Преоблем в семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преоблем в семейството
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2453 пъти
Здравейте, аз съм на 22 години омъжена с дете.
И така това е моята история, ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакъв съвет.
От 2 месеца съпруга ми е в чужбина, аз живея сама с дъщеря си. Майка ми и свекърва ми са в чужбина, а баща ми в другия край на България. Проблема е, че съпруга ми започна да се съмнява в мен, казва, че бил сигурен, че съм му изневерила и никой не може да го убеди в обратното. Цялата работа беше заради един мой приятел, който беше останал да нощува една нощ в къщи заради една моя приятелка (имаха вземане-даване двамата) започнаха слухове, че той ми бил любовник. Чичо ми, който живее на горния етаж (брат на баща ми) е казал на съпруга ми, че това въпросното момче останало в къщи заради мен и спал с мен на едно легло. Чичо ми не беше слизал долу на етажа и не е виждал нищо подобно, това бе плод на болното му въображение. И така аз споделих на съпруга си, че това мое приятелче беше останало да спи в къщи (мъжа ми по то време беше пак в чужбина) Тогава не ми беше казал нищо, не ми направи никакъв проблем (това се случва преди 6 месеца), но тук преди няколко дни започнаха проблемите заради този случай. Разсърди се, че оставих за една вечер дъщеря ни на сестра ми излязох да поразпусна малко с приятели, защото имах нужда да се освободя за малко, няма кой да ми помага оправям се сама с всичко в тази къща. Това допълнително го подразни. Не знам какво да правя от 3 дни спорим и се караме. Усещам, че нещата отиват към раздяла, а не искам. Да уточня, че не съм му давала никакъв повод да се съмнява в мен. С това момче се познавам от много години още преди да се запозная със съпруга си. Познаваме се много добре имам му голямо доверие и го имам като брат не бих могла да го погледна с други очи. Обичам много съпруга си и не искам да се разделяме не само заради детето. Кажете ми какво да направя как да му обясня, че не съм му изневерила и не бих го направила ще го чакам колкото е нужно. Набил си е това в главата и не ми вярва за нищо. Никога не съм го предавала, не съм го лъгала нищо не съм крила от него. Той изведнъж се промени и започна да ме обвинява за какво ли не, неща които никога не съм правила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 40affd5195
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото повече се оправдаваш, толкова по-съмнително става. Кажи му, че не си изневерявала, но той да си реши, какво иска в живота. Нека докаже изневярата ти тогава - всеки невинен до доказване на противното!
Иначе, не си постъпила правилно да оставаш мъж да спи при теб. Просто не се прави така! Аз съм на 30 г. жена, но никога не бих го сторила.
Станалото-станало. Спри да се оправдаваш, вече си казала, каквото има.

До читателите - хора, живейте си живота, на 22 г. е рано за семейство просто - от играчка става плачка!
ж30

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5f13d38c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май ти е рано за семейство, но като все пак си се решила, това значи, че може да носиш и по големи отговорности вече! Ти съпруга ти за пръв път ли го виждаш в такава светлина, никога ли досега не ти е показвал ревност... и вече си семейна жена, каква работа имат чужди мъже у вас, когато мъжът ти го няма? Какъвто ще да ти е, като семейни вече се спазват някакви неписани правила... какво да си помисли мъжа ти? Ако мъжа ти е у вас (без теб) и остане негова "добра" приятелка да спи при него, ти как ще се почувстваш? Аз бих си го позволила, но нито съм омъжена за приятеля си, нито той би направил сцена... не вярвам да не си знаела, че е ревнив - това е болест, не прищявка на хората!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9bd601e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Авторката: Да се уточня не бяхме сами. Момчето спеше в хола с приятелката ми, аз си бях в спалнята с детето. Просто ми погостуваха. Не виждам нищо лошо в това. Обясних му, но той не разбира....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 20d9a8f6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти си си виновна. Защо допускаш домът ви да се превръща в хотел за е.. не?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1b97fc2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като цяло съм съгласна с №1 - спри с оправданията. Не споделям мнението обаче, че не е трябвало да оставяш мъжът да спи при теб - щом ти е приятел, разбира се, че ще го приютищ. Всичко останало е болните мозъци на обществото, които, ако не се променят, не знам. Защо една жена (приятелка) може да спи, а един мъж (също така приятел, не мога да разбера как така не могат да го проумеят) да не може. Аз съм спала на едно легло до мъж, без капчица, грамче, частичка сексуален помисъл (както и той). Това се нарича ПРИЯТЕЛСТВО. Пприятелство, какво е толкова трудно за разбиране, защо, ако са 2-ма мъже, или две жени може, а иначе непременно има секс. Не мога да го разбера. А той просто е спал у вас, в сруго легло. Че аз съм била сама, мога да спя с когото си искам и въпрреки това Пенчо (визирам) си спа на другото легло, без грам секс.
!!!
Честмноо, просто се изумявам как е възможно? Ззащо непременно трябва да има сексуален контакт между двама души? !?
Сега по конкретната тема: Аз, на твое място бих постъпила така: Бих му написала писмо (не казала, а написала, подчертавам):
"Повече няма да ти се оправдавам. В основата на една връзка стои доверието. Щом го няма, вече сме обречени. Дали сега, или след 2 месеца, или след 3 години, все едно. Вече е умряло. Да, можем да изкараме още, но така само ще се измъчим. Боже, колко те обичам! Но не мога, и не искам да живея така, кошмарно е (тук съм аз, живяла съм така и това беше НАЙ-КОШМАРНИЯ, честно, период в живота ми. По-добре сама, ще се справиш с детето, уверявам те, аз щом се справих, а и сега се справяш).
Не съм била с никого, освен с теб (зависи дали ти е първия мъж в живота, или можеш да напишеш, с никого, освен с теб, от 16. 06.... - примерно датата, на коята сте се гаджосали, оженили, или спали заедно). С НИКОГО. Генчо ми е просто приятел и го приютих, защото нямаше къде да отиде. И защо, ако Ани дойде да спи у нас, няма проблем, а Генчо да? Замисли се малко, ако исках да изневерявам, щях ли да го покланя да спи у нас, при положение, че у вас е вуйчо ти и кой ли не още. Нали се сещаш, че когато някой изневерява се крие, не го прави общо достояние. И не, не сме били на едно легло, но ти щом вярваш на вуйчо си повече, от колкото на мен, като твой другар (не съпруга, ДРУГАР), живей с него. Да, ще ми е неимоверно трудно, но ще се справя. Ням, а да те отделя от детето, ти си му баща, и то ще има нужда да общува с теб. Както и ти (ако искаш, разбира, се). Пак ще повторя, безкрайно те обичам, но искам връзка, в която има любов и доверие. Иначе няма как.
. Аз не обичам никой друг, за да бъда с него. И може и така да си остане, не знам. Готова съм и на това, предпочитам да остана сама до края, отколкото такива взаимоотношения. По-добре сама, отколкото зле придружена. А аз сега съм зле придружена.
Боже, колко те обичам! "
Разбира се, това съм аз, ти можеш да реагираш по друг начин. клакто искаш, но аз не бих могла да живея без доверие. Казвам го и от опит!
И още нещо - щом един човек вярва повече на вуйчо си, отколкото на жената до него... рискувате да съсипете детенцето. То има нужда от здрава психически и физически майка, а ти не си такава в момента (и това ти го казвам от опит).

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1b97fc2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм №5 - олеее, ама той е бил в хола с приятелката ти, а ти в стаята с детето. Сега пък още повече не разбирам.. Я, го разкарай тоя, че ако бях на тове място... добре де, първо му напиша писмото и после

Птичето

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9bd601e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До "2" Съпруга ми никога не е показвал ревност. Винаги сме се разбирали много добре. Излизала съм много пъти без него и винаги без проблем. Не ме е ограничил в нищо и винаги ми е казвал, че ми вярва и много добре знае, че не бих направила нищо зад гърба му. И не не бих се разсърдила, ако някоя негова много добра приятелка остане да нощува в къщи, когато мен ме няма. Имам му голямо доверие и знам, че не би ми изневерил. Аз споделям също мнението на "5" за приятелството между мъж и жена

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 55ab918a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен просто е изнервен от разстоянието помежду ви и това, че не сте се виждали от 2 месеца. Сигурна съм, че като се прибере, ще седнете и ще поговорите и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cfac0d1ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спал е там с приятелката си, били са на гости на авторката.
Напълно нормално е.

Авторке, в една връзка, едно семейство, а и изобщо в каквито и да било отношения ако няма доверие не става, нищо не може да се направи. Не е въпроса до това кой какво е казал, къде спал и т. н., всичко опира до доверие... ако няма доверие, уважение и разбиране и от двете страни, всичко е напразно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 86b391bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5:

Знаеш ли защо е проблем да спят заедно мъж и жена - защото са мъж и жена. По-ясен отговор няма как да ти дам, особено когато поставят природата под съмнение.

А тва писмо, което си написала е пълно с ултиматуми и ясна визия за бъдеще без мъжа и ще даде такъв обратен ефект, че ти е бедна фантазията! С едно-две "много те обичам" няма да постигнеш нищо.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1b97fc2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №10, казах, че аз така бих постъпила, , на базата на своя опит. Възка без доверие не е връзка и това много ясно го разбрах. А така има шанс той да разбере, че ако не си промени поведението ще стане така и ще вземе да се осъзнае. Ако наистина държи и обича приятелката си, ще спре да се държи така. Още повече, че гостът е бил с приятелката си ( а и да не е, е, аз си имам мноение и смятам, че съм права. И слава Богу, че съм срещала хора в живота си, разсъждаващи като мен, иначе не би се получило нищо!

№5

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1b97fc2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак №5 - сега прочетох коментара на №9 - Ееее, нямам какво да добавя

№5

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker