Аз ли съм проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм проблема?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2486 пъти
Ето, че дойде и моят ред да споделя историята си.. Става дума за мен и моят приятел (бъдещ мъж), имам чувството, че колкото по- добре се държа с него, толкова по- лошо за мен. Аз съм в началото на 20те години работя, нищо че родителите са ми богати и мога и пръста си да не мръдна, работя за да му докажа, че мога сама да си изкарвам хляба, за да му купувам какво иска, за да го водя където поиска, общо взето всичко правя за него! Той е по близо до 30г не работи, неговите родите също са доста заможни и може да си го позволи! Целият проблем в нашата връзка мисля, че е заради мен, защото колкото повече неща му купувам, колкото повече си доказвам любовта, той повече ме критикува или поне на мен така ми се струва, той ме обича знам го или поне така си мисля въпреки, че не го показва често не е романтик, живеем заедно от около година аз станах истинска домакиня, работеща млада жена, уча за процъфтява професия в която имам връзки и запазено работно място още от сега, а на него хич не му пука каква жена има до себе си! Кажете ми как да го накарам да ми обръща повече внимание, искам да се омъжа за него, да му родя така мечтаната дъщеря! В мен ли е проблема кажете ми? извинявам се за допуснатите грешки :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0b8280fa42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, в теб е проблема - по-скоро във възпитанието ти. Ти мислиш, че всичко се купува с материални неща и се опитваш да си купиш любовта. Истината е, че човекът не те обича, но си му изгодна (паричките) или просто му е все едно и те използва за развлечение и за подаръци. Стегни се, скъсай с този и рестартирай живота си.
Чети филосифия, чети книги по психология, чети класиците и се опитай сама да възпиташ в себе си елементарни човешки ценности, защото явно родителите ти не са успяли да го сторят, щом изобщо ти идва на акъла, че с подаръци можеш да си купиш любовта, уважението, обичта, доброто отношение.
Л.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e49b97d384
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дам, проблема е в теб - оставяш го да те използва. Не те обича, явно е, просто ти се умилква от време на време, за да те държи наоколо. Внимавай и избягвай такива типове моментално, когато ги видиш. И пак:

НЕ продължавай с "връзката" в никакъв случай! Ще си изпатищ премного, няма никакъв смисъл да се доказваш на такъв лицемерен боклук.

Ясно е, че си още наивна и се доверяваш премного...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c56dfe1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   винаги съм показвала нежност, любов и уважение, не само с материалното, а и той е доста добре финансово, не смятам, че е ме използва понеже имам пари :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 709f7a192a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за първи път чувам жена да купува подаръци и да ухажва мъж. Разменили сте си ролите май? ! Насила хубост не става са казали хората. или те обича, или не, няма нужда да му заставаш на челна стойка за да му се харесаш. Искаш да се ожениш за него, и защо ти е? да търпиш един търтей и да се правиш на шут за да му угодиш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 16363402ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А защо все още на 20-тина години си се вкопчила в мисълта за брак? ! Не винаги се получава от първия път. Всъщност замисли се той какво прави за теб, защо си избрала да си точно с него, той знае ли за твоите планове за семейство и деца :) Във всяка връзка трябват и компромиси, но ако нещо генерално не те устройва и те прави нещастна тогава няма смисъл. А и мисля, че не е редно ти като жена да му купуваш всичко. Той на теб какво ти купи? Той не е въпроса за романитика, а елементарен начин д апокажеш, че искаш да направиш жента до теб щастлива...

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5861856ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чакай малко, закъде бързаш? Ако е мъж, който те цени, ще те чака. Ако те обича, за него няма да е проблем да се ожените след 5-6 години. Но на него му е удобно да те вземе сега т. е. не те обича. Прекалено млада си. Ако не си способна да го разбереш, поне разбери, че рискът да загубиш ако не се ожениш, е нула, защото той ако те иска и след 20 години ще е с теб, но има риск да съжаляваш ако отидеш под венчило сега.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 148158cbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твърдо: проблема е в теб.
Та ти си взела всички функции на мъжа и какво му остава на човека? Явно той вижда в теб жена която може да се справя и без мъж и му е безразлично.
Мъжете обичат да водят а не тях да ги водят.
Покажи му че си по слабата, че не винаги можеш да се справиш без него, искай му мнението, остави го той да решава. Тогава можеш да разбереш що за човек стои до теб и след това мисли за брак.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b7ddb39470
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен проблем няма в нито един от двамата. Щом финансово и материално сте осигурени значи никой не използва другия. Но ти пишеш само за това какво работиш, колко пари имаш и т. н. а не за това дали си красива. За това според мен има 2 варианта:
1. Вариант - не го кефиш сексуално. Тоест не те намира за секси. Ти най-добре можеш да го усетиш това. И ако е така по-добре се откажи по от рано, защото рано или късно ще се разделите.
2. Вариант - човека просто си е такъв - по-дръпнат. Има много мъже такива, които не умеят да са забавни с жените си и не могат да ги ухажват както трябва. В тоя вариант ако теб те устройтва това няма никакъв проблем.
Според мен в общи линии това е ситуацията при вас. Ти трябва да усещаш най-добре какво се случва.
Мъж28г

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 69cf780855
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подходът ти е грешен и приятелят ти е прав да се дразни. Няма да го впечатлиш с подаръчета и дрънкулки. Още повече, че той е по-голям от теб и няма нужда от такова внимание. Ще го впечатлиш много повече със сексапилно бельо.
Прави ми много лошо впечатление, че изтъкваш финансовото си положение. Не е нужно да парадираш с това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cea338fe0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък защо ли докато четях през цялото време ми се набиваше в очите само ''родителите ми са богати, неговите родители също са богати, много неща му купувам, имам връзки и запазено работно място още от сега... '' някак си имам чувството, че нямаш проблем, а по-скоро страдаш от някакъв комплекс. На никой тук не му пука колко сте заможни и богати и какви връзки имате. Не всичко е пари. Камо ли едни истински взаимооотношения. Ще ме извиняваш, но на 20 си прекалено незряла и за връзка и за семейство. И го разбрах само от няколкото написани реда. По-добре си завърши училището (макар, че както се подразбира то не ти трябва, понеже си имаш запазено работно място во веки веков) намери си някой на около твоите години и тогава се опитвай да се правиш на домакиня и жена мечта. Някак си много наивно се опитваш да разсъждаваш, че и да си правиш планове. Само информативно да попитам - а ако ви се роди ''немечтаният'' син? Тогава картинката разваля ли се, какво става, че не можах и това да го схвана.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9a420aa9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По начина, по който се държиш, ще му ставаш все по- безинтересна. Жените, които не правят такива жестове и които някак си по- малко гледат да угаждат, са по- желани. Така провокират мъжете си постоянно да се борят за тях и оставят у тях чувството, че не са спечелени докрай, оставят едно леееко напрежение. Ти в един момент дори ще започнеш да го задушаваш. Спри с лиготиите и нека той поеме ролята си на мъж и започне да прави жестове за теб. Успех! ;)

Doriana

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2ef526f5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто явно е изгубил интерес към теб. Ти му даваш всичко на готово, няма какво да го вълнува, няма какво да чака, защото знае, че така или иначе ще получи всичко от теб без усилия.
И обърни внимание малко на правописа и граматиката. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 53ee820ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мислиш, че се обичате (той ли ти го казва? ) и дори си готова да се омъжиш за него (той ли ти предложи? ) и да му родиш дъщеря (той ли я иска? ), за да ти обърне внимание? Мила, не се заблуждавай - връзката ви въобще не звучи окей като за начало на здраво семейство, пък и изобщо... Изживей каквото имаш да изживяваш - дори да е грандиозно разочарование, оженете се, но не избързвайте с дъщерята :-)
Ж26

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79783c9a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   А ако е момче какво, ще го изхвърлие и ще сикупите момиче ли?
И изобщо - прочети коментара на №1 отново!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker