - които обичат "лоши момчета" - ами трай си тогава, какво се оплакваш, аз се държа възпитано, с внимание, с кавалерски и красиви жестове, не съм удял момиче през живота си (най-малкото не е мъжко), но за вас този тип момчета като мен са скучни, вие сте запленени от простаци, гамени, тарикати, гъзари - нали така, е в този случай не че злорадствам ама то си има и приказка за това "каквото повикало такова се обадило" аз съм мъж, на 31 години, имал съм едва 4, 5 връзки, но качествени със свестни момичета, които са ме оценили, малкия брой връзки не се дължи на нищо друго освен, че има много малко свестни момичета, това е, просто си промени малко критериите за мъж - ако твоя може да се нарече така, да, може да имаш по-малко връзки като мен с високи критерии, но това е единствения начин да си запзиш достойнството и изобщо да имаш уважение към собствения си избор!

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: daf1331197
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей.. Почти на същото състояние съм... Често ям бой от приятеля си той също не е българин.. Псува ме, обижда, до синини ме е докарвал. Вчера също ме преби.. И аз пак продължавам да съм с него.. не знам как да се отдалеча от него не знам, не знам :(

Не се занимавай с него, той не е за теб, трябва да намериш човек, който да те цени и обича, а не някакъв простак, който да те шамаросва!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 84df9e6129
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 Не всеки арабин, турчин и помак е такъв, както този глупак :) той просто не знае как да се държи с нея аз ако съм ще го спукам от бой, а до авторката няма да се притесняваш :) друг ще намериш по-добър от този ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 889c686cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто ти нямаш самочувствие. Не го обичаш. Страх те е да си сама, затова предпочиташ да си с някого, въпреки тормоза и абсурдните забрани.
Когато човек мрази себе си, е заобиколен от хора-чудовища.
Съветът ми е да почнеш да четеш много психология, да разбереш себе си. Помни едно - човек, който се чувства пълноценно и сам е щастлив, намира ценни хора, които го уважават.
И още нещо - този ненормалник не само те е тормозил толкова време, а и е пълен комплексар, който те убеждава, че си парцал. Тоест ти преди това не си имала никакво самочувствие, сега пък съвсем.
Момиче, вземи се в ръце и помни, че щом ти си готова да обичаш някого, да се грижиш за някого, то ще намериш такъв човек. Трябва време, хубавите неща не стават отраз. Работи върху себе си. Най-лесно ще добиеш самочувствие след като : започнеш да тренираш нещо, храниш се здравословно, излизаш с приятели, определено да не си захвърляш роклите и другите хубави дрехи, иииии да, най-важното да си учиш и да се развиваш.
И вън лошото настроение! Идва лято! : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker