Не знам с какъв човек живея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам с какъв човек живея
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3825 пъти
Здравейте скъпи приятели!Толкова съм смаяна, че ми е трудно да поговоря с когото и да било, затова реших да споделя с вас.Става въпрос за приятеля ми с който сме заедно от 9 години.Мислех, че това е човекът за мен, че ме обича и че нищо не е в състояние да ме отдалечи от него, НО сгреших. Имали сме проблеми, но сме имали и много хубави моменти заедно. От време на време дочувах от наши общи познати, че се сраща с други жени, но не обръщах сериозно внимание на това. Нали всеки има нужда от малко лично пространство. Докато преди 10 дни една моя приятелка не ми каза, че пак са го видели в центъра на града в който живеем в колата с някаква жена да проявява интимности.

Причерня ми, а най-лошото от всичко е че когато се прибрах реших да му преровя нещата /нещо, което е недостойно и което никога не съм правила/. Като чели нещо ме накара да започна да търся, въпреки, че и аз не знаех какво. И какво мислите, че открих - списък със всичките му любовници, с имена, на каква въздраст са били, на коя дата и година е бил с тях. Списъка беше много дълъг, десетки имена. Звучи като виц, да но това не е измислена история, а действителен случай.Нямам думи, не съм на себе си. Не знам какво да кажа, нито как да започна разговор с него. Просто онемях, ходя като някакъв дух, отслабнах с 5 кг., не ми се яде, не ми се говори. Ужас!

Знаете ли кое е най - лошото от всичко, това че тотално загубих доверие в хората. В този списък фигурира и моето име и имената на три мои приятелки. Не мога да повярвам, че съм била лъгана толкова дълго време. Чувствам се омърсена и предадена от най-близкия си човек.

Не знам дали имам нужда от съвет или просто исках да споделя. Не знам с какъв психар съм живяла толкова дълго време. За мен това не е нормално. Още не съм му казала, че знам, но той вижда, че нещо не е наред и предполагам се досеща откъде ще дойде проблема. Дори не смее да ме попита , защо съм в такова състояние. Не знам какво се прави в такъв случай. Дори не изпитвам нужда да го попитам ЗАЩО? Нямам нужда да слушам лъжи. Ако можете да ме подкрепите по някакъв начин ще ви бъда благодарна. Имам нужда от морална подкрепа, а скоро може би ще имам нужда и от психиатър. На никого не пожелавам да се почувства така, както се чувствам аз в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: cb6724466b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте! Не се терзайте и не се отчайвайте. Нямате деца. Напуснете го и забравете. Несподеляйте с приятелките си. Този списък може да съдържа само срещите с жените. Не е задължително да е бил интимен с всички. Но щом е писъл за фантазиите си не е нормален. Направете раздялата по най-безболезненият за вас начин. Успех и не спирайте да вярвате в хората. Има и свестни мъже, заради които си струва да опитате отново.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5771d24d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Рано или късно всичко излиза. За съжаление в твоя случай истината е излязла чак след девет години. Знам, че е много трудно, но моя съвет е да говориш за проблема. Кажи му направо каквото мислиш и ако той има капчица морал в този човек няма да те лъже ами ще ти изясни кое , как и защо.Неприятно е , но поне разбери отговора на въпросите , които изникват в главата ти .Недей да казваш ,че няма такива , винаги има такива :( . Това е от мен.Надявам се да съм бил полезен с нещо :)

На добър час ! :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9ebda9542e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви за отговорите. Искам само да ви кажа, че аз имам дете, което е вече шести клас. Разведена съм и с приятеля ми живеем заедно от девет години. Детето е свикнало с него, както и той с детето, защото то беше едва на 2 годинки като се събрахме.

Аз го обичам, но след това което разбрах нещо се прекърши в душата ми и в момента изобщо не съм сигурна какво искам да попитам и дали искам да чуя. Не съм сигурна, че той ще застане пред мен и ще каже цялата истина, защото просто е такъв човек. Не съм сигурна дали мога да продължа да живея с него дори и да ми признае и да ми се извини. Не съм се развела заради него, там проблемите бяха от друго естество.
Бях омъжена за комрджия и не ми трябваше много време след като родих да реша, че детето ми и аз заслужаваме да бъдем щастливи.

Аз имах трудно детство, родителите ми не се разбираха и накрая се разведоха. Може би това ми помогна да взема решение да се разделя с бащата на детето си, защото едно дете заслужава спокоен живот, за да порестне необременено и да се чувства обичано.

Бащата от момента на раздялата ни нито веднъж не е потърсил детето си, ние не съществуваме за него и си мисля, че така е по добре. Слава богу успях да си купя жилище и няма да ми се налага да стягам багажи и да тормозя детето си. Това е горчивия ми опит до момента и наистина ми е много трудно след това падане, да стана и да продължа смело напред.
Колкото и да съм силна, колкото и да вярвам, че всяко зло е за добро, мисля че се уморих и загубих доверие в хората. Това е проблема.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b34c09e413
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах ако си мислиш,че само приятеля ти е така.И баща ми ми разказва за някъв на възраст,които имал тетрадка с всички жени с които е бил.Баща ми каза и аз да напълня една такава ама не мисля,че е достойно

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 643915489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти нямаш ли грам достойнство, как изобщо мислиш да му простиш? Едва ли само е пил кафе с тях, докато си била спокойна, той си го е пъхал и е целувал други. Да беше станало един път да се опиташ да забравиш, ами то много пъти.

Проблемът е в психологията на жената, имам предвид, че за мъжа няма такива дефиниции като "всеки има нужда от малко лично пространство". Затваряла си очи при положение, че са ти намеквали и той често е отсъствал. Напусни го и се опитай да си намериш свестен човек, не си куче да търпиш униженията му. Питай го той как ще се чувства, ако си се чукала с половината град? Би те нарекъл курва и ще те зареже със сигурност, ако преди това не ти направи нещо гадно!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 99149e9333
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ужас.... Да, явно му даваш някакво удобство- може би именно твоето жилище, а всъщност като човек по нищо не лични някога да те е ценил.

Не мисля, че някой би те посъветвал да продължиш тази пародия на връзка. Да говориш с него? Та това е смешно- както ти самата казваш, не ти се слушат лъжи, а и освен всичко друго нима с един разговор ще го промениш?

Решението е твое, но не знам има ли какво повече да губиш. Аз мисля, че не.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6d06f69e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съжалявай за този "непознат" човек.Най-добре поговори с него откровено.В разговорът се ражда истината.Може и да не е точно така,както пише в списъка си.Може би го подозираш незаслужено?Така е като човек се рови из вещите на другия!Но.....може би така е по-добре-поне си разбрала това за евентуалното му двуличие.Не е добър баща за детето ти,какъв пример би му дал.
Г.Т.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 11988a9a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Говори с него за да го видиш що за боклук е.
след това ще ти е по-лесно да вземеш решение.

3390

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ef1f8063d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей! И да е бил неудачен първият ти брак, дори и второто съжителство, не означава, че няма да се получи третият или четвъртият път и дали изобщо трябва да се обвързваш с някой, ако не се грижи за теб и не те уважава. Пълна съм с наблюдения от познати жени, които имат вече два развода и се чувстват по-добре така, дори и с двете си деца, отколкото с бившите си съпрузи, които ги пренебрегваха.
И четирите са обичали бившите си съпрузи, обичат и децата си, самостоятелни са издържат се сами и до голяма степен и децата, хубави са, умеят да се държат, общуват, обличат се добре и са интелигентни.

Някой още обичат бившите си, но не могат повече да преглъщат унижението. Радвам се за теб, че си разбрала истината. Радвам се, че си готова да продължиш напред. Вярвам, че разговорът няма да доведе до нищо освен до безумен театър от лъжи, но ако не го проведеш след време ще съжаляваш за пропусната възможност, така че го направи заради себе си.
Пълно е с мъже използвачи и паразити, които си мислят само, какво още може да извлачат от другите - секс, удобство.......... Ти не си холова гарнитура, а човек, имаш нужда от партньор, а не от ползвател.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 022d938ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ти за красноречивите примери номер 9. Благодаря и на всички, които ми писахте.Сега наистина се чувствам по-добре, защото не се чувствам сама с болката си.Сигурно сама съм си виновна за всичко което ми се случва. Аз все си мисля, че хората трябва да са искренни един към друг, обаче истината е една и е много грозна. Ще се справя и този път.Трябва да съм силна заради себе си и заради детето си, защото то със сигурност има нужда от мен.

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9ab411910d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей миличка, във всяка една връзка има лъжи, дали от двете страни или само от едната , но има, няма такава връзка без лъжи. Такива станаха времената. Това че не знаем , не значи че не сме лъгани. Има и друго нещо-ти си свикнала с този човек, обичаш го, значи си видяла нещо хубаво някъде в него, заради това хубаво нещо, поговори с него, надявам се да си изясните нещата и ако можеш прости, дано да спре до тук. От къде да знеш, че няма да попаднеш на друг, още по-лъжлив и по-използвач...Говоря от опит..горчив опит..Помисли, но и не дръж вътре в себе си нещата, ако трябва направи нещо...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a3e95c5c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да простиш една изневяра е ужасно трудно, да не кажа невъзмойно, много пъти хората дават втори шанас, ако човек сгреши и се разкая, но в твоя случай, става дума за цял списък.Това е долна постъпка, нямаш работа с такъв човек, още повече, че той се нарича баща на дъщеря ти, лично аз небих искала дъщеря ми да израстне с такъв родител, било то, че не е истински, той неможе а бъде никакъв пример.А за теб самата, за достойнството ти и принципите, които имаш, го махни от живота си, такъв жалък човек не залужава истинска жена като теб.Предполагам си знаела какви ще бъдат отзивите на хората тук, немисля, че някой би те посъветвал да останеш с тази свиня.Минало е доста време откакто си напосала писмото и ако все още не си го разкарала си направила голяма грешка.!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker