Не си падам по лиготиите, и когато получа подобна реплика от нейна страна, се чудя как да реагирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не си падам по лиготиите, и когато получа подобна реплика от нейна страна, се чудя как да реагирам
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3480 пъти
Здравейте на всички. Имам един въпрос- дали се държа дистанцирано и това да е проблема...

Всичко започна в самото начало, бяхме заедно и бяхме на по 18 :) Сега вече сме двайсетте и си е нещо по-друго, въпреки, че тя е запазила още своята емоционалност.

Иначе има и друг проблем, от известно време сме в различни градове- тя в провинцията, аз в столицата. Но и за това сме още заедно- тъй като тя се записва тук да учи... Когато решихме да опитаме втория път мина доста време, около 2 години.

Започнахме да се чуваме по телефона всеки ден, но от нея чувам, че съм станал адски сериозен, дисциплиниран и твърд човек. Знам, че жените харесват това качество в мъжа, но не се ли държа малко "тъпо", когато тя ми говори мили неща, а аз не намирам какво да й кажа. Не си падам по лиготиите, и когато получа подобна реплика от нейна страна се чудя как да реагирам.

Явно сме станали различни и не знам това плюс ли е, или минус в нашите отношения. Ако някой ми каже как да се държа и какво да правя, за да грабна изцяло вниманието й - ще съм му много благодарен.

Ако нещата не се получат здраве да е, все пак ще опитам да задържа привличането ни един към друг, колкото е възможно, ако не стане- поне ще съм опитал и няма да си задавам въпроса - "Какво ли щеше да стане, АКО бях, или не бях ... " . Благодаря за изслушването!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: b4a8806b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм жена и бих те посъветвала ако държиш на това момиче, да опиташ да се промениш малко. Няма жена която да не иска внимание, да не иска да усеща , че е желана и обичана. Не казвам, че ти не я обичаш, но освен да й го доказваш трябва и просто по-често да й го казваш. Явно тя има нужда от това твое внимание. Особено когато сте разделени в различни населени места. Това да си нежен с нея не означава,че си падаш по "лиготиите". Просто мъжете и жените сме устроени различно. Трябва да проявяваме разбиране и да преценим до колко си струва. Казвам ти всичко това от опит, натрупва се с годините. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c3f59f5259
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 ти е обяснила нещата. Аз като мъж само искам да ти кажа, че аз също ненавиждам лиготиите, както ти се изразяваш. Но между лиготиите и това да даваш внимание, и нежност на една жена...да включим и умерено чувство за хумор мисля си, че има огромна разлика.

Преди време видях една сцена между влюбена двойка, тя го погледна с много нежност и с чувство му каза "Обичам те", оня пич само се обарна с безразлична физиономия и каза "Да"...дъвчейки дъвка и гледайки страшно всичко наоколо. В смисъл съвета ми е единствено дръж се адекватно в дадената ситуация във всяко едно отношение.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8c18641e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Братко, номер едно ти го е казала много вярно. И аз мога да ти го потвърдя от опит. Всички жени искат внимание и то е нормално. Особено в някои моменти наистина имат нужда от специално внимание. Тя сега има нужда точно от това, защото сте на различни места и е несигурна. Трябва да се попромениш. Демонстрирай цялата си обич и нежност! Не е достатъчно просто да я обичаш, а трябва и да го показваш. Освен това, нежността по никакъв начин не те прави лигльо, както си мислиш. Може да си много нежен и едновременно пак да си мъжкар. Казвам ти го като мъж на мъж.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 43db49d33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена на 37г. но също искам в дадени моменти моят мъж да ми говори нежно и гальовно, какво лигаво има в това? Друг е въпроса ако сте компания навън и тя ти се лигави с някакви нейни си наречия.Но когато сте си само двамата всичко е позволено. Просто се отпусни и я наричай с най нежните думи на света. Ще получиш в замяна много обич, повярвай ми.Успех.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 29c7529479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, поздравявам те за желанието ти да направиш жената до теб щастлива. Аз съм жена и не обичам "лиготиите", но, когато има предразполагащи фактори, нещата се променят :-) Ако ти е трудно да говориш, просто бъди нежен-прегръщай и целувай, покажи, че се нуждаеш от нея до теб, защото си истински мъж, а не малко момче, което не знае какво да прави с любимата си играчка. Тя трябва да усеща, че знаеш какво искаш и как да го постигнеш, но същевременно няма нищо лошо в това да си пораснал и да си уравновесен емоционално. Така ще й помогнеш да порасне и тя ще те почувства по раличен начин. Желая ти успех и следващият път, когато сте заедно и "лиготиите" започнат, прегърни я силно, за да почувства сърцето ти и я целуни толкова страстно, че да вижда звезди ;-)
ХХ

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0e0d190730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм от така наречените "лигави" жени...:) Всъщтност лигави ни наричат мъжете... Но моя съвет е,това не е лиготия,просто жените сме малко по-сантиментални,чувстваме се сигурни и обичани,тогава,когато не само ни го показват,но и казват,една жена може да грейне само една прегръдка и едно мило "Обичам те", може би твоята половинка се нуждае от това и ако наистина я обичаш,няма нищо лошо в това да си изразяваш чувствата,това няма да те направи по-малко мъж,напротив...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker