Не са ми познати вашите капани .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не са ми познати вашите капани ..
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3586 пъти
Искам да споделя историята си, кото посвещавам на едно момиче. Няма какво да увъртам- имахме връзка 2 години, след което се разделихме заради нейна изневяра. Аз заминх за София да уча, а тя остана там, където се запознахме, и пекарахме нашите моменти заедно. Вече втора година не се бяхме чували, до преди няколко дена, когато тя ме потърси с предлог, че иска да разбере как съм, и какво става с мен. Унемях, не можех да повярвам, че това горделиво момиче си е стъпило на ината да ме потърси след толкова време. Започнахме да сипишем във фейсбук. Снимките и бяха удивителни, не можех да спра да я гледам. По принцип аз още не съм я забравил, и често се сещам за нея, дори лятото й звънях, просто за да чуя нейното Ало. Тя се е променила доста, както и аз. Искам я пак до мен, от няколко дена не знам какво ми става, само като се сетя за меката и кожа, за всичко и подивявам. Не знам защо след нея все не се получаваше с никоя друга, но просто върнете ми я-моля ви ;( ... Възможно ли е, чак толкова да я обичам??? Имам чувството, че сме един за друг. Ако не мога да си я върна пак, ще отида и ще я открадна, а после ще й се радвам ден и нощ.


P.s- също така ми каза, че в досегашния си живот е обичала само мен, и никой друг, но за мен това не е истина. И другото освен това е, че тя си има приятел, но нещо между тях не вървяло. Нормално да не върви, както при мен, така и при нея, и докато не се съберем и не станем едно ЦЯЛО - любов няма да видим. Чудя се дали това не е евтин женски номер да ми покаже, че й липсвам, или си самовнушавам. Моля ви, дайте трезви мнения момичета, не са ми познати вашите капани ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: d4582280cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю, това е наи-стария женски трик за вдигане на самочувствието им. Прец цялото време те е обичала,защо тогава не е последвала в София,защо ти е изневерила и защо 2 гадини не се е сетила за теб????

Наи-вероятно сегашния и прител се държи тъпо с нея и тя иска да се убеди че е незебравима.Според мене бягай от нея,щом веднъж се е отказала от теб и те е предала пак ще те предаде.
mars

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7ca06b93ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ако решиш дай и шанс, но аз съв на мнението, че ако те е обичала истински нямаше да те изневери. Аз съм преживяла същото. Изневерих му, той къса с всяка следваща, спомням си го с хубаво, но ако не върви с някой веднага ще се сетя за него, въпреки че той не би простил. Кпоред мен това е женски трик и знаеш ли какъв?

Вижда че не върви с онзи и търси теб.... ти си поредния едва ли не... нз ти си знаеш ама... от женска гледна точка...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6e9fb2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не и показвай, че те интересува. Преструвай се, че не ти пука за нея. Ако държи наистина на теб, ще продължи да ти пише, ако не, ще спре.

Аз мисля също като 1 и 2, че това е ефтин номер. Не и се давай. Можеш дори да и кажеш, че си обвързан. Прави се на недостъпен.
Успех
Flower

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 10da97bc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо пък да не го обича още ?Понякога човек трябва да походи и с други за да разбере кого обича.Щом не е могла да се задържи с никой друг значи че няма истинска любов между тях.Пробвайте едно ново начало щом и тя и ти го искате.Нищо не губите.Дай и шанс.Покажи и чувствата си не се страхувай.Много рядко човек има втори шанс.Аз бих дала живота си за моята вече изгубена лювов.Аз никога няма да имам твоя късмет

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7b0e651ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом я обичаш просто се съберете. Какво като ти е изневерила? Всеки прави грешки, щом я обичаш не виждам проблем, но не и ако смяташ да натякваш за отминали неща.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4d8b4bd881
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Капан е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker