Обичам приятелката си, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам приятелката си, но...
преди: 11 години, 14 дни, прочетена 3535 пъти
Здравейте! Досега никога не съм писал истории тук и все пак реших да споделя проблема си и да ме посъветвате какво да правя. Имам приятелка от 4 месеца, която много обичам и се чуствам най-щастливият мъж на света, когато тя е около мен. Запознахме се в дискотека, в която тя танцуваше и така запошнах да ходя доста често на това място и така станаха нещата... Всичко върви чудесно, но аз имам малък проблем... Изпитвам нещо към приятелката й... Сега ще кажете, че не я обичам истински, но това не е така... това, което изпитвам към приятелката на гаджето ми е просто някъкъв интерес, който не мога да си обясня и се тормозя вътрешно. Не бих оставил приятелката си, заради това момиче... Нито я обичам, нямам някакви конретни чуства, просто изпитвам някакъв интерес и това ме мъчи. Чуствам се виновен, че изобщо заглеждам приятелката й... На някой случвало ли му се е? Кажете ми какво да правя, за да избягам от това досадно чуство... Мислил съм си, ако ми се отдаде възможност да преспя с мацката, не бих го направил просто защото ОБОЖАВАМ приятелката ми, но пък ако мога да си открадна една целувчица не бих отказал. Тормозя се заради това. Какво бихте ме посъветвали? Как мога да прогоня това шибано чуство за вина, след като не съм сторил нищо нередно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 13 дни
hash: dd2201c3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е нормално, хората съчетаваме висш разум и първичност в едно. Вероятно приятелката й те привлича на първично ниво, но разумът ти ти казва, че не е правилно, защото вътрешно си обещал на гаджето си и затова се получава този конфликт. Съвсем нормално е, много хора са имали подобни терзания(аз включително) и по-добре слушай разума.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 559b4a44c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за НИЩО на света не си кради целувчица !!! нормално е да си измъчен , но има мн такива като теб и те се дънят като рискуват , ако си от умните си трай и толкова. всеки си има вътрешни огризения , преодолей го .
М 22

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 6cecd3ed94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аман от такива като автора. Първо, не обичаш приятелката ти щом имаш интерес към други. Второ, искаш просто да чукаш приятелката й, то е близко до акъла.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: bbc1fe7d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дръж се здраво за приятелката си, не я оставяй и в никакъв случай не си открадвай целувчици!
Това е просто необяснимо и странно чувство, аз съм изпитвала подобно с приятеля на моето гадже. Но все пак спрях изобщо да мисля за него и се отдадох напълно на моето гадже, започнахме да излизаме заедно по-често, и това странно чувство отмина... С него още сме гаджета и го обичам безкрайно много, а с приятеля му сме си много добри приятели. Даже сигурно най-добри.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 481756ba27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 - какви са тия елементарни разсъждения? ! Човекът да не е робот, че да се самопрограмира да не отразява никоя друга жена, освен приятелката си.
Много съм съгласна с номер 1! Това, което ти се случва е на първосигнално ниво, просто физически си привлечен от другото момиче. Въпрос на био-химия (и физика де) :). Хубавото в случая е, че изпитваш вина и угризения и се бориш с инстинктивните си реакции. Въпросът е да не поддадеш на изкушението, че после чувството на вина ще бъде още по-голямо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 15b18fc36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   (3. Аман от такива като автора. )
Не й обръщай внимание, искаш само целувка но ще се стигне до по-далеч ако се пробваш там. А ако приятелката на твоето момиче има малко акъл в главата ще й каже и ще си останеш на сухо и с двете.
Това е много лошо в човешките отношения, че никога не знаеш какво те дебне и как би ти повлиал някой, трябва да си по-сдържан, а ако не си в един момент може да съжалиш, че си допуснал глупава грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker