Аман от нахалници, че не се и усещат... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аман от нахалници, че не се и усещат...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2750 пъти
Здравейте. Наскоро ми се случи нещо и искам да го споделя с вас. Запознах се с него съвсем случайно и още тогава нещо ми трепна, но имах вече връзка и реших да останем само приятели. Един ден така се слчуи, че ми се счупи компютъра и го поканих вкъщи да го погледне-бяхме с майка ми и той си го знаеше.

Дойде и започна да си говори с нея-тя е доста подозрителен човек и не допуска лесно хората до себе си, но той й влезе под кожата и в един момент аз осъзнах, че той ми се обяснява в любов пред нея и й обяснява колко съм специална и как за първи път бил сращал такава като мен.

След няколко дни го повтори и пред цялото ми семейство и семейството на най-добрия ми приятел, с което си правехме домашно събиране. И така нещата постепенно отидоха буквално "на кино". Връзката ми се провали и останахме с него. В един прекрасен момент обаче той м исе обади и ми каза, че иска да се видим понеже искал да ми каже нещо важно.

И какво се оказа-човекът не учел в бг ( това го знаех) и сега си заминавал ( и това го знаех, но понеже съм свикнала на връзки от разстояние, не ми направи впечатление и даже му бях подготвила изненада).

Но...тук идва Ключът-бившата му приятелка ( с която са заедно 3 години и тогава се бяха разделили от 3 месеца) също заминавала и о случайност! в съседния на негвия град...Това като го чух и не знам какво ми стана, но стиснах зъби и с най-чаровната усмивка казах : "Добре, аз какво да направя?" И той ми съобщо, че понеже бил мъж той трябвало да прави секс и понеже тя била наблизо и освен това се познавали и не била болна от някакви венерически заболявания, щял да го прави с нея. Не можел да ме лъже и решил да ми го каже да не ми е гадно като го разбера от друго място. Аз оценявам това. Съгласих се и се разделихме.

Замина и започна да ме тормози по скайп колко бил щастлив с нея, как правели секс, колко го била обичала(обича го тя, колкото го обичаше докато той беше там ,а тя в бг-още на 2-я ден с различен и даже ги водеше на приятелите му и те знаеха всичко и му казваха) и най-тъпото от всичко беше, че понеже ми беше гадно, нищо не казвах, не я плюех, както правеха всички останали, и накрая той ми благодари, че съм единственият човек, който вярва в бъдещето на връзката им-както неговите родители(които в последствие разбрах, че са изиграли доста съществена роля в сценария)

Стана ми гадно и започнах да се чудя аз ли нещо не съм наред!? Казах му за връзката, която провалих заради него и той ми направи сцена на ревност! С какво право!? Излезе, че аз съм виновната! Да бе! Точно така...Мина известно време, започна пак да ме търси и да ми сваля звезди( явно приятелаката му пак си развява байрака); правел си бил планове как сме щели да правим...снежен човек зимата като се върне... Ще го направя аз снежния човек ми се струва, ама няма да е от сняг... ;-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8d716f0022
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже скъпа, защо продължаваш да си говориш изобщо с този човек??? Я го блокирай. Защо му позволяваш да те унижава по този начин, ти нямаш ли гордост? Кажи му че си се върнала при бившия си приятел от който той те раздели и го блокирай, остави го да си скуби косите, не му отговаряй повече, не му вдигай телефона.ЗАРЕЖИ ГООО.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7e3200ad7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А бе я му тегли една майна на тоя нагал плазмодий.Ти луда ли си да му траеш гнусотиите.Защо го търпиш?Той се подиграва с теб!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ebdbabb985
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Знам, но нали уж приятели...дрън-дрън...не искам да се разправям с него, а той ме търси за да ми реве на рамото! Благодаря за подкрепата прави сте и мисля да прекратя това, номер 2 браво за плазмодия :-) смях се 10 минути :))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker