Билки против невроза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Билки против невроза
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1951 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години. В началото на зимата се появи безпричинно притеснение и напрежение в гърдите. Треперих, появяваше се гадене и дланта на лявата ми ръка много често изтръпваше. Появи се и някаква мания от смъртта. Ходих на психиатър предписа ми леки хапчета и каза че е просто леко нервно неразположение. Проблемът ми изчезна, но на етапи пак се появява. Чувствам напрежение, свръх чувствителност, понякога треперя, а дланта ми не спира да изтръпва. Всичко е на нервна почва, не знам как се е получила. Ще съм ви благодарна ако ми кажете някакви билки, защото съм много против хапчетата. Също така изпитвам неописуем страх че може би че откача и ще си остана ненормална цял живот. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: fa0bcab1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствената билка се казва - Маточина! Това е единствената билка, която помага при нервни страдания, доказано ефективна. Иначе трябва да си направиш една консултация при невролог, защото не проумявам какво правиш при психиатър, та той е за лудите, а ти не си луда. Това при теб си е проблем с нервите, който се лекува с прегледи и посещения при невролог, това е решението.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4593da41d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не споменаваш каква е причината за това неразположение, разкажи малко за живота ти?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3cc44388fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не споменавам, защото просто няма причина. Както казах безпричинно. Нямам никакви проблеми или не ми се е случвало нищо кой знае колко стряскащо. Просто изведнъж. Единственото което може би било причина е, че от известно време си стоя вкъщи и просто въобще не се разнообразявам, но по принцип аз съм си също много притеснителен и по-затворен човек!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fa929d6702
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам от какво са породени тези неврози, но ще ти кажа, че когато бях на твоята възраст 15-16 години пък и по - нататък аз също изпадах твакива състояния и те бяха постоянни!! Близо 3 години бях така - плашех се от най- малкото, имах проблеми със съня, бях в голяма депресия. Дори някоя малка неприятност да ми се случи ми се отразяваше много негативно. Тогава си мислех, че това е от пубертета и наистина сега се убеждавам, че е било това. През пубертета се развиваш не само физически, но и психически. И ако си по - чувствителна наистина го преживяваш по- тежко. Все пак ти не споменаваш да имаш някакви сериозни проблеми(надявам се и да нямаш, де) и затова смятам, че е просто от възрастта. Ще се оправиш, споко, ама става много бавно... Така ще си докато не пораснеш, поне при мен беше така :) take it easy ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2c22def18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Наистина по-добрия вариант е да не се пият хапчета, аз лично от страх да не се пристрастя към тях колкото и лека форма да са не смея да пия. След като открих, че и билките помагат мисълта за прием на медикаменти остана на заден план. Наистина не действат толкова мигновено колкото хапчета създадени специално за това, но ефектът е по дълготраен с редовен прием, а хубавото е че е напълно безвредно. Аз лично от година и половина пия чай от жълт кантарион, при напрежение и тревожност наистина помага на нервната система, от скоро пия и капсули със 100 % екстракт от жълт кантарион на марката Булгарикус.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker