Инат или любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Инат или любов?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4867 пъти
Здравейте! Това е моята история и ще съм благодарна на всеки,който може да ми помогне със съвет относно проблема ми.

С приятеля ми сме заедно от 6 месеца, почти 7. В началото беше друг човек сравнение със сега. Е, пак се поскарвахме за глупости.Но като цяло той има проблеми, които много ми тежи - трудно показва любовта си и не намира време за мен.

Опитвах се да го разбера, но не издъжах,когато не се виждахме по 2-3 дена, звънеше ми рядко и заради това се дърпаме няколко месеца.Не разбирах,защо за него е 100 пъти по-важно дни наред да чисти утях и нон -стоп да се подчинява на майка си, а не да се видим за 30 мин. Един ден се прибирах удома, като по-рано го помолих да ме прибере с колата,при което той отказа,заради подреждане у тях.Същата вечер ме нападнаха,но успях да избягам. Преди 2 дена излязохме на кафе, той взе с него приятелка от детство. През цялото време се дърпа,когато го целувах, нито показа по някакъв начин че съм му гадже. Изнерви ме по едно време, аз го ощипах леко, а той така ми хвана ръката, че цяла вечер ме болеше. А той дори не забеляза,че ме заболя.

Днес, той е в ремонт, не ми звъни часове наред,въпреки обещанието си. Когато се чухме след 14 часа го попитах какво му е и дали ме обича още при тва държание. Той замълча, после каза че не ме обича. Попитах го защо, отговорът му беше "не знам, трябва да помисля, в момента ти казвам това, което чувстрам."

Не съм сигурна вече в чувствата му, винаги се е стремил да ми угажда.Мисля си че го каза това защото го засегнах, как мислите, права ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 34d8505dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Този мъж те използва, за да си запълва времето, докато не намери някоя "по-подходяща". Не се бави-зарежи го. И аз бях в същото положение и си мислех, че ще се пречупи и ще ме заобича, ама не стана. Само си губих времето с него 2 години (явно е бил доста зле, че за 2 години не си е намерил По-подходящата :P ) Успех и всичко най! :-)
ХХ

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 794c2dc7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Чак ме хвана яд!ТОЙ ТИ ГО Е КАЗАЛ НЕ ТЕ ОБИЧА!Излишно му се натискаш не е никакъв инат,просто не те обича.ЗАРЕЖИ ГО!Зам че боли но това е единствения съвет който мога да ти дам.И още нещо не губи ДОСТОИНСТВОТО си и не се унижавай повече заради него!!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b6b07e28a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   НЕ НЕ ТЕ ОБИЧА. ЗАБРАВИ ГО. Хората които обичат не постъпват по този начин. Очевадно е.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a81de0a6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с останалите коментари - зарязвай го веднага и то без да му мислиш! Достатъчно си мислила и си се тревожила! В крайна сметка трябва да гледаш себе си първо - щом не си щастлива с него намери някой друг, който може спомогне за това. Малко е грубичко,но е по-добре ти да го зарежеш първа ,отколкото той теб (това от личен опит го знам).Не си хаби нервите, а започвай на чисто - гарантирам,че ще ти е по-добре!Вярвай, че най-доброто предстои и така ще стане!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a48abac3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не те обича не виждаш ли?По добре не се унижавай повече.Няма смисал.Оттегли се с достойнство.не се излагай.Не прави като мене.....

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5273b2b4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Благодаря за съветите. Преди известно време се обади и се извини за всичко, което ми наговорил под предтекст, че е бил под напрежение от работата. Щял да се постарае повечко във връзката ни и щели да сме си били оправили отношенията. Ще си помисля какво да го направя. Благодаря още веднъж за искреността, ще взема в напредвид аргументите ви.
Авторката :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 803d8f3dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЯМА КАКВО ДА МУ МИСЛИШ.ТОЙ ТЕ ИЗПОЛЗВА,ТОВА НЕ Е ЛюБОВ.НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ЗА ЧОВЕК КОЙТО НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА.ТОЙ ТИ Е КАЗАЛ НЕ ТЕ ОБИЧАМ.НА ТЕБ КЪДЕ ТИ ОТИДЕ ДОСТОЙНСТВОТО БЕ МОМИЧЕ.НЕ СИ ХАБИ НЕРВИТЕ И ЗНАЙ,ЧЕ НЯМА СМИСАЛ.ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ПОТЪРСИ НОВА ПО ВАЛНУВАЩА ЛюБОВ И ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.ТИ КАЗА ОБАДИЛ СЕ Е ЧЕ СЕ ИЗВЕНИ,ТОЙ ТЕ ПРОБВА ПРОСТО ЗА ДА РАЗБЕРЕ ДАЛИ ЩЕ МИНЕ НОМЕРА ВТОРИЯ ПЪТ.САМО СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО С ТОЗИ ЧОВЕК.ЗНАЙ ОТ МЕН НАЙ ЛЕСНО СЕ ЗАБРАВЯ....

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0f5e6b24c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Или трябва да ти каже честно, че не иска да бъде с теб, или да си оправи отношението. имаш право да поискаш това от него. Кажи му от какво имаш нужда - внимание и му кажи, че и ти си склонна да го разбираш, но е нужна взаимност. Ако не е съгласен, зарежи го!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 75f4ea1e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ооо я го зарежи, щом така се държи с теб, имала съм подобен човек до себе си и то си беше ясно, че чувствата му не бяха истински към и без да се церемоня особено, го зарязах, 3 години подред ми досаждаше и то с идеята да се пречупя и да се върна при него

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker