Много ми липсва, но ще изглеждам слаба ако го потърся - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми липсва, но ще изглеждам слаба ако го потърся
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3724 пъти
Здравейте,
ще се опитам да ви щадя, да не ви заливам с емоционалност и кофти настроения, които са ме обзели.
Имах дълга връзка с едно момче (вече 27 годишен мъж), когото много обичах. Под дълга връзка имам предвид повече от 4 години.
Имаше трудности, но хубаво си го направихме. Разделихме се, защото плановете ни се разминаваха. Той имаше огромно желание да пътува и да опознае света. Щях с удоволствие да го придружа и до най-забутаното местенце. За съжаление се случиха неприятни неща в семейството ми. Близките ми имаха нужда от мен, а и настроението ми за "велико приключение" изчезна. Казах на приятелят си, че не искам да го спирам. Разделихме се и макар да знаех, че ще стане така, ми дойде като гръм от ясно небе.
Той ми звънеше понякога, ей така... Да ми каже как върви. Една вечер му споделих, че бързам, защото ще излизам с негов приятел. И сега се виждаме с него, но чисто приятелски, никога не съм изпитвала него към него. Това обяснение не съм го давала на бившият си, защото не смятам за нужно. Все едно се чувствам виновна, или пък му се отчитам.
Така няколко седмици по-късно пак се чухме и той ми сподели, че си има нова приятелка и не е много сигурен дали е удачно да се чуваме (а аз толкова обичах! ). И му казах, че ще е най-добре да спрем (първа издънка).
Така спряхме всякакви контакти. Докато той не ми звънна преди няколко дни... с претекст, че му трябвал скайп-а на наш познат, а той го затрил нанякъде. По-късно ме попита дали съм щастлива сега. Аз отвърнах, че е имало далеч по-щастливи моменти в живота ми. Понечи да каже нещо, а аз без да искам го прекъснах (издънка номер две).
После си млъкнах и последва едно доста дълго мълчание. Попитах го дали няма да каже нещо, а той отвърна "какво искаш да ти кажа? ", аз пак си млъкнах... и после го попитах защо ме търси, след като сме се разбрали нещо. Не мисля, че е очаквал да чуе това (и аз не очаквах да го кажа, но се издъних за трети път). Той отговори съвсем просто "права си, извинявай", след което затвори и оттогава не съм го чувала... а толкова искам!
Много го обичам, но все нещо ме спира аз да му звънна. Не искам да съм отчаяната бивша, която го търси, защото не може да го забрави. То си е почти така, но наистина ме е страх, че ще изглеждам леко жалка.
Допуснах грешка с това си инфантилно поведение и ще му се извиня, ще му кажа какво изпитвам към него, но ако той ме потърси. Работата е там, че се съмнявам това да стане. Той ясно е заявявал, че раздялата ни е била грешка, но сигурно вече му е писнало да се държа толкова дръпнато.
Не знам дали да му звънна, наистина. Да речем, че вие сте с много, много здрави нервички и сте на негово място - как бихте реагирали... и как бихте постъпили, ако сте на мое?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: ae47158d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих му звъннала и бих му казала, че много ми липсва. Мисля, че трябва да си дадеш шанс, а не цял живот да се питаш, ами ако...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0d3aed52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не искаш да звъниш, напиши му sms и си уговорете среща. Вижте се, поговорете си и му кажи какво чувстваш, а предполагам и той няма да остане безразличен. Също така за новата приятелка може да е лъжа, за да види реакцията ти. Там, където е горяло пак ще гори. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8fd56cf8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз бих му се обадила, чисто приятелски. Просто да го видя как е... ей така да го чуя, защото съдейки по разказа ти и така, както го описваш му липсваш. Обади му се и виж какво ще стане, няма да те изяде.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7f56da4a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Много ми липсва, но ще изглеждам слаба ако го потърся" - Напротив! Според мен ще се покажеш като силен човек и пред себе си, ако го потърсиш. Слабост е по скоро това сега, което проявяваш. Гордост инат = глупост. Ако наистина обичаш трябва гордостта да се научиш да я преглъщаш, защото ще трябва и доста жертви да правиш в името на една връзка. Да се научиш да отстъпваш не означава, че е проява на слабост щом е в името на връзката. Твърдиш, че обичаш. Тогава трябва да действаш. Любовта е действие в голяма степен. Действия и реални постъпки. Уж обичаш, а не действаш. Стоиш на измисления си пиедестал от голямо его и упорито не искаш най малкото действие да направиш. Сърбай си попарата тогава от глупостта ти. Щом някаква гордост е по-важна от другия във връзката, то остани си сама. Няма успешна връзка и любов, където всеки лежи на надута празна гордост и его. След две, три годинки може да пуснеш тема тук от типа "Какво ли щеше да стане, ако го бях потърсила... ".

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cfd766fdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Потърси го, нищо не губиш, можеш само да спечелиш от това. Не позволявай твоята гордост да определя бъдещето ти!

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: eb6f2d7421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен, щом те е потърсил и те е попитал дали си щастлива, това означава, че той не е щастлив. Вероятно иска да се съберете отново. Потърси го.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8af0e59e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом те е потърсил и те е попитал дали си щастлива, това означава, че той не е щастлив. Вероятно иска да се съберете отново. Потърси го.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8dc0ce6af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, така написано изглеждаш като тинейджърка - "издънка". Ама и той не е много зрял за 27-годишен мъж. Като обичаш някого се жертваш за него, а не да го зарежеш в труден момент за него и да хукнеш да пътешестваш сам. Хванап си приятелка, хубаво, ама защо твоето предложение да спрете да си комуникирате да е издънка? Не разбирам. Първо смятам, че няма проблем бившите гаджета да си общуват (правя го с всичките си), но същевременно разбирам, че има и хора, за които това е проблем и го уважавам. Напротив, постъпила си добре - с цел да не му пречиш на новата връзка си предложила да спре комуникацията, защо издънка? После нещо си го прекъснала (Абе, м... а му, да не е на 13 години, ако иска да каже нещо, да го каже. Както и ти. Ама държите се наистинакато тийнейджъри за пръв път целунали се. Вижтре се, поговорете и решете какво ще правите.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0187609cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   да си преставим че съм на негово мястоо...
амиии оставила си ме заради семеиството хмм. не ме обичаш достатъчно. казваш ми че излизаш с приятеля ми някъде и бързаш... огромна грешка от твоя странна... питаш ме защо те потърсих при положение че сме се разбрали да спрем всякъкъв контакт... не те търся никога повече колкото и да ми се иска.... защото тои се е почуствал някъкси нежелан можеби ушким скаип на познат приятел и т. н. т а можеби е искал да си поговорите можеби си му липсвала... ся на твоито място да съм сестро щях да му кажа за чуствата си защото човек нищо не губи...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 74a9901eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам един въпрос към теб, aвторке. Коя зодия си? Защото аз вече се досещам.
Но наистина ако го потърсиш няма да изглеждаш слaбa, само гордостта ти си мисли така, но ако го направиш ще спечелиш. Нали сaма каза че го обичаш? =)
Kitty

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: de6f2c8759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Очакваш печалба, а не правиш залог.
На твое място бих била директна. Бих казала всичко, което ми е на сърцето. Бих обеснила, че заслепена от болка, съм се държала студено, но не искам такива отношения с човек, който обичам. Открито ще кажа, че ми липсва и че съм се държала така, защото съм смятала, че ако огранича контактите няма да боли толкова, но не се е получило. Ще заложа всичко, защото повече от това няма какво да губя.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: da0a7f4e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В подобна ситуация бях.
Толкова горда, че чак на инат го правя! Та тези дни,
четох някъде една мисъл, която много ми хареса и ти я споделям.
"ПО ДОБРЕ ДА ИЗГУБИШ ГОРДОСТТА СИ, ЗАРАДИ ЧОВЕКЪТ КОГАТО ОБИЧАШ, ОТКОЛКОТО ДА ЗАГУБИШ НЕГО ОТ ГОРДОСТ! "
ВЗЕХ ЧЕ НАПИСАХ НА МОЯ ЛЮБИМ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ ДА МУ КАЖА И ТОЙ ВЗЕ ЧЕ СЕ ОБАДИ СЪЩАТА ВЕЧЕР!
КЪСМЕТ МИЛО МОМИЧЕ!
ОБАДИ МУ СЕ, НЕ СИ ПРОПУСКАЙ ШАНСА!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker