Влюбена съм в най - добрият ми приятел. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в най - добрият ми приятел.
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 4180 пъти
Здравейте, имам нужда от голяма помощ. Ще ви разкажа историята си и ви моля да ми дадете някой съвет. Аз съм момиче и си имам най - добър приятел от 8 години. От както се познаваме сме си само приятели, много сме близки и винаги съм го обичала, като брат. Той е две години по - малък от мен. Тази нова година я празнувах ме заедно, от тогава започна всичко. Бяхме пийнали малко и той започна да ме целува, аз отвръщах на целувките му. На другата сутрин си говорехме сякаш не е станало нищо, но не можех ме да издържим и вечерта отново бяхме заедно и се целувах ме. След това аз започнах да мисля за приятелството ни, освен това си имах и приятел (гадже). Усетих, че изпитвам нещо към момчето което не трябва и реших, че най - добрия начин е да го отблъсна от себе си и да продължа с гаджето ми. Но не беше за дълго. Най - добрия ми приятел една вечер дойде при мен и се разплака, каза ми че ме обича, но смисъл не е казал, че е влюбен в мен. Реших да не го държа далеч от себе си, но да си бъдем само приятели. Е не се получи, всеки път щом бяхме заедно не издържах исках го все по близо и по близо. Така отново започнах ме да се целуваме, тогава той ми каза, че сме повече от приятели и по малко от двойка. Това продължи доста време. Оставих гаджето си, за да бъда близо до приятеля си. Но не бяхме двойка, държах ме се като такива, но си бяхме приятели. Той постоянно ми казваше, че много ме обича, че държи на мен, аз на него също. Един ден вече започнах да се запитвам " аз не съм ли влюбена в него" и да беше така. Започнах дори да изпитвам ревност. Една вечер той ме попита защо не ми даваш да си имам приятелка, а аз му казах защото ще забравиш за нас, той ме целуна и каза никога няма да забравя това. Страхувах се да му кажа истината, защото всичко може би щеше да се разпадне. След 3 месеца ми се наложи да замина за месец в болница за операция. Той през това време започна да излиза с друга компания. Сега когато пак се прибрах той дойде при мен само веднъж, говорих ме си, но нищо друго. Не знам какво да правя, не знам какво да мисля, много съм объркана и имам нужда от помощ. Не понасям това положение, дори не го разбирам. Според вас какво трябва да направя, да му призная ли? Не се страхувам от отговора му, а от това че ако каже не, може би приятелството отива по дяволите. Обичам го и то много, но не знам кое е по добро за нас. Помогнете ми, моля ви. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0513d23b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Адски объркана история. Нищо не разбрах.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5e5a975251
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не изпускай тази любов, защото ще съжаляваш! Приятелство няма как да има, то отдавна е преминало в тези силни чувства, които заслужават да им се даде шанс. Според мен не му признавай веднага. Започнете отново да излизате заедно, но му покажи че не го искаш чисто приятелски и че изпитваш чувства към него. Виж как ще реагира и изчакай той да направи крачката към нещо по-сериозно. А ако те обича той ще я направи!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 98ad22416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той никога не е казвал, че е влюбен в мен, а само че много ме обича. Освен това вече се отделихме малко, това ме обърква. Не знам какво да правя, наистина съм много объркана. Съвета на номер 2 е много хубав, но не знам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 10d93d6fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в подобна ситуация. От 2 години сме най добри приятели, но тя ме чувства само като брат, нищо повече, това ми тежи адски много тъй като мисля за нея ден и нощ. Моля драснете по едно бързо мнение защото не мога да продължавам така повече. Обичам я и ме боли че не можем да сме повече от приятели.. Какво да правя?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 11e5b7c538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласен съм с N2. Също така искам да добавя, че ако не рискуваш ще се питаш какво щеше да бъде. Ако не ти отговори със същото просто за известно време не трябва да се виждате, защото още ще страдаш от това. След година примерно незнам колко ще ти е необходимо пак може да подновите отношенията си като приятели... Просто ако не опиташ ще се самоизмъчваш.... изпитвал съм го и не е приятно. по добре сложи картите на масата и изяснете нещата по деликатен начин.... Това е сценария ако не се случат нещата. Искренно се надявам да станете истинска двойка и всичко да е прекрасно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 38e68ed11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До номер 4:Поговори с нея и й кажи какво чувстваш и какво изпитваш :)))) Може и тя да чувства същото но да я е страх да ти го каже или покаже :))) Опитай

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 02ad13f8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Класика :))))

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 08dd38fe82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   хаха класика нали №7. И аз много "обичам" такива теми. Ми какво да ти кажа няма смисъл да му го казваш щом никога не е показвал, че те харесва може и пък ти да не забелязваш някой момичета са така. И аз имам най-добра приятелка от първи клас ама все пак в тези шест години и половина не намерих смелост да й предложа, макар че по принцип от нищо не ми пука, ама зависи все пак. Тая година дето се отраках повече... та така де не знам питай го какво мисли за теб и така. Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска си търси причини.
Метал 13г.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f3b1cd33e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Когато между мъж и жена единият от двамата изпитва чувства, които не са само приятелски - приятелство повече НИКОГА не може да има между тях двамата. Или ще са заедно като двойка - или ще се сбогуват и няма да имат нищо общо занапред. В повечето случаи ще се сбогуват, защото чувствата биват едностранни, не са споделени от отсрещната страна.

Вие, които сте влюбени в своя приятел/приятелка, направете следното. Казвам ви от опит:
Бъдете директни с човека. Не се измъчвайте и не се заблуждавайте, че ще си останете само приятели занапред. Кажете му/я какво изпитвате - поставете въпроса - ако искат да бъдат с вас, ще сте заедно - ако ли не - сбогувате се. Това е. Няма трети вариант.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fad3f10be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я си изтегли от нета книгата "Любовна тактика" и си реши проблема.
След като я прочетеш ще ти стане ясно какво да правиш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3a5e6da1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В подобна ситуация съм, но с различно развитие. Моята най-добра приятелка е до мен от г/д 14 години, едва миналата година станаха нещата, да си го кажа така всичко си тръгна от мен. Нямах какво да губя, защото определено знаех, че щом имам чувства ще ми е адски трудно да я приема като просто приятел. За това и казах всичко което исках и не съжалявам, не малко време сме заедно. Дразня се де по някой път, толкова добре ме познава, че с поглед знае какво ми е, но пък не мога без нея!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 244f4c70a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не плашете момичето така! Като малка и аз бях влюбена в най-добрия си приятел, който ме познава от деня на раждането ми. Той е с 1 година, по-голям от мен. После ми призна, че ме харесва - даже се целунахме, а бяхме малки. Тази наша връзка продължи месеци наред - прекратихме я, НО и до ден днешен сме си най-добри проятели - Аз му викам ''батко'', а той на мен - ''Сестричке''. На него му се роди братче - Ивко и ние тримката сме като братя и сестра - само една къвна връзка липсва, ама може и нея да направим - бъди оптимист, всичо ще се нареди, повярвай ми! ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 330d0dde91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Между мъж и жена неможе да има вечно приятелство.. рано или късно картите падат на земята, жалкото е че в повечето случаи единият остава наранен.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9c1be5d26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз също преди време бях влюбена в най-добрия си приятел..
Какво стана, много се обичахме, но никой от двама ни не призна, че е влюбен.. От какво ли, от страх, да не би чувствата да не са взаимни. И на края стана същото, което описвате по-горе.. Прекъснахме всякакви отношения..
Да, ако признаеш има риск да не са взаимни чувствата, но дори да замълчиш, пак губиш..
Той беше с 1 година по-голям от мен и стана студент в друг град.
Аз исках да го последвам. В началото беше на 7-мото небе от щастие. Много беше щастлив. Но след време си каза:Няма смисъл..
В началото като отиде там, беше адски депресиран, липсваше му всичко и всички, постоянно беше тъжен.
Казваше ми: Не се променяй, мъниче, аз ще завърша, само 4 години ще е така.. Смешно е, но никой не чака 4 години..
Беше ни мноого болно, като му казвах, че искам да съм до него, той само ми повтаряше, шшшшт замълчи, само ми дай гуш..
И така дните си минаваха, той свикна в новия град..
(Аз бях от Видин, той от Лом..
Аз отидох в София и останах, той кандидатства в Русе и София (искаше в София)).
Може би нарочно отиде там, за да е далече или просто не са го приели в София.
След време си писахме, беше свикнал, беше усмихнат..
Пак се сдрънкахме за нещо и ми каза: Ти изобщо не си се променила.. Аз:Нали това ми пожела!?
Отговорът му беше: Тогава бяхме на 18..
Е сега аз съм на 24, той на 25 и кво..
Казваше ми: Пази се от мен, държа те далеч, защото много съм се променил.. Станал съм ужасно стунен човек и не искам да те нараня..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker