Най-добрата приятелка на гаджето ми ме сваля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добрата приятелка на гаджето ми ме сваля
преди: 11 години, 3 дни, прочетена 3590 пъти
Случи се нещо доста странно и объркващо за мен. С приятелката ми ходим от 3 месеца. Тя е много свестно момиче, в момента учи е Медицински университет и няма много време за мен, но аз съм окей с това. Проблемът е, че най-добрата й приятелка ми прави намеци. Те са доста близки, доколкото знам се познават от доста години и са си близки. Онзи ден когато беше рожденният ден на приятелката ми се бяхме уговорили да се видим в една дискотека. Към полунощ тя ми се обади и каза да остана да се забавлявам, защото трябва да се погрижи за майка й (майка й беше оперирана наскоро. Аз предложих да отида при нея, но тя каза, че няма нужда. Изпих няколко уискита, беше ми самотно, все пак исках да прекарам с нея вечерта. Най-случайно (поне така изглеждаше) приятелката й се оказа в същата дискотека. Аз се зарадвах, че има с кой да си кажа две думи, понеже нямаше на кой да се обадя. Пихме доста... да не кажа, че и втора бутика уиски изпразнихме. Към 04:00, когато бях тотално пиян реших да си тръгваме и едва я изкарах от дискотеката. Тя, както и аз бяхме адски пияни и все пак имах контрол над себе си. Понеже нямаше таксита наоколо тръгнахме пеша... в една уличка, която беше доста тъмна тя започна да се отърква в мен, да ме гали, тотално се оля когато ме пипна по пакета. Попитах я какво прави, а тя не отговори нищо... целуна ме по врата, то даже не си беше целувка, а по-скоро олигавяне... аз незнаех какво да направя, в това време дойде такси и ни откара всеки по пътя си. Това се случи преди два дни. Днес излязох с с приятелката ми, те имали среща в мола и нямаше как да избегна да е видя. Не знам как да се държа. Въпроса ми е според вас трябва ли да кажа на приятелката ми за тази случка? Имам някакъв страх, че може да ме изрита и да не ми повярва, защото в подобни ситуации жените са склонни да повярват на приятелките си. Тя дори не й е приятелка. Аз нищо не съм направил, даже се отдръпнах, защото никога не бих направил такова нещо, защото държа на нея, още по-малка с най-добрата й приятелка. Тя дори не ме привлича. Одеве когато бях на саме с приятелката ми бях готов да й разкава... проблема е, че не знам как ще постъпи и дали ще ми повярва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: 42bc21050b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аман от такива "приятелки"... Веднага казвай на твоята мацка да разкара тази развратна к**** от обкръжението си... Ще ти повярва, ако те обича. От такива хора по-далеч и понеже съм си патила знам... Така, че действай!

Ж 23

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 6ca049da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казвай на гаджето си и я разкарвайте тая пропаднала курветина. Аз на мястото на гаджето ти щях да ти повярвам и она'я курва щях да я стрия на сол, направо...

Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 89023c8db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На мен ми прилича на нагласено за да те пробват дали ще издържиш. Твоята приятелка има рожден ден, но изведнъж ти казва да си стоиш сам в дискотеката и да се забавляваш, ама с кой? Изведнъш най - добрата й приятелка се появява...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: a74d9c7f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе така, както го описваш имам странното чувство, че това е тест. Първо, приятелката ти защо ти се обажда, че не може да дойде, чак в полунощ? Второ, как пък случайно онази и тя е там точно тогава? Естествено няма как да съм сигурен, но е твърде вероятно да са се уговорили да те пробват дали няма да се поддадеш. Според мен засега си трай, защото пък може и предположението ми да не е вярно и не се знае как ще реагира приятелката ти. Все още не сте ходили от чак толкова време и може и да ти няма чак толкова доверие за моемнта, затова изчакай преди да и кажеш. Пък и дотогава може да се окаже, че наистина са те пробвали.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 8222d8af03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   прати и този линк да прочете сама за какво иде реч

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 9fdfbda921
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Сваля те... ама и ти си... засърбяла я е п..ката просто! Сигурно вече не си и спомня за случая, а ти си се вързал като поп.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: 95650cf965
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ако мислиш, че приятелката ти е склонна да повярва на всички други, но не и на теб, прави й линк към тази тема.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: a3262cf67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Такива неща винаги се казват, защото накрая се разбира, но от 3 човек, който не се знае как му е изгодно да извърти ситуацията. По-добре и обясни най-човешки за какво иде реч, а тя ако има малко мозък ще ти повярва и ще се радва, че не си скрил от нея.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5e11e59abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На мен ми звучи като идеална възможност за 3-ка :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 447b6d344e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много вероятно приятелката ти (гаджето) да те проверява чрез приятелката си. Това си е доста добър метод по принцип, но и доста предсказуем. Но щом сте били пияни може би не е било това. Кажи задължително на приятелката си. Тя ще оцени, че си бил искрен с нея и й кажи, че тя е единствена за теб (ако е така). Бъди искрен. Я си представи, че тя всъщност знае за това и вижда, че ти го криеш. Не е приятно.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 723bfe7877
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен пробват или не ти си длъжен да и кажеш, защото ако са те пробвали пък още по зле ако си мълчиш, приятелката ти ще каже гледай го този, няма да каже, значи си оставя вратичка, а пък ако не са те пробвали, рано или късно тези неща излизат наяве, представи си да разбере със закъснение, много по наранена ще се почувства, че си скрил от нея и че си позволил на тази да я допуска близо до себе си, тя трябва да знае какво представлява приятелката и, за да не и се доверява, защото утре други ден може и някакви мизерии да ви направи и да се опита да ви скара, а това че е била пияна не е оправдание, човек като е пиян прави това, което му се иска, но не му достига кураж като е трезвен. Така, че... ти си решаваш! Наистина аман от такива приятели и приятелки!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker