Недостатъците на моята приятелка, които не вече ми е трудно да превъзмогвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Недостатъците на моята приятелка, които не вече ми е трудно да превъзмогвам
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3795 пъти
Здравейте,
Интересно ми е какъв съвет бихте ми дали.

На 22 съм имам приятелка на същата възраст, живеем заедно, студенти сме. Тя наистина ме обича, аз също нея, не искам друга, но понякога нещата са твърде странни.

Тя е израснала без майка. Родителите ? са разведени, а баща и е пълния буклук - пияница, не работи, защото го мързи и т. н. Знаете ги тия. Все пак е живяла при него и при своите баба и дядо. Баба ? също май не е много стока, но това е друга история. Та, явно едно момиче да израстне без майка е нещо сериозно. Явно просто не научаваш, това което тя би те научила. Или поне предполагам, защото сам не съм жена. Явно да си жена на този свят е по-трудно. При мъжете нещата са ясни. Всичко можеш да си научиш сам. Не е кой знае какво. Как обаче се поддържа една жена е нещо, което не е лесно за самонаучаване (странна дума).

И май точно това и куца. Тя е добра, тя е мила, тя е красива и държи много на мен. Аз определено не съм най-прекрасният мъжки екземпляр на света, нито най-умният и пр.

Ох, карайте, стига увертюри. Проблемите при нея са си само два-три. Да ако обичаш човек, не ги забелязваш съвсем, но понякога ти идват в повече. Не, че и аз съм безгрешен.

Ами според мен на нея и липсват женски умения. Тя не прави почти нищо за себе си. Подстригва си сама връхчетата на коса. Ноктите си, просто ги оставя да растат. Лицето и често става като лунен пейзаж, защото си чопли пъпките с нокът докато се образуват кървави ями... последното е особено неприятно понякога. Рядко слага парфюм. Ползва грим само в мега изключителни случаи - на изпити, за да е официална за изпитващите и на мега важни случаи, които стават най-много веднъж в годината. Да кажем на нейния рожден ден, ако отидем на ресторант или нещо подобно.

Понякога и правя дребни намеци за някои неща. Наистина дребни и наистина само за някои неща. Да кажем, когато един път я видях за пореден път с обезобразено лице я питах само какво се е случило, да не се е ударила или нещо подобно (Боже, то си изглежда все едно си е ударила челото някъде! ). Тя каза "не" и толкова (личи си, че крие нещо). Аз, разбира се, бях наясно от какво са раните и просто и казах, че ако е от проблеми с кожта, може да ползва кремче вместо да се разранява. Защо това би обидило толкова много една жена??? Не съм казал, че е грозна, ужасна, чудовищна... тя и не беше. Казах и само, наистина само, като предложение, защо не да не ползва кремче или да се обърне към специалист... не съм я карал на сила. Не съм и крещял. Не съм я обиждал. Не съм използвал епитети. БЯХ СТРАШНО ДИСКРЕТЕН. Наистина.

Тя обаче има хистерия. Това не е психична болест, а нещо като да са ти много лабилни нервите и да не можеш да ги сдържаш. Тя се обиди, разрева се, и рева цял следобед. Говоря сериозно. Защото реши, че ? намеквам, че е грозна. Половината ден не ми говори, а другата само бегло споменаваше нещо. Освен това, нарочно натрапва тъжното и обиденото си състояние като шумно хлипа и иска да привлече внимание - например като си блъска главата в стената - за хистериците това е типично.

Ще кажете, пич ако я обичаш, няма да ти пука. Да обаче ако тия ревове са чести, вие бихте ли могли да изтърпите? Мен самия ме е докарвала до нерви кризи, защото това непрестанно "натрапване", за което споменах, е много подтискащо. Практически, не можеш да свършиш нищо с човек в такова състояние на главата.

Веднъж само говорихме сериозно за това. Бях говорил за това с майка ми. И тя ми каза, а тя страшно много харесва приятелката ми, наистина. Та, тя ми каза да поговоря с нея и директно да и кажа, да я помоля, да се сдържа, защото не издържам. И защото вече просто не бих могъл дълго да търпя това.

Приятелката ми прие аргумента и наистина полагаше усилия. Явно обаче не и е напълно възможно. Хем я разбирам напълно, защото не е съвсем виновна, хем не мога да понасям тия и състояния вече. Имам чувството, че понякога ги прави тия неща нарочно... , което е възможно за един хистерик.

Все пак според мен тя овладя хистерията си и не е имала истински пристъпи от поне година и половина. Само ревовете, които също понякога сдържа. Макар, че в последните месеци, пак започва да се проявява. И май е забравила, за обещанието си от едно време...

Не е обаче само това.

Тя забравя адски много. Забравя всякакви неща. Мисля, че не ме слуша понякога. Не знам дали това е нормално. Има неща, които за над три години (в които сме заедно) съм и ги разказвал поне 4-5 пъти... и тя пак не ги знае. Понякога се уговаряме нещо и тя го забравя. Понякога нещо ни се е случило и тя... ами не го помни. Например, днес. Обажда ми се, защото е била на изпит да ми каже как е минало. Казва ми, че ще излезе с колегите си на кафе. Добре казвам и и предлагам след това да излезем някъде. Казвам и да ми звънне след кафето, но преди да е хванала метрото, защото ще дойда при нея на Центъра. След около час и половина. Аз съм на път към метрото и тя ми се обажда да ми каже, че вече е почти до нас и ако искам мога да изляза... как може да е забравила? Да кажем било е от еуфорията след изпита, но не винаги има причина. Странно ми е, защото аз помня всичко, което ни се е случило и всичко, което ми е разказала и рядко се случва да забравям тия неща... И тя не е глупава. Учи трудна специално и си взима изпитите с отлични оценки, дори най-трудните. Освен това знае много по различни теми. Така оставам с впечатлението, че изобщо не ме е слуша и не и пука за нещата, които и говоря или които ни се случват.

Иначе тя е най-красивото и мило момиче на света. И чувствам, че не мога да я изоставя. Не съм бил никога с друга и не мога да си представя да бъда.

Толкова ли е много, че искам да бъде поддържана. Не в краен смисъл, разбира се. Да не плаче по цял ден за глупости и да... помни някакви елементарни неща, които и казвам или които ни се случват..

Моля ви, кажете ми какво бихте направили вие. Смятате ли, че има начин нещата да се променят, поне някои или в известен смисъл? За проблемите и с нервите, определено може да има ефект, но явно само ако тя желае. Товага сякаш и няма нищо. Дори точно в момента реве на терасата за поредната дребнавост (по всяка вероятно това е намек да отида при нея, за да я утешавам).

Ако мислите, че проблемът си е в мен, тогава ми кажете и това. Кажете ми, че съм буклук и, че не я заслужавам. Може би всъщност е така и искам прекалено много от нея, макар и само с намеци.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: e9bd96a7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са нормално неща и е нормално да го изискваш, едва ли не. Ти си напълно прав и тя трябва да чувства себепотребност да се поддържа, това трябва да и е в природата, както и на нас - мъжете. Говори с нея, нищо, че реве за тези неща, трябва да ги осъзнае. А това за забравянето ми е познато :D - Казвам на приятелката ми да ми звънне, като излезе от училище с ТОЧНОСТ и й го казвам дори 2 пъти, а тя се ядосва, че и повтарям... 2 часа не ми звъни и накрая "Ало, мило, в нас съм си. " Тааа, това е нормално - забравянето, просто са отнесени жените. НО говори с твоята, не оставяй нещата така, нито е за сърдене, нито за обида, ако не и го кажеш ти - кой? Ще го разбере от хора, на които не им пука за нея и то по доста брутален начин под формата на подигравки.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c7425d211
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обърни се към психолог, психотерапевт в интернет има доста хора с които можеш и online да се свържеш. ТВоя случай е по различен, защото приятелката ти е израснала без майка и почти без баща. Такива деца са лишени от родителска обич и грижи и явно сега търси точно това. А от написаното си личи, че ти си такъв, грижовен. Щом много я обичаш, потърси професионална помощ, все пак три години са много време.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a6d20e53b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Относно поддържаността можеш да се обърнеш към някоя твоя близка, която да се сприятели с нея(примерно сестра ти, ако имаш, или някоя позната). Така не само ще и намериш приятелка, но и момиче, което да и дава дискретно и ненатрапчиво съвети относно външния и вид. И в редките случаи когато се е гримирала или изглежда по специално не пропускай да я обсипваш с комплименти. Така може да започне да се гласи по-често.

Относно нервността и психичното и състояние може да помогне консултация с психолог или някакви медикаменти, но само при нейно желание и само ако е наясно с проблема си и иска да се справи с него. Също така твоята подкрепа е от изключително важно значение.
Това, че забравя може да е от прекалената натовареност. Трябва по някакъв начин да изчисти съзнанието си, а не да натрупва всичко и в един момент да се чувства безсилна и да изпада в рев. Може би има нужда да се разнообрази или да си почине, да се захване с нещо ново. За изпускане на напрежението, ако има свободно време може да тренира нещо или да ходи на фитнес, да бяга в парка и ти също може да я придружаваш.
Успех! Надявам се да съм помогнала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 41674b9686
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислех да дочета до края и да изкажа някакво мнение, но като стигнах до ''като си блъска главата в стената'' просто останах безмълвна!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 30cb1bb11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може би не е свикнала да се поддържа. Казваш, че е израснала без майка... какво възпитание да получи от баба си или от баща си? В никакъв случай не упреквам никого, просто момичето е имало други проблеми на главата и се е занемарило и е свикнало с този образ. Толкова са зле нещата в България, че просто бъди сигурен, че не само приятелката ти използва парфюм 2-3 пъти в годината или за някакъв повод... просто стандарта на живот тук е много нисък.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f70d185dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   здравей,
проблемите които имаш се решават.. но трябва да се консултираш със специалист!
аз на твое място не бих я изоставил - някои от нещата са заради болестта (тя не е виновна - със сигурност и на нея не й се иска да е така.. но какво може да направи? - болестта й не е такава която да е нужно да се мажеш с някакви кремчета и след месец да си ок - при нея е доста по-сериозно и трябва много внимание преди да изречеш каквато и да е дума - ако някой път искаш да й кажеш нещо което е твърде вероятно да я обиди - трябва да я подготвиш много добре! )

това, че забравя разни неща - остави го на страна, това не е най-големия проблем

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1507f015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Четох до половинатаи се отказах. Само да те информирам, че и аз не се гримира нито като ходя за изпити, нито на рожденни ни, нито на сватби и прочее. Даже и на собствената сисватб имах само лак занокти, лек незабележим фондьо тен (май така се пише) :) и вазелин за устни с лек розов цвят, който много бързо се изтри :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6fbef83efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пф.. Пич, не мога да разбера защо искаш да я променяш? Остави я да бъде такава, каквато е, нали в такава си се влюбил в началото? Моята приятелка в началото на връзката ни ( като и тогава държа да отбележа, че я боготворях, както сега), беше съвсем семпло момиче, разбира се с ясни женствени, прекрасни, красиви черти. И тогава много я заглеждаха и хойкаха подир нея. Не слагаше грим, само за някой случай, криеше чертите си, забравяше ( и сега забравя :д ). Но не съм искал да я променям, приех я такава и такава я обичах. С времето женствеността й се събуди :) - спря да си гризе ноктите, пусна ги, накупувах суматии там заздравители, глупости, заведох я на маникюр ;) ами брат тя вече 2 години стабилно си ходи на маникюр, направи страхотни нокти, сякаш никога не ги е дъвкала. Почна по-често да ходи на фризьор. Почна да си си боядисва косата, там не ги разбирам много. Смени тоалетите, започна да носи токчета, какво ли не :) и пак я обичам, макар да забравя нон-стоп и да ме ядосва понякога с това, но знам че е моето разсеяно, отвеено момиче! И тя е емоционална, чувствителна като цветенце. Щом съм я разстроил с нещо, винаги се опитвам да го разбера, да поговорим, да си изкаже, видя ли, че е безоснователно, спокойно без да я нападам, говорим и я карам да помисли малко и така изглаждаме нещата. Напоследък и излизат пъпчици и я забелязвам че се чопли и тя, прави си рани, ама чопли там. Казах й да спре, че само си разваля лицето, но понеже тя е много своенравна, естествено не ме послуша и аз я оставих да си чопли там. След известно време видя, че не става по-добре, че и гримовете не помагат, та сама си каза " абе аз май по-добре да ида на лекар" хахах и отиде де, сега си е добре :). Та защо вместо да й ги обръщаш е недостатъци не се сетиш в коя се влюби в началото? Защо просто не й направиш подарък и не я заведеш на маникюр ( ще й хареса и сама ще тръгне). Защо сам не й купиш някакво мазило?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1342dda268
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж аз съм имал такъв проблем с една бивша моя приятелка кажи речи почти същия случай. Проблема не е в теб а в нея и начина по който е израснала. Такива хора плачат за внимание защото не са го имали в детството и имат много неща който не споделят умеят да лъжат и да не изпитват вина. За дългосрочен план един такъв човек ще ти съсипе нервите не ти го препоръчвам макар, че са много послушен характер и угаждат много но все пак са си проблем. Ти сега имаш възможност да търсиш нови запознанства... прави го ако срещнеш подходящ човек за теб не се колебай защото всеки е длъжен да бъде щастлив а не от милостиня роб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e7ad432a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Проблемът ти е, че не си бил с друга. Светът не е само тя. Има и други стойностни хора - търси и не се вглъбявай с това момиче за цял живот. Едва на 22 си :)
Ж 27

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cacf75347f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ТИ не заслужаваш това момиче. ;) Честно, дано скоро те зареже.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9be9804d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   12, що за глупост? Аргументирай се поне!
Ти пък си ТРАМВАЙ! Докажи, че не си, де!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 55ac34a722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тя е жадна за внимание....търси с кого и как да компенсира липсите натрупани от детството .
Потърсете психотерапевт.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8d5120d075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   1. Няма начин да кажеш на човек с проблемна кожа, която си я е раздразнил току-що да отиде на лекар и той да не те намрази! Сериозно, тук просто избиваш рибата!

2. Дори и да се вгледаш в раздразнената кожа пак ще те намразят. Единствения изход е да се правиш, че не забелязваш, а след ТРИ дни или повече да опиташ да кажеш нещо по въпроса, ако искаш (например това за кожния лекар или просто да отидеш до аптеката и да купиш нещо за 25-30 лева. ЗА ПО-МАЛКО НЕДЕЙ). Сериозно, колко зле трябва да си, за да кажеш това на човек, който живее с теб? Уникален си просто.

3. Това, че забравя не е проблем, просто докато й говориш сигурно е уморена или мисли за по-важни неща. Ако забравя за срещи й купи един по-хубав телефон й я научи да си ги въвежда в него. На първо време и малка тетрадка ще върши подобна работа, докато събираш пари.
Ползата ще е огромна, ще почне да си разпределя времето и да го контролира.

Успех! Още веднъж - това с кожата е така, просто не го казвай на НИКОГО без значение дали ти е приятелка или колежка на работа - ПРОСТО НЕДЕЙ. Трай си! И не гледай там.

:)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 22bdb90b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Остави я да си намери някой който ще я харесва без грим и червено лице,а за себе си търси oния намазани мацки ,който ще те цедят за по 50 лв прическа всяка седмица...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 133fe94bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Оооо неее... Само недей, като се нагримира през 5 минути да и казваш, колко е красива!!! Веднъж е достатъчно, защото като на мен някой ми го каже повече, почвам да си мисля, че без грим съм плашило!!!!
Относно забравянето-не е болка за умиране, все пак сме жени-би трябвало да ни е простено, а и понякога така ни изнася :D По въпроса с пъпките- МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Аз също имам този проблем :'( виждам пъпка, дори там, където няма, но е важно да си чопля :), но от днес спирам!!!! Аз лично се цапотя с фон-дьо-тен и да ти кажа, хем не се чопля, хем ми се струват по малко! (абе женския мозък, е по голям от вселената, дори аз още си го изучавам) Та мисълта ми е, че можеш Ти да и купиш ВВ-крем(просто ей така... ако искаш кажи, че твой приятел го е объркал и взел по-по грешка), с този крем, хем грейва лицето(с МИНИмално количество, хем действа добре на кожа склонна към акне(поне при МЕН е така)!

Все пак си мисля, че си прекалено млад, за да искаш, Тя да ти е хем първата, хем единствената, но това Ти и само Ти можеш да решиш!!!

Аз съм на 23 години, НО приятеля ми е на 30- поживял, видял, научил и осъзнал, какво иска! Аз мисля, че за мъж това е нормално!

Не ме разбирай погрешно, свалям ти шапка, за нервите, за дискретноста, за Любовта ти...

Кат 23

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6707109a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   "Толкова ли е много, че искам да бъде" Всъщност доста много искаш. Но за да се промени тя, ти трябва да си двигателят, защото тя реално не иска да се променя в момента и единствения начин да го направи е заради теб.
Пръво най големият проблем хистерията, това което описваш не е точно хистерия, защото хистериците търсят колкото може повече публика. Когато изпадне в такова състояние независимо в кой час на денонощието просто се обличаш бързо и излизаш оставяш я сама прибираш се най рано след 3-4 часа и ако продължава пак излизаш, без да даваш обяснение, изключваш си телефона, един вид ти се сърдиш за нейното състояние. Защото хистериците използват удрянето на главата и хлипането с цел да те накарат да стане на тяхното, да ги съжалиш, да се почувстваш виновен за състоянието им, което уж ти си причинил. Важно е да те види след 3-4 часа и да вземе решение как ще се държи. Първите няколко пъти или ще хитрува и ще започне пак, в момента в който те види или след време ще пробва този начин като те види да почва, обаче ти трябва да излезеш по силният и в момента, в който почне да излизаш. Трябва да стигне сама до извода, че ако продължава така ще те загуби.
За вторият проблем "поддържането", става само с твоя помощ. Като подтикваш с усмивка и любовни думи например ще излизатена кафе с колеги тя е готова на вратата, ти казваш "Мила колко си хубава но ще направиш ли нещо за мен" Тя съотетно щастлива от комплимента пита какво, ти отговаряш "Ще си сложиш ли марко грим и парфюм да бъдеш брилянтна за мен" след 10-20 подобни напомняния тя ще е по често гримирана от колкото си мечтаеш в момента. Но започни по нарядко, веднъж седмично, да има време да обмисли ситуациите, защото в красивата й главица ще изникват въпроси.
За сега се справ ис това забравянето го остави на по късен етап.
Ако обаче от сега не си сигурен, че ще успееш, не почвай и я зарежи.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3161196dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Няколко съвета от мен авторе:

Знам че ще ти прозвучи жестоко, даже отвратително, но според мен специалист няма да помогне, не психолог, не врачка, не месия :) Това е характер, който е в следствие от миналото и. Познавам жени, които са имали и баща и майка, гледани са като писани яйца и пак са невротизирани до Н-та степен.
Вторият съвет към теб, който също е жесток, но пък като пораснеш ще разбереш е, че никога не трябва да взимаш толкова навътре проблемите на човека до теб. Тоест можеш да ги взимаш навътре, но само ако виждаш че получаваш същото. В противен случай ти ще се изживяваш като спасител, като човек който я закриля, а тя винаги ще си бъде пакостницата, която може да си прави всичко. Още повече че когато един мъж се почувства като закрилник става страшно, макар че за момента не мисля да ти обяснявам защо.

Това с външният и вид е поправимо и е най-малкият и проблем, но другото казано е доста тревожно и аз лично на твое място бих и поставил граница, в която може да се разполага спокойно, след която обаче следва чао и довиждане. Едно е човек да има странен характер, съвсем друго е да ти се катерят отгоре само защото знаят че ще простиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9c1cfd6740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Странно. Пък моят приятел ми се кара като се гримирам - за кой съм се била контила толкова... Или като отида на фризьор и на маникюр - ся пак ли ще харчиш безсмислено пари.... Не дай си Боже да си сложа къса пола и токчета - следва няколко дневно сърдене... Искала съм да му изневерявам, да ме желаят другите мъже и разни такива натяквания... Но аз си правя каквото си искам;) примерно мразя да си мия косата често, защото е много дълга и трудно се суши... и понякога косата ми събира всякакви миризми и той като се доближи до мен вика - добре, че имам синузит, иначе щях да се задуша... аз се смея... никога не се обиждам... забавно ми е и не ми пука

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 09d0fb0bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей!

По ред на номерата:

Парфюма: купи й парфюм като подарък и я помоли да си сложи уж за да видиш харесва ли й. Като го сложи, покажи одобрение, гушни се в нея, кажи й, че ухае прекрасно и искаш всеки ден така да ухае. Гушкай я и я целувай повече. Кажи й, че много й отива и като си пробвал аромата, някак си ти е напомнил за нея, за естественото й ухание.... малко поезия не е излишна никога.

Кожата: твоята без никакъв дефект ли е? Защо не опиташ да купиш почистващи и успокояващи продукти от аптеката уж за теб, да ги ползваш няколко дни и да й ги похвалиш? Според мен това, че чопли лицето си е по - скоро от нерви, не от неподдържане.

Плача. когато плаче, нещо пречи ли ти да идеш, да я гушнеш БЕЗ ДА ГОВОРИШ и да й погалиш косата/ гърба докато се успокои? Щом някой стига до желание да се нарани /блъска си главата/, значи страда. Не знам майка ти защо така нечувствително те съветва - вероятно защото момичето не й е дете.... Поглези я, купи й нещо за да й подобриш настроението. Цветенце или шоколад ще е достатъчно в тези случаи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cd1e65a642
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Момче, в момента тя има голяма нужда от теб! Бъди и опора и не се отказвай. Разбери я, тя е несигурна, на нея е нямало кой да и покаже как да се грижи за себе си, не е имало дори кой да и даде любовта си и сега тя се опитва да привлече внимание у теб, за да не спираш да и показваш любовта си. Евала ти правя, че все още си с нея и я обичаш истински, надявам се? ! Не ги слушай тези, кото казват да я оставиш, че си още млад и да намериш друга. Очевидно си намерил момиче за себе си, поне за момента. И ти не си перфектен, може би и в теб има неща, които я отблъскват, но това са просто част от недостатъците на хората. Подкрепям 24 и Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d84756eebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз съм на 26 години, жена.
Просто, поговори отново с нея, това с пъпките и аз го правих- въпреки, че имам чисто лице и рядко ми се появяват. Това е по-скоро тик, навик, опитай да я освободиш от него. За забравянето, аз все още съм така. Понякога изобщо не чувам хората около мен. Имам проблем с концентрацията- тя може би също. Не го прави нарочно бъди сигурен. С тези изблици сълзи и т. н, не е лошо да посети ендокринолог- може да има проблем с щитовидната жлеза. Казвам го, от опит. Имах такива изблици- разплаквах се, дето се вика от реклами- и ми намериха Хашимото. Карай леко и меко с търпение, ако я обичаш. Ако мислиш, че не издържаш- разделете се.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 67f56f0304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Пич, жена съм, но ще ти кажа едно - манипулира те! Този непрестанен рев и хлипане, това желание да "бъде чут рева й" е чиста проба манипулация. Бягай от тази жена. Ти не си с нея от съжаление, нали? Ако е така то не е хубаво. Никой не бива да бъде съжаляван, унизително е. Това, че е израстнала без майка е много лошо и жалко, но ти не си виновен. Ти не си намерен на пътя, нали, така че не си пропилявай младостта с една луда.. За тях има други хора..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker